Dodaj do ulubionych

O! Kalach o czyms jest poinformowany???

07.07.18, 07:03
...." a74-7 06.07.18, 22:20
Sprawa w toku, nie mozesz maski czy Al obrazac,
to sie do mnie jak rzep przyczepiles,
Odwal sie , mowie po dobremu, nie lubie starych trepow...."

Po pierwsze: szukasz zaczepki od dawna i to nie tylko ze mna, ale z wszystkimi uczestnikami Podworka.
Po drugie: z antysemitami, rasistami i ksenofobami na pewno nam nie po drodze.
Po trzecie: jesli juz o obrazaniu tutaj mowa to twoje forumowe przyjaciolki sa mistrzami w tym, wiec nie osmieszaj sie.
Po czwarte: nie lubie starych babsztyli ucdajacych mlodki. wiec badz laskawa odczepic sie ode mnie i od wszystkich z Podworka raz na zawsze.
Po piate: a skad ty masz wiadomosci o toczacych sie jakichs sprawach? To ciekawe, to ciekawe.....smirk
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: O! Kalach o czyms jest poinformowany??? 07.07.18, 10:55
      "drogi kalachu" - tak w sumie to nie powinienem tobie juz odpowiadac bo to jest jak dyskusja slepego Chinczyka z gluchoniemym Rosjaninem - ale jeszcze na koniec raz ci odpowiem: miejsce w ktorym sie swiadomie ( lub moze nieswiadomie ?) znalazlas - to miejsce, z ktorego strumieniami lalo sie chamstwo, prymitywizm i dzika agresja wobec uczestnikow Podworka i nie tylko. Wiec nie rozsmieszaj ty mnie tego typu stwierdzeniami. Ale widac, klimat i otoczenie bardzo dobrze ci sluzy w tym miejscu bo masz i poklaski zrozumienie - czego niestety nie znalazlas na Podworku, na ktorym na poczatku usilowalas tez sie zadomowic. Co do moich/naszych wypowiedzi na temat aktualnego prezydenta, rzadu i roznych tzw. ministrow - proponuje ci zajzec do waszego archiwum i poczytac komentarze na temat rzadzacych w poprzedniej kadencji. A to - ze prymitywny rasizm, antysemityzm i ksenofobia leje sie u was z kazdej mozliwej dziury - tego nie musze ci chyba ani nikomu udowadniac - bo to kazdy czytajacy wasze wypociny widzi. Co do ruszania rodziny....no coz, albo masz "kalachu" skleroze starcza (big_grinbig_grinbig_grin), albo tylko pamiec wybiorcza u ciebie w glowence funkcjonuje. Na to lekarstwa ja juz nie mam. A co do spraw toczasych sie.....no coz - niezbadane sa wyroki boskie.big_grinbig_grinbig_grin
      I to by bylo ny tyle w temacie "dyskusji z toba". Pisze celowo wszystko przec male "c" i "t", bo duzych liter uzywam tylko do osob dla ktorych mam szacunek i powazanie. Dla ciebie, niestety nie.....smirk
      • 1zorro-bis Re: O! Kalach o czyms jest poinformowany??? 07.07.18, 14:30
        to tak dla niektorych do przeczytania....big_grin
        Po angielsku , wiec....NO PROBLEM!big_grinbig_grinbig_grin
        www.facebook.com/photo.php?fbid=2013854468928128&set=a.1399804780333103.1073741829.100009107825673&type=3&theater

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka