Dodaj do ulubionych

SZPICEL....

03.02.19, 22:16
al-szamanka 03.02.19, 20:02
"Taaaa, szpicel wszystko może, przyczynić się do napisania na mnie donosu też. Wyobrażasz sobie jaką dziką satysfakcję by miał, gdybym pracę rzeczywiście straciła... pewnie ze szczęścia na mszę by dał, bo w pojęciu szpicla wysłanie donosu to dobry uczynek."smirk

Jak sie nie uspokoisz prymitywna babo, to ci po raz ostatni oswiadczam, ze wkleje twoj caly DONOS na mnie do prokuratury. Po polsku i po niemiecku. Od czego ty "aniolku" rodem z piekla cala wojenke z ludzmi zaczelas. Zrobilas na mnie donos PIERWSZA do prokuratury obiecujac ludziom - wspolnym znajomym, ze zycie swoje poswiecisz aby mnie wykonczyc finansowo, zawodowo i zdrowotnie. Chcesz wiecej dowodow? To bedziesz je miala jak sie raz na zawsze nie uspokoisz. A zapewniam cie, ze mam na to wiecej srodkow niz ty....opiekunko biednych uposledzonych.
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 04.02.19, 14:44
      " al-szamanka 04.02.19, 13:21

... najlepiej scan niemieckiego tekstu, bo w jakieś naciągane, własnepustomózgowe polskie tłumaczenie nikt ci nie uwierzy, każdy może sobie coś bzdurnego napisać...."

Babsztyl sie prosi? OK. Raz na zawsze wyjasnimy, jaki z ciebie "aniol". Zaraz bedzie.smirk
      • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 04.02.19, 14:57
        Voila:
        https://apis.mail.yahoo.com/ws/v3/mailboxes/@.id==VjN-EOqgCa2saeeXx83UmBPdBZD956Sl2NApFWm0HI-99c0h93Kb8Zwwap6i0l4PTFokkNjgbvRBkJSGpavLOMflBw/messages/@.id==AMFJLnINSck8XFhEKAlx-ILw29I/content/parts/@.id==2/thumbnail?appId=YMailNorrin&downloadWhenThumbnailFails=true&pid=2
        • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 04.02.19, 14:58
          mam dalej? Czy ci wstydu zaoszczedziec? Mam rowniez tlumaczenie na jezyk polski.
          Zaczelas "wojenke" 17 Listopada 2015 roku,,,
          • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 04.02.19, 15:09
            jak bedziesz potrzebowala, to dla przypomnienia moge ci jszcze udostepnic cala kolekcje twioch fotek w neglizu z FB. No, robilas sobie reklame, robilas....To dla klientow czy pacjentow? Bo juz sie pogubilem.big_grin Z PELNYM IMIENIEM I NAZWISKIEM. To juz naprawde byla ekstra reklama!
            • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 04.02.19, 15:11
              puste? Nie widzisz? To poczekaj. Bedziesz miala komplecik.big_grin
              • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 04.02.19, 15:49
                big_grinbig_grinbig_grinbig_grin;big_grin
                Z tego calego twojego DONOSU na mnie najbardziej podoba mi sie ten fragment:
                "Do tego dochodzi fakt, ze zostalam przedstawiona jako prostytutka i w miedzyczasie mam do czynienia z molestowaniem, np. jakis mezczyzna probowal w nocy przez telefon naklonic mnie do pewnych czynnosci, bo dowiedzial sie na Facebooku, ze pracuje jako prostytutaka". big_grinbig_grinbig_grin
                To chyba najlepszy fragment tego DONOSU, szczgolnie jesli sie smaemu zamieszcza swoje WLASNE fotki w neglizu z PELNYM IMIENIEM I NAZWISKIEM w rubryce "ED Poject. Pokochaj Cialo" - "ZRZUC CIUCH ( mod. Al.... Ur...., fot.: M.... P.....
                Zrzucamy ciucha i przy pomocy obiektywu uczymy sie kochac......" big_grinbig_grinbig_grin Dalej nie bede juz pisal bo to zalosne jak baba w wieku "Over 60" robi sobie taka "reklame". I potem sie dziwi, ze spragnione chlopy drzwiami i oknami wala do drzwi....big_grin
                Tylko ja sie pytam - co to ma ze mna wspolnego`??? Na Policji i w Prokuraturze mieli niezly ubaw czytajac te bzdety literackie.....big_grinbig_grinbig_grin
                • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 04.02.19, 17:42
                  tekst z donosu to fantzazje? Ano, niesamowite fantazje ponad szescdziesiecioletniego narcyza! Zeby takie piedoly wypisywac to trzeba miec tesknote za pacjentami.....sorry klientami. Bo ci kienci czytajac te brednie i ogladajac te fotki w neglizu swojej "opiekunki" - to by sie naprawde zastanowili - a w szczegolnosci szefostwo - z kim maja do czynienia i czy jest to wlasciwa osoba do wykonywania tej odpowiedzialnej funkcji - opiekunki osob niepelnosprawnych umyslowo.....smirk
                  • dunajec1 Re: SZPICEL.... 04.02.19, 18:24
                    Zoro, ten dlugi link sie nie otwiera, dawaj inaczej, niech sobie pomlaskam jak bede patrzyl i czytal.
                    • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 04.02.19, 18:33
                      no, nie otwiera sie! Ale mysle, ze nie trzeba wiecej. Chyba ze literatka sie dalej nie uspokoi....smirk
                      • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 04.02.19, 19:04
                        big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                        No....niemieckojezyczni tez sie domagaja tego pieknego tekstu po niemiecku!
                        Voila - ten sam fragmencik:
                        "Hinzukommt, dass ich als Prostituierte dargestellt wurde und inzwischen Belästigungen erfahren musste zb. ein Mann probierte in der Nacht über Haustelefon mich zu gewissen Handlungen überreden, weil er eben aus dem Facebook erfahren hatte das (pisownia oryginalna!!big_grin) ich als Prostituierte tätig bin" big_grinbig_grinbig_grin No, czyz to nie piekny, literacki tekst w jezyku Goethego? NOBEL murowany i po niemiecku i po polsku!big_grinbig_grinbig_grin
                        • sorel.lina Re: SZPICEL.... 04.02.19, 21:15
                          Zorro, nie pozwól się sprowokować.
                          • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 04.02.19, 22:34
                            al-szamanka 04.02.19, 21:03
                            Nie, nie widzialam, nikt nie widzi, za to jakies zdania po niemiecku, ktore kazdy moze wymyslic i napisac, co oczywiscie nie jest dowodem na NIC.
                            TYLKO scan moze nim byc, ale pusta czacha scanowac nie potrafi ...

Durny babsztylu, myslalem ze do twojego pustego lba cos dotrze, ale jednak sie mylilem.
                            No to rozpoczynamy po kolei ten "kryminalny watek - pod tytulem "Donos Aldonki na pacykarza". Najpierw po polsku. serial w odcinkach.big_grinbig_grinbig_grin

Voila: "Niniejszym chciałabym zlozyc doniesienie o popelnieniu przestepstwa przeciwko panu Jackowi Lipowczanowi, ur.10.09.1951, zamieszkalemu : Lindenstrasse 41, D-32545 Bad Oeynhausen, tel. komorkowy; 0049 162 70 98 714, tel. 0049 5721 1532899. Po kampanii podburzajacej na portalu spolecznosciowym Facebook, gdzie Jacek Lipowczan opublikowal moje prywatne zdjecie i adres i opatrzyl je negatywnymi, seksistowskimi komentarzami.
                            Dnia 04. 07. 2015 namalowal obraz, ktory przedstawia mnie i moja przyjaciolke jako prostytutki. Oprocz opublikowania obrazu na portalu spolecznosciowym Facebook, obraz zostal opublikowany w co najmniej 4 galeriach i zaoferowany do sprzedazy, jak rowniez w innych mediach internetowych, jak np. Google +, Jacek Lipowczan artysta ma ponad 3.000 fanow, ktorych nie zna. "
                            big_grinbig_grinbig_grin
                            To tyle na dzisiaj babsztylu. Jutro dalszy ciag tej "meksykanskiej tele-noweli", za ktora zapewne NOBLA dostaniesz. big_grinbig_grinbig_grin
                            • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 04.02.19, 23:10
                              Przyjdzie czas i na oryginaly smile
                              • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 04.02.19, 23:35
                                al-szamanka 04.02.19, 22:49
                                Ach, och, kto tam by czytal i wierzyl w jakies wymyslone przez pustoglowie powiastki po polsku.
                                Pomnij, ze tylko oryginaly sie licza i to nie przepisane, a scany… z moim podpisem do tego Zrozumiało???

Z twoim podpisem? Nie badz taka cwana big_grinbig_grinbig_grin
                                • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 08:20
                                  big_grinbig_grinbig_grin
                                  al-szamanka 05.02.19, 04:35
                                  Bez mojego oryginalnego podpisu mozesz sobie jedynie bajeczki wypisywac… zrozumiało??? big_grinbig_grinbig_grin

Skleroza? W tam wieku?? Over sixty - i juz skleroza?big_grin Nagie fotki z IMINIEM I NAZWISKIM na Facebooku sa OK? A nie pamieta sie takiego drobiazgu, ze DONOS do PROKURATURY zrobilo sie "online"? To gdzie jest podpis na "online"?big_grin
                                  No, ale poniewaz baba chce do nieba, to jedziemy dalej z tym koksem - jak to Jasiu Fasola mawia.
                                  Teraz ten sam kawalek co po polsku tylko w w wersji oryginalnej, czyli niemieckiej. big_grinbig_grinbig_grin
                                  Voila: "Hiermit möchte ich Strafanzeige gegen Jacek Lipowczan geb. 10.09.1952, wohnhaft: Lindenstr 41, D-32545 Bad Oeynhausen, Handy: 0049 1627098714, Tel: 0049 5721 1532899 zu erstatten. Nach der Hetzkampagne in dem sozialen Netzwerk Facebook, wo Jacek Lipowczan mein privates Foto sowie Adresse veröffentlichte und mit negativen, sexistischen Kommentaren versah, malte er als Künstler am 04.07.2015 ein Bild, welches mich und meine Freundin als Prostituierte darstellt. Neben der Veröffentlichung des Bildes in dem sozialen Netzwerk Facebook, wurde das Bild zudem in mindestens 4 Galerien veröffentlicht und zum Verkauf angeboten, sowie auf anderen Internetmedien wie zum Beispiel Google + Jacek Lipowczan hat als Künstler bei Facebook über 3.000 Fans die er nicht alle kennt." big_grinbig_grinbig_grin Ciag dalszy nastapi....big_grin
                                  • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 09:05
                                    A teraz dalszy ciag tej "austriackiej tele-noweli" ale po polsku.
                                    Voila:
                                    "Nie wie, z kim ma dokladnie do czynienia. Osoby te "polubiaja" i udostepniaja namalowany obraz, tak wiec publikacja obrazu wymknela sie spod kontroli. Jest to widoczne przede wszystkim w ten sposob, ze obecnie istnieje drugi profil, ktory publicznie udostepnia ten obrazliwy obraz i tym samym dalej go rozpowrzechnia. Ze wzgledu na wielu nieznanych fanow i dynamike rozwoju, pan Lipowczan przedstawiajac obraz wprawil w ruch kamien, ktory ciezko bedzie zatrzymac. Publikacja pochodzaca od pana Lipowczana osiagnela obecnie taki rozmiar, ktorego nie mozna zmniejszyc." big_grinbig_grinbig_grin
                                    • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 09:12
                                      a tzeraz ten fragmencik w wersji oryginalnej znowu - cuzyli po niemiecku.big_grinbig_grinbig_grin
                                      "Er weiß nicht mit wem er genau verkehrt. Diese Leute liken und teilen das gemalten Bild, so dass die Veröffentlichung des Bildes ausgefeuert ist. Dies wird vor allem auch dadurch deutlich , dass mittlerweile ein zweites Facebook Profil existiert, welches das ehrverletzende gemalte Bild öffentlich geteilt und somit weiterverbreitet hat. Aufgrund der vielen unbekannten Fans und der sich entwickelnden Dynamik, hat Lipowczan mit der Darstellung der Bilder einen Stein ins Rollen gebracht, der wohlmöglich nicht mehr aufzuhalten ist. Die aus der Hand des Jacek Lipowczankommende Veröffentlichung hat inzwischen eine Verbreitung gefunden,die sich nicht mehr eindämmen lässt." big_grinbig_grinbig_grin
                                      Dalszy ciag "austriackiej tele-noweli" nastapi.....smirkbig_grinbig_grin
                                      • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 13:01

big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                        Znowu marzenia jakiegos podstarzalego narcyza?big_grin
                                        "al-szamanka 05.02.19, 11:30
                                        Dlatego jestem nad wyraz szczęśliwa, że dzielą nas setki kilometrów, a żona tak łatwo go z chałupy nie wypuści."

Nie uspokoisz sie?big_grin
                                        No, to lecimy dalej, teraz wersja niemiecka tego kryminalu.....big_grinbig_grin
                                        Voila:
                                        "Hinzukommt, dass ich als Prostituierte dargestellt wurde und inzwischen Belästigungen erfahren musste zb. ein Mann probierte in der Nacht über Haustelefon mich zu gewissen Handlungen überreden, weil er eben aus dem Facebook erfahren hatte das (pisownia oryginalna!!big_grin) ich als Prostituierte tätig bin. Ich habe ein Kinderbuch geschrieben ( habe Copyright ) und das benutzte Jacek Lipowczan ebenso in seinem Bild. Man kann genau den Titel, Autorenname sowie eine Empfehlung weiterhin über mich auf Seite 69 zu lesen.Die Symbolik ist für jeden verständlich! Auf Grund dessen befürchte ich Autorenverluste, weil welches Elternteil kauft einem Kind ein Buch das eine Prostituierte geschrieben hat." big_grinbig_grinbig_grin
                                        Dreszczykowiec pelnom gembom! Trzeba miec niezla fantazje zeby takie pierdoly w DONOSIE pisac!big_grinbig_grin Dalszy ciag nastapi.....big_grin
                                        • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 13:26
                                          No i teraz polska wersja przetlumaczona przez TLUMACZA PRZYSIEGLEGO tego fragmentu "kryminalu".....big_grin
                                          ""Do tego dochodzi fakt, ze zostalam przedstawiona jako prostytutka i w miedzyczasie mam do czynienia z molestowaniem, np. jakis mezczyzna probowal w nocy przez telefon naklonic mnie do pewnych czynnosci, bo dowiedzial sie na Facebooku, ze pracuje jako prostytutka. Napisalam ksiazke dla dzieci ( mam prawa autorskie ) i ja Jacek Lipowczan rowniez wykorzystal w swoim obrazie. Dokladnie mozna odczytac tytul, nazwisko autora i zalecenie o mnie na stronie 69. Symbolika jest zrozumiala dla kazdego! Na tej podstawie obawiam sie strat autorskich, bo jaki rodzic kupi swojemu dziecku ksiazke, ktora napisala prostytutka." big_grinbig_grinbig_grin
                                          Fajnie sie czyta swoje wlasne pierdoly napisane w DONOSIE do prokuratury? Ale to nie koniec! Dalszy ciag nastapi......big_grinbig_grinbig_grin
                                          • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 14:28
                                            No, to "jedziemy dalej z tym koksem".....big_grinbig_grinbig_grin
                                            Wersja oryginalna - czyli niemiecka:.big_grin
                                            Voila:
                                            "Zusätzlich habe ich ständigen Angst das ( znowu pisownia oryginalna...) ehrverletzende Billd kann womöglich vor die Augen meinen Vorgesetzten kommen und dadurch unangenehme Arbeitsverhältnisse hervorrufen - bin Psychologin und arbeite mit mehrfach beeinträchtigten Menschen, also übe ich einen Beruf von hohen öffentlichen Vertrauen aus. Dazu kommt das (znowu oryginalna pisownia!) Jacek Lipowczan auf einem polnischen Internet Forum wiederholt, das ( i znou oryginalna, "niemiecka" pisownia ) er meine und meiner Freundin Adresse kennt, sowie Adresse meine ( znow "oryginal"!) Firma, was wir als unerträgliche Drohung empfinden. Zusätzlich animiert er seine Bekannten zum Verbreitung des Bildes." big_grinbig_grinbig_grin
                                            Cieniutko z tym niemieckim, oj cieniutko - pani psycholog!big_grinbig_grinbig_grin
                                            • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 14:34
                                              A teraz znowu ten fragmencik po polsku....big_grinbig_grinbig_grin
                                              Volia:
                                              "Dodatkowo stale sie boje , ze ten obrazliwy obraz trafi do moich przelozonych i wywola nieprzyjemne dla mnie skutki w pracy - jestem psychologiem i pracuje z ludzmi z problemami a wiec wykonuje zawod zaufania publicznego. Do tego dochodzi fakt, ze Jacek Lipowczan na polskim forum internetowym powtarza, ze zna moj i mojej przyjaciolki adres jak rowniez adres mojej firmy, co uznajemy za grozbe nie do zniesienia. Dodatkowo naklania swoich znajomych do rozpowszechniania obrazu.big_grinbig_grinbig_grin Uff....musze troche odpoczac od tego HORROPRU! Dalszy ciag nastapoi....big_grinbig_grinbig_grin
                                              • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 16:32
                                                No i powoli zblizamy sie do konca tej "austriackiej tele-noweli"...big_grinbig_grinbig_grin
                                                Teraz koncowka w wesji niemieckiejbig_grin
                                                Voila:
                                                "Jacek Lipowczan hat mich auf tiefste verletzt - meine Ehre und Würde - mein recht auf eigenem Bild - hatte mich auf schlimmste verleumdet - provozierte sexistische üble Nachrede - ohne Erlaubnis verbreitete und weiterhin verbreitet meine persönliche Daten Jacek Lipowczan behauptet das ( juz nie moge z tymi bledami!!!) er Abbildung beliebige Personen die nicht mit Copyright versehen sind zu eigenen obszönen Zwecken frei benützen kann. Lnks: "bla, bla, bla, i bla....."big_grinbig_grinbig_grin
                                                A najlepsze bedzie na koniec.big_grinbig_grinbig_grin
                                                • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 16:40
                                                  A teraz koncoweczka....nareszcie! Tego infantylnego DONOSU do Prokuratury sprzed praie trzech i pol lat!
                                                  Wersja polska.
                                                  Voila:
                                                  Jacek Lipowczan zranil mnie do granic mozliwosci - moj honor i godnosc - moje prawo do wlasnego wizerunku - w najgorszy sposob mnie pomowil - prowokuje seksistowskie pomowienia - bez zgody rozpowszechnial i rozpowszechnia moje dane osobowe. Jacek Lipowczan twierdzi, ze moze dobrowolnie wykorzystywac wizerunek obojetnie jakich osob, ktory nie podlega prawu autorskiego do wlasnych, obscenicznych celow. Linki: "bla, bla, bla i bla...."big_grinbig_grinbig_grin
                                                  Na koniec sie rozczulilem.....bo wyobrazilem sobie miny czytajacych te wypociny najpierw Policjantow a potem - kobiety -pani prokurator.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 16:51
                                                    A tutaj , na koniec ten tekscik tej "austriackiej tele-noweli " w calosci, bez niemieckich przerywnikow.
                                                    Milego czytania.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                    Voila:
                                                    "Niniejszym chciałabym zlozyc doniesienie o popelnieniu przestepstwa przeciwko panu Jackowi Lipowczanowi, ur.10.09.1951, zamieszkalemu : Lindenstrasse 41, D-32545 Bad Oeynhausen, tel. komorkowy; 0049 162 70 98 714, tel. 0049 5721 1532899. Po kampanii podburzajacej na portalu spolecznosciowym Facebook, gdzie Jacek Lipowczan opublikowal moje prywatne zdjecie i adres i opatrzyl je negatywnymi, seksistowskimi komentarzami.
                                                    Dnia 04. 07. 2015 namalowal obraz, ktory przedstawia mnie i moja przyjaciolke jako prostytutki. Oprocz opublikowania obrazu na portalu spolecznosciowym Facebook, obraz zostal opublikowany w co najmniej 4 galeriach i zaoferowany do sprzedazy, jak rowniez w innych mediach internetowych, jak np. Google +, Jacek Lipowczan artysta ma ponad 3.000 fanow, ktorych nie zna. Nie wie, z kim ma dokladnie do czynienia. Osoby te "polubiaja" i udostepniaja namalowany obraz, tak wiec publikacja obrazu wymknela sie spod kontroli. Jest to widoczne przede wszystkim w ten sposob, ze obecnie istnieje drugi profil, ktory publicznie udostepnia ten obrazliwy obraz i tym samym dalej go rozpowrzechnia. Ze wzgledu na wielu nieznanych fanow i dynamike rozwoju, pan Lipowczan przedstawiajac obraz wprawil w ruch kamien, ktory ciezko bedzie zatrzymac. Publikacja pochodzaca od pana Lipowczana osiagnela obecnie taki rozmiar, ktorego nie mozna zmniejszyc.
                                                    Do tego dochodzi fakt, ze zostalam przedstawiona jako prostytutka i w miedzyczasie mam do czynienia z molestowaniem, np. jakis mezczyzna probowal w nocy przez telefon naklonic mnie do pewnych czynnosci, bo dowiedzial sie na Facebooku, ze pracuje jako prostytutka. Napisalam ksiazke dla dzieci ( mam prawa autorskie ) i ja Jacek Lipowczan rowniez wykorzystal w swoim obrazie. Dokladnie mozna odczytac tytul, nazwisko autora i zalecenie o mnie na stronie 69. Symbolika jest zrozumiala dla kazdego! Na tej podstawie obawiam sie strat autorskich, bo jaki rodzic kupi swojemu dziecku ksiazke, ktora napisala prostytutka. Dodatkowo stale sie boje , ze ten obrazliwy obraz trafi do moich przelozonych i wywola nieprzyjemne dla mnie skutki w pracy - jestem psychologiem i pracuje z ludzmi z problemami a wiec wykonuje zawod zaufania publicznego. Do tego dochodzi fakt, ze Jacek Lipowczan na polskim forum internetowym powtarza, ze zna moj i mojej przyjaciolki adres jak rowniez adres mojej firmy, co uznajemy za grozbe nie do zniesienia. Dodatkowo naklania swoich znajomych do rozpowszechniania obrazu. Jacek Lipowczan zranil mnie do granic mozliwosci - moj honor i godnosc - moje prawo do wlasnego wizerunku - w najgorszy sposob mnie pomowil - prowokuje seksistowskie pomowienia - bez zgody rozpowszechnial i rozpowszechnia moje dane osobowe. Jacek Lipowczan twierdzi, ze moze dobrowolnie wykorzystywac wizerunek obojetnie jakich osob, ktory nie podlega prawu autorskiego do wlasnych, obscenicznych celow. Linki: "bla, bla, bla i bla....
                                                  • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 17:39
                                                    a74-7 05.02.19, 17:16
                                                    Dodam ,ze u nas by nie przeszlo,pan dupowczan mialby zgrabny i ladny pozew napisany przez fachowca
                                                    za stalking ,harassment i sexist hate speech. Az do odwyku.
                                                    big_grinbig_grinbig_grin
                                                    Oj, gdyby glupota umiala fruwac.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                    Pozew? Pozew za donos.... na nos? Jezeli ktos takie brednie w pozwie NA MNIE ...dodaje jeszcze raz : NA MNIE wypisuje - to jak mialby brzmiec ten pozew? Oskarzam "dupowczana", ze ujawnia moja - czyli tego co ten DONOS splodzil - glupote? Oj, kalachu, kalachu....troche inteligencji by sie przydalo.big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 18:04
                                                    o Boze, Boze, Boze.....big_grin
                                                    WSPOLNIKIEM zostalem! Kogo? Czego? Czyjejs glupoty chyba!big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 18:10
                                                    O....kurcze! Terazbzrozumialem! Mam byc swiadkiem na jakims procesie?! A ja jeszcze nic nie wiem. To jakis proces sie szykuje i ja bede swiadkiem? O rany....Jeszcze sie jakis proces ( apelacyjny??!!) nie zaczal a juz swiadka ( czyli mnie ??!) strasza....big_grin
                                                    To ja powiem tak: nie strasz, nie strasz bo sie....dalej juz kazde dziecko wie co bedzie.big_grin
                                                    Z tego co sobie przypominam, a sprawa zaczela sie w.....polowie roku 2015 mialem tyle paragrafow na swoim karku od pewnej damulki "austriaczki", ze chyba z 10 lat bym musial siedziec. Ale tak jak juz mowilem, gdyby glupota umiala fruwac.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 18:35
                                                    Dodatkowo: nie cierpie jak mi byle kto zarzuca klamstwa i mowienie nieprawdy.
                                                    I zeby sprawe dla postronnych raz na zawsze wyjasnic to......big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 18:57
                                                    Podobno ja klamie i sam sobie ten donos na mnie wymyslilem.
                                                    No to jedziem z tym koksem. big_grinbig_grinbig_grin
                                                    Voila:

http://i63.tinypic.com/2ypdws0.jpg

http://i64.tinypic.com/11sgp3p.jpg

http://i68.tinypic.com/30lctwz.jpg

Decyzja prokuratora: umorzenie. I koniec sprawy. big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • wscieklyuklad Re: SZPICEL.... 05.02.19, 19:09
                                                    Toto jednak ma przełożonych?
                                                    JA PIERWIASZCZĘ!
                                                    Czyli znowu zełgało, że samo sobie sterem, żeglarzem, okrętem?
                                                    Hmmmm.
                                                  • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 19:29
                                                    big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    Okret.....ale bez steru i motoru. Ster podpierd.....i a do motoru paliwa zabraklo bo forsy....NIET.big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • wscieklyuklad Re: SZPICEL.... 05.02.19, 20:07
                                                    To problem nie braku forsy tylko mózgu.
                                                    I wieczne łgarstwo. W dodatku do instytucji prawnej.
                                                    Za takie oszukiwanie mogłoby toto beknąć.
                                                  • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 21:50
                                                    WU.....u narcyza najagorszym co moze sie takiemu osobnikowi przytrafic, to publiczne odkrycie i ujawnienie glupoty takiego osobnika. big_grin to jak polanie kwasem solnym na otwarta rane....big_grin
                                                    Nic tak narcyza nie zaboli. A glupota, ktora ujawnilem jesz porazajaca i.....infantylna. O bledach jezykowych juz nie mowiac.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 05.02.19, 21:54
                                                    I czym byloby zycie narcyza bez afer, obrazania ludzi, intryg, donosow i.....procesikow. To jeszcze tylko to narcyza przy zafajdanym zyciu trzyma.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 06.02.19, 15:15
                                                    "Myslal ,ze obnazy kobiete ;
                                                    tymczasem obnazyl sie sam . Jako czlowiek bez klasy."big_grin

Kobiete? No, bez zartow.....big_grin
                                                    Ten osobnik plci zenskiej obnazyl swoja glupote przede wszystkim. A klase - nie mogl stracic bo jej nigdy nie mial....big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • sorel.lina Re: SZPICEL.... 06.02.19, 15:23
                                                    Nie ten winien, kto coś złego zrobił, ale ten, który to ujawnił.
                                                    Nie ten nie ma klasy, kto kłamał i oczerniał, ale ten, kto go zdemaskował.
                                                    Nie wiesz o tym, Zorro? wink
                                                  • sorel.lina Re: SZPICEL.... 06.02.19, 15:39
                                                    sorel.lina napisała:

> Nie ten winien, kto coś złego zrobił, ale ten, który to ujawnił.
                                                    > Nie ten nie ma klasy, kto kłamał i oczerniał, ale ten, kto go zdemaskował.
                                                    > Nie wiesz o tym, Zorro?
                                                    wink

Odczułam to na własnej skórze, gdy zdemaskowałam pomówienia tzw. informanta dotyczące mnie i mojej rodziny. Nic to!
                                                    Kłamstwo może się bronić tylko kłamstwem. Do czasu.
                                                  • 1zorro-bis Re: SZPICEL.... 06.02.19, 16:35
                                                    to typowe dla PISdzielcow i ich fanow....big_grin
                                                    Dlatego tak dobrze sie rozumieja....big_grin
                                                    W kraju i za granica....big_grin
                                                    sorel.lina napisała:

> Nie ten winien, kto coś złego zrobił, ale ten, który to ujawnił.
                                                    > Nie ten nie ma klasy, kto kłamał i oczerniał, ale ten, kto go zdemaskował.
                                                    > Nie wiesz o tym, Zorro? wink
                      • wscieklyuklad Re: SZPICEL.... 04.02.19, 19:11
                        Poczekaj do ostatecznego rozstrzygnięcia!
                        Śmieszność nie zając, zawsze się zdąży... obnażyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka