Dodaj do ulubionych

Zabawkowy w Maximie.

18.02.16, 13:30
W ramach ciekawostki. Omijajcie ten sklep jeśli nie chcecie przepłacać jak za mokre zboże. Zabawka kupiona przeze mnie na mieście w tym sklepie byla droższa 4 razy.
Obserwuj wątek
    • kubu5 Re: Zabawkowy w Maximie. 18.02.16, 15:33
      W tej chwili jest to tylko bezpodstawne oskarżenie.
      Nie podano o jaki konkretnie produkt chodzi i gdzie kupiono go taniej.
      Może na mieście mieli promocję:)
      Równie dobrze można powiedzieć nie kupujcie na mieście jak nie chcecie przepłacać jak za mokre zboże - na chińskim allegro jest 10 razy taniej.
      • grall10 Re: Zabawkowy w Maximie. 19.02.16, 09:49
        Proszę bardzo. Jojo w Planecie zabawek czy jakoś tak, sklep przy ZUSie BEZ promocji 5 pln. W Maximie 19.99. Bezpodstawne oskarżenie..... Człowieku ochłoń.
        • kubu5 Re: Zabawkowy w Maximie. 22.02.16, 11:24
          jojo joju nie równe. Czy te joja były tych samych producentów?
      • grall10 Re: Zabawkowy w Maximie. 19.02.16, 10:03
        Sprostowanie. To nie sklep z Planetą w nazwie tylko sklep z zabawkami naprzeciwko Zus-u ale w tym samym budynku co Planeta. I średnio mnie obchodzi co, ile i gdzie kosztuje. Zwyczajnie nie widzę sensu przepłacania przez klientów.
        • zdebeq Re: Zabawkowy w Maximie. 20.02.16, 12:57
          pewnie, że nie. Co to za wolny rynek, gdzie w sklepach są różne ceny. toż to zbrodnia. powinien się tym zająć prokurator
        • zdebeq Re: Zabawkowy w Maximie. 20.02.16, 12:57
          pewnie, że nie. Co to za wolny rynek, gdzie w sklepach są różne ceny. toż to zbrodnia. powinien się tym zająć prokurator
          • kka69 Re: Zabawkowy w Maximie. 20.02.16, 17:58
            Niektórym się wydaje, że po wyborach to socjalizm wrócił,albo przynajmniej powinien wrócić.
            Prokurator powinien się tez zająć wzrostem cen paliw w Wenezueli , pomimo wzrostu cen o 6 tys % , to i tak jest tam najtańsze paliwo na świecie. I jak się do tego mają ceny na stacjach w Legionowie? Czy nasi spekulanci już się boją kontroli?
    • metron1 Re: Zabawkowy w Maximie. 21.02.16, 20:04
      A w ramach ciekawostki klocki Lego w zabawkowym w Maximie są dużo tańsze niż w innych sklepach w Legionowie
      Kupowałem też stolik z zabawkami dla malucha i wyszło mi praktycznie to samo co po doliczeniu kosztów przesyłki na Allegro
      • polokokt Re: Zabawkowy w Maximie. 23.02.16, 09:31
        Ja ostatnio kupowałem Lego w sklepie w centrum (reklamowany jako typowo sklep z Lego) to za zestaw zapłaciłem z 10% mniej niż taki sam na allegro (nie biorąc jeszcze pod uwagę kosztów wysyłki). Nie wiem czy trafiłem na jakieś wyprzedaże, czy co, ale aż nieprawdopodobne, że taka różnica w cenie i to w tą dobrą stronę...
        • metron1 Re: Zabawkowy w Maximie. 23.02.16, 20:28
          Właśnie między tym sklepem tylko z Lego a tym zabawkowym w Maximie różnica na większym zestawie sięgała 20 zł na korzyść tego w Maximie
    • kukuryku20 Re: Zabawkowy w Maximie. 24.02.16, 08:07
      No i co z tego? Ciesz się tańszą zabawką :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka