jelonekk901 24.06.06, 06:28 Proszę o info gdzie w Legionowie znajdę dobrego i nie pazernego elektryka samoch.Prawdopodobnie mam poważniejszą awarię,ale boję się,że trafię na magików z Usterki.Pozdrawiam i pilnie czekam na podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juros1 Re: elektryk samochodowy w Legionowie 24.06.06, 10:19 Na ul.Rycerskiej róg Hetmanskiej,wiem że ma dobrą markę.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: elektryk samochodowy w Legionowie 24.06.06, 18:15 dokladnie polecam tego samego. W ASO VW chcieli mi wymienic caly alternator a ten Pan wymienil mi tylko lozysko w alternatorze za 10% tego co chcieli w ASO. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomczydlo Re: elektryk samochodowy w Legionowie 27.06.06, 13:26 A ja raczej tego nie polecam, cztery razy naprawial mi rozrusznik, lacznie z wymiana na nowy (podobno) i gdyby zima sie nie skonczyla pewnie nadal bym do niego jezdzil. T. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: a ja potrzebuje linke do ręcznego wymienić:( 27.06.06, 13:40 gdzie można po 18?? Odpowiedz Link Zgłoś
juros1 Re: elektryk samochodowy w Legionowie 27.06.06, 15:07 wiesz chyba należalo nie naprawiac ,kupic nowy na szrocie Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: elektryk samochodowy w Legionowie 27.06.06, 16:01 no wiesz, skoro wymiana byla na nowy, to jak to z nowymi czesciami bywa, maja one gwarancje i mozna je wymieniac do skutku. ja akurat mam doswiadczenie z uzytkownikami komputerow i wiem ze czasem uzytkownik notorycznie cos psuje, bo sie kliknelo nie tu, albo cos nieswiadome zrobil, potem sie wzywa fachowca i niech sie meczy a jak sie nie uda to wina fachowca ze popsul :) Poza tym, mechanik tak jak lekarz a samochod rownie skomplikowany jak organizm ludzki, i czasem naprawa moze sie udac a czasem nie. Zawsze w nastepna zime mozesz zmienic elektryka i sprawdzic czy inny pozna sie na usterce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wrogowska Re: elektryk samochodowy w Legionowie 27.06.06, 16:07 Zadzwoncie 0-22-7720230 albo 0-22-7720164 tam Wam poradzą, to genialny sklep autosamochodowy Odpowiedz Link Zgłoś
juros1 Re: elektryk samochodowy w Legionowie 27.06.06, 16:19 z fachowcami bywa roznie i elektryk potrafi naciagnąć a pomimo ze mam dobre zdanie o tej firmie to ceny z kapelusza Odpowiedz Link Zgłoś
horrit Re: elektryk samochodowy w Legionowie 28.06.06, 10:47 Marek Godlewski tel 022/784-28-20 / za przejazdem kolejowym, od ulicy Handlowej/ Odpowiedz Link Zgłoś