Dodaj do ulubionych

Fiolet na topie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:32
ale ta modelka jest brzydka i CHUDA!
Obserwuj wątek
    • alpepe ogłaszam zbiórkę na dożywienie modelki 03.12.04, 22:41
      Daję symboliczną złotówkę. Niech ma szkapina na slodką bułkę, a co tam :)
      • Gość: cat Re: ogłaszam zbiórkę na dożywienie modelki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:26
        coś słabo płaca?
      • Gość: malinka Re: ogłaszam zbiórkę na dożywienie modelki IP: *.gdynia.mm.pl 28.12.04, 09:04
        masz racje!!!wyglada tragicznie,mogli ja chociaz wysłac na solarium albo
        przypudrowac ciemniejszym pudrem bo wyglada jak zdychajaca szkapa !!!
      • Gość: niespodzianka Re: ogłaszam zbiórkę na dożywienie modelki IP: 80.51.228.* 31.01.05, 23:14
        przeciez ona nie musi byc wyglocona. nie musi byc anorektyczka. mam 172cm
        wzrostu i waze 50 kg i to wcale nie dlatego ze chodze wyglodzona bo to
        nieprawda! mozna powiedziec ze jjem non stop! i denerwuja mnie posty
        typu: "Boze coz za szkielet. Kupmy jej kanapke!" Kup mi, a wepchne ci ja cala
        sila tam gdzie nie trzeba. Bede to robila z satysfakcja w oczach. wieeeeeeelka
        satysfakcja. Uwierz mi..
    • Gość: JUG FIOLET NA TOPIE, CZY REKLAMA LUMPEXÓW? IP: *.bermudy.net / *.net 03.12.04, 23:23
    • Gość: marek Re: Fiolet na topie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:47
      Droga Marzenko
      Jako ze ojciec moj przekazal mi swa meskosc bym wupelnial role powierzana
      samcowi polegajaca na dbalosci o kontynuacji rodu czlowieczego, a krotko mowiac
      jeste mezczyzna z krwi i kosci i nie tylko, instynktownie wyczulony jestem na
      wyglad czlowieczej samicy. Wielbie ja nawet pod postacia wiecej niz brzydkiego
      kaczatka, sam czuje z Toba pewna nic porozumienia. Wiem, o czym mowisz
      krytykujac ,,nieopierzenie" modelki. Pewnie ty tez wolisz gdy ukochanego ciala
      nigdy za malo... Lecz pomimo tego, ze nie ma za co chwycic i oblapic tej
      przedstawicielki plci pieknej, wez na usprawiedliwienie jej wiek mlodociany.
      Kobiety (z moich obserwacji doglebnych to wynika) tyja zawsze po trzydziestce.
      Pewnie wiek ten najpiekniejszy dla kobiety osiagnelas juz i rozlozystosc twych
      wdziekow przyprawia o zawrot glowy, lecz nie zapominaj, ze z wyrozumialoscia
      potrzeba nam podchodzic do mlodziezy. Czekajmy w skupieniu i cierpliwosci az z
      tego kurczecia piekny ptak powstanie i wzbije sie w przestwoza, by umilic nam
      zycie kwileniem swym.
      Pozdrawia Marzenko i zycze ci wiecej -jak to mlodziez mowi- wyluzowywania sie.
      Glowa do gory!
      Marek
      • Gość: agam Re: Fiolet na topie IP: 156.17.123.* 27.12.04, 15:48
        Szanowny Kolego!to nie prawda, ze po 30tce kobiety zaczynaja tyc.owszem zmienia
        sie przemiana materii i trudniej jest utrzymac szczupła sylwetke, ale te ,
        ktore dbaja o siebie własnie po 30ce wygladaja cudownie kobieco i sexownie,
        wcale nie mam na mysli dodatkowego" opierzenia"...osobiscie za ok.2miesiace
        skoczne 30 lat,moje wymary:90/68/90.pozdrawiam wszystkie fajne 30tki!
        MOja siostra ma 36, urodzila 2 dzieci i wyglada rewelacyjnie, i wcale sie nie
        glodzi nic z tych rzeczy!
        • trzydziecha1 Re: Fiolet na topie 20.01.05, 14:46
          Po trzydziestce waże tyle samo co przed. Moja waga nie zmienia się (170 cm, 54-
          55 kg). Więc proszę bez takich głupich uwag, Mareczku
    • patriaszeprudy Re: Fiolet na topie 04.12.04, 18:27
      modelka wcale nie jest brzydka- jest charakterystyczna a jej uroda idealnie
      wrecz wspolgra z fioletem(chociaz gdyby miala rude wlosy to byloby prawdziwe
      cudo)brawo za pomysl z lumpeksami-w drogim sklepie nie potrzeba wysilku by
      znalezc cos na topie a wy pokazaliscie ze mozna byc modnym i bez pensji
      dyrektora
    • Gość: LOWER EAST SIDE Re: Fiolet na topie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 19:18
      Boze. Piekna dziewczyna. Baby to sa zazdrosne:D
    • daimona ale nogi ma niezłe ;) 04.12.04, 20:27

• Gość: Zz Re: ale nogi ma niezłe ;) Do samej ziemi! IP: *.ev1.net 24.12.04, 08:09
        Nogi ma niezłe -
        Do samej ziemi!
        - naprawde fajne,
        mimo tego paskudnego
        fioletu :-)
    • Gość: george Re: Fiolet na topie IP: *.icpnet.pl 04.12.04, 22:05
      Czy "WO" mają jakąś szczególną politykę odnośnie doboru modelek? Przeglądam ten
      dodatek regularnie i nie zdarzyło się jeszcze, bym dostrzegł na stronach
      prezentujących modę dziewczynę, o której można by powiedzić, że jest ładna. Skąd
      Wy te straszydła bierzecie?
      • Gość: - Re: Fiolet na topie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 22:43
        Boze, ludzie ta dziewczyna jest przecież piękna.
        • Gość: glupoty Re: Fiolet na topie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 16:12
          nie ma co robic to ise czepiacie, poczekajcie az bedzie miala 19, 20 lat, to
          wam galy wyskocza ze taka ladna. a poza tym musicbyc ladna zeby dobrze w
          fioletowym wygladac, bo to kolor, ktory jest do niczego
    • Gość: madi Re: Fiolet na topie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:25
      FIOLET - PIEKNY KOLOR, FANTASTYCZNE ZDJĘCIA, ŚLICZNA DZIEWCZYNA i nic więcej
      nie trzeba mwić...
    • odrey Re: Fiolet na topie 06.12.04, 15:35
      iiii tam! modelka jest ładna, tylko makijaż ma niefortunny... ajk to już bywa w
      modzie z wybiegów :)
    • Gość: kasia Re: Fiolet na topie IP: *.kbcfp.net 08.12.04, 17:33
      Modelka to modelka - kwestia gustu, ma ladna delikatna buzie jak fotograf nie
      usiluje jej zeszpecic - ale ciuchy sa okropne, workowate i szmatlawe.
    • Gość: nutka A mi się podoba :-P n/t IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 08.12.04, 21:00
      • Gość: Banderas Re: A mi się podoba :-P n/t IP: 217.17.44.* 09.12.04, 13:58
        Teraz taka moda- bierzemy piekną modelkę, wybielamy jej twarz, 0 makijazu,
        chodzi o swojego rodzaju "wyraz artystyczny" (wystudiowane, wypracowane piękno
        się opatrzyło (?), czasem na zasadzie szoku "epatowanie brzydotą, zamiast
        nudną, nieco lalkowatą pięknością" (chyba to przyszło z żachodu - piękność i
        luksus trochę się znudził, to teraz trochę "minimalizmu" dla odmiany....
    • Gość: biebrza Re: Fiolet na topie IP: *.pl 09.12.04, 20:16
      wracaj do lipska...nad biebrze!!!
    • Gość: xy2 Re: Fiolet na topie IP: .48.213.* / 80.51.176.* 09.12.04, 20:19
      jest ok:))))
    • Gość: fifi Re: Fiolet na topie IP: *.akademiki.uni.torun.pl 12.12.04, 10:17
      macie coś do lumpeksów? Wydaje mi się,że bycie modnym to kwestia gustu i wyczucia, a nie tego, gdzie się kupuje ubrania. No nie? Poza tym wszystkie sklepy promują w sumie te same, nie za bardzo różniące się od siebie, ubrania.
      mi najbardziej podo ba się to, gdy widzę na ulicy coś fajnego i oryginalnego. Bycie modnym wyróżnia.
    • Gość: MISKA Re: Fiolet na topie IP: *.devs.futuro.pl 14.12.04, 11:37
      DZIEWCZYNA JEST BARDZO ŁADNA...MA TWARZ PRZYCIĄGAJĄCĄ UWAGĘ-I NIE JEST ZA
      CHUDA...JEST SZCZUPŁA. LEPIEJ JEST BYĆ SZCZUPŁYM NIŻ TŁUSTYM...
    • donkej Re: Fiolet na topie 20.01.05, 14:41
      Z jakimi kolorami najlepiej się to łączy - poza oczywiście czernią, ciemnym
      brązem albo kolorami b. jasnymi i stonowanymi??
    • trzydziecha1 Re: Fiolet na topie 20.01.05, 14:45
      Moze anoreksja i wyczerpanie organizmu??? Dziwne te gusta są ostatnio...
    • wysoka9 Re: Fiolet na topie 22.05.05, 20:22
      brzydka? to jest za mało powiedziane. słowo brzydka nawet to jest za piekne
      słowo.i na dodatek ruda! fe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka