Dodaj do ulubionych

Makijaż w stylu etno

IP: 203.122.42.* 18.12.04, 11:47
Jaki tilak? bindi!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: fajansowa fela g.... prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 15:52
      w przyszłym roku obowiązkowe będą mundurki Mao
      i makijaż-kamuflaż czarną pastą do butów !!
    • yomamakorka Re: Makijaż w stylu etno 18.12.04, 18:04
      Przydalaby sie czarna modelka do tego makijazu 'afrykanskiego' bo ta wyglada
      nieco zabawnie :/
      • iselle Re: Makijaż w stylu etno 18.12.04, 18:25
        Okropne modelki dzięki temi makijażowi wyglądają jak chore na jakieś
        przypadłości dermatologiczne..
    • Gość: lvv Re: Makijaż w stylu etno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 19:45
      Dla facetow przewidziane są ultra trendy drewniane tuby na penisa, sztuczne
      nacinanie pleców i wszczepianie kamieni pod skórę - bądźmy etno yeah
    • Gość: norveg Re: Makijaż w stylu etno IP: 201.254.181.* 19.12.04, 23:55
      no fakt oryginalnie. ja proponuje jeszcze przebic policzek szpila, tez
      etnicznie a na pewno oryginalnie.
      • Gość: lili Re: Makijaż w stylu etno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 18:01
        ALE Z wAS WIEŚNIAKI NIE POTRAFICIE SAMI NIC TWÓRCZEGO ZROBIC A JEDYNIE
        KRYTYKUJECIE
    • Gość: Kot Re: Makijaż w stylu etno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 23:31
      Jestem niesmowicie zaskoczona i jest mi niezmiernie mi przykro, ze takie dno
      jak autorzy powyzszych wypowiedzi to czytelnicy Gazety. Wydawaloby sie, ze
      powinni oni byc otwarci na nowosci i rozszerzanie wlasnych choryzontow, takze w
      kwestii estetycznej. Lecz niestety, jedynzm orezem w reku jakim jest
      bezsensowna zjebka nie da sie wiele zdzialac, poza demaskowaniem wlasnej
      ciemnoty. I chyba kazdy wie, ze nie jest to atut. Przykro mi bardzo i
      jednoczesnie jestem pelna podziwu, ze autorzy dzialu mody WO niezrazeni nadal
      probuja edukowac taka ciemnote jak powyzsi. Wszak mozna sie zalamac...
      Panie Paprocki tak trzymac!!! Moze za 50. lat, jesli dobrze pojdzie wyjdziemy z
      lepianek.
      Kot
      • black_magic_women Re: Makijaż w stylu etno 21.12.04, 20:14
        wiele wody uplynie zanim ludzie naucza sie czytac"przenosnie",nie tylko te
        literalne,ale i wizualne...wg.mnie galeria makijazy byla piekna,takze dla tego
        iz wiem ,ze to tylko inspiracje...nie nakazy
      • Gość: zuza Re: Makijaż w stylu etno IP: 213.17.175.* 22.12.04, 15:11
        Jakoś nie mam CHORYZONTU takiego jak Ty. Czy wszyscy na świecie muszą mieć gust
        taki jak Ty? Precz z odmiennymi gustami! Twój mundurek będzie baaaardzo modny i
        przymusowy dla wszystkich.
      • Gość: CHORYzont Re: Makijaż w stylu etno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 22:09
        pozytywiści z puszkiem do pudru w ręku, siłaczka ucząca chłopki jak tuszować
        rzęsy i wokulski otwierający nowoczesną drogerię w środku polskiej
        nieumalowanej dziczy...
      • klonowica Re: Makijaż w stylu etno 17.02.05, 20:48
        Dobrze ze mieszkam w Londynie.Moze jak wybiore sie do klubu to sprawie sobie
        taki makijarz i nikt nie bedzie sie na mnie gapil jak na nienormalna, co w
        Polsce mialoby zapewne miejsce.Zwlaszcza ten pierwszy mi sie podoba- jest
        sliczny.To przykre ze jestesmy takim zacofanym krajem i co za tym idzie malo
        tolerancyjni.Zgadzam sie z Toba calkowicie,tylko ja juz wyszlam z etapu
        zakoczenia.Usmiecham sie tylko pod nosem.Dlatego miedzy innymi wyjechalam z
        Polski.Pa, pozdrawiam.
    • niedzwiedzica_sousie Re: Makijaż w stylu etno 21.12.04, 10:45
      te biale kropki są ok, ta ostatnia też nie najgorsza :)
      • Gość: aQQ Re: Makijaż w stylu etno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 19:16
        Panie modelki rzeczywiscie wygladaja bardzo oryginalnie :)
        jednak nie wszyscy odwarzyliby się na takie makijaze....
        • Gość: gosmal Re: Makijaż w stylu etno IP: 198.4.159.* 15.02.05, 22:59
          Estetyki nie kwestiounje. Makijaze sa ladne. Problem w tym, ze to sztuka dla
          sztuki. Niech sie kazda z was przyzna- umalowalybyscie sie tak? Jak ja bym do
          pracy tak przyszla umalowana, to by mi powiedzieli ze Halloween jest w
          pazdzierniku.
    • Gość: zuza Re: Makijaż w stylu etno IP: 213.17.175.* 22.12.04, 15:09
      Kropeczki jak krosty błeee
      Wszystkie wyglądają wampirowato.
    • scholastyka Re: Makijaż w stylu etno 22.01.05, 16:52
      >>>Tego makijażu nie traktuj jednak zbyt serio. Bo gdy zaczniesz zgłębiać symbolikę zdobień, zabraknie ci ostatecznie odwagi.<<<<
      i kolejne zastrzeżenie
      jesli używa się makijażu związanego z jakimś obrzędem, powinno dokładnie znać się jego symbolikę!!!
      czego teraz nie zmiecie popkultura.. ehhh
    • Gość: meżczyzna Re: Makijaż w stylu etno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:45
      zaruchałbym tę modelkę kamile wisniewską. ma zajebiste kształty. taką tylko
      rznac cały dzien i cala noc 24h/ na dobe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka