andapka 10.12.05, 19:08 szkoda ze autorka nie przytulila na prawde tej osoby, to byl by prezent, wiem w sumie ze to niemozliwe nikt nie jest gotowy na takie zmiezenie sie z calym ,,ogolem" a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
canii Re: Prezent 11.12.05, 14:41 Teren PKP nie powinien być przestrzenią ogólnodostępną. Dlaczego chcąc pojechać gdzieś pociągiem muszę być narażona na niebezpieczeństwo i totalny brud wszędzie. Płacę za bilet. Jak inni, którzy korzystaja z usług PKP. Może cenę biletu tak ustawić aby starczało na ochronę w pociągach, sprzatanie wagonów i dworców? I moze wprowadzić bilety peronowe obejmujące również przestrzeń dworca? Odpowiedz Link Zgłoś
emilia2000 Re: Prezent 11.12.05, 22:03 Ale jesteś malostkowa...Ty wogule nie zauważyłaś puenty, czy sensu tego felietonu. Twoja wypowiedź jest samolubna... zastanów się troszkę nad tym...człowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
canii Re: Prezent 18.12.05, 17:11 nie bądź obłudna emilio. Uwierzę w Twoją szlachetność jak zaprosisz kilku z tych śmierdzieli do siebie na Wigilię. Odpowiedz Link Zgłoś
sottise Re: Prezent 12.12.05, 22:50 puenta dość przewrotna, bo osobiście nie znam człowieka, który zdobyłby się na gest bohaterki (już tej fikcyjnej) nie mniej przyjemnie jest myśleć, że gdzieś tacy ludzie istnieją, szczególnie teraz gdy wielkimi krokami zbliża się Boże Narodzenie. Oby każdy spędził je w cudownej atmosferze pokoju, także mieszkańcy wszytskich polskich dworców PKP, PKS i innych... Życzę wesołych i spokojnych Świąt Pani Joanno! :) Odpowiedz Link Zgłoś
leeonia prezent 15.12.05, 11:26 a ja marzę o takim prezencie od kogos życzliwego.Mam rodzinę a jakze,ponoć normalny dom(tak to wygląda na zewnątrz) ale jakze w nim zimno.I nie umiem już i nie mam siły aby dalej walczyć o cieplo.Żal mi tylko dzieci(prawie dorosłe).Podobno osobie długo niegłaskanej wyrastają kolce.Mnie już chyba wyrosły. Odpowiedz Link Zgłoś
han-bru Re: Prezent 31.01.06, 09:12 Historia wprost z życia.Też mam słabość do "dworcowych tubylców i również obrywam. Ps.Nie dziwie się,że nie miała Pani odwagi jej przytulić :)) Odpowiedz Link Zgłoś