sadecka 18.07.06, 13:22 Bardzo słaby tekst, naskórkowy, powierzchowny - ja w każdym razie nie czuje dzieki niemu specyfiki miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miejska5 Ciekawa promocja firm pracownikow Gazety Wyborc... 18.07.06, 14:48 ciekawi mnie jak dlugo niejaki sklep PUNKT, ktorego wlascicielka jest pracownikiem GW, bedzie sie bezplatnie promowal na lamach GW/Krakow i innych dodatkow...a moze to artykul sponsorowany? Tyle informacji o firmie pod artykulem to jeszcze nie widziano w WO... Jak to sie robi Redakcjo? Odpowiedz Link Zgłoś
sadecka Re: Ciekawa promocja firm pracownikow Gazety Wybo 18.07.06, 15:34 hahahahaha no i wszystko jasne...... :D Tragedia - i artykuł, i ta "promocja", i te ubrania-potworki :P Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopletwiec Re: Ciekawa promocja firm pracownikow Gazety Wybo 22.07.06, 14:23 Drogi ziemianinie! Czwarty grzech to ZAZDROŚĆ!!! Wstydź się...może sam nie potrafisz niczego stworzyć, być zaradnym i dlatego jesteś tak nieżyczliwy! Podejrzewam, że pracujesz w GW i jesteś niespełnionym oraz rozżalonym pracownikiem, który nie potrafi nic zrobić ze swym życiem oprócz okazywania krytyki i zawiści. Powinieneś sie cieszyć, że w tym zaściankowo-szarym kraju są jeszcze ludzie kolorowi i próbują coś zrobić ( choć osobiście nie przepadam za ich stylem)na przekór właśnie takim ludziom jak Ty, którzy być może mają jakieś osobiste urazy wobec ludzi z firmy Punkt i frustrację w sobie...Kochany załóż firmę i sam działaj...Zakładam się,że Twoja promocja ukaże się nie tylko w WO, ale i w Poradniku Domowym,w Dziecku, w Autoplus, w Logo etc. I w jakiś dziwny sposób w AMS. Trzymam za Ciebie kciuki. Nie zazdrość tylko weź się do pracy i pracuj nad życzliwością bo czego życzysz innym tego życzysz sam sobie!!!!!!!!!!!!Michał Archanioł Odpowiedz Link Zgłoś
gsb super te ciuszki 06.04.07, 16:13 Super te ubrania. Taki Almodovar sie zrobil w tej Nowej Hucie. Panie wygladaja pieknie... To byl chyba taki >tekst o zdjeciach<, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
miejska5 Re: Kawiarnia Stylowa 18.07.06, 15:01 aha, "Buty - z bazarów i second-handów", a ktore to z tej sesji, biale bronxy czy nike, ostatnie modele... Odpowiedz Link Zgłoś
oladios Re: Kawiarnia Stylowa 20.07.06, 05:20 Co za swieze zdjecia :) Zadnej nudy i zastoju , mile jest zobaczyc cos nowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopletwiec Re: Kawiarnia Stylowa 22.07.06, 14:30 Dajcie ludzie spokój!To jest niezłe jajo!Szukajcie głębi gdzieś indziej!Do kościoła, do synagogi,meczetu. Czytać teksty teologiczne a nie czepiać się jakiegoś artykułu. Upał wam walnął na baniaki!?Brygida Odpowiedz Link Zgłoś
miejska5 do dwupletwej Brygidy 10.08.06, 14:32 Kazdy ma prawo komentowac, ja nie doszukuje sie glebszych tresci, bo nie ma w czym stwierdzam fakt i nie podoba mi sie nachalna reklama i walzenie do 4 liter koncernom. Tyle. A do zadnych z wymienionych przez ciebie pomiesczen nie pojde, bo oddzielam sprawy powazne od pyskowek na forum. Odpowiedz Link Zgłoś