wojtek.skrzypczak 24.09.06, 15:00 dziewczyny i artykuły fajne, ale te zdjęcia pokręcone... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
denzet Re: Misski domowe 24.09.06, 15:28 No wedlug mnie mnie zdjecia sa wlasnie wybitne. Dziewczyny z reszta tez :D Odpowiedz Link Zgłoś
rosomak666 Sponsorzy znowu będą mieli dobry połów 24.09.06, 15:40 Sponsorzy znowu będą mieli dobry połów, hehe. Wiecie, o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
martino Re: Sponsorzy znowu będą mieli dobry połów 24.09.06, 15:48 wiemy wiemy, chłe chłe... Twoja siostra też była miss powiatu i dobrze na tym wyszła, chłe chłe.. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_panika1 Re: Sponsorzy znowu będą mieli dobry połów 24.09.06, 16:17 Dziewczyny denne, artukuł zresztą też. Na ulicach często widzę ładniejsze, bardziej atrakcyjne dziewczyny, niż te przyszłe misski. Ale zdjęcia są świetne, jest w nich coś oryginalnego, co przykuwa wzrok... Odpowiedz Link Zgłoś
armagedon6661 Re: Sponsorzy znowu będą mieli dobry połów 24.09.06, 20:47 E ta ormianka jest inteligętna. Zna kilka języków ćwiczy, powinna wygrać. Nie jest tak piękan jak klaudia szifer, ale zgrabna i calkiem całkiem. To ona powinna wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
id999 Re: Sponsorzy znowu będą mieli dobry połów 24.09.06, 19:01 co masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Misski domowe 24.09.06, 16:36 wojtek.skrzypczak napisał: > dziewczyny i artykuły fajne, ale te zdjęcia pokręcone... Jak dla mnie dokładniej na odwrót: podpisy nijakie, dziewczyny nijakie, ale zdjęcia fantastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzzewsi A w pełnej rozdzielczości ... ?? 24.09.06, 17:24 ...gdzie można te zdjęcia oberzeć? Taki format znaczków pocztowych, to nie wiem dla kogo... Chyba tylko, żeby czytelników wkurzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
velda Re: A w pełnej rozdzielczości ... ?? 24.09.06, 18:20 bursztynowa miss Polski Bella 2006. Ma 21 lat. Studiuje w Łodzi doradztwo personalne i zawodowe. Po studiach chciałaby wyjechać do Szwajcarii. Absolutnie-wlasnie w Szwajcarii poszukuja WLASNIE i tylko Polakow do doradztwa personalnego i zawodowego. Ale pojechac zawsze mozna-nadaje sie na plakat z krowa dla Milki Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczegom Misski domowe 24.09.06, 18:33 Fajne zdjecia.I fajen dziewczyny...Szczegolnie te ze zdjecia nr 1.Powodzenia w karierze!! Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: Misski domowe 24.09.06, 19:16 Świetne zdjęcia pokazujące misski w normalnym, bardziej szarym niż kolorowym świetle. Dziewczyny jak każde. Poza tym można pozbyć sie kompleksów, bo ładne tak powyżej średniej są IMHO tylko dwie dziewczyny: z pierwszego i przedostatniego zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata fantastyczne zdjecia 24.09.06, 19:25 dziewusie by sie nie zalapaly do lepszej agencji. Najdziwniejsze to to marzenie o wyjezdzie do Szwajcarii. Ciekawe dlaczego wlasnie tam? Odpowiedz Link Zgłoś
llawicki Misski domowe 24.09.06, 19:44 Jak one są ładne to ja jestem Przystojny :D Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff szwajcaria to wiocha 24.09.06, 20:59 ipolicyjne panstwodla ochrony tych milionerow. Ubozuchno jak na standardyzachodnie. Ta pani to lepiej by sobie zrobilajakby napisala ze marzy ostarym rybackim domeczku na Kaszubach... jechac i tak bedzie tam gdzie alfonsowi, pardon, sposorowi sie zachce. Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny takie letkie to ;) 24.09.06, 21:01 foty na to samo kopyto co zeszloroczne 'matki'. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
vlastovka Re: Misski domowe 24.09.06, 22:05 Kurcze fajny ten słoń i ten wypchany bażant. Odpowiedz Link Zgłoś
steffa Re: Misski domowe 24.09.06, 22:58 Zdjęcia właśnie są ciekawe. Dziewczyny - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e do szwajcarii... 24.09.06, 23:03 ...zapach cygar i drogich perfum ja podnieca?...ciekawe kto w tej szajcarii sprzata...myje gary...nianczy...bo przyznam sie ,ze w sawjcarii bylem pare lat dobrych temu i tylko przejazdem... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e zapwene zostanie sekretaka...w glownym offisie... 25.09.06, 01:30 ...a potem sie wybije...i bedzie samodzielna w jakims...dzile sprzedazy...na polske...bo tam tez nasi... Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Misski domowe 25.09.06, 01:41 Zdjęcia średnie, dziewczyny przeciętne, tekst nienadzwyczajny. Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Misski domowe 25.09.06, 01:58 W dupach się poprzewracało. Widziałem wcale nie tak rzadko ładniejsze dziewczyny na ulicy niż niejedna z jakichśtam miss. Zresztą co do samego tytułu miss universum to debilny, ponieważ ten tytuł równie dobrze mogłaby zdobyć jakaś zielonaskóra czy szara przybyszka z innej planety. Innymi słowy targ próżności. Ale jak ktoś lubi, ktoś ogląda, ktoś płaci, to niech se leci. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Marzą o facecie z gruuuuubym portfelem. 25.09.06, 06:38 I biorac pod uwagę, że opakowane są ładnie - to na pewno wiele z nich swe marzenia spełni. Odpowiedz Link Zgłoś
kupuj.ksiazki Laski ostre jak tabasco 25.09.06, 07:53 Fajne zdjęcia, szkoda tylko, że czarno-białe. ------------------------------- dla odprężenia: zlotemysli.pl/marcinbielicki.php?c=4main&idEbook=30 Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca A ileż to trzeba gałek obrobić przy okazji! 25.09.06, 09:53 Aż gęba parzy i w przełyku piecze Odpowiedz Link Zgłoś
miauka Re: Misski domowe 25.09.06, 14:03 Czy naprawdę nie ma ciekawszych tematów od wyścigu głupiutkich ładniutkich panieczek do szoł biznesu? Wystarczy przeczytać parę postów, żeby się zorientować, że (męskie) wypowiedzi są podzielone na: fajne doopy, nie-fajne doopy. Czy o to chodzi w dodatku dla kobiet do krajowego dziennika? Poza Kingą Dunin przestaje czytać to badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekszz to temat dla psychoanalityka 27.09.06, 02:17 Te pomieszanie seksapealu z maciezynstwem wydaje mi sie troche pogmatwanym podejsciem do promocji jakiejkolwiek miss domowej czy pozadomowej. Jest w tym podejsciu cos niezdrowego. Czy autor zdjec chcial przedtstawic aprobate rodzicielska dla tego typu zawodow? czy tez jest to proba projekcji aprobaty exhibicjonizmu mlodych pan,0 ktore za wszelka cena probuje pokazac swoje cialo? Hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
lalkajko Re: to temat dla psychoanalityka 28.08.07, 23:45 Ta pierwsza na zdjęciu Anna Wełna to w gimnazjum w warszawie... sier... ładnie dawała...... a chłopa to tylko z samochodem jak mogła dojść inaczej tylko robiąc dobrze .......;/ a jest głupią <blondyneczka> heh ;/ Odpowiedz Link Zgłoś