05.12.06, 19:53
Żyć nie umierać ... ?
Chętniej przeczytałabym jednakartykuł o zwykłych obywatelach Gruzji. I u nas
znajdą się tacy bogacze ... choćby pan Krauze wykupujący powoli jedną z
willowych dzielnic Gdyni ...
Obserwuj wątek
    • sztuka.latania Bogacze 05.12.06, 19:54

• jednorazowy3 złodzieje 05.12.06, 20:25
      co tu duzo gadac ...
      • himhith Re: złodzieje 05.12.06, 22:23
        ech ta zazdrosc...
        • jednorazowy3 ano zazdrosc 06.12.06, 01:11
          za pozno sie urodzilem zeby nakrasc w Polsce bo nic prawie nie zostalo :(
    • energeia Re: Bogacze 05.12.06, 21:07
      Co to jest neoklasyzm?
      • cyberchmura Re: Bogacze 05.12.06, 22:58
        Swoja droga poznałem na wymienaie 6 gruzinów i gruzinek świetni ludzie,ale w
        Gruzji mieszkac nie chcą,a te majątki pewno zdobyte różnymi metodami, mniej lub
        bardziej legalnymi,ale nie tak obrzydliwie ukradzione jak ruskie.
        • kacap_z_moskwy Re: Bogacze 06.12.06, 01:51
          cyberchmura napisał:

> Swoja droga poznałem na wymienaie 6 gruzinów i gruzinek świetni ludzie,ale w
          > Gruzji mieszkac nie chcą,a te majątki pewno zdobyte różnymi metodami, mniej
          lub
          > bardziej legalnymi,ale nie tak obrzydliwie ukradzione jak ruskie.

A czym sie roznia? te wspomniany najbogatrzy gruzin Badri Patarkaciszwili byl
          prawa reka Berezowskiego. Uczekali nawzajem. Jeden do Londongradu, a drugi do
          Tbilisi :) czym sie ich fortuna (dobyta wspolnie) rozni? Wszystcy bogaci
          gruzini zarobili w Rosji i znia. Nawet teraz wnuczka Szewarnadze pracuje w
          Moskwie na TV, maj swoj maly biznes, do nedawna ktos z rodziny saakaszwili mial
          biznes w kraju Krasnodarskim na mozu Czarnym... Zamkneli go. Ale czym sie te
          ortuny roznia? W Rosji jusz jest ogromna ilosc bogatych ludzi posiadajacy
          majatek nie z prywatyzacji i nie sprzedazy bogatstw naturalnych. Rozumiem ze to
          co ruskie to "obrzydliwe"... Ale wtedy to co jest wogule Polska???
          • akami21 Re: Bogacze 06.12.06, 10:40
            Moja nie rozumieć co Twoja pisać. Z trudem łapać seks zdania, moja niw
            wychowana w Azja i głupia ot co. :-(
    • martarogalska Bogacze 05.12.06, 23:35
      Znam tylko jednego Gruzina. Szako pracuje w Londynie,aby móc godnie żyć w
      Gruzji. Czy wróci? nie wiadomo. Gdyby łatwiej było im się dostać do UK byłoby
      ich więcej. Jego postawa przypomina mi sytuacje niejednego Polaka. Jeśli wróci
      bedzie tam bogaty. Moze nie tak obrzydliwie jak ci z artykułu. Ale czy zechce
      wracać?
      • rumburak0001 Tak sie składa że byłem w Gruzji zeszłego lata.. 06.12.06, 12:51
        Naprawdę przesympatyczni ludzie,gościnni,weseli,a te winnice!akurat na terenie
        jednej,b.malowniczo położonej pomieszkiwałem z moją towarzyszką..Do dzisiaj
        pamiętam zapach traw,zieleni,tamtejszej ziemi,wspaniałe wina i nocne biesiady..
        Mógłbym bez końca sypac przymiotnikami piekne,malownicze,ale to sa słowa.W
        sumie mam ok.1600 zdjęć które lada dzien umieszcze w jakims forum/stronce?
        A narazie polecam gorąco wszystkim ten ciekawy kraj:-)))
    • ekumeniczny Prawda o diamentach-Polaku nie daj sie oglupic 06.12.06, 13:54
      Polaku, dawniej niePOLACY uzywali do swoich marketingowych praktyk Hollywood.
      Hollywood robil to na zamowienie deBeers.

Wyglada na to ze teraz rekrutacja diamentowych frajerow odbywa sie przy pomocy
      wyborczej. Poczytaj zanin dasz sie nabrac Polaku.
      www.jewelryway.com/ever_try_to_sell_a_diamond.htm
      Zamiast diamentow, kup sobie rolke papieru toaletowego. Zapewniam ze ma on
      wieksza wartosc uzytkowa od diamentu.
      • ekumeniczny Dodatkowa lektura podnoszaca rozsadek 06.12.06, 14:00
        www.haruth.com/JewsGeorgia.html
    • anal_threat Taki telewizor to ja wczoraj wurzyciłem na śmietni 06.12.06, 14:58
      k. Lepsze telewizory leżą w USA na ulicy. Koleś niby taki bogacz, a nie stać go na porządny sprzęt.
      Kupiłby sobie plazme i jakiś sprzęt kina domowego, a nie takie gó... jak na tym zdjęciu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka