Dodaj do ulubionych

Donos nauczycielski

• cccpcccpcccp Tolarancja to nie to samo co promocja 24.06.07, 22:34
      Ja też jestem za tolerancją osób o takiej orientacji. Ale do głowy by mi nie
      przyszło żeby promować taki model życia erotycznego. A że nie jest to normalne
      wiedzą sami zainteresowani. Kiedy tylko chcą oni publicznie się pokazać, bardzo
      często jedno z nich przebiera się za osobę płci przeciwnej - żeby jednak.. no
      własnie - wyglądali na normnalną parę. Tak więc mam nadzieję, że kiedy w szkole
      uczy Pani dzieci, to uczy ich Pani _tolerancji_ a nie promuje homoseksualizm -
      jako równowartościową alternatywę dla modelu jaki wybrała przyroda - jedynego
      mogącego dać potomstwo.
      • glosybaltyku otoz to 24.06.07, 23:20
        Lewactwo celowo miesza pojecia tolerancji i promocji. Tolerancja to dla opozycja
        to nietolerancji, a wiec traktowania gorzej badz nawet przesladowania.
        Tolerancja po powstrzymanie sie od zachowan negatywnych w stosunku do danej
        osoby. Ja toleruje homoseksualistow, to znaczy, ze nie chce ich karac, izolowac,
        wyszydzac publicznie itd. Nie mam nic przeciwko koledze gejowi w pracy, o ile
        przestrzega on ogolnie przyjetych norm wspolzycia spolecznego. Ale lewacwo za
        tolerancje uwaza PROMOCJE homoseksualizmu. Broszury tych srodowisk to dobra
        robota propagandowa. Przedstawiaja homoseksualizm jako atrakcyjna alternatywe
        dla ludzi, ktorym nie powiodly sie zwiazki hetero. Homoseksualizm jest
        przedstawiany jako wesola, fajna zabawa (parady, teczowa kolorystyka), cos
        niebanalnego, ciekawszego niz zwiazek hetero, cos dla ludzi "czujacych i
        widzacych wiecej" niz "szara masa hetero". O ile dorosly czlowiek jest
        odpowiedzialny za siebie i sam musi okreslic swoja pozycje w stosunku do tej
        propagandy, o tyle faszerowanie nia dzieci jest niemal ze zbrodnia (podobnie
        zreszta jak faszerowanie dzieci religia katolicka, ale to inna bajka).
        • mark.parker Re: otoz to 25.06.07, 01:15
          Biedactwo ty moje. Cósik jakaś obsesja cię dopadła? A tam już księżulo czeka i
          się nicierpliwi. A może sam Paetz lub TW Wielgus!
          Jak on taki WIELGUS to ci krzywdę zrobi. Nie dawaj nie dawaj d.pci wielgusowi!
          Sam mylisz pojęcia, robisz to rozmyślnie - nie bądć takim kłamcą, bo czar cały
          pryśnie :)))))))))

glosybaltyku napisał:

> Lewactwo celowo miesza pojecia tolerancji i promocji. Tolerancja to dla opozycj
          > a
          > to nietolerancji, a wiec traktowania gorzej badz nawet przesladowania.
          > Tolerancja po powstrzymanie sie od zachowan negatywnych w stosunku do danej
          > osoby. Ja toleruje homoseksualistow, to znaczy, ze nie chce ich karac, izolowac
          > ,
          > wyszydzac publicznie itd. Nie mam nic przeciwko koledze gejowi w pracy, o ile
          > przestrzega on ogolnie przyjetych norm wspolzycia spolecznego. Ale lewacwo za
          > tolerancje uwaza PROMOCJE homoseksualizmu. Broszury tych srodowisk to dobra
          > robota propagandowa. Przedstawiaja homoseksualizm jako atrakcyjna alternatywe
          > dla ludzi, ktorym nie powiodly sie zwiazki hetero. Homoseksualizm jest
          > przedstawiany jako wesola, fajna zabawa (parady, teczowa kolorystyka), cos
          > niebanalnego, ciekawszego niz zwiazek hetero, cos dla ludzi "czujacych i
          > widzacych wiecej" niz "szara masa hetero". O ile dorosly czlowiek jest
          > odpowiedzialny za siebie i sam musi okreslic swoja pozycje w stosunku do tej
          > propagandy, o tyle faszerowanie nia dzieci jest niemal ze zbrodnia (podobnie
          > zreszta jak faszerowanie dzieci religia katolicka, ale to inna bajka).
      • mark.parker Re: Tolarancja to nie to samo co promocja 25.06.07, 00:51
        cccpcccpcccp napisał:

> Ja też jestem za tolerancją osób o takiej orientacji. Ale do głowy by mi nie
        > przyszło żeby promować taki model życia erotycznego. A że nie jest to normalne
        > wiedzą sami zainteresowani. Kiedy tylko chcą oni publicznie się pokazać, bardzo
        >
        > często jedno z nich przebiera się za osobę płci przeciwnej

Co Ty za brednie tu wymyślasz? Kto Ci o tym powiedział? Rozbawiłeś mnie.

> - żeby jednak.. no
        > własnie - wyglądali na normnalną parę. Tak więc mam nadzieję, że kiedy w szkole
        >
        > uczy Pani dzieci, to uczy ich Pani _tolerancji_ a nie promuje homoseksualizm -
        > jako równowartościową alternatywę dla modelu jaki wybrała przyroda - jedynego
        > mogącego dać potomstwo.

nie, nie, tu za model posłuży niby-premierek Lojalka z kotem i mamusią, bo go
        tak wybrała przyroda. Cała Polska czeka na ich potomstwo!

Na melodię "Mój ty rozmarynie":

Mój ty premieruniu, rozmnażaj się,
        Mój ty premieruniu, rozmnażaj się,

2X
        Jak się nie rozmnożysz
        Rodzinki nie stworzysz
        I przeklnę cię

A teraz cała sala
        da capo al fine

Hihi
    • zima0001 Kochajmy parówki 24.06.07, 22:38
      Mimo że parówki są jak wiadomo towarem nizszego gatunku należy dzieci uswiadomić
      że są miłośnicy parówek, a niektórzy czynią nawet z uwielbienia parówek symbol
      postepu cywilizacyjnego.
      Dlatego dzielna pani nauczycielka przekazuje posłanie:
      - nie brzydźcie sie parówek, one też maja prawo do istnienia
    • meev Donos nauczycielski 24.06.07, 23:01
      Gratuluję odwagi, to było potrzebne Polsce. Wytrzymajmy jeszcze do końca
      kadencji tego cholernego rządu. Wszystko wróci do cywilizacji. Gorzej być już
      nie może jeśli ministrem jest taki D E B I L.
    • bartek644 Donos nauczycielski 24.06.07, 23:45
      Pani Marzanno! Zycze nam wszystkim aby takich osob jak Pani w polskim
      szkolnictwie bylo wiecej. Od jakiegos czasu bacznie obserwuje co dzieje sie na
      scenie politycznej i coraz czesciej zadaje sobie pytanie czy na pewno wszystko
      to jest prawda, czy moze forma zartu? Osoby takie jak Pani daja nam nadzieje,
      ze moze nowe pokolenia zaczna szanowac odmiennosc innych osob. I nie mam na
      mysli wylacznie odmiennosci jaka jest homoseksualizm, ale kazda inna
      odmiennosc...
    • ogabignac Donos nauczycielski 24.06.07, 23:51
      brawo dla pani Pogorzelskiej!
      Analizując jednak język listu nasuwa mi się analogia do wypowiedzi Jerzego
      Urbana. Dodam, że Jerzego Urbana też cenię i podziwiam.
    • jesiotrr podziwiam postawa godna nauczyciela 24.06.07, 23:56
      Gratuluję odwagi, podziwiam postawa godna nauczyciela!
    • o90 debilizm poprawnosci politycznej 25.06.07, 00:00
      zatacza coraz szersze kregi

Statystyki mówią, że 5 proc. społeczeństwa - zapamietajmy to dobrze bo nieco
      tych procentow przybywa...dziwnym trafem. Takie masz wyniki jakie stawiasz pytania.

5%.Pederastow.ok
      a jaki jest procent Lysych. ??? ile procent Lysych jest przesladowanych przez
      nasze owosione spoleczenstwo. Bycie Lysym to nie choroba to kwestia genow.
      Lysa pala. Lysy jak kolano. Przesladowania na kazdym kroku.

dlaczego mamy zmieniac prawo dla pederastow a nie dla Lysych ???

kiedy swiat sie ocknie?
      czy to juz schylek Rzymu...
      • pedalek89 Re: debilizm poprawnosci politycznej 25.06.07, 00:10

tak serio to właśnie jeste kwestia gustu i debilizmu społeczeństwa, ja
        osobiście bardzo lubię łysych ludzi i nie mam do nich żadnego problemu a to że
        debil jeden z drugim zaczną się wydzierać 'Łysa pała!' itd to tak jak wydzierać
        się: 'Pedał!' poprostu debilizm i już
        • pedalek89 kwestia tematyki poruszanej przez P. Marzanne 25.06.07, 00:19
          apropo jednej z wypowiedzi (nie będę jej teraz szukał bo poprostu mi się nie
          chce) Pani Marzanna nie porusza tylko kwestii homoseksualnych wśród uczniów, o
          ile dobrze pamiętam (a pamięć mam raczej dobrą) widziałem Panią Marzannę wraz z
          jej paroma uczniami na zakończeniu programu "Przywróćmy Pamięć" niesamowite
          efekty pracy! poprostu pełen podziw i gwoli ścisłości program ten dotyczył
          kwestii Żydów a nie pedałów, więc jeżeli ktoś twierdzi że Pani Marzanna wpiera
          uczniom propagandę homoseksualną to się grubo myli, jej naprawdę chodzi o brak
          tolerancji w naszym nieszczęsnym kraju
      • mark.parker Re: debilizm poprawnosci politycznej 25.06.07, 01:18
        o90 napisał:

> zatacza coraz szersze kregi
        >
        > Statystyki mówią, że 5 proc. społeczeństwa - zapamietajmy to dobrze bo nieco
        > tych procentow przybywa...dziwnym trafem. Takie masz wyniki jakie stawiasz pyta
        > nia.
        >
        > 5%.Pederastow.ok
        > a jaki jest procent Lysych. ??? ile procent Lysych jest przesladowanych przez
        > nasze owosione spoleczenstwo. Bycie Lysym to nie choroba to kwestia genow.
        > Lysa pala. Lysy jak kolano. Przesladowania na kazdym kroku.
        >
        > dlaczego mamy zmieniac prawo dla pederastow a nie dla Lysych ???

Kochasz łysych? Walcz o prawa!

> kiedy swiat sie ocknie?
        > czy to juz schylek Rzymu...

Nie, to upadek dyktatury głupców.
    • skin.polskii te babe powinni natychmiast wywalić ze szkoły!!! 25.06.07, 00:16
      jak ktoś taki moze nauczac nasze dzieci??? to skandal!
      • evolvexx Re: te babe powinni natychmiast wywalić ze szkoły 25.06.07, 01:17
        skin.polskii napisał:

> jak ktoś taki moze nauczac nasze dzieci??? to skandal!
        Ciemniak jesteśze wsi, hehe
    • jan3211 Współczuję pani , czy pani jest chora ? 25.06.07, 00:16
      Anormalne reakcje , anormalne emocje, to symptomy choroby , czyli odstępstwo od
      normy. Przypadki odosobnione są godne współczucia, ale co to ma do całej
      normalnej reszty. Seks w wykonaniu osób tej samej płci , może podnieca
      osobników zdeprawowanych , ale nie może być wzorcem społecznym godnym
      nasladowania. Można zabiegać o tolerancję dla takich osobników, o łaskę dla
      odczepieńców, ale to jest jest normalne dotyczy tylko osobników
      heteroseksualnych.
      • c.rayback Re: Współczuję pani , czy pani jest chora ? 25.06.07, 00:53
        Przeciez nikt nie mowi tu o nasladowaniu,tylko wlasnie o tolerancje.No i wybacz - nie wiem jak wyobrazasz sobie nasladowanie homoseksualizmu.
        • mark.parker Re: Współczuję pani , czy pani jest chora ? 25.06.07, 01:35
          c.rayback napisał:

> Przeciez nikt nie mowi tu o nasladowaniu,tylko wlasnie o tolerancje.No i wybacz
          > - nie wiem jak wyobrazasz sobie nasladowanie homoseksualizmu.

Gdzieś tu jakaś profesórka wytłumaczyła psychosomatycznie (i pewnie teraz ma
          trzęsiączkę, bo się wyda, że wie, do czego służą te, no... dziurki. :)
      • mark.parker Re: Współczuję pani , czy pani jest chora ? 25.06.07, 01:22
        Powiedział, co wiedział.
        Jak się przy tym rozsierdził!
        Nie wiem - mówi jeszcze, czy już tylko pie.dzi :))))

jan3211 napisał:

> Anormalne reakcje , anormalne emocje, to symptomy choroby , czyli odstępstwo od
        >
        > normy. Przypadki odosobnione są godne współczucia, ale co to ma do całej
        > normalnej reszty. Seks w wykonaniu osób tej samej płci , może podnieca
        > osobników zdeprawowanych , ale nie może być wzorcem społecznym godnym
        > nasladowania. Można zabiegać o tolerancję dla takich osobników, o łaskę dla
        > odczepieńców, ale to jest jest normalne dotyczy tylko osobników
        > heteroseksualnych.
    • czesia007 Donos nauczycielski 25.06.07, 00:20
      W pelni sie zgadzam i popieram!!!
      Elmirka
    • kiczkis "Pracowity" milosnik cudzego odbytu... 25.06.07, 02:15
      Na 406 wpisow(ten jest 407)- o godz.02.03 (25.06) az 60 - slownie
      SZESCDZIESIAT - z nich nalezy do nadpobudliwego i zboczonego niedorostka o
      nicku "mark.parker"..
      Kto chce niech sobie obliczy jak to sie przedstawia procentowo i co ktory wpis
      jest jego autorstwa..
      Wszystkie sa niewybredne, nieslychanie agresywne i... zwyczajnie prostackie
      oraz podobne do tego wpisu ponizej i "klasą".. i "poziomem":

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Autor: mark.parker ☺
      Data: 25.06.07, 01:22

Powiedział, co wiedział.
      Jak się przy tym rozsierdził!
      Nie wiem - mówi jeszcze, czy już tylko pie.dzi :))))
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

• mark.parker Pragnę podziękować panu kiczkisowi. 25.06.07, 02:50
        swemu nowemu fanowi, który pilniej ode mnie liczy moje posty, a nawet je czyta,
        sądząc po bezwzględnej krytyce "po linii i na bazie", godnej Trybuny Ludu,
        pardon - Rycerza Niepokalanej - kiedyś było to drugie nazistowskie pisemko po
        Stuermerze. Tak więc zostałem niedorostkiem (Ach, jak bardzo kocham nawroty
        młodości!), jestem zboczony, agresywny i prostacki w przeciwieństwie do
        obdarzonego niebywałą kulturą osobistą - zakładam że - niezboczonego dorostka i
        mędrka o więziennej ksywce kiczkis. Ileż czerpie z tego podniety! Z jakąż
        nostalgią musi wspominać te czasy, kiedy zajmowała się nim cała cela, a on sobie
        podśpiewywał "Cała cela na jednego...tego"! Czyż można kiczkisa pozbawiać
        przyjemności? Chyba będę dalej agresywnie itd.; ów kiczkis olśniewa klasą (I
        szkoły podstawowej) i poziomem, zwłaszcza inteligencji, albowiem udowodnił, jak
        wiele z tego wszystkiego rozumie. Nie znęcajcie się jednak nad nim. Takim jak
        on, upośledzonym, należy się głębokie współczucie. A starałem się przemawiać do
        prostaczka takim językiem, który by do jego ONR-owskiego móżdżku dotarł. Tak to
        jest, jak człowiek kocha bliźniego. Zero wdzięczności, jak u tego tam -
        prokuratorka. Człowiek by z siebie ostatnie ziobro wypruł, a tu spotyka go taki
        afront. Ech, kiczkis, kiczkis, uśmiechnij się - jutro przyjdzie CBA i będzie
        równie źle.

kiczkis napisał (z wysiłkiem, "ślabizując" ze słownika i z kalkulatorem w ręce):

> Na 406 wpisow(ten jest 407)- o godz.02.03 (25.06) az 60 - slownie
        > SZESCDZIESIAT - z nich nalezy do nadpobudliwego i zboczonego niedorostka o
        > nicku "mark.parker"..
        > Kto chce niech sobie obliczy jak to sie przedstawia procentowo i co ktory wpis
        > jest jego autorstwa..
        > Wszystkie sa niewybredne, nieslychanie agresywne i... zwyczajnie prostackie
        > oraz podobne do tego wpisu ponizej i "klasą".. i "poziomem":
        >
        > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        > Autor: mark.parker ☺
        > Data: 25.06.07, 01:22
        >
        > Powiedział, co wiedział.
        > Jak się przy tym rozsierdził!
        > Nie wiem - mówi jeszcze, czy już tylko pie.dzi :))))
        > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        >
      • mark.parker Re: "Pracowity" milosnik cudzego odbytu... 25.06.07, 03:06
        O, to jest właśnie ta klasa, wyrażona w tytule postu pana kiczkisa już przeze
        mnie omówionego. Zapewniam, że miłośnikiem odbytu pana kiczkisa nie jestem. Ta
        cela więzienna tak go..., że szkoda gadać Nie wiem, kiedy pan kiczkis wyciągnie
        stamtąd własną głowę, ale obawiam się, że jest mu tam strasznie duszno. Może
        wezwać pogotowie? Panie kiczkis, niech pan powie! Niech osiłek przyjdzie jaki
        wyjąć panu łeb ze ...ki. :))))) Ciao!
      • pedalek89 Re: "Pracowity" milosnik cudzego odbytu... 25.06.07, 11:49
        kiczkis napisał:

> Na 406 wpisow(ten jest 407)- o godz.02.03 (25.06) az 60 - slownie
        > SZESCDZIESIAT - z nich nalezy do nadpobudliwego i zboczonego niedorostka o
        > nicku "mark.parker"..
        > Kto chce niech sobie obliczy jak to sie przedstawia procentowo i co ktory
        wpis
        > jest jego autorstwa..
        > Wszystkie sa niewybredne, nieslychanie agresywne i... zwyczajnie prostackie
        > oraz podobne do tego wpisu ponizej i "klasą".. i "poziomem":
        >
        klase i poziom to mark ma zupełnie normalny i powinineś również zwrócić uwagę
        na fakt, iż poziom Twych wypowiedzi w niczym jego nie ustępuje
    • mloskot Re: Donos nauczycielski 25.06.07, 07:04
      Pani Marzanno, Brawo za odwagę piekielną!!!

...i Roman, przestań pieprzyć!
    • inguszetia_2006 Donos nauczycielski 25.06.07, 08:13
      Witam,
      Absolutnie Panią popieram;)Minister edukacji najwyraźniej zapomniał o empatii...
      A szkoda, bo osoba, która nie posiada uczuć wyższych, nie powinna kierować
      polską edukacją...
      Pzdr. Inguszetia
    • ador34 Donos nauczycielski nareszcie 25.06.07, 10:23
      Stalo sie ,to oskarzenie samej siebie,swiadczy o krancowej frustracji
      nauczyciela,ktory ma uczyc udowodnionych prawd a nie programow
      partyjnych.Giertychowszczyznie nalezy sie sprzeciwiac i to wlasnie w takich
      miejscach jak szkola.Brawo.
    • piotrh Donos nauczycielski 25.06.07, 11:40
      Pani Marzanno!!! Tez Pania podziwiam i przekazuje wyrazy glebokiego szacunku!!
    • opsik Donos nauczycielski 25.06.07, 14:05
      Dziekuje Pani! Nie za odwage, bo przeciez to nie jest nic wielkiego, wyrazila
      tylko Pani glosno swoje zdanie. Dziekuje za to, ze chcialo sie Pani to zdanie
      glosno i publicznie wypowiedziec.
      Jest Pani wzorem godnym do nasladowania. A wiec drodzy pedagodzy,
      intelektualisci, ludzie z mniejszosci i my wszyscy, zwykli obywatele naszego
      demokratycznego przeciez kraju, zabierzmy glos. I odbierzmu jemu glos, bo nas hanbi.
    • rose-stump Donos nauczycielski 25.06.07, 19:37
      Boże!

zgadzam się z tą Panią
      była Pani bardzo odważna
      ma Pani racje w 100%
      to się nazywa nauczyciel
      i pedagog !
      Jestem Pani fanką !

• heterofob2 Donos nauczycielski 26.06.07, 11:35
      - Zero tolerancji! - zakrzyknął gromko w kierunku młodzieży pan minister
      - Tak jest!! - ochoczo odkrzyknęła chórem młodzież. - Wyp*erdalaj!
    • losiu4 Re: Donos nauczycielski 27.06.07, 12:32
      m.m5 napisała:

> Pani Marzanno, podziwiam panią!

pani Marzanno, mam namiar na dobrego psychiatrę

Pozdrawiam

Losiu
    • aleksandranowakowska Donos nauczycielski 02.07.07, 14:21
      tak trzymac Pani Marzanno, jestem obecnie w Anglii i to co sie dzieje w Polsce
      jest niedorzeczne.Wierze w Pania i Pani uczniow.Pozdrawiam serdecznie.
    • mloda.kobietka23 Donos nauczycielski 03.07.07, 11:51
      Oby wiecej takich ludzi w Polsce bylo, oby mniej takich jak nasz minister,
      przykro az mowic ze to nasz minister:(
    • halszka31 Donos nauczycielski 31.07.07, 12:19
      Są osoby, które swoim spokojem, konsekwencją, godnością zmuszają innych do
      spokojnego przyjmowania głoszonych treści.Ta siła jest bardzo ważna w
      podejmowanych problematycznych dyskusjach. Całe życie idę pod prąd i nigdy nie
      spotkałam się z otwartymi szykanami.Umiejętność spokojnej
      dyskusji,argumentowania jest naprawdę konieczna w dzisiejszych czasach.Cieszę
      się, że w zawodzie nauczycielskim spotkałam kolejną osobę wartą szacunku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka