Dodaj do ulubionych

Identyczni

29.07.09, 15:07
Ci to dopiero sa identyczni!
www.abba-review.com/
Zadnych peruk, graja na zywo jak ABBA i wygladaja jak ABBA - nie znam lepszego
zespolu (a mam porownanie)
www.abba-review.com/
Obserwuj wątek
    • matahari007 Re: Identyczni 29.07.09, 15:13
      az z ciekawosci poszukalam tej ABBy ze Szczecina - tragiczny angielski, wiec
      zanim naucza sie szwedzkiego, niech lepiej popracuja nad angielszczyzna, bo sie
      nie da tego sluchac...
      a ta ABBA-Review super!
    • wiracha Widziałem kiedyś tę Majkelę Jackson z bliska 29.07.09, 15:48
      na finale WOŚP. Jest magiczna. To, że jest kobietą, dobrze współgra z pewną indyferencją płciową prawdziwego Jacksona.
      • meth.p Re: Widziałem kiedyś tę Majkelę Jackson z bliska 29.07.09, 15:52
        A ma ktos jej wideo na youtube czy gdzies? :) Chetnie bym obejrzal.
        • rybka_online Re: Widziałem kiedyś tę Majkelę Jackson z bliska 29.07.09, 16:17
          Tu jest link: www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=BkpGYdb4jVs
          Miłego!
          • meth.p Re: Widziałem kiedyś tę Majkelę Jackson z bliska 30.07.09, 14:33
            Dzieki. Szkoda ze nie ma dluzszych ujec :)
    • koham.mihnika.copyright no dobra, pokaz te cycki i spadaj. 29.07.09, 15:52
      Gazeto, skad sie wam takie trole biora?
    • xagona Identyczni 29.07.09, 15:59
      Co za żenujący ludzie...i w ogóle nie podobni
      • robert.zimnicki ale 70% populacji to debile 29.07.09, 18:07
        i im się podoba

źle tylko, że ci debile stanowią władzę, urzędy, policję, prowadzą firmy

a dla normalnych zostaje mycie garów w irlandii - bo tam lepiej płacą niż
        specjalistom w polsce nie mających znajomości u szefa

xagona napisała:

> Co za żenujący ludzie...i w ogóle nie podobni
    • michalc13 Identyczni 29.07.09, 16:01
      Precz ze zboczeńcami! Hehehe :D (Nie mogłem się opanować, żeby tak
      nie napisać, w końcu jestem anonimowy i jestem Polakiem). Poza tym
      podróby gwiazd zasze były dla mnie śmieszne.
    • pl2512 Ale w pierwszym zdaniu tego teksciku autoreczka... 29.07.09, 16:17
      przegła. Być jak Micheal czy Elvis rozumiem. Ale jak Doda? Ula ocipiałaś?
    • robert.zimnicki potem było techno modne, to graliśmy techno 29.07.09, 17:43
      nie ma co dziwić, że potem każdy półgłówek, w tym nauczyciele, na wszystko
      dicho mawiali tekno......

tyle, że żadnemu z tym ułomniaków umysłowych nie przyszło do łepecyna
      zrozumieć kto to jest Lady Dana, Orbital, DaHoo......

kolejny raz wnioskuję o przytępienie tępaków - to przez nich normalni muszą
      spieprz... za pracą za granicę, a bolki które nie mają pojęcia o pracy budują
      polską gospodarkę, czyli polskie "autostrady", piramidy finansowe typu zus,
      krus, pzu, fotoradary dla "policji"......
      • robert.zimnicki a tu przykłady co się dzieje, jak się chłopstwo do 29.07.09, 18:04
        a tu przykłady co się dzieje, jak się chłopstwo dopuszcza do koryta.....

gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,6869801,Autostrada_wciaz_czeka_na_przeciecie_wstegi.html
        wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6872846,Lublin__porzucili_na_ulicy_nieprzytomnego_kolege.html
        gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,6872012,Czy_hipermarkety_kantuja_na_podatkach_.html
        miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6872814,12_latka_kradnie_na_potege__Jest_bezkarna.html
        miasta.gazeta.pl/lodz/1,35153,6869716,Gdzie_masz_ch____czapke__Bedzie_przesluchanie.html
        miasta.gazeta.pl/lodz/1,35153,6869682,Piotrkowska__reklamowa_samowolka.html
        miasta.gazeta.pl/lodz/1,96677,6871138,Naprawili_kraweznik__Tylko_po_jednej_stronie.html

wymieniać dalej, co wieśniactwo zrobiło z tym krajem?

miejsce chama jest w oborze przy widłach, cham ma pilnować, czy obora jest
        dobrze wyczyszczona z g.wien a nie pchać się do władzy i kierować firmami

a takich właśnie końskich pomiotów mamy w naszych firmach - nadgodziny, nie
        płacenie wypłat, sprzedawanie g.wna w cenie złota....

Wracając do tematu - wywyższanie dziadowstwa na ołtarze bierze się właśnie z
        takich prymitywnych wiejskich grajków, którym wydaje się, że jak jest moda na
        punk, to można włączyć samograja i sprzedawać płyty (tak zaczynało działać
        diskopolo).

Nie ma się potem co dziwić, że poziom społeczeństwa jest lekko powyżej dna, bo
        każdy ździsiej, józek, antek może zrobić licencjat i udawać wielkiego uczonego.
        Nie zdziwiło Was dlaczego nie ma polskiej motoryzacji? Bo takim wieśkom, którzy
        w życiu nie byli na imprezie goa (nie wspominając o gabberczy noisecore),
        uchodzi gładko robienie tandety i sprzedawanie jej jako markowe produkty.
        Dlaczego Diora nie istnieje? Bo markowe produkty ją wyparły (Denon, Marantz,
        Philips i inne chińszczyzny). Nie ma nic polskiego - jest albo Philips albo Viva
        (tekniks, panascanic) albo inne bazarowe dziadowstwo. Polacy nauczyli się
        podrabiać naklejki, ale towaru nie umieją robić a udają wielkich cwaniaków.
        Potem kupujemy kiełbasę która zrobiona jest z łyżeczki mięsa, pasztet z łyżeczki
        podrobów, kaszankę z kubka krwi albo samochód składany z pięciu innych.

Kończąc - zacznijmy tępić debilizm i podróbki, a przez to zakończmy mącenie
        ludziom w głowach. Bo na razie mamy jak mamy - stronniczych prawników,
        próżniaków drogowców, policję ochraniającą złodziei przez których akcyza z
        paliwa nie idzie na remonty dróg ale w premie prezesów...........
        • szarygosc Re: a tu przykłady co się dzieje, jak się chłopst 29.07.09, 19:41
          powieś się... "zróbmycosiu"
    • goroltomasz Identyczni 29.07.09, 18:12
      Doda wygląda jak transwestyta...
    • odchudzacz Dlaczego sobowtorki Dody zawsze 29.07.09, 18:29
      wygladaja jak qoorwy??? Przeciez p. Doda moglaby miec pretensje,
      przeciez jest ona spiewaczka, a nie prostytutka. To niesprawiedliwe!
    • odchudzacz Re: Identyczni 29.07.09, 18:33
      obejrzalem ich strone i video. Dodam, ze z niemalym zazenowaniem. Po
      co ludzie to robia? Zwroccie uwage na publicznosc
    • denominator Nieprzystosowani, Wykoślawieni, Tragiczni 29.07.09, 21:09
      nie żadni tam Identyczni. Żenada i wiocha
      • dominet_live Re: Nieprzystosowani, Wykoślawieni, Tragiczni 01.08.09, 16:44
        Ale wieś i tragedia z tego kto wystawil ten koment
    • madziaq Identyczni 30.07.09, 10:08
      Dziewczyna udająca Jacksona naprawdę fajna. Podobna (choć pewnie tylko w
      ciemnych okularach ;)), fajnie się rusza, tylko po ustach osobiście od razu
      poznałam że to na pewno nie Jackson i chyba nie facet :) Ale jak występuje na
      scenie to pewnie nikt jej ust z bliska nie ogląda.

Reszta - porażka. A szczególnie facet przebrany za Dodę wygląda jak... facet
      przebrany za Dodę, bo na pewno nie jak Doda :-P Elvis też taki sobie.
    • stefanka35 Identyczni 30.07.09, 11:11
      Chyba jestem nienormalna, ale żadnego podobieństwa nie widzę i to we
      wszystkich zaprezentowanych tu przypadkach...
    • switonemsi Identyczni 30.07.09, 12:23
      Żałosne.
    • dominet_live Doda i Michael BOSCY!!!! 01.08.09, 16:42
      Bylem na wystepach dwoch z waszych wymienionych "Identycznych".Koles
      co robi Dode jest swietny i na zywo bardzo ja przypomina glos ruchy
      stroje mi kopara opadla no cos niesamowitego.Michaela tez widzialem
      i tanczy rewelacyjnie no i bajeczne stroje naprawde respect dla
      Was.Reszta tez ujdzie.
    • jackdanielsspencer22 Identyczni ABBA ze Szczecina 02.08.09, 10:14
      Hey !!! Ludzie opisani w artykule są Fajni !!!!!
      Widziałem na żywo tylko ABBA show ( ze Szczeciną ).
      Są naprawde świetni, w Polsce jast to najlepsza ABBA !!!!
      Koncerty są niesamowite, wyglądają identycznie !!!!!
      Lepiej prezentują się na żywo niż na fotografii.
      Jackson i Preslay też są bez uwag. Doceniam to co robią !!!
    • amadeak Re: Identyczni 05.08.09, 22:46
      O proszę proszę, w obronie ABBA Show wypowiada się osoba, która używa pseudonimu
      jackdanielsspencer22. A niedawno ktoś podpisujący się pseudonazwą firmy: jack
      spencer, podając się za organizatora, przesłał konkurencyjnemu zespołowi prośbę
      o pełną ofertę koncertową, tymczasem kilka dni później, na stronie ABBA Show
      czytam zdania przekopiowane z owej przesłanej oferty. Nagle, nie wiadomo skąd,
      ABBA Show też "uatrakcyjnia swoje koncerty efektami pirotechnicznymi" oraz
      "współpracuje z firmami mogącymi zadbać o pełną organizację techniczną imprezy".
      Można było przynajmniej postarać się o inne ułożenie zdań...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka