abba-review 29.07.09, 15:07 Ci to dopiero sa identyczni! www.abba-review.com/ Zadnych peruk, graja na zywo jak ABBA i wygladaja jak ABBA - nie znam lepszego zespolu (a mam porownanie) www.abba-review.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matahari007 Re: Identyczni 29.07.09, 15:13 az z ciekawosci poszukalam tej ABBy ze Szczecina - tragiczny angielski, wiec zanim naucza sie szwedzkiego, niech lepiej popracuja nad angielszczyzna, bo sie nie da tego sluchac... a ta ABBA-Review super! Odpowiedz Link Zgłoś
wiracha Widziałem kiedyś tę Majkelę Jackson z bliska 29.07.09, 15:48 na finale WOŚP. Jest magiczna. To, że jest kobietą, dobrze współgra z pewną indyferencją płciową prawdziwego Jacksona. Odpowiedz Link Zgłoś
meth.p Re: Widziałem kiedyś tę Majkelę Jackson z bliska 29.07.09, 15:52 A ma ktos jej wideo na youtube czy gdzies? :) Chetnie bym obejrzal. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka_online Re: Widziałem kiedyś tę Majkelę Jackson z bliska 29.07.09, 16:17 Tu jest link: www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=BkpGYdb4jVs Miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
meth.p Re: Widziałem kiedyś tę Majkelę Jackson z bliska 30.07.09, 14:33 Dzieki. Szkoda ze nie ma dluzszych ujec :) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright no dobra, pokaz te cycki i spadaj. 29.07.09, 15:52 Gazeto, skad sie wam takie trole biora? Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki ale 70% populacji to debile 29.07.09, 18:07 i im się podoba źle tylko, że ci debile stanowią władzę, urzędy, policję, prowadzą firmy a dla normalnych zostaje mycie garów w irlandii - bo tam lepiej płacą niż specjalistom w polsce nie mających znajomości u szefa xagona napisała: > Co za żenujący ludzie...i w ogóle nie podobni Odpowiedz Link Zgłoś
michalc13 Identyczni 29.07.09, 16:01 Precz ze zboczeńcami! Hehehe :D (Nie mogłem się opanować, żeby tak nie napisać, w końcu jestem anonimowy i jestem Polakiem). Poza tym podróby gwiazd zasze były dla mnie śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Ale w pierwszym zdaniu tego teksciku autoreczka... 29.07.09, 16:17 przegła. Być jak Micheal czy Elvis rozumiem. Ale jak Doda? Ula ocipiałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki potem było techno modne, to graliśmy techno 29.07.09, 17:43 nie ma co dziwić, że potem każdy półgłówek, w tym nauczyciele, na wszystko dicho mawiali tekno...... tyle, że żadnemu z tym ułomniaków umysłowych nie przyszło do łepecyna zrozumieć kto to jest Lady Dana, Orbital, DaHoo...... kolejny raz wnioskuję o przytępienie tępaków - to przez nich normalni muszą spieprz... za pracą za granicę, a bolki które nie mają pojęcia o pracy budują polską gospodarkę, czyli polskie "autostrady", piramidy finansowe typu zus, krus, pzu, fotoradary dla "policji"...... Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki a tu przykłady co się dzieje, jak się chłopstwo do 29.07.09, 18:04 a tu przykłady co się dzieje, jak się chłopstwo dopuszcza do koryta..... gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,6869801,Autostrada_wciaz_czeka_na_przeciecie_wstegi.html wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6872846,Lublin__porzucili_na_ulicy_nieprzytomnego_kolege.html gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,6872012,Czy_hipermarkety_kantuja_na_podatkach_.html miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6872814,12_latka_kradnie_na_potege__Jest_bezkarna.html miasta.gazeta.pl/lodz/1,35153,6869716,Gdzie_masz_ch____czapke__Bedzie_przesluchanie.html miasta.gazeta.pl/lodz/1,35153,6869682,Piotrkowska__reklamowa_samowolka.html miasta.gazeta.pl/lodz/1,96677,6871138,Naprawili_kraweznik__Tylko_po_jednej_stronie.html wymieniać dalej, co wieśniactwo zrobiło z tym krajem? miejsce chama jest w oborze przy widłach, cham ma pilnować, czy obora jest dobrze wyczyszczona z g.wien a nie pchać się do władzy i kierować firmami a takich właśnie końskich pomiotów mamy w naszych firmach - nadgodziny, nie płacenie wypłat, sprzedawanie g.wna w cenie złota.... Wracając do tematu - wywyższanie dziadowstwa na ołtarze bierze się właśnie z takich prymitywnych wiejskich grajków, którym wydaje się, że jak jest moda na punk, to można włączyć samograja i sprzedawać płyty (tak zaczynało działać diskopolo). Nie ma się potem co dziwić, że poziom społeczeństwa jest lekko powyżej dna, bo każdy ździsiej, józek, antek może zrobić licencjat i udawać wielkiego uczonego. Nie zdziwiło Was dlaczego nie ma polskiej motoryzacji? Bo takim wieśkom, którzy w życiu nie byli na imprezie goa (nie wspominając o gabberczy noisecore), uchodzi gładko robienie tandety i sprzedawanie jej jako markowe produkty. Dlaczego Diora nie istnieje? Bo markowe produkty ją wyparły (Denon, Marantz, Philips i inne chińszczyzny). Nie ma nic polskiego - jest albo Philips albo Viva (tekniks, panascanic) albo inne bazarowe dziadowstwo. Polacy nauczyli się podrabiać naklejki, ale towaru nie umieją robić a udają wielkich cwaniaków. Potem kupujemy kiełbasę która zrobiona jest z łyżeczki mięsa, pasztet z łyżeczki podrobów, kaszankę z kubka krwi albo samochód składany z pięciu innych. Kończąc - zacznijmy tępić debilizm i podróbki, a przez to zakończmy mącenie ludziom w głowach. Bo na razie mamy jak mamy - stronniczych prawników, próżniaków drogowców, policję ochraniającą złodziei przez których akcyza z paliwa nie idzie na remonty dróg ale w premie prezesów........... Odpowiedz Link Zgłoś
szarygosc Re: a tu przykłady co się dzieje, jak się chłopst 29.07.09, 19:41 powieś się... "zróbmycosiu" Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Dlaczego sobowtorki Dody zawsze 29.07.09, 18:29 wygladaja jak qoorwy??? Przeciez p. Doda moglaby miec pretensje, przeciez jest ona spiewaczka, a nie prostytutka. To niesprawiedliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Re: Identyczni 29.07.09, 18:33 obejrzalem ich strone i video. Dodam, ze z niemalym zazenowaniem. Po co ludzie to robia? Zwroccie uwage na publicznosc Odpowiedz Link Zgłoś
denominator Nieprzystosowani, Wykoślawieni, Tragiczni 29.07.09, 21:09 nie żadni tam Identyczni. Żenada i wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
dominet_live Re: Nieprzystosowani, Wykoślawieni, Tragiczni 01.08.09, 16:44 Ale wieś i tragedia z tego kto wystawil ten koment Odpowiedz Link Zgłoś
madziaq Identyczni 30.07.09, 10:08 Dziewczyna udająca Jacksona naprawdę fajna. Podobna (choć pewnie tylko w ciemnych okularach ;)), fajnie się rusza, tylko po ustach osobiście od razu poznałam że to na pewno nie Jackson i chyba nie facet :) Ale jak występuje na scenie to pewnie nikt jej ust z bliska nie ogląda. Reszta - porażka. A szczególnie facet przebrany za Dodę wygląda jak... facet przebrany za Dodę, bo na pewno nie jak Doda :-P Elvis też taki sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanka35 Identyczni 30.07.09, 11:11 Chyba jestem nienormalna, ale żadnego podobieństwa nie widzę i to we wszystkich zaprezentowanych tu przypadkach... Odpowiedz Link Zgłoś
dominet_live Doda i Michael BOSCY!!!! 01.08.09, 16:42 Bylem na wystepach dwoch z waszych wymienionych "Identycznych".Koles co robi Dode jest swietny i na zywo bardzo ja przypomina glos ruchy stroje mi kopara opadla no cos niesamowitego.Michaela tez widzialem i tanczy rewelacyjnie no i bajeczne stroje naprawde respect dla Was.Reszta tez ujdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jackdanielsspencer22 Identyczni ABBA ze Szczecina 02.08.09, 10:14 Hey !!! Ludzie opisani w artykule są Fajni !!!!! Widziałem na żywo tylko ABBA show ( ze Szczeciną ). Są naprawde świetni, w Polsce jast to najlepsza ABBA !!!! Koncerty są niesamowite, wyglądają identycznie !!!!! Lepiej prezentują się na żywo niż na fotografii. Jackson i Preslay też są bez uwag. Doceniam to co robią !!! Odpowiedz Link Zgłoś
amadeak Re: Identyczni 05.08.09, 22:46 O proszę proszę, w obronie ABBA Show wypowiada się osoba, która używa pseudonimu jackdanielsspencer22. A niedawno ktoś podpisujący się pseudonazwą firmy: jack spencer, podając się za organizatora, przesłał konkurencyjnemu zespołowi prośbę o pełną ofertę koncertową, tymczasem kilka dni później, na stronie ABBA Show czytam zdania przekopiowane z owej przesłanej oferty. Nagle, nie wiadomo skąd, ABBA Show też "uatrakcyjnia swoje koncerty efektami pirotechnicznymi" oraz "współpracuje z firmami mogącymi zadbać o pełną organizację techniczną imprezy". Można było przynajmniej postarać się o inne ułożenie zdań... Odpowiedz Link Zgłoś