Gość: Gliwiczanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 10:04 Jestem za budową DTŚ-ki i dwóch autostrad w kształcie przyjetym przez władze UM a TY ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: POTESTY PRZECIWKO DTŚ-SONDA 18.01.04, 10:11 Ja tez, tylko lepiej by bylo pd DTS metro wybudowac, moze sie pieniazki znajdom? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: POTESTY PRZECIWKO DTŚ-SONDA 18.01.04, 10:31 Gość portalu: Gliwiczanin napisał(a): > Jestem za budową DTŚ-ki i dwóch autostrad w kształcie przyjetym przez władze > UM a TY ? nie obwodnica - i DTŚ "dobijające" do obwodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: POTESTY PRZECIWKO DTŚ-SONDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 12:04 Zgadzam sie z Ballestem....DTŚ i metro!! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: POTESTY PRZECIWKO DTŚ-SONDA 18.01.04, 12:18 Jak raz wlozy "lopate" do ziemi to juz "richtig" , bo jak teraz tego nie zrobiom, to po ptokach , a koszty sa duzo mniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunsek Re: POTESTY PRZECIWKO DTŚ-SONDA IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 22:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunsek Re: POTESTY PRZECIWKO DTŚ-SONDA IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 22:16 Najrozsądniejsze dla Gliwic (leżących na Śląsku) -- Przepr. za poprzedi niewypał - tak to jest jak się bajtel dobija do klawiatury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunsek Re: POTESTY PRZECIWKO DTŚ-SONDA IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 22:17 Najrozsądniejsze dla Gliwic (leżących na Śląsku) -- Przepr. za poprzedi niewypał - tak to jest jak się bajtel dobija do klawiatury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: POTESTY PRZECIWKO DTŚ-SONDA 20.01.04, 22:28 Dla DTS nie widze alternatywy, zreszta ten problem powinien juz duzo wczesniej rozwiazany zostac, zamiast pieniadze na budowe Huty Katowice wyrzucac, powinni odpowiedzialni (wtedy komuna9 zastanowic sie jak podolac problemom komunikacyjnym G.Slaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmar58 Re: POTESTY PRZECIWKO DTŚ-SONDA IP: 80.51.233.* 28.01.04, 21:37 zdecydowane TAK dla dtś i TAK dla autostrad,widze same korzyści:rozwój miasta i np. oszczędności dla mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: POTESTY PRZECIWKO DTŚ-SONDA 29.01.04, 09:55 Szkoda tylko, ze wyszly nici z obwodnicy i zamiast tego bedziemy musieli zadowolic sie tzw. by-passami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edgar Re: POTESTY PRZECIWKO DTŚ-SONDA IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 19:35 DTS to oszczędnoci dla mieszkancow?!!To jakas paranoja.Jak mozna optowac za autostrada w srodku miasta.Kategorycznie przeciw.I jeszcze jedno:Samorzadowe Kolegium Odwolawcze Uznalo wszystkie argumenty protestujacych przeciw DTS i uchyliŁo decyzje Prezydenta Gliwic o warunkach zabudowy.DTS to morderstwo dla miasta Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: POTESTY PRZECIWKO DTŚ-SONDA 06.02.04, 19:37 Tyn co to wymyslou to by go musieli zawrzyc abo dac miyszkanie z balkonym na ta sztrasa. To je onmyjglich jak dzisiej jeszcze take pomysuy mogom przensc. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: POTESTY PRZECIWKO DTŚ-SONDA 06.02.04, 21:35 Jestem za DTŚ-ką, ale do węzła w Sośnicy i połączeniu ze starą autostradą (dk88). Odpowiedz Link Zgłoś