Gość: Ramon IP: *.proxy.aol.com 13.02.04, 21:02 Szukom najlepszy recept na wodzonla m.s.m Ramon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roomtsays Re: Wodzionka 13.02.04, 21:18 Albo mi się zdaje co o suchym pysku pódzies nynać, Ramon? Przepis był, ale gdzie - poszukaj wątku "kulinarnego", haj! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Wodzionka IP: *.proxy.aol.com 13.02.04, 21:25 jo ten recept poczebuja na jutro popouedniu. Wiem ze na przyklad we Gogolinie wodzionka ludze robieli blank inaczy jak we Egipcie kole Toszka. m.s.m Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Wodzionka 13.02.04, 21:30 Hehehe! Jeszcze trochę, a mnie do Iraque wciepniesz! Kto szuka ten znajdzie. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolcero Re: Wodzionka IP: *.lns.access.uk.tiscali.com 13.02.04, 21:29 www.kuchnia.3miasto.pl/6652.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Wodzionka 13.02.04, 22:01 a jou mom baba z Egiptu, czytej Ciochowic !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Wodzionka IP: *.proxy.aol.com 14.02.04, 07:14 Hallo Ballest, jo bou jeno rouz we Egipcie, a to je zasik gyszichta kerou ci kejs indzi uopowia, bo niemo ze wodzionkom nic do czynienia, jeny z biouym koniem. Pieronowe zdanie! Nie - bouech na feriach u moij ciotki we Supsku i pszyjechaua tam na byzuch Hydla - od ni szwagerka ze Egiptu. Monz od tyj szwagerki nazywo sie Arnold i majom syna kery sie zwie Andrzej. niewia czy cie to cojs dou? Co mie bazij ciekowi, skond sie wzionua ta nazwa EGIPT do ty wsi? m.s.m Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Wodzionka 14.02.04, 08:53 Nie wiesz, skond se nazwa Egipt wzioua!!!! Bo tam Nil zawsze wylou! Ten maly bach, (tysz go wiszisz jak jedziesz ze Supska do Boguszyc) tyn se dwa razy w roku czasami wiyncy zamieniou w Nil i zalewou pol Egiptu, moja zona se bardzo z tego cieszoua, bo w wannie na placu plywala. Najlepi, je to ,ze to jest z godzina na godzina . Ach uwazej, jak jedziesz ze Supska, tam jest pieronowou dziura,(czytej skocznia) jak jedziesz szybko, to auto 10 w powietzru leci! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Egipt, wodzionka, i kac 14.02.04, 10:11 chopy, jo juz niy pija bo cos mi sie zdowo ize czytom o wodzionce we Egipcie, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Egipt, wodzionka, i kac 14.02.04, 10:58 No szwager, tera wiymy, czymu w Egipcie najlepszou wodzionka je! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Egipt, wodzionka, i kac 14.02.04, 11:01 W tym Egipcie downo tymu blank na randzie bou taki mauy dom, za bajtla tam jezdziou moj fater ze kumplym do odniego(tego kumpla) tanty. Prawie mi sie to spomniauo, bo ostatnio cos tam na tyn temat spominali. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Egipt, wodzionka, i kac 14.02.04, 11:08 Jou Egipt znom tylko ze zolyt i ze mnie tam zbic chcieli, bo chodzam z najfajniejszom dziouchom z calego egiptu! Jou yno pedziou, jak mnie se cos stanie, to do Glywic niech se zodyn z wos nie pokazuje! To mi pokoj dali!:-)' Znou Twoj Vater nazwisko Stephan (Stefan) to nie je ale z Egiptu! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Egipt, wodzionka, i kac 14.02.04, 11:10 Przi okazji sie go spytom i jak ja to dom ci sam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Egipt, wodzionka, i kac 14.02.04, 11:12 Jedno je pewne, napewno nazwisko Ochudlo znou! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Egipt, wodzionka, i kac 14.02.04, 11:19 Tak jak zech na wiyrchu szkryfnou, a tera ida se jeszcze z godzina do zygowka przitulic. pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Egipt, wodzionka, i kac 14.02.04, 11:24 No, to uwazej, zeby sie tan zygowek Hildkom nie zwou!:-)' Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Egipt, wodzionka, i kac 14.02.04, 12:31 Jou Tysz tera idam, bo moj besuch ze Breslau jest da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Egipt, wodzionka, i kac IP: *.proxy.aol.com 14.02.04, 12:58 Hallo Ballest, ta skocznia to tez ech sie prawie pszipomniou, ale to jeszcze z czasow jak ech tam PKS jejzdziou. Jako modzik zech wdycki probowou siedziec blank na zadku, a we tym miejscu czeba bouo sie pieronowo czimac. Jo nie wiedziou ze ten potok Nil tam nazywali. On tyz puynou ponizy tej chaupy we Supsku kaj jo moje dziecinstwo spyndzou. Wtedy boua woda w niem takou czystou, ze my tam i raki chytali. Czy we Supsku abo we Niewieszy tyz na ten potok Nil goudali tego sie nie poradza przipomniec. Te chaje we Egipcie boue juz wtedy znane, ale kaj indzi nie bouo inaczy. Moj ujek miou sala we Supsku, to pamientom, ze po kazdy zabawie musiou nowy pot stawiac. Te chaje to juz boue tradycyjne. Bestoz podziwiom cie Balles zejs sie ze Glywic odwazou do Egiptu przyjechac. Musisz miec bardz szykownou dzioucha - gratuluja! m.s.m Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Egipt, wodzionka, i kac 14.02.04, 23:34 A wiysz o tym ize ta nazwa tego "potoku" Nil je i na mapach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Egipt, wodzionka, i kac IP: *.proxy.aol.com 15.02.04, 06:33 mie sie zdaje ze oficijalnie to na ta przykopa "Potok Toszecki" goudali. Niewia czy sie kerys z wous poradzi przypomniec, czamu przy mostkach przes te przykopy zawsze jeszcze boue dodatkowe (teraz nieporadza se silonskego miana tego przypomniec)"Furten". Poco uoni jejzdzili bez woda jak mieli mostek? Eine die Welt bewegende Frage:-)) m.s.m Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Egipt, wodzionka, i kac 15.02.04, 08:48 I o to mi prawie idzie. Od wczora sznupia za tom mapom. Natrefiouch kedys na szczeguowo mapa okolic Toszka i wia ize tam bou zaznaczony tyn napis Nil. Myslouech ize przez wos na to przida. Mocie mozno jake i-nec adresy kaj idzie take szczeguowe mapy znonsc. Ta mapa boua po polsku. Co do tych "Furten" to bouo to po to coby jak zalywo woda(wylywo tyn Nil) to szuo przejechac furom w puaw. Jo tysz za bajtla puywou we tyj wannie to sie znom, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Wodzionka 14.02.04, 23:31 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,1914100.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Wodzionka IP: *.proxy.aol.com 15.02.04, 06:37 Laband, jo pamientom jeny, co moja oma tela czosku do nij dowaua, co bys dzisiej kazdego turka tym zatru. m.s.m Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Wodzionka 15.02.04, 08:49 A jo myslou ize w tym ino jo je tak ekstrymalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Wodzionka IP: *.proxy.aol.com 15.02.04, 10:06 to jak se kejsik spodkomy, to sie po smrodze poznomy, he,he,he. m.s.m Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Wodzionka IP: *.proxy.aol.com 15.02.04, 10:36 Hanys_hans, po takij wodzince to byjs dugo nie pociognou. Troch wienc juz tam mujsisz wciepnonc, hoby bele jeny maggi wyrfel. m.s.m Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Wodzionka 15.02.04, 12:36 Gość portalu: Ramon napisał(a): > Hanys_hans, po takij wodzince to byjs dugo nie pociognou. > Troch wienc juz tam mujsisz wciepnonc, hoby bele jeny maggi wyrfel. > > m.s.m > Ramon O pieroona tam miauo byc´ woda + kroomka a niy wata! Mosz recht co na wacie to bych wiela niypocioongnyu! Pamiyntoom takigo co wata pszedowou i rycou: "Rybiata poodz´cie na wata do brata arafata" Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Wodzionka 15.02.04, 20:43 Tyn "nil" w Egipcie do je chyba doplyw uot Toster Bach! Z drugi strony, moja je nie tylko fajnou, ale robotnou!! ;-) - pyrsk Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
laband u zrodeu Nilu 15.02.04, 20:45 Tysz mi sie tak zdowo z tym dopuywym - i godom wom izech to czytou, stouo z dupnyj litery "Nil" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: u zrodeu Nilu IP: *.proxy.aol.com 15.02.04, 21:08 Laband i Ballest, moucie recht, jo to pomylou. Oglondouech prawie na karcie i widza ze tyn bach w bycinsko/paczynskym lejsie se zaczynou. Laband, ty byjs juz poczebowou mapa generalno. Ballest! moja tyz je robotnou, bestoz moga trocha pszi komputeze posiedziec. m.s.m Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: u zrodeu Nilu 15.02.04, 21:11 Najgorsze ze niy wia na zicher eli to bouo kajs we moich rzeczach abo we i- necu - i szukom jak gupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: u zrodeu Nilu IP: *.proxy.aol.com 15.02.04, 21:18 suchej jeno Laband bouo to we niemieckj abo we polskj mapie? m.s.m Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: u zrodeu Nilu 15.02.04, 21:19 polskyj - to boua tako blank ajnfachowo biouo czorno mapa - plan szczeguowy (cosik w tym rodzaju) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: u zrodeu Nilu 15.02.04, 21:19 Laband, wiesz, ze my wierzonce som, moja tysz powiedziala, ze uoni Nil na ta przikopa godali, ale ze se to tak oficjalnie nazywaouo tego nie wiedziaua! a moze teraz Egipt na Kairo zamieniom!???? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: u zrodeu Nilu 15.02.04, 21:21 Jo bou we Egipcie pora razy i na Nilu zech puynou, ale tam zodyn niy poradziou godac po naszymu - musi same Gorole tam miyszkajom, he,he! Tak ze pomylic sie bych niy pomylou, ha,ha! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: u zrodeu Nilu 15.02.04, 21:28 Ja ues w Egipcie bou, to tysz ues w wannie plywou! kaj to bouo u Dobiosza abo u Winnickiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: u zrodeu Nilu IP: *.proxy.aol.com 15.02.04, 21:46 Ida do moji piramidy sie wyspac. dobra noc! m.s.m Ramonses Odpowiedz Link Zgłoś