meg_s 09.03.04, 15:12 no i po co zaglądasz głupi chłopie ? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szpilok Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.fluor.com 09.03.04, 15:20 Ale chala :P Do kitu z taka podpucha :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 15:52 dziękuję meg_s tylko do czterech policzę i sobie pójdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 15:53 jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 15:54 dwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 15:55 trzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 15:56 cztery - słowo się rzekło - idę - pa Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 09.03.04, 16:04 oj Ria, tak wpadłaś jak po ogień - nie zdążyłam zagadać :-) a swoją drogą strasznie zmaskulinizowało się to forum, a co za tym idzie to widać i słychać i czuć szczęk oręża... problemy z dominacją.... monopol na rację.... i parę innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 16:11 meg_s - w tym cały urok jest tego forum od poczatku istnienia taki był, a zmiany nie zawsze idą ku lepszemu uciekam i nie przeszkadzam pozdrawiam i pilnujcie okrągłych liczb - do nich mam słabość :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 09.03.04, 16:16 Gość portalu: ria napisał(a): > w tym cały urok jest tego forum > od poczatku istnienia taki był, no i tu się bardzo głęboko mylisz - albo za "początek istnienia" bierzesz już forum w stanie postępującego rozkładu - mam skopiowane całe wątki z rzeczywistego początku "forum Gliwice" - zdziwiłabyś się przyjaznym tonem większości rozmów Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 09.03.04, 16:33 Meg, napisz cos wiecej! jaka byla tematyka pierwszych watkow? Pytam z ciekawosci, bo nie znam realiow wczesnego forum Gliwice. Przypuszczam, ze informacji o plajcie niemieckiej gospodarki czy najswiezszych doniesien z Iraku badz Bialego Domu bylo tam niewiele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.04, 17:09 Czytac nie umiesz przychlascie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.04, 17:16 www.n-tv.de/5222586.html Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 09.03.04, 18:46 hmmm - jednak to widocznie prawda, że mężczyźni niewieścieją :-( wiesz Ria - sama z ciekawości zajrzałam do tych swoich zapisków - i cóż ja widzę : • Gliwice moich marzen! sebush@poczta.gazeta.pl 25-01-2002 13:03 • Jakie miejsca w Gliwicach sa atrakcyjne? emerson 18-01-2002 19:01 • mały przewodnik kulturalny Gosc portalu: meg 30-06-2001, 20:39:55 • przyszłość Gliwic adres: *.warsnet.trzepak.pl Gość: piotlik 15-08-2001 14:41 (Piotlik prawdziwy - nadawał tylko z tego adresu) • diaspory gliwickie Gosc portalu: meg 01-07-2001, 20:25:44 • Sorby Gosc portalu: Szwager 21-07-2001, 21:27:01 • Kto juz widzial ville Caro? Gosc portalu: Ballest 25-05-2001, 17:01:01 • Gliwice Horsta Bienka Gosc portalu: Johann 17-12-2001 09:25 • Glywicke maszkyty Gosc: Pieron (czyli Szwager) 28-04-2002 20:07 • co za noc Gosc portalu: Szwager 05-10-2001 05:01 bolech blank krotko we Labyndach i Gliwicach Re: co za noc Gosc portalu: Mirek 05-10-2001 05:02 ??????? Opowiadaj! (sama nie mogę uwierzyć własnym oczom - oni gadali ze sobą !!!, jak ludzie, mogę cytować więcej :-)- a wątek "nocny" zawierał też wiele poezji • domowe sposoby na grypę Gosc portalu: Magiczna 23-01-2002 17:02 że nie wspomnę o pięknym wątku "Toasty" - gdzie mamy przegląd wszystkich uczestników forum - a wszyscy w radosnym nastroju :-) gadają ludzkim głosem jak w nieustającą Wigilię jak również kompendium rozmów forum jest ten dział: www.gliwiczanie.pl/Obyczaje/index1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 19:32 rozumię, chcesz powiedzieć meg_s, że kiedyś było pieknie , a teraz nie i znależć winnego. Ale zauważ, czas leci do przodu, wszystko się zmienia, ludzie się zmieniają i nigdzie nie ma tak, by zawsze było ładne i piękne, nawet małżeństwa z miłości kiedyś się rozpadają. Taki jest los i na los nie ma co się gniewać, czym że on zawinił ? Dasz sobie rady ze swoim chłopakami i może Ci się wydaje, że jest żle to wcale nie jest żle, dialogi macie jednak ciekawe, co by tu powiedzieć , bojowe i pełne energi. Taki macie styl , jesteście inni niż inni, a to nie znaczy , że gorsi - popatrz z tej strony. pozdrawiam trzymaj sie ! i nie wymagaj od życia wiele :) Znasz ta piosenkę ? "Bo tutaj jest jak jest" musze już kończyć, wpadnę przy następnej okrągłej liczbie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophie R.Ballest Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.04, 20:12 Meg, fajnie nos tukej za bouzna robisz , ale cieszam sie, ze sie Rii co najmni to Forum podobou, bo narzykalskich juz zawsze wpierony bouo, - ale mauo takich co walory tego forum widzom! ----- Pyrsk Sophie R. Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 09.03.04, 20:24 Gość portalu: Sophie R.Ballest mając na myśli "Panie" - wyłączam transwestytów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolcero Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.lns.access.uk.tiscali.com 09.03.04, 20:46 Meg, jaka bedzie pogoda w weekend? Pewnie znow trafisz w 10 ;)) PS. Pelnia w Europie, wielu dokucza ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 09.03.04, 20:22 Gość portalu: ria napisał(a): > rozumię, chcesz powiedzieć meg_s, że kiedyś było pieknie , a teraz nie i > znależć winnego. następna która wie lepiej :-P (niby czego ja chcę) - wcale nie szukam winnego - to było raczej westchnienie typu "to se na wrati" - a że bardziej mi się podobało to forum kiedyś - to chyba nic dziwnego > Ale zauważ, czas leci do przodu, wszystko się zmienia, ludzie > się zmieniają i nigdzie nie ma tak, by zawsze było ładne i piękne, nawet > małżeństwa z miłości kiedyś się rozpadają. Taki jest los i na los nie ma co > się gniewać, czym że on zawinił ? małżeństwo z miłości nie ma tu nic do rzeczy - i tu nie ma co zwalać na los, czy będzie "ładnie, pięknie" to zależy od osób tworzących forum - wcale nie musimy się lubić, ale potrzeba trochę kultury i opanowania żeby tworzyć coś merytorycznie sensownego > ...może Ci się wydaje, że jest żle to wcale nie jest żle, dialogi macie > jednak ciekawe, co by tu powiedzieć, bojowe i pełne energii jeśli one są czegoś pełne - to jadu, a w każdym razie nic dobrego ze sobą nie niosą - obserwują właśnie od dłuższego czasu, jak nas ten jad niszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 21:56 meg - nie pouczam i nie miałam zamiaru puczać, ale sama widzisz, że świata nie zmienisz, trzeba go przyjąć takim jaki jest nie gniewaj się za moje spostrzeżenia, ale sama dociekałas tego :) zawsze miej dobrą wiarę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 22:15 www.superlaugh.com/1/behappy.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophie R.Ballest Re: WYŁĄCZNIE dla Pań...i Panienek! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.04, 22:29 No naprawde ladnie mozemy sie bez chlopow zabawic, albo? Tak naprawde to tylko z kobietami tez ladnie jest, co najmniej ja Sophie tak twierdze, bo moj chlop to tylko prace widzi a nic wiecej ! Najlepiej zalozymy tylko forum do kobiet ! pyrsk Sophie R.Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 09.03.04, 22:46 Gość portalu: Sophie R.Ballest napisał(a): > Najlepiej zalozymy tylko forum do kobiet ! nie da rady - chłopy nie mają honoru i napewno nie dadzą spokoju oni mają to wmontowane w charakter - jak to mówi piosenka: "co by tu jeszcze spieprzyć panowie, co by tu jeszcze..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophie R.Ballest Chopy bez honoru? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.04, 23:04 Ty mosz recht Meg, ale jest pora co jeszcze honor majom, to myslam uone nom napewno nie przeszkadzajom teraz ale muszam juz dobranoc pedziec bo moj Ballest spi i nie musi uo tym wiedziec! Pyrsk Wasza Sophie R. Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Chopy bez honoru? 09.03.04, 23:11 Gość portalu: Sophie R.Ballest napisał(a): > teraz ale muszam juz dobranoc pedziec > bo moj Ballest spi i nie musi uo tym wiedziec! niech śpi - kto śpi nie grzeszy a Ty nareszcie możesz mieć chwilę spokoju od ględzenia besserwissera - i teraz idziesz spać ? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s dobra żona 09.03.04, 23:22 myślę że doceniasz łaskę niebios i swoje szczęście i dla Ciebie treść tego artykułu jest oczywistą codziennością www2.gazeta.pl/obcasy/1,25364,1949375.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: dobra żona IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 23:28 przepraszam Cię meg - masz chyba rację Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 10.03.04, 14:14 chłopcy naparzają się w swoich piaskownicach, a ja nadal liczę, że zajrzy tu jakaś normalna kobieta kiedyś nie tylko zaglądały, ale pisały i tworzyły to forum - na wielu forach są nadal - tylko tu jakoś wymiotło gdzie jesteście : Emma - brakuje tu Twojego dowcipu i trzeźwego spojrzenia Richelieu - ciekawa jestem Twojej pracy - kończysz już ? Isabeau - może się gniewasz, że nie opublikowałam Twoich zdjęć, ale czekałam na opis, a potem - przyznaję, jakoś zeszło Mada - brakuje Twoich recenzji kulinarnych - i nie tylko Issis - co słychać w świecie "wysokiej" kultury ? Ivo - ciekawa byłam wrażeń z ostatniego Twojego pobytu Ee, Magiczna - te akurat wiem gdzie się podziewają :-) może dziś - w porze meczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophie R. Ballest Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 10.03.04, 14:35 Dziewczyny nie zapominajcie, ze to my winne jetesmy , ze dzisiaj nie jestesmy w raju, bo to jedna z nas skusila Adama ! Wiec prosze, musimy to odpokutowac, bo to my zgrzeszylysmy! Pozdrawia Sophie R.Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 17:19 no to seteczka kolejna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 17:22 kolejna seteczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 10.03.04, 18:43 Gość portalu: ria napisał(a): > kolejna seteczka :) rany boskie - nie pij tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 10.03.04, 18:42 Gość portalu: Sophie R. Ballest napisał(a): > Dziewczyny nie zapominajcie, ze to my winne jetesmy , ze dzisiaj nie jestesmy > w raju, bo to jedna z nas skusila Adama ! > Wiec prosze, musimy to odpokutowac, bo to my zgrzeszylysmy! odzywa ni z gruszki ni z pietruszki żeby nie powiedzieć po prostu głupia nie martw się - Tobie pokuta będzie zaliczona - przy takim mężu to już masz za swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophie R.Ballest Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.03.04, 20:31 Meg, a ja zadowolona jestem, lepszego ze swieczka szukac ? Choc przyznac musze, ze nastepnym razem jak bym ten swiat odwiedzic miala to tylko jako ballest (moj maz) albo jako piesek od jego siostry, oni obojga fantastyczne zycie maja. pozdrawia Wasza Sophie Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 10.03.04, 20:48 ten jakiś mecz podobno lada moment, panowie przesiądą się sprzed komputerów przed telewizory, tranwestyci mam nadzieję też, a wzorcowe żony pójdą służyć za podnóżki nie tracąc nadziei, że powrócą tu znajome panie, a również nowe ośmielą się i odezwą - zadam pytanie: czy kupowanie krajowych produktów uważacie za: a - popieranie rodzimej gospodarki b - głupotę c - nic Was to nie obchodzi - kierujecie się opinią koleżanki o jakości tego konkretnego produktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 21:46 chyba punkt a wydaje mi się jednak, że mamy na tym watku kogoś, kto ubrał się w sukienkę i pewnie powie punkt b czy to będzie jakaś ankieta ? chociaż bardziej bym sie chciała dowiedzieć czyje logo wybrała strona Gliwic ? Odpowiedz Link Zgłoś
em_em Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 10.03.04, 22:01 Gość portalu: ria napisał(a): > chyba punkt a cieszę się - choć to nie ankieta i nagród nie będzie :-) ale zastanawiałam się, czy to ja się daję na hasła nabierać, czy jednak jest jakaś szansa > wydaje mi się jednak, że mamy na tym watku kogoś, kto ubrał się w sukienkę mnie się nie wydaje - ja to wiem ;-) - przemądrzały nick go zdradza :-)))) > chociaż bardziej bym sie chciała dowiedzieć czyje logo wybrała strona Gliwic ? wola ludu powiedziała: nr 1 ( niestety :-((( - ale tam też nie ma nagród ;-)) na koszulki reklamujące stronę - to to logo jest akurat, bo zarys jest dokładnie z ratusza na stronie, ale ratusz to już byle kto ma w znaczku ja się przywiązałam do idei "mostu" - choć graficznie może rzeczywiście najlepsza była "trójka" "fauny" też bardzo sie spodobały - i jeśli jeszcze wypuścimy kolejną serię koszulek - to napewno z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 22:17 ciekawe to widzisz, bardzo mało zamieszczacie wieści z waszej strony, jestescie grupą zamkniętą i to nie jest dobre :) wygrał nr1 czyli czyj ? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 10.03.04, 22:27 hehe - ale mi się moje alter ego sypnęło ;-))) nasze "zamknięcie" jest konsekwencją ........... z kolei co to za zamknięcie skoro każdy może wejść :-) - a że niektórzy nie chcą przyjąć reguł i obrażają się śmiertelnie za zwróconą uwagę - to ich problem nie wiem co Ci odpowiedzieć na pytanie: czyj ? bo jest to praca zbiorowa, a jest to dla Ciebie takie istotne ? i czy ważniejszy jest pomysł czy grafika ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 22:32 pytam się czyj ? ponieważ widział trzy kandydatury nazwane z nika i trochę się nie moge pozbierać w waszej stronie:) muszę już lecieć dobranoc meg_s Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 10.03.04, 22:39 Gość portalu: ria napisał(a): > pytam się czyj ? > ponieważ widział trzy kandydatury nazwane z nika > i trochę się nie moge pozbierać w waszej stronie:) > > muszę już lecieć > dobranoc meg_s dobranoc - a ja lecę na stronę przyjrzeć się, bo kompletnie nie wiem o co Ci chodzi :-)))) kto widział ? gdzie były te "nazwania z nika"? przecież osobiście je numerowałam ? Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 10.03.04, 23:00 No naprawde ladnie mozemy sie bez chlopow zabawic, albo? Tak naprawde to tylko z kobietami tez ladnie jest, co najmniej ja Sophie tak twierdze, bo moj chlop to tylko prace widzi a nic wiecej ! Najlepiej zalozymy tylko forum do kobiet ! pyrsk Sophie R.Ballest Cherry Sophie! Wiesz żem wolnego zawodu i tudzież wolnych zapatrywań z tym związanych! W moich bezkresnych podróżach zademonstrowano mi kiedyś pozycję "na misia". SUPER!!! Lokum nie zdradzę (kryptoreklama i na horyzoncie groźba przyboru kuchennego, hehehe), ale jeśliś ciekaw(a) z przyjemnością opiszę "stronę techniczną" (nic wulgarnego) - daj znać! Myślę, że to nowe pole dla Twojej realizacji. R. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 11.03.04, 14:22 Myślę obywatelu Rumcajs, że to podpada pod molestowanie Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 11.03.04, 15:24 Jakie tam molestowanie szanowna Meg?!... Sophie może sama sobie tę pozę zaaplikować i nawet jej wyjdzie na zdrowie, bo "na misia" to jest tak: zwinąć się w kłębek, wsadzić nos w d... i mruczeć. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophie R.Ballest WYŁĄCZNIE dla Pań...albo kto tu rzadzi? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.03.04, 20:15 Totalny kataklizm, Apokalipsa... wszyscy ludzie zgineli i dostali sie przed oblicze Boga.. . On powiedzial: "Niech wszyscy mezczyzni ustawia sie w dwoch rzedach: w pierwszym niech stana ci, ktorzy byli wladcami swych kobiet. W drugim ci, ktorzy byli zdominowani przez swoje kobiety... Kobiety natomiast niech udadza sie za Swietym Piotrem" Poslusznie wykonano polecenie Boga, juz po chwili kobiet nie bylo, a mezczyzni stali w dwoch rzedach. Szereg tworzony przez zdominowanych mial kilkaset kilometrow dlugosci, natomiast w pierwszym rzedzie stal tylko jeden malutki mezczyzna. Bog spojrzal i wzburzony powiedzial: "Powinniscie sie wstydzic Stworzylem was na swoje podobienstwo a wy daliscie soba pomiatac, baliscie sie wlasnych kobiet ! Spojrzcie na tego prawdziwego mezczyzne, ktory jako jedyny stoi w pierwszym rzedzie. Z niego wlasnie jestem dumny ! Powiedz synu jak to mozliwe, ze jestes jedynym, ktory potrafil zdominowac wlasna kobiete? A wy sluchajcie i sie uczcie ! ow mizerny czlowieczek odpowiedzial: "Nie wiem, zona kazala mi tu stanac..." Pozdrawia Sophie R.Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 11.03.04, 22:00 jeszcze drugi temat "zakupowy" : czy robicie zakupy w hipermarketach czy wolicie "sklepik za rogiem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophie R,Ballest Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.03.04, 22:28 Wiesz, Meg, ja wole sklep za rogiem, bo mozna porozmawiac ze sprzedawczynia, ktora zawsze miala czas do klientow, ale niestety u nas takich sklepow juz ma ma! pamietam taka jedna, bardzo madra byla, zawsze ksiazki czytala! Moj Ballest zawsze tak madruje, wszystko lepiej wie, wiec musze od czasu do czasu mu to przypomniec: > > Mezczyzna odkryl bron, wynalazl polowanie. > > Kobieta odkryla polowanie, wynalazla futra. > > Mezczyzna odkryl kolory, wynalazl malowanie. > > Kobieta odkryla malarstwo, wynalazla makijaz. > > Mezczyzna odkryl mowe, wynalazl konwersacje. > > Kobieta odkryla konwersacje, wynalazla plotke. > > Mezczyzna odkryl rolnictwo, wynalazl jedzenie. > > Kobieta odkryla jedzenie, wynalazla diete. > > Mezczyzna odkryl przyjazn, wynalazl milosc. > > Kobieta odkryla milosc, wynalazla malzenstwo. > > Mezczyzna odkryl kobiete, wynalazl seks. > > Kobieta odkryla seks, wynalazla bol glowy. > > Mezczyzna odkryl handel, wynalazl pieniadze. > > Kobieta odkryla pieniadze, ........i to zrujnowalo mezczyzne Pozdrawia Wasza Sophie R.Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 11.03.04, 22:53 www.rotfl.eu.org/lukie/instrukcja/ Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 12.03.04, 04:48 horror analfabeci (bo nie rozumieją słowa "wyłącznie") i transwestyta co myśli że jest cholernie dowcipny Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 12.03.04, 11:53 Przepraszam Meg_s, ale może nie chcieliśmy dopuścić byś się czuła samotna na wątku?... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 12.03.04, 12:08 roomtsays napisał: > Przepraszam Meg_s, ale może nie chcieliśmy dopuścić byś się czuła samotna na > wątku?... ;o))) "lubię towarzystwo ludzi inteligentnych - wniosek: lubię samotność" to był cytat ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolcero Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.fluor.com 12.03.04, 12:11 ... i aluzja? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 12.03.04, 12:16 a poza tym liczę na to, że jak przestaniecie odstraszać, to się może jakieś autentyczne odważą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 13.03.04, 20:20 meg_s napisała: > horror > > analfabeci (bo nie rozumieją słowa "wyłącznie") i transwestyta co myśli że jest > > cholernie dowcipny Meg_s do kogo zes´ to naszkryklaua! Jak "wyłącznie" doomie to niymusisz mi za troje godac´! Ze zrozumiyniym suowa "wyłącznie" zodyn niymo sam problymu, gorzi ze tym niydokoon´czoonym suowym "Pań..." Na drugi rous wymys´l lepszy Titel i niy pszezywej nos analfabetooma bo "KTO SIE TAK PSZEZYWO SOOM SIE TAK NAZYWO" Tyn twooj niydokoon´czoony Titel idzie tysz pszeczytac´ np. "WYŁĄCZNIE dla Państw byłego ZSRR" pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakara Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.pl 12.03.04, 18:32 meg_s napisała: > jeszcze drugi temat "zakupowy" : > czy robicie zakupy w hipermarketach czy wolicie "sklepik za rogiem"? eeee ja w ogole nie znosze zakupow, ale czasami, ci co je robia lubia postarjkowac, wtedy wybierm najblizszy "na rogu" wzglednie "za rogiem" i niestety problem- strajkujacy stwierdzaja, ze to co kupilam "w rogowych", w markecie jest o 1/3 tansze,termin waznosci wskazuje, ze nie zdazymy tego przetrawic, rowniez co do ilosci maja obiekcje.W rezultacie bunt sie konczy a "juz pokorni" pedza pokornie realizowac sie w hipermarkecie. A tak na marginesie, czy to prawda, ze Ty zakupy robisz w internecie? jezeli tak to ktory portal polecasz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 12.03.04, 20:22 Gość portalu: sakara napisał(a): > A tak na marginesie, czy to prawda, ze Ty zakupy robisz w internecie? jezeli > tak to ktory portal polecasz?;) nieprawda :-) - to oszczercze pomówienia :-))) a wracając na moment do hipermarketu, czy przychylasz się do opinii osób przypisujących hipermarketom szereg "wymuszeń" - na dostawcach, na pracownikach a w związku z tym nieuczciwą konkurencję ? (ta sonda prowadzi do pewnego celu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakara Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.pl 13.03.04, 16:09 meg_s napisała: a wracając na moment do hipermarketu, czy przychylasz się do opinii osób > przypisujących hipermarketom szereg "wymuszeń" - na dostawcach, na pracownikach > > a w związku z tym nieuczciwą konkurencję ? Nie, podzielam opinie tych, ktorzy twierdza, ze szara konkurencja to nie WIELCY handlowcy a skorumpowani urzednicy,bezkarni nieuczciwi przedsiebiorcy oraz nieudolne polskie prawo ze swoimi niejasnymi regulami, z zakresu prawa podatkowego,pr.ochrony konsumentow i konkurencji,pr.bankowego itd, ktore to umozliwiaja niekorzystne i nieuczciwe nadinterpretacje, w wyniku czego na polskim rynku zostaja nie ci z lepsza oferta a ci bardziej ustosunkowani,ktorzy maja blizej do wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 13.03.04, 16:34 akurat te dolegliwości o których piszesz (układy, układziki), dotykają niestety nie tylko handlu ale czy "psująca się głowa" - to jedyne wytłumaczenie - przecież na lokalnym samorządowym szczeblu zostaje jeszcze pewien margines Moje pytania (trzecie jeszcze chwilę poczeka) zmierzają właśnie do próby określenia warunków kształtowania się "społeczeństwa obywatelskiego". Co decyduje, że dla dobra ogółu, na początek tego wąsko pojętego, tj lokalnej społeczności jesteśmy gotowi ponosić pewne niedogodności w życiu codziennym (popierając rozwiązania korzystne dla tej spoleczności, nawet pomimo osobistej "niewygody"). Czy naprawdę widoczne wszędzie "zgarnianie do siebie" można tak łatwo usprawiedliwiać demoralizacją władzy - czy odwrotnie, skoro my poddajemy się bez walki tej demoralizacji - to kogóż mamy do tych władz wybierać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakara Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... IP: *.pl 13.03.04, 18:05 oj mega_s, zyjesz w bardzo utopijnej wizji lepszego jutra dla nas wszystkich,wiesz, sa tacy teoretycy ktorzy zachlystuja sie swoimi ideami, majac nadzieje, ze to cos zmieni, probuja nawet walczyc tworzac wspaniale wymowne hasla,agituja i na tym sie konczy, gdyz prawda jest niestety taka, ze rzeczywistosc rzadzi sie swoimi prawami i z reguly lubi byc przekorna, nie poddaje sie ani uzdrowicielom lokalnym ani centralnym poniewaz z gory wiadomo, ze medycyna niekonwencjonalna jest malo skuteczna bez odpowiedniego potencjalu roznych uwarunkowan. Juz dawno stwierdzilam, ze jedyna spolecznoscia lokalna dla ktorej jestem gotowa " ponosić pewne niedogodności w życiu codziennym > (popierając rozwiązania korzystne dla tej spoleczności, nawet pomimo > osobistej "niewygody")"- jest moja rodzina.;)i wiesz takie dyskusje na forach moga byc jedynie lekarstwem na lepsze samopoczucie dla wszystkich majacych troche/ albo za duzo wolnego czasu a nie antidotum dla psujacej sie glowy i pozostalych organow. papa obiecalam oslodzic weekend mojej mikrospolecznosci zabieram sie za sernik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 13.03.04, 20:21 meg_s napisała: > horror > > analfabeci (bo nie rozumieją słowa "wyłącznie") i transwestyta co myśli że jest > > cholernie dowcipny Meg_s do kogo zes´ to naszkryklaua! Jak "wyłącznie" doomie to niymusisz mi za troje godac´! Ze zrozumiyniym suowa "wyłącznie" zodyn niymo sam problymu, gorzi ze tym niydokoon´czoonym suowym "Pań..." Na drugi rous wymys´l lepszy Titel i niy pszezywej nos analfabetooma bo "KTO SIE TAK PSZEZYWO SOOM SIE TAK NAZYWO" Tyn twooj niydokoon´czoony Titel idzie tysz pszeczytac´ np. "WYŁĄCZNIE dla Państw byłego ZSRR" pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: WYŁĄCZNIE dla Pań... 13.03.04, 23:21 meg_s napisała: > horror > > analfabeci (bo nie rozumieją słowa "wyłącznie") i transwestyta co myśli że jest > > cholernie dowcipny Meg_s do kogo zes´ to naszkryklaua! Jak "wyłącznie" doomie to niymusisz mi za troje godac´! Ze zrozumiyniym suowa "wyłącznie" zodyn niymo sam problymu, gorzi ze tym niydokoon´czoonym suowym "Pań..." Na drugi rous wymys´l lepszy Titel i niy pszezywej nos analfabetooma bo "KTO SIE TAK PSZEZYWO SOOM SIE TAK NAZYWO" Tyn twooj niydokoon´czoony Titel idzie tysz pszeczytac´ np. "WYŁĄCZNIE dla Państw byłego ZSRR" pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans WYŁĄCZNIE dla Państw byłego ZSRR 14.03.04, 13:54 meg_s napisała: > horror > > analfabeci (bo nie rozumieją słowa "wyłącznie") i transwestyta co myśli że jest > > cholernie dowcipny Meg_s do kogo zes´ to naszkryklaua! Jak "wyłącznie" doomie to niymusisz mi za troje godac´! Ze zrozumiyniym suowa "wyłącznie" zodyn niymo sam problymu, gorzi ze tym niydokoon´czoonym suowym "Pań..." Na drugi rous wymys´l lepszy Titel i niy pszezywej nos analfabetooma bo "KTO SIE TAK PSZEZYWO SOOM SIE TAK NAZYWO" Tyn twooj niydokoon´czoony Titel idzie tysz pszeczytac´ np. "WYŁĄCZNIE dla Państw byłego ZSRR" pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: WYŁĄCZNIE dla Państw byłego ZSRR 14.03.04, 15:40 meg_s napisała: > horror > > analfabeci (bo nie rozumieją słowa "wyłącznie") i transwestyta co myśli że jest > > cholernie dowcipny Meg_s do kogo zes´ to naszkryklaua! Jak "wyłącznie" doomie to niymusisz mi za troje godac´! Ze zrozumiyniym suowa "wyłącznie" zodyn niymo sam problymu, gorzi ze tym niydokoon´czoonym suowym "Pań..." Na drugi rous wymys´l lepszy Titel i niy pszezywej nos analfabetooma bo "KTO SIE TAK PSZEZYWO SOOM SIE TAK NAZYWO" Tyn twooj niydokoon´czoony Titel idzie tysz pszeczytac´ np. "WYŁĄCZNIE dla Państw byłego ZSRR" pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakara Re: WYŁĄCZNIE dla Państw byłego ZSRR IP: *.pl 14.03.04, 15:50 heeej cos Ty taki podniecony! aaaa to wszytko przez ten damski watek, ale moze zamiast powielania pomyslisz nad bardziej zachecajaca technika;) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Zachecajaca technika Państw byłego ZSRR 14.03.04, 17:47 Gość portalu: sakara napisał(a): > heeej cos Ty taki podniecony! aaaa to wszytko przez ten damski watek, ale moze > zamiast powielania pomyslisz nad bardziej zachecajaca technika;) Sakra, widza ze cie tysz podnieciyuy te buchsztaby " Z S R R " Soom take ludzie kere rzoondzom co uodnich jynzyk mo wyrzszo kultura, bo za nim stojoom wiynksze techniczne fizymatynta cywilizacyjne kere szafnyli uodnich starziki. Ino ze cywilizacjo je blank szyrokim pojynciym to niy ino "Zachecajaca technika Państw byłego ZSRR" ale tysz gospodarka, historia, kultura, moralność, obyczaje, etyka. Ino cza by tysz pedziec´ co Rusoom nic niy s´leciauo z nieba wiela musieli sie nadz´wigac´! Niyma leko padou jedyn Rus jak ratuszowy zygor nioos! A wiela kokotkoow ze s´ciany sie nauotkryncali ze niyspoomna Glywickego Browaru kery npewno technicznie funkcjoonuje do dzisio kasi w Rusyji! pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakara Re: Zachecajaca technika Państw byłego ZSRR IP: *.pl 14.03.04, 20:04 hanys_hans napisał: Sakra, widza ze cie tysz podnieciyuy te buchsztaby " Z S R R " > Soom take ludzie kere rzoondzom co uodnich jynzyk mo wyrzszo kultura, bo za nim hany_hany, wyluzuj! nie dosc, ze na wzrok ci padlo to jeszcze rozum zainfekowany,i ten duo-nick! pamietaj- nieszczescia chodza parami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophie R.Ballest Do W.P. Meg! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 15.03.04, 12:51 Meg napisalas, ze chcesz rozmawiac z kazdym tylko zeby byl inteligentny - co wyklucza mnie z rozmów, nie czuje sie inteligentna lecz bardziej zyciowa i sercowa . Meg!, powinnas sobie inteligencje gdzies schowac - miej serce i patrz sercem, to -jest wazniejsze. Zauwazylem, ze ciagle masz jakies pretensje, tak wlasciwie to wiekszosc Pan boi sie Twej inteligencji , - bo jestes inteligentna, co do tego nie mam watpliwosci. Ty ale chyba wiedziec powinnas, ze kobieta nie potrzebuje byc inteligentna , po co jej to ? --- Rola kobiety jest byc wierna i pokorna dla mezczyzny, wtedy jest dobra matka i kocha swego meza i dzieci a takie malzenstwo jest szczesliwe! Tak nam dopomoz Boze ! pozdrawia Sophie R.Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Do W.P. Meg! 15.03.04, 12:57 Gość portalu: Sophie R.Ballest napisał(a): > Ty ale chyba wiedziec powinnas, ze kobieta nie potrzebuje byc inteligentna , > po co jej to ? faktycznie - jak masz pisać takie głupoty to sie lepiej wyłącz Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans WYŁĄCZNIE dla Państw byłego ZSRR 15.03.04, 16:50 meg_s napisała: > horror > > analfabeci (bo nie rozumieją słowa "wyłącznie") i transwestyta co myśli że jest > > cholernie dowcipny Meg_s do kogo zes´ to naszkryklaua! Jak "wyłącznie" doomie to niymusisz mi za troje godac´! Ze zrozumiyniym suowa "wyłącznie" zodyn niymo sam problymu, gorzi ze tym niydokoon´czoonym suowym "Pań..." Na drugi rous wymys´l lepszy Titel i niy pszezywej nos analfabetooma bo "KTO SIE TAK PSZEZYWO SOOM SIE TAK NAZYWO" Tyn twooj niydokoon´czoony Titel idzie tysz pszeczytac´ np. "WYŁĄCZNIE dla Państw byłego ZSRR" pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Do W.P. Meg! 15.03.04, 17:35 Gość portalu: Sophie R.Ballest napisał(a): > Meg napisalas, ze chcesz rozmawiac z kazdym tylko zeby byl inteligentny - chyba nadinterpretujesz moje słowa > Meg!, powinnas sobie inteligencje gdzies schowac ... nie przynoś wstydu mężowi takimi zwrotami :-P - miej serce i patrz > sercem, to -jest wazniejsze > Rola kobiety jest byc wierna i pokorna dla mezczyzny, wtedy jest dobra matka > i kocha swego meza i dzieci a takie malzenstwo jest szczesliwe! mężowi - zwłaszcza starej daty - takie coś napewno się spodoba - każdy patrzy za swoją wygodą, zastanawiam się tylko czy prezentując synowi taki model żony - nie wyrządzaz mu niedźwiedziej przysługi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakara Re: Do W.P. Meg! IP: *.pl 15.03.04, 19:31 meg_s napisała: mężowi - zwłaszcza starej daty - takie coś napewno się spodoba - każdy patrzy > za swoją wygodą, zastanawiam się tylko czy prezentując synowi taki model żony - > > nie wyrządzaz mu niedźwiedziej przysługi a moge wiedzic jaki Ty prezentujesz? czy mezczyznom "nowej daty" podoba sie zona/matka siedzaca od 5.38-do...roznie to bywalo:)przy klawiaturze? sorki, ze o to pytam ale widzac liczne watki meg_s, zawsze zastanawialam sie jak na taka pasje reaguja Twoi domownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: do Sakary 15.03.04, 20:13 nie trafiłaś ze swoją gryzącą ironią :-P to że jestem przy komputerze w różnych (w tym również tak bestialskich jak wspomniana) godzinach - wynika nie z mojej pasji tylko z pracy - a na pracę się w dzisiejszych czasach nie narzeka tylko się ją łapie i trzyma teraz pewnie mi zarzucisz, że co to za praca skoro mam czas na forum ;-) długo by gadać - piszę podczas "kontrolowanych przestojów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakara Re: do Meg_s IP: *.pl 15.03.04, 21:34 :)))az tak gryzaca chyba nie byla skoro moja ciekawosc zostala zaspokojona:)i prosze schowac ten :-P szkoda by bylo;) niezle sobie radzi;) a moge Cie jeszcze troche pomeczyc? czy te "kontrolowne przestoje" maja cos wspolnego z szara konkurencja? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: do Meg_s 15.03.04, 21:51 nie z konkurencją, raczej z przypływami i odpływami "twórczej weny". renderingiem rysunków, drukowaniem itp :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: do Sakary 16.03.04, 04:35 Gość portalu: sakara napisał(a): > siedząca od 5.38-do...roznie to bywalo:)przy klawiaturze? pozdrawiam porannie (przepraszam, siedzę już od godziny, a dopiero teraz o Tobie pomyslałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakara Re: do Sakary IP: 158.75.197.* 16.03.04, 09:29 meg_s napisała: pozdrawiam porannie (przepraszam, siedzę już od godziny, a dopiero teraz o > Tobie pomyslałam :-) oj malo laskawa ta Twoja wena:( dzieki,za pozdrowienia,co prawda dla mnie bardziej nocne niz poranne, ale musze przyznac,ze szczerze podziwiam to myslenie (nawet z lekka opoznione);) ja o tej godzinie nie wiem nawet czy zyje:) pozdrowka :) Odpowiedz Link Zgłoś