Dodaj do ulubionych

FORUM NORMALNYCH GLIWICZAN

IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.04, 12:36
Wszystkich zainteresowanych sprawami Gliwic i regionu
informuje ze istnieje forum Gliwiczan wolne od idiotow
ktorzy zdominowali forum GW .

wejscie przez strone:
www.gliwiczanie.pl/phpBB2/viewforum.php?f=1&sid=06742be05f836d838c2f2cb40160e6b5
Prawdziwa wizytowka miasta.
Warto zajrzec !!
Obserwuj wątek
    • meg_s Re: FORUM NORMALNYCH GLIWICZAN 28.03.04, 14:25
      przestań, prosimy (nie po raz pierwszy)
      • ballest Re: FORUM NORMALNYCH GLIWICZAN 28.03.04, 21:07
        meg_s napisała:

> przestań, prosimy (nie po raz pierwszy)
        Widzisz, MEG, to jest wlasnie to, - co Cie wielka robi!
        Ty jestes i bylas osoba , ktora wie co pisze !
        • Gość: szwager Re: FORUM NORMALNYCH GLIWICZAN IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.04, 22:37
          ballest napisała:

> Widzisz, MEG, to jest wlasnie to, - co Cie wielka robi!
          > Ty jestes i bylas osoba , ktora wie co pisze !

widzisz ballest i to jest to co was tak diametralnie rozni,
          ty ani nie masz ani klasy ani nie wiesz co piszesz ,
          Jestes poprostu zwyklym bufonowatym oslem,
          nasieniem hitlerowskiego zbrodniarza zawodowego
          • ballest Re: FORUM NORMALNYCH GLIWICZAN 28.03.04, 22:52
            No wlasnie, ale Ty nawet tym nie jestes, a do tego co opisales brakuje Tobie
            1000 kozkow balkonowych od Cioci WIESI!
            • Gość: pyrsk Re: FORUM NORMALNYCH GLIWICZAN IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.04, 22:10
              bredzisz osiolku nazilolku
              • ballest Re: FORUM NORMALNYCH GLIWICZAN 30.03.04, 22:42
                Nie bredze, bo Cie Gliwiczanie nie chca, a na GW jestes marginesem, ale za to
                tylko sam potrafisz!
                • Gość: szwager Re: FORUM NORMALNYCH GLIWICZAN IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.04, 22:53
                  wiesz osle ze zaczynales pisac na milionach forow ,
                  wroclawia ,olsztyna ,warszawy itd. - jakos zawsze z tym efektem ze tlumy
                  wolaly "BALLEST WON" bo rujnujesz poziom . Nikt cie nie lubi poza paroma
                  idiotami ,takimi samymi polglowkami jak ty.
                  To ze Meg ma dobre serce i ma litosc nad kazdym zwierzeciem - nawet nad toba
                  osle hitlerowski powinnienes docenic.
                  • Gość: szwager Re: FORUM NORMALNYCH GLIWICZAN IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.04, 22:58

i nastepnym razem zanim sie wypowiesz o tym kto wygonil wszystkich normalnych z
                    tego forum to sobie osle poczytaj sam :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=11413086&a=11443553
                    a dopiero potem pokazuj na innych palcami
                  • lech_niedzielski Re: FORUM NORMALNYCH GLIWICZAN 30.03.04, 23:42
                    Gość portalu: szwager napisał(a):

> wiesz osle ze zaczynales pisac na milionach forow ,
                    > wroclawia ,olsztyna ,warszawy itd. - jakos zawsze z tym efektem ze tlumy
                    > wolaly "BALLEST WON" bo rujnujesz poziom . Nikt cie nie lubi poza paroma
                    > idiotami ,takimi samymi polglowkami jak ty.
                    > To ze Meg ma dobre serce i ma litosc nad kazdym zwierzeciem - nawet nad toba
                    > osle hitlerowski powinnienes docenic.

Genealogia szwagra

Wywodził się z wyższych sfer,
                    ...był w milionie jednym z zer.
                    • ballest Kultura kloniczka Szwagra ? 31.03.04, 08:25
                      "To ze Meg ma dobre serce i ma litosc nad kazdym zwierzeciem - nawet nad toba
                      osle hitlerowski powinnienes docenic."

Nie potrzebujesz tutaj w imieniu Meg pisac, ona jest dorosla i w
                      przeciwienstwie do Ciebie wie co pisze.

Dodam, ze ja nie zmieniam nickow i nie jestem partyzantem jakiegos Forum.
                      Co do tego czy mnie ktos lubi, to to mnie wcale nie interesuje.
                      Jestem i bylem po to na Forum, zeby PRAWDE PISAC i wkurzac takich PARTYZANTOW i
                      osoby z komplexami nizszosci jak Twoja.
                      Czytajac Twoje powyzsze wpisy, moge byc bardzo zadowolony z mojej misji,
                      lepszego wyniku nikt chyba uzyskac nie potrafi!
                      • Gość: pyrsk [...] IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.04, 21:47
                        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                        • Gość: pyrsk [...] IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.04, 22:30
                          • ballest Kultura z rynsztoka albo Etykieta klonika z RFN? 31.03.04, 22:49
                            No Cie Ciocia Wieska etykiety nauczyla, brawo!
                            Wiesz kiedy najlepiej kulture czlowieka poznasz, jak mu zabraknie argumentow a
                            jedynym argumentem jest obraza osobista, oczywicie na mnie to wrazenia nie
                            robi, tylko usadawia mnie w moich przekonaniach.

Co do Raua, to dobrze zrobil, ze nie pojechal do Dzibuti, bo jak Niemcy
                            pomagaja USA na Rogu AFRYKI, TO SA TEZ I BEDA OBJEKTEM ATAKOW MUZULMANSKICH
                            EKSTREMISTOW!
                            • Gość: szwager Kultura z rynsztoka czyli wychowanie ballesta IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.04, 13:27

ty nie masz zadnych rgumentow , wiec obrazasz wszystkich w okolo
                              • hanys_hans Re: Kultura z rynsztoka czyli wychowanie ballesta 03.04.04, 22:09

>
                                > ty nie masz zadnych rgumentow , wiec obrazasz wszystkich w okolo

Teee! s v v a g e r! Co to je tyn rgumentow? Miejscowos´c´ abo twooj Onkel z
                                RUSYJI ?!?!
                • Gość: Pyrsk [...] IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.04, 21:23
                  • hanys_hans Re: Kultura z rynsztoka czyli wychowanie ballesta 03.04.04, 22:10

>
                    > ty nie masz zadnych rgumentow , wiec obrazasz wszystkich w okolo

Teee! s v v a g e r! Co to je tyn rgumentow? Miejscowos´c´ abo twooj Onkel z
                    RUSYJI ?!?!
                    • Gość: pyrsk FORUM NORMALNYCH GLIWICZAN IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.04, 17:05

jak wyzej , Tam mozna poczytac ciekawostki o Gliwicach bez
                      wywodow hitlerowskich pieskow
                      • Gość: bolo Re: FORUM NORMALNYCH GLIWICZAN IP: *.dip.t-dialin.net 09.04.04, 22:40
                        Wesolych Swiat Wielkanocnych
                • Gość: Marek Re: FORUM NORMALNYCH GLIWICZAN IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 11.04.04, 12:18
                  przyganial kociol garnkowi,
                  sam jestes niewychowanym glupcem ballest
                  • ballest Obraza jedynem argumentem, osob bez etykiety! 11.04.04, 12:25
                    Gość portalu: Marek napisał(a):

> przyganial kociol garnkowi,
                    > sam jestes niewychowanym glupcem ballest

Mocny argument czlowieka bez jednego argumentu!
                    • Gość: gRegor szwager,Marek,pyrsk-polska inteligencja IP: *.neonet.gliwice.pl 11.04.04, 13:56
                      Macie szczęscie,że trafiliście na ballesta a nie na mnie bo ja bym z wami
                      zatańczył tak ,że odechciałoby się wam tego bełkotu "pijanych goroli".I jazda z
                      wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      BU!!!!!!!!! Do dziury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: ADOLF [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 14:39
                        • Gość: marek Re: szwager,Marek,pyrsk-polska inteligencja IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 13.04.04, 14:08
                          czy ten gjegor to jakis psychol?
                          mocne to w gebie .
                          • Gość: szwager - pyrsk - [...] IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.04, 14:18
                            • Gość: marek [...] IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 13.04.04, 14:40
                              • Gość: marek Re: puknij sie w leb IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.04, 14:46
                                kto tam?
                                • Gość: gRegor [...] IP: *.neonet.gliwice.pl 13.04.04, 14:56
                                  • ballest Re: BUH! Do dziury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.04, 21:07
                                    Meg, ale macie BRUDU za paznokciami, dobrze , ze sie Wilymowi nie zrewanzuje,
                                    bo posiadam choc odrobiny etykiety, no i co najlepsze, wiem kim jest!
                                    • ballest Gliwickie BRUDASY! 13.04.04, 21:14
                                      Kto np.jest Markiem i mieszka na Gwardii!
                                      IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl albo M!
                                    • meg_s Re: BUH! Do dziury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.04, 21:19
                                      ballest napisała:

> Meg, ale macie BRUDU za paznokciami,

czep się kogo innego, dobrze?

> bo posiadam choc odrobiny etykiety,

jw
                                      • ballest Re: BUH! Do dziury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.04, 21:22
                                        Nie pisalem o Ciebie, tylko zwrocilem sie do Ciebie, bo Cie uwazam za liderke
                                        tego wynioslego Forum, co na uboczu pokazuje swoja kulture!
                                        • meg_s Re: BUH! Do dziury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.04, 22:16
                                          "macie" --> II osoba liczby mnogiej ---> "wy macie" ---> zwrot jak najbardziej
                                          dotyczy osoby do której się zwracasz,
                                          gdyby to miało mnie nie dotyczyć - pisałoby: "mają"
                                        • meg_s Re: BUH! Do dziury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.04, 22:22
                                          ballest napisała:

> ... bo Cie uwazam za liderke tego wynioslego Forum, co na uboczu pokazuje
                                          > swoja kulture!

1. lider - to ktoś kogo inni słuchają - jakoś tego nie odczuwam
                                          2. "tego" forum - tzn którego: tego czy tamtego ??? bo juz się pogubiłam
                                          2.1. jeżeli "tego" to tego - to o kulturze od dawna nie ma tu już mowy
                                          2.2. jeżeli "tego" to tamtego - to po pierwsze ponoć tam nie zaglądasz, ale
                                          nawet gdybyś - to doprawdy nie wiem co możesz mieć do zarzucenia - no
                                          oczywiście oprócz tego że ABSOLUTNIE nie życzymy sobie irackich i
                                          amerykańskich tematów
                                          • ballest Re: BUH! Do dziury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.04, 22:28
                                            Wiem, ze tego nie lubicie, ale nie tylko dlatego o tym pisze !
                                            Chce tylko pokazac, w co sie Polska wkopala ?
                                            - od samego poczatku bylem z moimi teoriami, ze z wiara wygrac nie mozna za
                                            kretyna uznany, ale jak mi sie wydaje w Polsce KRETYNI najmadrzejsi sa i chyba
                                            jeszcze przez pewien okres beda!
                                            Co Wy lubicie to zauwazylem i nie chce tego komentowac!
                                            Jak kiedys napisalas, spowiadaj sie jak celnik a nie ja Faryzeusz!
                                            • meg_s Re: BUH! Do dziury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.04, 22:35
                                              cytowałam też inny fragment : "widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swoim
                                              nie dostrzegasz"
                                            • ballest Kto co moze !, albo skad te roznice? 13.04.04, 22:36
                                              Jak Ee z Mirkiem na temat IRAKU dyskutowali, to nikomu to nie przeszkadzalo!
                                              • ballest Re: Kto co moze !, albo skad te roznice? 13.04.04, 22:41
                                                NO WLASNIE, BELKI NIE WIDZISZ!
                                                Przeczytaj, a zobaczysz, ze racje mam!
                                                Sytuacja sie zmienila, jak "glupie" TEORIE ballesta sie spelnily, zreszta nie
                                                talko na temat Iraku ale "polskich mitow" wtedy wiekszosc tego zniesc nie mogla!
                                                Musze ale przyznacm, ze Ty najgorsza nie jestes, sa jeszcze gorsze na Gliwickim
                                                forum jak Ty !
                                                • ballest ZA KULISAMI ! 13.04.04, 22:44
                                                  Ale "prawie" - zadnej lepszej od CIEBIE!
                                                • meg_s Re: Kto co moze !, albo skad te roznice? 13.04.04, 22:58
                                                  ballest napisała:

> NO WLASNIE, BELKI NIE WIDZISZ!

nie odwracaj kota ogonem - to Ty masz "poczucie misji", nieustającą
                                                  chęć "wsadzania kija gdzie popadnie", to Ty atakujesz, piętnujesz, wytykasz - i
                                                  nie zaprzeczaj bo nieraz sobie z tego chlubę czyniłeś - ja się odzywam tylko
                                                  wtedy kiedy już naprawdę tego nie można wytrzymać i zwykle tylko w charakterze
                                                  obronnym

Przeczytaj jeszcze raz swoje wpisy, a zobaczysz, że rację mam!
                                              • meg_s Re: Kto co moze !, albo skad te roznice? 13.04.04, 22:55
                                                ballest napisała:

> Jak Ee z Mirkiem na temat IRAKU dyskutowali, to nikomu to nie przeszkadzalo!

to było w starej edycji forum - kiedy jeszcze nie zdominowałeś tym tematem
                                                forum GW całkowicie odsuwając sprawy codzienne Gliwic i gliwiczan - w edycji
                                                nowej przyjęliśmy tę formułę
                                                • ballest Re: Kto co moze !, albo skad te roznice? 13.04.04, 23:09
                                                  MEG !!!! od samego poczatku, nawet dlugo przed wejsciem USA do Iraku, pisalem
                                                  na temat tego konfliktu!
                                                  Wtedy jak sie Ee (ktora zreszta bardzo trafnie sytuacje ocenila) zaczela
                                                  sie "klocic" z Mirkiem, to ja juz wcale na tym forum nie bylem!
                                                  Wasze Forum bylo juz wtedy zamkniete dla "OBCYCH" z innym mniemaniem.
                                                  Wtedy jeszcze Mirek byl przekonany , ze z wiara wygrac mozna i ze w Iraku moze
                                                  demokracja powstac.
                                                  Przez kwiaty komentowalem jego wypowiedzi na Forum GW , wiedzialem, ze
                                                  doswiadczenia politycznego nie ma, bylem ale zdziwiony wiedza polityczna Ewy!
                                                  Tylko taka jak ona kariery politycznej w Polsce nie zrobi !
                                                  To tak samo, jak by ballest na prezydenta kandydowal, wprawdzie wie co robic i
                                                  po jakiej stronie sie ustawic, ale slepy nie patrzy gdzie krzyzyk zrobil, tylko
                                                  byle go zrobil!
                                                  • meg_s Re: Kto co moze !, albo skad te roznice? 13.04.04, 23:33
                                                    ballest napisała:

>... Ee (ktora zreszta bardzo trafnie sytuacje ocenila)

>... bylem ale zdziwiony wiedza polityczna Ewy!

mnie nie nabierzesz :-) ja WIEM jaki jest prawdziwy powód Twojego podziwu dla
                                                    Ee - ale Ty i tak tego nie przyjmiesz do siebie
                                                  • ballest Re: Kto co moze !, albo skad te roznice? 13.04.04, 23:38
                                                    Lepiej nie pisz, bo Wiem na 100%, ze sie MYLISZ!
                                                  • wilym Meg-podziwiam Twoja cierpliwosc 13.04.04, 23:58
                                                    Zapamietaj sobie:
                                                    - mylisz sie na 100%
                                                    - na tym forum sa "jeszcze gorsi od Ciebie"
                                                    Ze tez jeszcze masz cierpliwosc do tego osobnika-podziwiam :-)))
                                                  • meg_s Re: Meg-podziwiam Twoja cierpliwosc 14.04.04, 00:17
                                                    wilym napisał:

> Ze tez jeszcze masz cierpliwosc do tego osobnika-podziwiam :-)))

to bardzo uprzejme z Twojej strony nazywanie "tego" cierpliwością :-))))
                                                    obawiam się, że to bliższe ... bo ja wiem... masochizmu ? ;-)
                                                  • Gość: OBERSCHLESIER Re: Meg-podziwiam Twoja cierpliwosc IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.04, 21:06
                                                    wilym napisał:
                                                    > Meg-podziwiam Twoja cierpliwosc
                                                    A ja za naiwnosc
                                                  • Gość: ballest Re: Meg-podziwiam Twoja cierpliwosc IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.04, 21:48
                                                    wilym napisał:

> Zapamietaj sobie:
                                                    > - mylisz sie na 100%
                                                    > - na tym forum sa "jeszcze gorsi od Ciebie"
                                                    > Ze tez jeszcze masz cierpliwosc do tego osobnika- podziwiam :-)))
                                                  • Gość: pepe Re: Meg-podziwiam Twoja cierpliwosc IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.04, 22:52
                                                    dzieki ballest ze tu zagladasz
                                                  • meg_s Re: Kto co moze !, albo skad te roznice? 14.04.04, 00:14
                                                    idę o zakład o NAJWYŻSZĄ stawkę - że jest JAK ZWYKLE

jak zwykle myślisz, że wiesz co ja myślę
                                                    jak zwykle się mylisz

proponuję: napisz co też takiego chodzi Ci po głowie, ja napiszę też i
                                                    jednocześnie wyslemy do bezstronnego sędziego, który to odczyta ....
                                                    oooops - przecież tu nie ma nikogo bezstronnego :-(((
                                                  • Gość: ? Re: Kto co moze !, albo skad te roznice? IP: *.dip.t-dialin.net 14.04.04, 08:30
                                                    a ja?
                                                  • Gość: rederes Re: Kto co moze !, albo skad te roznice? IP: *.neonet.gliwice.pl 14.04.04, 10:00
                                                    meg_s to ciota:)
                                                  • meg_s Ballest - tym razem miałeś rację 14.04.04, 10:18
                                                    "Od Gregora sie tego spodziewac mozna, chlopak nie ociosany i mu nerwy
                                                    puszczaja!"
                                                    (Moj list mozesz opublikowac, nie mam z tym problemu!)

Ballest

• Gość: laband Re: Ballest - tym razem miałeś rację IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.04, 16:24
                                                    .
                                                  • Gość: OBERSCHLESIER Re: Kto co moze !, albo skad te roznice? IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.04, 16:00
                                                    szczekaj spobie gjegor burku ogrodowy
                                                    podlej wszystkie drzewka
                                                  • Gość: laband Re: Kto co moze !, albo skad te roznice? IP: *.dip.t-dialin.net 21.05.04, 12:39
                                                    no i po co tu zagladasz osle hitlerowski?
                                    • Gość: bolo ballest osle co sie czepiasz? IP: *.dip.t-dialin.net 15.04.04, 11:55
                                      ballest napisała:

> Meg, ale macie BRUDU za paznokciami, dobrze , ze sie Wilymowi nie zrewanzuje,
                                      > bo posiadam choc odrobiny etykiety, no i co najlepsze, wiem kim jest!

A co ten Mirek takiego zlego napisal?
                                      zycytuj prosze co cie tak strasznie urazilo?

Z tego co widze napisal jedynie ze nie jestes lepszy od innych co sie tu kluca
                                      a to przeciez prawda.

Ballest gRegor dwa bratanki. Pasujecie do siebie jak Flip i Flap
                                      co jeden pomysli drugi napisze.
                    • Gość: bolo Re: Obraza jedynem argumentem, osob bez etykiety! IP: *.dip.t-dialin.net 15.04.04, 22:14
                      ballest napisała:

> Gość portalu: Marek napisał(a):
                      >
                      > > przyganial kociol garnkowi,
                      > > sam jestes niewychowanym glupcem ballest
                      >
                      >
                      > Mocny argument czlowieka bez jednego argumentu!

Argumentami sa twoje wypociny na tym forum osle hitlerowski
                      • Gość: gRegor [...] IP: *.neonet.gliwice.pl 16.04.04, 08:34
                        • Gość: kibol [...] IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 16.04.04, 12:02
                          • Gość: gRegor [...] IP: *.neonet.gliwice.pl 16.04.04, 12:23
                            • Gość: laband [...] IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.04, 20:21
                              • ballest Smieciami sa KLONY! 19.04.04, 21:10
                                Na forum smieciami sa zawsze partyzanty, co nie maja odwagi pod zalokowanym
                                nickiem pisac!
                                • Gość: gRegor Re: Smieciami sa KLONY! IP: *.neonet.gliwice.pl 20.04.04, 07:36
                                  :)
                                  • ballest Re: Smieciami sa KLONY! 22.04.04, 08:29
                                    Mysle, ze nasze "klony" przemysla co robia i zakoncza swoja partyzancka
                                    dzialalnosc.
                                    • Gość: gRegor Re: Smieciami sa KLONY! IP: *.neonet.gliwice.pl 01.05.04, 17:29
                                      gorole to gorole:)
                                      • Gość: pepe Re: Smieciami sa KLONY! IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.04, 19:45
                                        Idz wydoic kanarka Cwieku!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka