Dodaj do ulubionych

Zlikwidowac Informator Rynkowy

IP: *.balticom.lv 08.11.10, 19:41
Jednym z pierwszych zadan nowych wladz Gliwic powinno byc zlikwidowanie Informatora Rynkowego, tej zaklamanej tuby propagandowej Frankiewicza. A teraz sztaby wyborcze kandydatow na prezydenta powinny podac te gazete do sadu w trybie wyborczym.
Obserwuj wątek
    • st-ach Re: Zlikwidowac Informator Rynkowy 08.11.10, 20:29
      Gość portalu: czytelniczka napisał(a):

> Jednym z pierwszych zadan nowych wladz Gliwic powinno byc zlikwidowanie Informa
      > tora Rynkowego, tej zaklamanej tuby propagandowej Frankiewicza. A teraz sztaby
      > wyborcze kandydatow na prezydenta powinny podac te gazete do sadu w trybie wybo
      > rczym.

czy w trybie wyborczym?- nie wiem, wiem jednak ponad wszelką wątpliwość, że w/w gazeta jest propagandowym medium ZF.
      otwartym pozostaje więc pytanie o stronę finansową.
      kto finansuje "informatora rynkowego"?
      bo jeśli to się dokonuje z moich i mojego sąsiada podatków, to my wypowiadamy temuż "rynkowemu" OSCENTACYJNE "liberum veto"
      • Gość: jazmig-BravoFrank Re: Zlikwidowac Informator Rynkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 10:13
        > kto finansuje "informatora rynkowego"?
        ty tez m.in, i Bereza i stropendorfer, wy wszyscy sie na to skladacie i to jest piekne, buhehehe ;-)
    • Gość: lekarz psychiatra Berezowski spamer IP: 66.90.77.* 08.11.10, 20:41
      odłączyć internet w kamienicy przy wyszyńskiego w której mieszka marek berezowski
      • zatorzan ksiedzu Popieluszce podkladano mater. wybuch. 08.11.10, 21:34
        Gość portalu: lekarz psychiatra napisał(a):

> odłączyć internet w kamienicy przy wyszyńskiego w której mieszka marek berezows
        > ki

nie wyciagacie absolutnie zadnych wnioskow, z precedensu majacego miejsce z ksiedzem Popieluszka, ktory od dluzszego juz czasu uznawany jest za swietego.
        czy wy nikczemnicy na prawde chcecie zamknac gebe Berezowskiemu w ten sam sposob?
        • Gość: ja Re: ksiedzu Popieluszce podkladano mater. wybuch. IP: *.net.brewet.pl 08.11.10, 22:06
          To se czytajcie N.G. to będziecie zadowoleni tam krytykują Z.F.
          • Gość: Oraju Re: ksiedzu Popieluszce podkladano mater. wybuch. IP: 93.95.90.* 08.11.10, 22:16
            Synus powiedz ze nie stac Ciebie na Nowiny i jus
    • Gość: historyk Re: Zlikwidowac Informator Rynkowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 22:29
      To cenna deklaracja. Nowe władze zaczną od likwidacji wszystkich niepokornych i ich prywatnych firm. Na początek oczywiście media. Potem będzie palenie książek a na koniec zamykanie opozycji?
      • loke777 Re: Zlikwidowac Informator Rynkowy 08.11.10, 22:37
        Zlikwidować Informator Rynkowy, propagandystów ze szkoły Goebbelsa, błeeee

Jestem ZA!

• piotr.uniowski Czy to powrót do PRL'u? 09.11.10, 16:41
        Gość portalu: historyk napisał(a):

> To cenna deklaracja. Nowe władze zaczną od likwidacji wszystkich niepokornych i ich prywatnych firm. Na początek oczywiście media. Potem będzie palenie książek a na koniec zamykanie opozycji?

Moim zdaniem historyk przesadza. Czasy palenia książek dawno minęły.
        W Polsce o ile dobrze pamietam panuje wolność słowa, myśli i przekonań - nie oznacza to jednak, że bezkarnie można mówić nieprawdę lub manipulować w dowolny sposób opinią publiczną.

Mam niestety poważne wątpliwości, co do obiektywności w/w gazety. Nie mam najlepszego zdania o warsztacie dziennikarskim redakcji, a wynika to nie z jakiegoś nastawienia, lecz z ubiegłorocznego doświadczenia. Podobne wątpliwości mam, co do tematu obiektywności ITV Gliwice.

Może zamiast likwidować - co moim zdaniem jest tylko powrotem do mrocznych lat PRL'u - może warto przekonywać do rzetelnego dziennikarstwa? Bojkot też jest jakąś formą "likwidacji złych nawyków" tychże mediów. ;-)

Pewien mądry człowiek powiedział mi kiedyś: "nie dyskutuj z głupcem, bo najpierw ściągnie cię do swego poziomu, a potem przewyższy doświadczeniem" - tak się zastanawiam nad tymi słowami i dochodze do wniosku, że coś w tym jest! ;-)

PS. Użyte w cytacie słowo "głupiec" nie odnosi się do w/w mediów, dlatego proszę się na mnie nie obrażać!
        • Gość: wyjec Organista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.10, 16:50
          Organisto od siedmiu boleści zajmij się lepiej nauką gry bo słabo ci ona wychodzi :) parafię przez ciebie zmienić musiałem bo się słuchać nie dało.. poza tym twój głos kojarzy mi się jedynie z....... jedzie tramwaj przez gliwice, ktoś interes ma......
          • piotr.uniowski Re: Organista 09.11.10, 16:53
            Gość portalu: wyjec napisał(a):

> Organisto od siedmiu boleści zajmij się lepiej nauką gry bo słabo ci ona wychod
            > zi :) parafię przez ciebie zmienić musiałem bo się słuchać nie dało.. poza tym
            > twój głos kojarzy mi się jedynie z....... jedzie tramwaj przez gliwice, ktoś in
            > teres ma......

I bardzo dobrze - ma kojarzyć Ci się do końca życia! ;-) Po to powstała!
            • Gość: mic Wyniki wyborcze: dziennikarz i organista w Radzie? IP: 192.168.2.* 09.01.11, 23:55
              Panie Uniowski, proszę przypomnieć ile Pan uzyskał głosów w wyborach? Został Pan wybrany? A kolega Płuciennik jak wypadł?
              • hqw Re: Wyniki wyborcze: dziennikarz i organista w Ra 10.01.11, 09:38
                Gość portalu: mic napisał(a):

> Panie Uniowski, proszę przypomnieć ile Pan uzyskał głosów w wyborach? Został Pa
                > n wybrany? A kolega Płuciennik jak wypadł?

A Magnificencja Grabowiecki i nadprezydent Wieczorek dostali się do Rady?
                • st-ach no właśnie, co z tymi panami/ 10.01.11, 09:48
                  hqw napisał:

> Gość portalu: mic napisał(a):
                  >
                  > > Panie Uniowski, proszę przypomnieć ile Pan uzyskał głosów w wyborach? Zos
                  > tał Pa
                  > > n wybrany? A kolega Płuciennik jak wypadł?
                  >
                  >

o ile mogę pojąć że nie został wybrany jakiś zapowoadający się- ale starujący po raz pierwszy- kandydat na radnego, o tyle pojąć nie mogę, że wymieciono z rady p . Grabowieckiego a i Wieczorek nie uzyskał odpowiedniego poparcia.
                  przecież tych ludzi wybierał ten sam 20% skład uprawnionych do głosowania.

pl.wikipedia.org/wiki/Samorz%C4%85d_Miasta_Gliwice#Przewodnicz.C4.85cy_Rady_Miejskiej
                  > A Magnificencja Grabowiecki i nadprezydent Wieczorek dostali się do Rady?
          • Gość: Kleszczak Re: Organista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 19:13
            Oto kultura preziowskich lizydupców :-)
    • Gość: bolszewik Re: Zlikwidowac Informator Rynkowy IP: *.146.255.146.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.01.11, 22:09
      wy kmuniści macie doświadczenie w likwidacji demokracji. z socjalistycznym pozdrowieniem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka