Dodaj do ulubionych

PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza

12.08.11, 09:08
[...]"Plany inicjatywy Obywatele do Senatu pokrzyżowała Państwowa Komisja Wyborcza - dowiedział się "DGP". Samorządowcy nie mogą zarejestrować kilkudziesięciu komitetów wyborczych pod wspólnym szyldem. "

wiadomosci.dziennik.pl/wybory/news/artykuly/350533,panstwowa-komisja-wyborcza-zablokowala-druzyne-dutkiewicza.html

Nie będzie komitetu - "Zygmunt Frankiewicz.Obywatele do Senatu"
Obserwuj wątek
    • sss9 Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza 12.08.11, 10:22
      "Dzisiaj w Gliwicach" anonsuje Marka Goliszewskiego, jako kandydata na Senatora z Gliwic. to kolejny po niewypale z obywatelką Ludgardą zwykły i niepowiązany obywatel z Gliwic rekomendowany przez Frankiewicza?
    • sss9 Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza 12.08.11, 10:48
      a teraz uwaga!
      "dziennikarz" gliwickiej "niemagistrackiej" ITV:

Andrzej Wawrzyczek To Ludgarda Buzek już nieaktualna?
      6 minut(y) temu
      pl-pl.facebook.com/dzisiaj.w.gliwicach
      można umrzeć ze śmiechu.
      • hqw Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza 12.08.11, 11:03
        Marek Goliszewski:
        "Redaktor naczelny miesięcznika "Konfrontacje" w latach 1987–1990. Inicjator rozmów opozycja-rząd w 1988 poprzedzających Okrągły Stół. Od 1982 autor tekstów o gospodarce w tygodniku "VETO".

pl.wikipedia.org/wiki/Marek_Goliszewski
        Veto to "Tygodnik Każdego Konsumenta". W mieście, w którym będzie największa w Europie koncentracja hipermarketów w centrum, taki "obywatel" specjalista od spraw konsumenckich może być właściwym kandydatem do senatu. A, że z miastem nie ma nic wspólnego ...
        Magistracka gadzinówka już się zachłysnęła lista jego rozmówców, ale na tej liście nie widać Frankiewicza :)
        • sss9 Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza 12.08.11, 11:10
          może dlatego właśnie ta lista ma robić wrażenie? :) ale, jeśli to jest kandydat Frankiewicza, to szybko powinni ten brak uzupełnić jakąś dyskusją-rzeką.

kandydaci Frankiewicza wyglądają na branych z łapanki, czyż nie? :)
          • hqw Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza 12.08.11, 11:23
            sss9 napisał:

> kandydaci Frankiewicza wyglądają na branych z łapanki, czyż nie? :)
            >

Powiadają, że następca Frankiewicza też z łapanki będzie, bo nikt odpowiedzialny po nim tego nie weźmie ;)
            • sss9 Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza 12.08.11, 11:48
              no to pozostaje dziedziczenie. :)
              • Gość: ja Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 15:18
                Amnezja ? Ostatnie wybory . Jeden taki z łapanki (PIS potem PO)chciał zastąpić Z.F. i wtedy wam to pasowało.

• hqw Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza 12.08.11, 16:04
                  Gość portalu: ja napisał(a):

> Amnezja ? Ostatnie wybory . Jeden taki z łapanki (PIS potem PO)chciał zastąpić
                  > Z.F. i wtedy wam to pasowało.
                  >

Po pierwsze nie był z łapanki tylko podjął świadomie decyzję, a miasto nie było zadłużone wówczas na ponad 500 mln.
                  • sss9 Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza 12.08.11, 16:51
                    chłopiec nie wie nawet czym jest amnezja, chociaż sam na nią cierpi, a ty próbujesz do niego przemówić? :)
                  • Gość: ja Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza IP: *.net.brewet.pl 13.08.11, 23:03
                    Świadomie zmienił poglądy ?Może przeczytacie sobie wasze wpisy gdy chwalono Gliwice że są jednym z niewielu miast które nie są zadłużone .Tego też nie pamiętacie ?
                    • Gość: KLocek Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza IP: *.wasko.pl 17.08.11, 10:51
                      Jeżeli nie rozróżniasz pojęć "świadomie zmienić poglądy" od "świadomie podjąć decyzję" to pozostaje ci tylko współczuć :-D
                    • sss9 Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza 17.08.11, 11:28
                      Gość portalu: ja napisał(a):

> Świadomie zmienił poglądy ?Może przeczytacie sobie wasze wpisy gdy chwalono Gli
                      > wice że są jednym z niewielu miast które nie są zadłużone .Tego też nie pamięta
                      > cie ?

ty chyba urodziłeś się bardzo blisko huty, prawda? :)
                      • Gość: kibic Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.11, 19:29
                        > ty chyba urodziłeś się bardzo blisko huty, prawda? :)

Raczej w samej hucie, bo od razu widać, ze to nieudany spust z któregoś pieca martenowskiego:-)
                        • sss9 Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza 18.08.11, 13:29
                          to zdumiewające, jak słaby intelektualnie jest dwór prezia i to, że nadal utrzymuje się przy władzy.
            • Gość: TKM Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza IP: *.3s.pl 12.08.11, 11:58
              Tonący brzytwy się chwyta -tak jest i w tym przypadku.ZF za wszelką cenę chce kontrolować swoje czworaki w mieście.Jeden z generałów tez chciał i do tej pory szukają tego co strzelał.
              • Gość: KLocek Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza IP: *.wasko.pl 17.08.11, 10:53
                Nie tylko brzytwy. Jego koledzy z tej, rzekomo apolitycznej, inicjatywy już się skumali z SLD i w części okręgów będą kandydaci popierani przez tę ostatnią.
                • Gość: ja Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza IP: *.net.brewet.pl 18.08.11, 22:31
                  A teraz przeczytajcie sobie wszystkie wpisy na tym forum.Tylko jeden mój wpis jest niezgodny z waszymi wywodami.Obszczekaliście mnie jak się dało i jeszcze udowadniacie że dwór prezia atakuje . To co jesteście śmieszni czy przygupy ? PO skumało się z PIS-em i SLD a Z.F i tak wygrał - może to też nieprawda ?
                  • hqw Re :Karbownik? 19.08.11, 08:36
                    Wieść gminna niesie, że to Karbownik będzie kandydatem Frankiewicza. 20 sierpnia maja być ogłoszone listy kandydatów.
                    • sss9 Re: Re :Karbownik? 19.08.11, 18:15
                      to Goliszewski Karbownikowi będzie robić na plakatach za misia przytulankę?
                      a co/kogo mają reprezentować ewentualni senatorzy tego męskiego klubu? miasta, mieszkańców tychże, czy swoich prezydentów?
                      co zrobią ich mentorzy, kiedy po paru miesiącach senatorzy tego klubu zaczną być wchłaniani przez partie, rozpłaczą się?
                  • Gość: KLocek Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza IP: *.wasko.pl 19.08.11, 09:30
                    A gdzież to PO skumało się z PiSem i SLD?
                  • Gość: TKM Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.11, 09:40
                    Jesli dla ciebie wspolne wystapienie w miediach jest skumaniem to sorki ale jestes naprawde przyglupi.
                  • Gość: kibic Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.11, 11:10
                    jaja napisał(a):

> A teraz przeczytajcie sobie wszystkie wpisy na tym forum.Tylko jeden mój wpis j
                    > est niezgodny z waszymi wywodami.

Pełna zgoda bidulo jedyna. Sam widzisz, ze magistraccy dworzanie tobie podobni przestali się już tutaj wygłupiać, ty idziesz jednak w zaparte pomimo partolenia wszystkiego za co bierzecie, w tym jeszcze pięknym mieście. Obawiam się, ze w następnym roku, i ty padniesz, i już wtedy, nie będzie się z kogoś tutaj pośmiać:-)

> Obszczekaliście mnie jak się dało i jeszcze udowadniacie że dwór prezia atakuje .

Przestań się tutaj mazgaić bo pomyślimy, ze cierpisz na jakąś nieuleczalną psią alergię, czy cuś ? ;-)
                    • Gość: ja Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza IP: *.net.brewet.pl 19.08.11, 22:14
                      klocek - a znasz taką firmę Dako
                      Kibic - czy nie widzisz że ja cały czas się z was śmieję ?
                      • Gość: kibic Re: PKW zablokowała drużynę Dutkiewicza IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.11, 00:23
                        > Kibic - czy nie widzisz że ja cały czas się z was śmieję ?

Jaja możliwe, ze uprawiasz seks ze swoim lustrem? Ale czy to jest do śmiechu?
                        Widocznie watahy twojego typu, tak właśnie mają bidulo jedyna:-)
                        Pozdrowienia dla twojego prezia, czy jak mu tam jeszcze;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka