Dodaj do ulubionych

radny wiśniewski

IP: *.proxnet.pl 02.09.11, 17:37
Może ktos z Was pomoże mi ustalić - co powiedział radny prezydentowi podczas przerwy sesyjnej 25.08.2011 roku ?
Podobno wyzwał prezydenta od b....... - czy to prawda ?
Jeżeli to prawda to ciekawe co zrobi prezydent ?
Ja bym skierował sprawę do sądu i od niego zażądał z 20 tysięcy na dom dziecka.
Wreszcie radny bezradny z Sośnicy co zmienia partie jak rękawiczki zastanowi się na drugi raz.
A poza tym to z niego pożytku na sośnicy nie ma tylko siedzi w ..... i pije ........
A ksiądz powinien go wywalić z rady kościelnej za takie zachowanie.
Obserwuj wątek
    • sss9 Re: radny wiśniewski 02.09.11, 18:53
      od buców, buraków, czy jak? :)
      dziwne, radny, emeryt, z niewielkimi roszczeniami i efektami przez 4 kadencje, ale nigdy nie krytykowany (oprócz mnie), a teraz niby persona non grata?
      radny weteran, wybory wygrywał z niedostępnym dla wiceprezydentów wynikiem, chciał basenu w Sośnicy i basen jest, czyli skuteczność na poziomie, o którym wielu może tylko pomarzyć. he he he...
      i dlaczego, jeśli w ogóle, miałby płacić na dom dziecka, a nie na np. KS Carbo lub KS Piast? przecież bez dofinansowania z grzywien sport w Gliwicach upadnie.
      o domy dziecka dba przecież radna Budny. :D
      • filip_kessel Re: radny wiśniewski 02.09.11, 21:17
        sss9 napisał:

"...chciał basenu w Sośnicy i basen jest, czyli skuteczność na poziomie, o którym wielu może tylko pomarzyć. he he he..."

wydaje mi się że co do basenu w Sośnicy, to raczej radny Pszonak się gdzieś tam w prasie przebijał, ale ostatnio na sesji Wiśniewski walczył o zniżki dla emerytów i proszę o wczoraj już za pół ceny :)
        • Gość: bolek Re: radny wiśniewski IP: *.proxnet.pl 03.09.11, 09:29
          Szanowni Państwo co do pływalni to rzeczywiście Pszonak za tym chodził i chyba Buczek natomiast wisniewski jak zwykle się doczepił. Do sygnalizacji na ace tez się podłączył a z tego co wiem to Pszonak i Pajak pisemnie wnioskowali. Odnośnie zniżek to byłem świadkiem rozmowy Pająka z właścicielem pływalni na początku sierpnia gdzie padła deklaracja że będą od września. Więc znowu wiśniewski podłącza się pod innych. Tak samo robi partia rządząca inni zrobili a my piszemy że to nasi wykonali. Ale dalej ciekawi mnie co zrobi prezydent z tym panem. Może będzie jakieś oświadczenie magistrackich?
          • hqw Re: radny wiśniewski 03.09.11, 09:42
            Gość portalu: bolek napisał(a):

> się podłączył a z tego co wiem to Pszonak i Pajak pisemnie wnioskowali. Odnośn
            > ie zniżek to byłem świadkiem rozmowy Pająka z właścicielem pływalni na początku
            > sierpnia gdzie padła deklaracja że będą od września. .........

A kto jest tym właścicielem pływalni?????
            • sss9 Re: radny wiśniewski 03.09.11, 09:49
              bolek chyba nie wie, kto jest właścicielem, ale uczestniczy w rozmowach... :)
              przy okazji, czy prezydent wypowiedział się już w/s swojego radnego, który na fejsie lży i poniża?
              • hqw Re: radny wiśniewski 03.09.11, 10:26
                Prezydent ma od tego swojego przewodniczącego klubu, znanego moralistę i ulubieńca lokalnego kleru, radnego Pszonaka. Brak dotychczas jego stanowiska w tej kwestii należy tłumaczyć okresem urlopowym.
            • Gość: bolek Re: radny wiśniewski IP: *.proxnet.pl 04.09.11, 13:43
              Zarządza nią jakaś firma z bedzina. Wygrała przetarg.
    • pr51 Re: radny wiśniewski 04.09.11, 19:05
      Gdyby prezydent oposzedł do wróżki, to by się o tym dowiedział kilka lat wcześniej. Musiałby podać wróżkę do sądu, gdyby mu nie powiedziała, że jest b...
    • Gość: Karina Re: radny wiśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 00:03
      bolek, magistracki urzędniku, nie zaciemniaj. Wiśniewski coś beknął pod nosem w przerwie, i miał do tego prawo. Jak tez sobie mogę gadać pod nosem na temat każdego i moja to jest sprawa. Ale widzę, że ty z polecenia pryncypała próbujesz zamieść pod dywan inną sprawkę - dlaczego dalej radny twego pryncypała Wypych nie przeprosił Wygody i Gorniga za publiczne znieważenie? Nie chce przejść przez usta? W tym przypadku Wygoda i Gornig jak najbardziej mają podstawę prawną do ścigania Wypycha z oskarżenia prywatnego zgodnie z artykułem 216 kodeksu karnego. O tym zapomniałeś? Jak się w tego kontekście ma twoje czepianie się Wisniewskiego, który coś tam sobie pod nosem bąka? Jak w kontekście tego ma się zachowanie kolejnego ranego twojego pryncypała, Olejnika, który dziwnie cierpiąc na amnezję nie odnosi się do podniesionej przed chwilą sprawy Wypycha, tylko trąci tym samym. A może ty i Olejnik to ta sama osoba?
      • Gość: bolek Re: radny wiśniewski IP: *.proxnet.pl 06.09.11, 21:18
        Tak jestem wiśniewskim wypychem prezydentem magistrackim olejnikiem duchem i twoim klonem. Stuk i puk polecam. Ten pan nic sobie nie bąkał. Mnie nie obchodzi co robi pan wypych? mnie interesuje to dlaczego obraża pan wisniewski ludzi?
        • Gość: kibic Re: radny wiśniewski IP: *.dip.t-dialin.net 06.09.11, 23:35
          bolek napisał(a):

> Tak jestem wiśniewskim wypychem prezydentem magistrackim olejnikiem duchem i tw
          oim klonem.

Czyli bolkowa bidulo, jestes takim bliżej nieokreślonym przydupasem, a może jeszcze cuś? :-)

>Ten pan nic sobie nie bąkał. Mnie nie obchodzi co robi pan wypych? mnie interesuje to dlaczego obraża pan wisniewski ludzi?

Ludzi? A ty tylko pewnie radnego wisniewskiego, wiec za taki wpis pewnie nie musisz przepraszać klonie jeden ;-)
          Jeżeli prezio poczuwa się przez niego obrażony, to pewnie skorzysta ze swojej 'niezawodnej' kancelarii adwokatów. Nooooo chyba, ze radny Wiśniewski bąknął mu którąś prawdę?
          Tak, ze bolek przestań nam tutaj tak strasznie biadolić z takiego powodu, bo jak twój prezio będzie 'chciał', to pociagnie przeciw niemu, za swoje ulubione narzędzia, i to być może nawet bez ciebie;-)

• Gość: Karina Re: radny wiśniewski IP: *.wasko.pl 07.09.11, 09:50
          Oczywiście, że ciebie nie obchodzi. Nie obchodzi cie, że Wypych publicznie obraża przewodniczącego i wiceprzewodniczącego RM. Ciebie obchodzi, że Wisniewski powiedział coś pod nosem do Frankiewicza. Bo jesteś takim magistrackim urzędasem, co swojego bossa chce chronić za wszelką cenę. Obiektywizm jak cholera! I tyle w tym temacie. Was już nic nie zmieni, was trzeba przegnać z tego miasta na cztery wiatry!
          • sss9 Re: radny wiśniewski 07.09.11, 12:08
            moralne poczwary i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka