Gość: usafajs
IP: *.gl.digi.pl
01.11.11, 18:18
plany i wizualizacja szwajcarii na Łabędzkiej?
A co z Łabędami i pustką po Domu Kultury?
Gdzie obiecane Centrum Kultury i Sportu na koniec 2011 roku?
www.24gliwice.pl/wiadomosci/?p=36067#more-36067
poniższego postu Redaktor Inkwizytor(Moderator) nie umieścił pod powyższym artykułem.
Dlaczego?
Nie popieram -1 Popieram +1 usafajs POLAND Mozilla Firefox Windows : Komentarz czeka na akceptację moderatora
Nie mam nic przeciwko temu pomysłowi lecz może by tak ten "kłamczuszek" Pająk wynajęty na cztery lata przez Gliwiczan do roli Rezydenta Gliwic wreszcie dotrzymał słowa i zaczął coś robić z kulturą w Łabędach? Rada Miejska zresztą także.
Ja rozumiem że "smród" idący z jap kłamców ich nic nie kosztuje. Jednak owa .... obiecała Centrum Kultury i Sportu w Łabędach i nic.
Szanowana "nijaka" Renia Caban gadała i mieliła ozorem podobnie jak Jarzębowski i Sowa Krystyna. Przed wyborami i referendum stali na baczność sztorcem jak ołówki a gęby się im nie zamykały.
Nawet zmienili zapis w budżecie.
I co? Nico ..Bo "Pająk" jak lżył Łabędy tak lży dalej a my mieszkańcy Łabęd się na to zgadzamy.
W pewnym artykule powiedziałem że nie wierzę i nie ufam urzędnikom.
Dzwon Zygmunta nijaki Jarzębowski piał jak niedorobiony kogut i deklamował swoje pajęcze reklamówki jak to będzie a jak to nie będzie.
I kto miał rację dzwońcu jeden?
Nagle się dowiaduję że Pająk i jego Pajęczyna tworzyć murwa jego kać chcą szwajcarię nie dotrzymując kompletnie słowa danego Łabędom.
Czy naprawdę jesteśmy jako mieszkańcy tak naiwni by nie rzec....
Dość przeklętej dominacji pajęczych gliwic nad Łabędami.
Uwierzmy w siebie ..dajmy się ponieść nadziei na niezależny od Pająka podmiot. Na Wolne od niego i smrodu obietnic Łabędy
Na youtubie umieszczę wszystkie materiały dotyczące obietnic w kwestii CKiS które posiadam .
zacytuj
01.11.2011 o 16:50