Gość: kris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 09:26 Dalej chłopaki działajcie, powodzenia. Panowie działacze, pomóżcie rozwinąć tą działalność a będziemy mieli z tego wiele korzyści. Może nawet z Realu młodzieżówki do nas zawitają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PiastKopernik Re: Jerzy Dudek otworzy akademię piłkarską w Gliw IP: 82.177.206.* 02.03.12, 10:50 Ja mogę dołożyć ze swojej kieszeni do tego projektu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PALIKOT FOR KING katole IP: 82.113.119.* 02.03.12, 11:46 niech Dudek lepiej walczy z kosciolami jakby kasa od kosciolow poszla na pilke to bysmy byli lepsi od Bundesligi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinsson Re: Jerzy Dudek otworzy akademię piłkarską w Gliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 12:04 jeden z lepszych pomysłów na zagospodarowanie Jego wizerunku, marketingu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Jerzy Dudek otworzy akademię piłkarską w Gliw IP: *.123.201.53.jotanet.pl 02.03.12, 13:00 Świetna sprawa, w tym kraju brakuje takich profesjonalnych szkółek! Wg działaczy (nie tylko Gliwickich) lepiej sprowadzać piłkarzy np. z Brazylii niż szkolić własną młodzież ... Tylko czy 'betonowy' zarząd Piasta zaakceptuję ten pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Jerzy Dudek otworzy akademię piłkarską w Gliw IP: *.opera-mini.net 02.03.12, 20:33 Zarząd Piasta akceptuje ten pomysł, a nawet będzie współdziałał, ale do tego aby to się udało to trzeba ogromnej pomocy miasta Gliwice, środki na początek byłyby może prywatne, ale boisk brakuje, i całej otoczki. Może gliwiczanie dołożyli by ten 1 swojego podatku, ja tak zrobiłem, niech dzieciaki uczą się, a cos z tego będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Jerzy Dudek otworzy akademię piłkarską w Gliw IP: *.opera-mini.net 02.03.12, 20:35 miało być 1 % podatku, numer KRS jest na www.piast-gliwice.eu/aktualnosci.html z dopiskiem PIŁKA NOŻNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koooo Re: Jerzy Dudek otworzy akademię piłkarską w Gliw IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.12, 16:01 J Dudek jest kibicem Górnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @kooo Re: Jerzy Dudek otworzy akademię piłkarską w Gliw IP: *.net.brewet.pl 04.03.12, 15:16 I co z tego? widać że górnik jest teraz jak komuna odeszła na dobre za słabym klubikiem bez perspektyw aby nim zainteresował sie J.Dudek Odpowiedz Link Zgłoś