Gość: Pieron IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.02, 15:56 Jo ino sam tyn temat otwiyrom. Mozno sie sam fachmony i fachmonki porozprowiajom jako to parfomy som wele nich "nojlepsze". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niymrawa Re: Parfumy IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.02, 16:13 a jo ino szpirytus. Odpowiedz Link Zgłoś
emma1 Re: Parfumy 15.03.02, 16:18 Gość portalu: Niymrawa napisał(a): > a jo ino szpirytus. Ty zas tego nie zrozumialas(es). Tu chodzi, czym sie smarujesz od zewnatrz, a nie od wewnatrz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mess Re: Parfumy IP: *.iskranet.pl 15.03.02, 16:20 zgadzam sie, spirytus ponadto strasznie wysusza skore :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niymrawa Re: Parfumy IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.02, 16:26 a skond wy to wiycie kaj jo sie czym szmaruja?" Nojlepszy je szpyrytus "za uszy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Parfumy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.02, 16:32 Od Kobiet Madmoisselle coco chanel i sun von Jill Sunder u mezczyzn Joop no i przede wszystkim Fahrenheit od Christiana Dior, najlepszy jaki moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: Parfumy IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.02, 16:38 emma1 napisał(a): > e gyt - same "smierdzielstwa" Ja Emma, jo tysz to niynawidza. Ale widziauas jak to Ballest mo gern!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
emma1 Re: Parfumy 15.03.02, 16:42 No ja, "Leute von heute" - zawsze z "duchem czasu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Parfumy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.02, 16:42 Przed Fahrenheiten sie zodnou kobieta nie potrafi bronic, ale jou go nie uzywom ;-))))* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Parfumy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.02, 16:45 Emma na Twoja duszyczke juz diabel czycha.(czytaj Pieron) Emma na co Ty pachniesz???? albo cos juz naporchala w zyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
emma1 Re: Parfumy 15.03.02, 17:00 Gość portalu: Ballest napisał(a): > Emma na Twoja duszyczke juz diabel czycha.(czytaj Pieron) > Emma na co Ty pachniesz???? > albo cos juz naporchala w zyciu? Nie tak szybko Balast! Na jakie z tych pytan chcesz naprawde odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: Parfumy IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.02, 16:46 Jo njiyma gupielok, ale "Moja" jak sie chce perfumowac to bao ona idzie furt abo jo....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Parfumy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.02, 16:50 Jou takiego wyboru nie mom , to mosz piyknie wszystko w gryfie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: Parfumy IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.02, 16:52 No ja, wszysko mo jakesik tam granice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Parfumy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.02, 22:04 Gość portalu: Pieron napisał(a): > No ja, wszysko mo jakesik tam granice! ale niy w zapachu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: Parfumy IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.02, 22:22 Dobre, ale tera zjada na inksze inkszosci. Bouech kedys we takyj firmie co robi parfumy. Bouo tam pora ludzi kere ino na pora godzin prziuaziyli do roboty powoniac te parfumy i za to zarobiali mocka geltu. Jo tam niywia jake oni mieli te kichole ale jo bych tego iza niywiym jake piyniondze niy szczimou. Do mie je nojwiynkszo "zaraza" jechac windoma. Wiycie czamu? Tam zawsze zostowo czuc parfumy od ludzi kere sie parfumujom. Niywiym eli tysz to kerys z Wos zno, jo je na to ajnfach alyrgiczny. Fuj! PS Alech sam pocis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Parfumy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.03.02, 10:12 To ues byl wy poludniowy Francyji??? Kaj??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: Parfumy IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.02, 11:01 Czynsc francuskyj Riwiery od granicy ze Italiom(ta tysz) i Monaco zech juz poznou.Ta czynsc kero sie zaliczo do kraju Katalonczykow a je we Francji tysz, a w tym roku couki srodek od Myrsyli w lewo byda zwiedzou. Odpowiedz Link Zgłoś