Dodaj do ulubionych

Podstawówki w Gliwicach

IP: *.aiut.com.pl 16.08.04, 15:51
Proszę o uwagi na temat szkół podstawowych w Gliwicach. Chodzi mi głównie o
jakość nauczania, sposób zorganizowania czasu pozalekcyjnego [kółka, zajęcia
dodatkowe, sport]. Stoję przed realnym problemem wyboru podstawówki.
Obserwuj wątek
    • permaloj Re: Podstawówki w Gliwicach 22.08.04, 13:28
      Gość portalu: ola napisała:

> Proszę o uwagi na temat szkół podstawowych w Gliwicach. Chodzi mi głównie o
      > jakość nauczania, sposób zorganizowania czasu pozalekcyjnego [kółka, zajęcia
      > dodatkowe, sport]. Stoję przed realnym problemem wyboru podstawówki.

Gdybym dzisiaj wybierał podstawówkę dla swojego dziecka, to - w oparciu o obecną
      wiedzę - na pewno wybrałbym Społeczną: www.gtsz.gliwice.pl (jeżeli tylko
      byłoby mnie na nią stać).
      • gliwiczanka2000 Re: Podstawówki w Gliwicach 24.06.13, 14:40
        Tylko Społeczna. Normalne dzieci, świetni nauczyciele, super atmosfera. Polecam
    • Gość: aaala Re: Podstawówki w Gliwicach IP: 195.82.182.* 29.06.13, 23:49
      Witaj,
      To wszystko zależy czego szukasz i czy i kiedy pracujesz. Tzn. czy możesz dziecko przyprowadzać i odprowadzać z i do szkoły, z i na zajęcia dodatkowe? Ew czy jest jakaś babcia czy ciocia, która Cię wesprze? Jeśli nie masz z tym problemu, to słyszałam że fajna jest podstawówka na Elsnera w Żernikach. Musisz się jednak liczyć właśnie z tą "logistyką" przyprowadzań i odprowadzań. Generalnie dużo dobrych opinii o tej szkole do mnie dociera. Jeśli natomiast pracujesz do pózna, to faktycznie zgadzam się z przedmówcami, że 1sza Społeczna zapewnia opiekę do póżnego popołudnia i w ramach świetlicy organizuje zajęcia pozalekcyjne. Znika problem zaprowadzania dziecka na zajęcia dodatkowe po pracy czyli np. o 18, kiedy maluchy są już po prostu zmęczone. Pozdr. i pochwal się co wybrałaś! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka