meg_s 18.11.04, 23:18 czy Wy też macie takie wrażenie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: w oparach absurdu 18.11.04, 23:20 meg_s napisała: > czy Wy też macie takie wrażenie ? JESLI ABSURDEM JEST GLORYFIKOWANIE AMERYKANSKICH MORDOW W IRAKU, to racje masz ! Odpowiedz Link Zgłoś
emerson Re: w oparach absurdu 19.11.04, 00:47 ballest napisała: > meg_s napisała: > > > czy Wy też macie takie wrażenie ? > JESLI ABSURDEM JEST GLORYFIKOWANIE AMERYKANSKICH MORDOW W IRAKU, to racje > masz ! Uderz w stół, a ballest się odezwie ;-) Emerson Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: w oparach absurdu 18.11.04, 23:22 Absolutnie, meg. Być może wchodzi w grę także możliwość, że to po prostu jakieś bardzo intensywne opary czegoś innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: w oparach absurdu 18.11.04, 23:22 Ja raczej myślę, że to smutne. Zawsze mi było żal ludzi chorych psychicznie, myślisz Meg, że medycyna może mu jeszcze pomóc ? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: w oparach absurdu 18.11.04, 23:24 nie traćmy nadziei (niezależnie od tej matki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: w oparach absurdu 18.11.04, 23:28 Nie Stasiek mnie nikt pomoc nie moze, tak jak slepym Polakom ktorzy do dzisiaj swych bledow nie widza, a na Swiecie wszystkich przyjaciol stracili! Pytanie,- dlaczego, nie dziwie sie czytajac Wasze OBRAZAJACE wpisy, bo tylko to potraficie, kazdy jest chory psychicznie tylko nie Polak, ktorego najwiekszym wynalazca LUKASIEWICZ JEST, ktory polskie luczywo wynalazl, opamietajcie sie , moze teraz wiecie kto umyslowo chory jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: w oparach absurdu 18.11.04, 23:27 Mam nadzieję, że jest ubezpieczony, bo to będzie długie leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: w oparach absurdu 18.11.04, 23:29 Lukasiewicz zarobil na lampie zaplaci Tobie, ni3e martw sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
hans111 Re: w oparach absurdu 18.11.04, 23:30 ON zna nasze nazwiska, adresy, telefony, wie wszystko i w dodatku ma rację! (o, pardon, RACJĘ MA!) :-) juz gdzies wcześniej zaproponowałem leczenie (krankenkasa pokryje). :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: w oparach absurdu 18.11.04, 23:32 Ja znam swoje dane, ON nie musi mi przypominać :) Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: w oparach absurdu 18.11.04, 23:40 szczerze mowiac to ja myslalem, ze ktos sie pod nasza kulturalna alfe i omge z etykieta podszyl, zeby go skompromitowac, bo nie wierzylem, ze mozna robic z siebie az takiego oszoloma! Ale chyba zle myslalem... Odpowiedz Link Zgłoś
hans111 Re: w oparach absurdu 18.11.04, 23:46 wilym, dzisiaj stało się to już nie straszne, denerwujące, ale śmieszne i w zasadzie żałosne. Facet nie ma totalnie dystansu wobec własnej osoby, daje się podpuszczać jak dziecko i całkowicie nic sobie nie robi z opinii innych. To dobry materiał na sprzedawcę, z tym że towar który TERAZ sprzedaje ma datę ważności maj 1945. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: w oparach absurdu 18.11.04, 23:47 hans111 napisał: > wilym, dzisiaj stało się to już nie straszne, denerwujące, ale śmieszne i w > zasadzie żałosne. Niestety, to nawet śmieszne już dawno przestało być.. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: w oparach absurdu 18.11.04, 23:42 opinia z zewnątrz:)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=17776731&a=17788868 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haha RE IP: *.proxy.aol.com 18.11.04, 23:47 to wplyw ksiezyca.........od tego tez podobno tylek rosnie..........meg....... Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: w oparach absurdu 19.11.04, 00:36 trolle się zlatują na sabat - to znaczy że pora się zbierać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haha Re: w oparach absurdu IP: *.proxy.aol.com 19.11.04, 00:41 Na sabat to sie zlatuja czarownice.......to jak bylo w tej kolejce po madrosc? Odpowiedz Link Zgłoś
hans111 Re: w oparach absurdu 19.11.04, 00:44 Już dawno po dobranocce, mama wie, ze co robisz w nocy? No to, paciorek, rączki na kołderkę i lulu! i nie natężaj tak główki bo ci żyłka pęknie i podatnicy się zmartwią. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: w oparach absurdu 19.11.04, 00:47 hans111 napisał: > i nie natężaj tak główki bo ci żyłka pęknie i podatnicy się zmartwią. Eee, przecież dzieci tego nie znają (chyba) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haha Chlopcy ja was rozumiem.... IP: *.proxy.aol.com 19.11.04, 00:53 .......chcecie byc tacy rycerscy.........ale te " pseldo feministe" zostawcie mnie dobrze.....?No to idzcie sobie trzepnac i do lozeczek........ Odpowiedz Link Zgłoś