Gość: RODAK IP: *.dip.t-dialin.net 26.12.04, 20:16 Nic ci do nieda "usuwanie" -postow jestem programista dla mnie to pestka znalesc ciebie i cala rodzine i twoje nowe niki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo Re: DO rodaka IP: *.dip.t-dialin.net 26.12.04, 21:36 przynajmniej przez Swieta zamknij twoja klape. Odpowiedz Link Zgłoś
bolko1335 [...] 26.12.04, 22:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: DO polonijnego rodaka 27.12.04, 10:36 > nasze antifa scierwo jest programista:-))))))) a co ty debilku programjesz???? Uoon je programista uod programoow ustroju społeczno-politycznego! pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODAK [...] IP: *.dip.t-dialin.net 27.12.04, 18:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODAK [...] IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.04, 17:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Abuse 28.12.04, 21:54 Gość portalu: Loge2 napisał(a): > x.. .. .. .. Loge2 niy trop sie Autobusem ze Rajchu do Los Angeles i tak niy szafniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: DO ballesta 30.12.04, 17:29 Cytat z dawnych czasów: "Dzieki za zaprosznie, Arnold, jestes tez administratorem tego Forum !!! ? Jak tak, to zadbaj o kulture i etykiete, jesli ktos nie pisze na temat watku, tylko autora, wyrzuc ten wpis" Kto mógł napisać takie słowa? Odpowiedź tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10650&w=4113235&wv.x=1&a=4113877 Trudno uwierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 30.12.04, 17:36 natchnione prawdy działają w mniemaniu wieszcza w jedną stronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.04, 17:53 wieszcztygodniowy.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Pisze od lat to samo! 30.12.04, 17:54 "Jak tak, to zadbaj o kulture i etykiete, jesli ktos nie pisze na temat watku, tylko autora, wyrzuc ten wpis." Dokladnie, albo pisze na temat a jak nie wyrzucic, albo niech zalozy nowy temat, bo autor nie jest tematem watku ! NIE WIEM , ze mnie nie rozumiecie, czy to w Polsce naprawde taaaaaaaak trudno? POWTARZAM ZAWSZE to samo, ze Ballest nie jest tematem watku, on go tylko podjal, ze bartoszcze tego nie rozumie i byc moze nigdy nie pojmie, jest mi zrozumiale, ale ze Meg tego tez nie potrafi, to dla mnie ciemna magia ! Odpowiedz Link Zgłoś