Dodaj do ulubionych

Braid alias RODAK pograzony!

17.03.05, 15:43
Wydaje mi sie, ze u wszystkich stracil ostatnia sympatie.
Wkurza sie, ze Slazacy dostawali zapomogi od panstwa a sam ja kasowal, bo
jako gorol a maz Slazaczki kasowal to co Slonzacy. (jak go nazwal Laband
Hawaj) Napewno tez sie za niemieckie pieniadze po niemiecku uczyl, byc moze
go Niemcy za nasze podatki szkolily !
To sie zwie zaklamanie, dlatego wie co sie dostaje, bo to co on wymienil,
tego ja nie dostalem, ale ja sobie sam prace poszukalem.
Z kobietami ciagle zadziera, Ricie juz kiedys napisal, ze loda robi a teraz,
przez kwiaty, ze Slazaczki sie puszczaja!!!
Wiemy tez, dlaczego chodzi na feiery, bo zona zaproszona zostanie i biere
tego gorola mit!
Przy tym nastawieniu do ludzi "pracujacych na tasmie" to wierzam, ze nikt z
tym eingebildetym gorolem godac nie chce!

Jak mi ojciec zawsze godou, najgorszy podoficer bou tyn co z domeny (czytej
PGRu) pochodziou, albo inaczej jak z gowna cos bedzie to wtedy richtig
smierdzi!
Obserwuj wątek
    • carrramba Re: Braid alias RODAK pograzony! 17.03.05, 17:46
      Mojej sympatii nie stracił:)))
      • gliwiczanka Re: Braid alias RODAK pograzony! 17.03.05, 18:09
        Mojej tez nie:-) Pozdrowienia dla Braida.
        • Gość: ballest Re: Braid alias RODAK pograzony! IP: *.54.180.48.tisdip.tiscali.de 17.03.05, 18:15
          Braid na moim miejscu by Wam napisal, ze mu l.da robicie, ale ja tego nie
          zrobie, bo taki prymitywny nie jestem!

Wpierw mieszkal wsrod Slonzakow na Socjalu, a teraz go Niemcy wyszkolili i
          mieszka wsrod Niemcow, ale jaja !

--

pyrsk

ballest
          • Gość: łowca jeleni Re: Braid alias RODAK pograzony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 18:25
            Gość portalu: ballest napisał(a):

> Braid na moim miejscu by Wam napisal, ze mu l.da robicie, ale ja tego nie
            > zrobie, bo taki prymitywny nie jestem!
            >
            Wystarczy, że to pomyslałeś przytępawa gderająca kwoko. Jesteś prymitywny jak
            but Leppera i nie zmienisz tego, choćbyś dał się wypastować.
            A Braid jest ok - mojej sympatii nie stracił!
          • carrramba Re: Braid alias RODAK pograzony! 17.03.05, 19:05
            ale ty jołop jesteś ballest i cham do potęgi !!
    • ballest Re: Braid alias RODAK pograzony! 17.03.05, 21:47
      Calemba, a moze on na towarzyskie wchodzi, tak, ze jego zona, "GLUPIA SLAZARA
      co na Bandzie robi " nic nie wie i dlatego tak za nim sieciesz, poczekaj zaraz
      sprawdze !
      a tu co odpisalem socerowi, tak dobrze tem Wasz BOG po niemiecku potrafi !
      "Socer, jeszcze przed chwila nasmiewal sie ze Slonzakow, ze po niemiecku nie
      potrafiom a tu co sie okazuje , napisal pol zdania i to z BYKIEM! ale nie
      jakies przeliterkowanie, BYK !, naprawde B Y K !

No jak mowilem, za duzo sie chwalil!

Najlepsze jest to, ze mu to odowodniol Slonzok z Poniszowic, co sie tu nigdy
      nie chwalil, ze po niemiecku potrafi !"
      • carrramba Re: Braid alias RODAK pograzony! 17.03.05, 21:57
        ballest napisała:

> Calemba, a moze on na towarzyskie wchodzi, tak, ze jego zona, "GLUPIA SLAZARA
        > co na Bandzie robi " nic nie wie i dlatego tak za nim sieciesz, poczekaj
        zaraz
        >
        > sprawdze !
        > a tu co odpisalem socerowi, tak dobrze tem Wasz BOG po niemiecku potrafi !
        > "Socer, jeszcze przed chwila nasmiewal sie ze Slonzakow, ze po niemiecku nie
        > potrafiom a tu co sie okazuje , napisal pol zdania i to z BYKIEM! ale nie
        > jakies przeliterkowanie, BYK !, naprawde B Y K !
        >
        > No jak mowilem, za duzo sie chwalil!
        >
        > Najlepsze jest to, ze mu to odowodniol Slonzok z Poniszowic, co sie tu nigdy
        > nie chwalil, ze po niemiecku potrafi !"

Przeinaczanie nickow składam na karb twojego nieuctwa. Nie interesuje mnie
        forum towarzyskie ani twoje wywody. Dałes kolejny popis chamstwa, nie pouczaj
        innych w tej kwestii. Sporo pracy przed toba ballest. Poza tym, nie śledze
        niczyjich błędów. Z przykrościa stwierdzam , ze piszesz: nielogicznie,
        niezrozumiale etc. Opczep sie od normalnych ludzi, zajmij sie sobą, chodząca
        niemiecka kuturo /przez małe "k"/
        • ballest Re: Braid alias RODAK pograzony! albo OBUDA! 17.03.05, 22:10
          Ach, Caramba, ty nie rob sie adwokatem prymitywa, bo obrazajac Slazakow obraza
          swoja zone, ze Ty sie nim interesujesz, jako gorolka, masz duze szanse, ale
          obluda jest, ze sie czepia dodatkow, ktore podobno Slonzacy kasuje a ktore on
          KASOWAL !
          Tu na tym FORUM sie chwalil, jak po niemiecku potrafi a co sie okazuje, nasz
          prosty SLONZOK, co sie tu nigdy nie chwalil, pokazal mu, ze po prostu luftem z
          balonu jest, nasz wielki NAUKOWIEC!

Ech, po prostu gorolskou chwolba!

a moze to krewny, najslynniejszego polskiego wynalazcy, tego co polskie luczywo
          wynalaz, caramba ty wiesz kogo na mysli mam, PRAWDA!!
          • gliwiczanka ................. 17.03.05, 22:28
            W sumie migracja do systemow linuxowych nie jest taka trudna. Nawet tobie sie
            moze udac, w razie czego pytaj, kto pyta nie bladzi. Nie wstydz sie swej
            niewiedzy. Po pierwsze przygotuj sie do tego mentalnie, to polowa sukcesu,
            nastepnie zdecyduj sie na distro. Pozniej wyjasnie reszte.
            • ballest Gliwiczanka, komu chcesz wyjasnic ? 17.03.05, 22:43
              Przyznalas sie do najwiekszej LUFTPOMPY na forum!! a wiec kim jestes jego
              LUFTEM ! ;)
              Ty sie gliwiczankom zwiesz, idz i dej sie kopruchom zezrac, jesli na Ciebie
              ochota beda mieli, jak niy to mozesz z Braidem Irak zwiedzic, bo to wspaniale
              miejsce dla wszechpolackich turystow !
              • gliwiczanka Re: Gliwiczanka, komu chcesz wyjasnic ? 17.03.05, 22:57
                Kazde distro zawiera zwykle kde i gnome, wiec nie bedziesz mial problemow z
                wyborem. Oba gui sa przyjazne dla uzytkownika. Ja preferyje kde, ale to kwestia
                gustu i smaku. Najlepiej zrob liste pytan i publikuj ja na forum, jestem pewna,
                ze kazdy ci pomoze, bo pomocy z pewnoscia potrzebujesz, nie jest jeszcze za
                pozno. Za pozno na migracje naturalnie. A wiec do dziela, pytaj i jeszcze raz
                pytaj, nie wstydz sie swej niewiedzy. Googlowanie nie zawsze pomaga, trzeba
                jeszcze posiadac umiejetnosc rozumienia czytanego tekstu, postaram sie uzywac
                jak najprostszych wyrazen, wiem, ze masz problemy.
                • ballest Re: Gliwiczanka, komu chcesz wyjasnic ? 17.03.05, 23:12
                  Tekst jest wysmienity, tak byc moze pisze co druga, ktora pare godzin w
                  biedronce pracowala, ale to nie jest tematem tego watku, albo potrafisz na
                  temat pisac, albo wracaj do biedronki, moze tam wrocisz do wiedzy i mozesz tu
                  skreslac.
                  Byc moze reprezentujesz poziom Braida, alias Rodaka, wtedy wybierz sie do
                  Niemiec i zamiast w biedronce zarobisz Twoje pieniazki na Bandzie !
                  • gliwiczanka pytaj, wiedza nie boli 17.03.05, 23:32
                    Twoje pytanie jest niespojne logicznie, wyboru distro musisz dokonac sam, moge
                    ci ewentualnie zasugerowac co nieco. Generalnie polecalabym dla takiego newbee,
                    jak ty na poczatek wersje live knoppixa. Reprezentuje tylko nieco wyzszy poziom,
                    nizli ten, ktory prezentujesz pod dotychczasowym systemem na tym forum. To na
                    poczatek. Pozniej mozesz dokonac przeskoku na mandrake czy suse, ale na za
                    szybko. Mozesz bowiem dokonac kompilacji jadra bez nalezytego przygotowania i
                    problem gotowy. Wprawdzie suse pro ma slawny yast, ale znajac twe przygotowanie
                    merytoryczne nie bedziesz w stanie przejsc poza pierwsza komende okna. Tak wiec
                    bierz knoppixa na start i ucz sie, na Boga, ucz sie.
          • carrramba Re: Braid alias RODAK pograzony! albo OBUDA! 17.03.05, 23:31
            nie musze sie nikim interesowac ballest, zajeta jestem od dawna. kolejne twoje
            chamstwo !
            • Gość: Braid Carramba ,Gliwiczanka...Lowca IP: *.net-htp.de 17.03.05, 23:42

Dzieki ...i fajnie ze jestescie ;)

Braid
              • carrramba Re: Carramba ,Gliwiczanka...Lowca 17.03.05, 23:47
                nie ma za co Braid :)) pozdrawiam :))
              • gliwiczanka Re: Carramba ,Gliwiczanka...Lowca 17.03.05, 23:57
                Pozdrawiam Braid:-)
                • Gość: ballest Szczyt prymtywizmu, albo Angeberka ! IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 18.03.05, 07:21
                  Gliwiczanko, Ty naprawde do Braida pasujesz jak ulal! he, he ! mozecie sobie
                  obydwoje schlebiac, ale pamietaj prymitywow zawsze poznam tak bylo z Braidem i
                  tak jest z Toba !
                  Dzis kazdy wie co z niego za Angeber jest ! wpadl jak sliweczka wkompot,
                  oczywiscie Ty i Caramba tego zauwazyc nie potrafia, bo jak, napewno Wam czegos
                  do spostrzegawczosci brakuje, ciekawe czego???

--

pyrsk

ballest

--

pyrsk

ballest

• carrramba Re: Szczyt prymtywizmu, albo Angeberka ! 18.03.05, 10:45

> Gliwiczanko, Ty naprawde do Braida pasujesz jak ulal! he, he ! mozecie sobie
                    > obydwoje schlebiac, ale pamietaj prymitywow zawsze poznam tak bylo z Braidem
                    i
                    > tak jest z Toba !
                    > Dzis kazdy wie co z niego za Angeber jest ! wpadl jak sliweczka wkompot,
                    > oczywiscie Ty i Caramba tego zauwazyc nie potrafia, bo jak, napewno Wam
                    czegos
                    > do spostrzegawczosci brakuje, ciekawe czego???
                    >
                    > --
                    >
                    > pyrsk
                    >
                    > ballest
                    >
                    > --
                    >
                    > pyrsk
                    >
                    > ballest

Z tej to powiastki morał wynika : kto nie schlebia balestowi, jest prymitywem.
                    a to dopiero, no :))
                    • Gość: ballest Re: Szczyt prymtywizmu, albo Angeberka ! IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 18.03.05, 11:44
                      Nie jestem na Forum , zeby mi schlebiano, bo jak sie to zacznie, to wiem, ze
                      czas zwijac zagle !

--

pyrsk

ballest
                  • gliwiczanka ................. 18.03.05, 11:48
                    Nie, nazwa knoppix nie pochodzi od Marka Knopflera z Dire Straits, ani od Fort
                    Knox. To czysto 'indogermanska' nazwa jesdnego z wielu distro. Swobodnie mozesz
                    sie poruszac na poziomie newbee, niezaleznie od poziomu jaki prezentujesz. w
                    momencie instalacji systemu, musisz zdecydowac jakiego jezyka bedziesz uzywal.
                    pozniej mozesz to zmienic, polecilabym angielski, ale wiem, ze masz ogromne
                    problemy z nauka jezykow. Moze wiec niemiecki, albo polski. Wybierz jezyk, ktory
                    sprawia ci najmniej klopotow, choc to w twoim przypadku nie ma znaczenia. Nie
                    wierz w takie cuda, ze bogactwo slow uzywanych przez ciebie swiadczy o twojej
                    inteligencji. Nie wierz w to. Nie, naprawde nie wierz. Nie wierz.
                    Teraz, z poziomu komendy zacznij wpisywac nastepujace slowa; knoppix
                    lang=.....reszte pozniej.
                    Nie, nie doluj sie tak mocno. Zasob slownictwa nie ma nic wspolnego z
                    inteligencja. Nie wierz w to. Nie wierz. Nie, nie, nie wierz.
                    Nie.
                    • Gość: ballest do biedronki IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 18.03.05, 12:03
                      "jesdnego z wielu distro"

Biedroneczko, a wytlumacz "glupiemu" ballestowi kim byl ten jesdny z distro?

--

pyrsk

ballest
                      • gliwiczanka ......................... 18.03.05, 12:16
                        Na wpisaniu komendy nie konczy sie proces instalacji. To dopiero poczatek. Po
                        okresleniu jezyka, musisz takze zdecydowac sie na wielkosc obrazu, proponuje
                        standartowe 1024 na 768, potem tzw. 'refresh rate', tu wartosc zalezy od
                        monitora, ale 75 powinno byc ok. Po okresleniu tych wartosci, mozesz na chwilke
                        skoczyc do kibelka z ksiazka didzeja, ale nie dluzej, niz na kilka minut. No i
                        nie wyrywaj kartek z tej kultowej ksiazki. Uzyj czegos innego, chyba ze masz
                        bidet. Nie pomyl z 'beat it' MJ, bo okladanie wlasnego tylka moze wzbudzic
                        niejaka smiesznosc. Choc w twoim przypadku nic mnie nie zadziwi. Najtrudniejszym
                        momentem jest skonfigurowanie karty 'network'. Ale o tym nastepnym razem.
                        • Gość: ballest moze Tobie pomoze ! IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 18.03.05, 13:00
                          www.loslachen.ch/Passwort%20Maenner%20Frauen%20Orgasmus.html
                          --

pyrsk

ballest
                          • gliwiczanka ,,,,,,,,,, 18.03.05, 18:25
                            Zakladam, ze znasz juz pojecia, takie jak; "Securing Your Personal
                            Information", co nie oznacza bawienia sie ptaszkiem we Frankfurcie, "Account
                            Management", czyli, nie, nie, to niezupelnie oznacza to co myslales, wlasciwie
                            ma zupelnie inne znaczenie-trzymaj rece na pulpicie!!!-opanuj sie, to dopiero
                            poczatek migracji. Zakladam takze, znasz juz okreslenie "Ontrack Data
                            Recovery", ktore nie ma nic wspolnego z partia zielonych. Teraz, zanim
                            przejdziemy do konfiguracji karty 'network', musze znac odpowiedz na
                            nastepujace pytanie; czy dokonales juz partycji dysku twardego-trzymaj reke na
                            klawiaturze-chryste, czlowieku, opanuj sie, twardy nie zawsze oznacza to co
                            myslales. Jakich wiec partycji juz dokonales?
                            • carrramba Re: ,,,,,,,,,, 18.03.05, 18:33
                              gliwiczanka napisała:

> Zakladam, ze znasz juz pojecia, takie jak; "Securing Your Personal
                              > Information", co nie oznacza bawienia sie ptaszkiem we Frankfurcie, "Account
                              > Management", czyli, nie, nie, to niezupelnie oznacza to co myslales,
                              wlasciwie
                              > ma zupelnie inne znaczenie-trzymaj rece na pulpicie!!!-opanuj sie, to dopiero
                              > poczatek migracji. Zakladam takze, znasz juz okreslenie "Ontrack Data
                              > Recovery", ktore nie ma nic wspolnego z partia zielonych. Teraz, zanim
                              > przejdziemy do konfiguracji karty 'network', musze znac odpowiedz na
                              > nastepujace pytanie; czy dokonales juz partycji dysku twardego-trzymaj reke
                              na
                              > klawiaturze-chryste, czlowieku, opanuj sie, twardy nie zawsze oznacza to co
                              > myslales. Jakich wiec partycji juz dokonales?

przestan Gliwiczanko, bo sobie facet krzywdaę zrobi :))))
              • aqua Re: Carramba ,Gliwiczanka...Lowca 18.03.05, 12:59
                Pozdrowiona Braid!

Masz tu doborowe towarzystwo, Carrrambę znam od dawna, ale i Gliwiczanka jest
                wspaniała:)))

aqua
                • braid Re: Carramba ,Gliwiczanka...Lowca 18.03.05, 13:26
                  aqua napisał:

> Pozdrowiona Braid!
                  >
                  > Masz tu doborowe towarzystwo, Carrrambę znam od dawna, ale i Gliwiczanka jest
                  > wspaniała:)))
                  >
                  > aqua

Dzieki ;))

Wiem ze towarzystwo jest doborowe
                  i przyznam ze sie wczoraj bardzo ucieszylem z ich wpisow.

Rowniez pozdrawiam
                  • ballest Re: Carramba ,Gliwiczanka...Lowca 18.03.05, 14:51
                    braid przyznaje , towarzystwo masz perfekt ; )))'
                    • carrramba Re: Carramba ,Gliwiczanka...Lowca 18.03.05, 14:59
                      dzieki ballest, przynajmniej w jednym jestesmy zgodni!
                    • ballest Re: Carramba ,Gliwiczanka...Lowca 18.03.05, 19:42
                      Jak sie to mowi;

Jaki szou, takiego spotkou !
                      • carrramba Re: Carramba ,Gliwiczanka...Lowca 18.03.05, 20:04
                        ballest napisała:

> Jak sie to mowi;
                        >
                        > Jaki szou, takiego spotkou !

i slusznie, wlasnie mi Braida brakowło :)))
    • henry.morgenthau_jr.jr Braid, Pisz dalej ! 18.03.05, 19:43
      ballest napisała:

> Wydaje mi sie, ze u wszystkich stracil ostatnia sympatie.

He he ... wręcz przeciwnie ... im bardziej takiemu intelektualnemu impotentowi
      jakim jesteś i podobnym tobie bezmózgowiom dowali ... no wiesz ballest, wydaje
      mi sie że akcje braid'a rosną ... a twoje ... ? no cóż ? .... niemiecki "Neuer
      Markt" ... ? ... nieeee ! ... ty jesteś jeszcze wiekszą plajtą ... w wszystkim.

Bye !
      Against fascism !
      HENRY MORGENTHAU jr. jr.

Braid, Pisz dalej i więcej ... przynajmniej Ty piszesz prawdę o tym EFENIE :)
      • carrramba Re: Braid, Pisz dalej ! 18.03.05, 20:05
        henry.morgenthau_jr.jr napisał:

> ballest napisała:
        >
        > > Wydaje mi sie, ze u wszystkich stracil ostatnia sympatie.
        >
        >
        > He he ... wręcz przeciwnie ... im bardziej takiemu intelektualnemu
        impotentowi
        > jakim jesteś i podobnym tobie bezmózgowiom dowali ... no wiesz ballest,
        wydaje
        > mi sie że akcje braid'a rosną ... a twoje ... ? no cóż ? ....
        niemiecki "Neuer
        > Markt" ... ? ... nieeee ! ... ty jesteś jeszcze wiekszą plajtą ... w
        wszystkim.
        >
        >
        > Bye !
        > Against fascism !
        > HENRY MORGENTHAU jr. jr.
        >
        >
        > Braid, Pisz dalej i więcej ... przynajmniej Ty piszesz prawdę o tym EFENIE :)

Cześć Henry:)) No widzisz, tu patenty na prawde sobie ballest przypisuje.
        Spoko, nie damy sie:))
        Pozdrawiam :))
        • ballest Re: Braid, Pisz dalej ! 18.03.05, 20:20
          Nie ja sobie ich nie przypisuje, ale ja wiem ze za pare lat prawdziwymi
          bohaterami spod Monte Cassino beda zielone diably, w Polsce beda uczyc, ze
          Chrzest przyjela nie od Czech ale Niemiec,ze bitwa pod Grunwaldem nie miala
          znaczenia a walczyli w niej Polacy przeciw Polakom, ze w Bromgergu nie bylo
          dywersji niemieckiej i ze Niemcow za nic wyrznieto, ze bitwy na Psim Polu nie
          bylo a nawet, ze Wanda co NIEMCA NIE CHCIALA sama Niemkom byla, ale to ostatnie
          to legenda ;)

Wtedy zobaczymy kogo akcje wzrosna !
          W oczach prymitywnych Polakow akcje Braida caly czas rosna, ale tych prymitywow
          mysle bedzie i w Polsce coraz mniej, -
          • henry.morgenthau_jr.jr .... ojejku ... właśnie spadłem z krzesła ... !!! 18.03.05, 20:33
            ballest napisała:

> -
            • carrramba Re: .... ojejku ... właśnie spadłem z krzesła ... 18.03.05, 20:37
              henry.morgenthau_jr.jr napisał:

> ballest napisała:
              >
              > > -
          • carrramba Re: Braid, Pisz dalej ! 18.03.05, 20:35
            ballest napisała:

> Nie ja sobie ich nie przypisuje, ale ja wiem ze za pare lat prawdziwymi
            > bohaterami spod Monte Cassino beda zielone diably, w Polsce beda uczyc, ze
            > Chrzest przyjela nie od Czech ale Niemiec,ze bitwa pod Grunwaldem nie miala
            > znaczenia a walczyli w niej Polacy przeciw Polakom, ze w Bromgergu nie bylo
            > dywersji niemieckiej i ze Niemcow za nic wyrznieto, ze bitwy na Psim Polu nie
            > bylo a nawet, ze Wanda co NIEMCA NIE CHCIALA sama Niemkom byla, ale to
            ostatnie
            >
            > to legenda ;)
            >
            > Wtedy zobaczymy kogo akcje wzrosna !
            > W oczach prymitywnych Polakow akcje Braida caly czas rosna, ale tych
            prymitywow
            >
            > mysle bedzie i w Polsce coraz mniej, -
          • henry.morgenthau_jr.jr Re: Braid, Pisz dalej ! 18.03.05, 20:56
            ballest napisała:

> Wtedy zobaczymy kogo akcje wzrosna !

Ale EGO ! Ale spuchłeś, ballest toż to pełny wypas. Muszę sprowadzić cię na
            dól ... na poważnie .... ktoby cię chciał ??? ... weź sobie to do serca ... no
            wiesz to ten mięsień po lewej stronie ...

Bye !
            Against fascism !
            HENRY MORGENTHAU jr. jr.
            • ballest A gdzie to oburzenie ! 18.03.05, 21:08
              Jeszcze rok wstecz, by sie wszyscy oburzyli, ze Ballest sie wyglupia, ze durny
              jest, a tu dzis co, nikt nie zaprzecza, a wiec oplacilo sie Wam to do Waszych
              glowek wpajac !
              • carrramba Re: A gdzie to oburzenie ! 18.03.05, 21:19
                ballest napisała:

> Jeszcze rok wstecz, by sie wszyscy oburzyli, ze Ballest sie wyglupia, ze
                durny
                > jest, a tu dzis co, nikt nie zaprzecza, a wiec oplacilo sie Wam to do Waszych
                > glowek wpajac !

No wiesz ballest, moglo sie wydawac, ze rok to sporo czasu. Od tamtej pory nie
                dosc, ze nie zmadrzales to jeszcze zrbiłes sie bardziek chamski. Ale nie
                liczyłam na metamorfozę, wiec sie nie czuje zawiedziona.
                ps
                nie pochlebiaj sobie, ze mozesz cos komus do glowy wbić, wolne zarty ballest !
                • henry.morgenthau_jr.jr ... idziemy "łeb w łeb" niczym Wielka Pardubicka 18.03.05, 21:24
                  carrramba napisała:

> No wiesz ballest, moglo sie wydawac, ze rok to sporo czasu. Od tamtej pory
                  nie
                  > dosc, ze nie zmadrzales to jeszcze zrbiłes sie bardziek chamski. Ale nie
                  > liczyłam na metamorfozę, wiec sie nie czuje zawiedziona.

He he ... idziemy "łeb w łeb" niczym Wielka Pardubicka ... pozdro :)

Bye !
                  Against fascism !
                  HENRY MORGENTHAU jr, jr.
              • henry.morgenthau_jr.jr Re: A gdzie to oburzenie ! 18.03.05, 21:20
                ballest napisała:

> Jeszcze rok wstecz, by sie wszyscy oburzyli, ze Ballest sie wyglupia, ze
                durny
                > jest, a tu dzis co, nikt nie zaprzecza, a wiec oplacilo sie Wam to do Waszych
                > glowek wpajac !

Ten świat tak pędzi ... a my wraz z nim ... i przeoczamy nieszczęśliwców i
                chorych ... coraz częściej celowo ... taki jest świat ... tacy są ludzie ...
                normalni ...

Tylko w nazistowsko-prusko-kajzerowsko-enerdowskich Niemczech milczenie było
                przyzwoleniem ...

Stare polskie przysłowie "mądry głupiemu ustępuje" w twoim wypadku byłoby aż
                nadszkodliwe i dlatego też należy tępić twoją fałszystowską głupotę
                bezwzględnie i bezlitośnie ...

Bye !
                Against fascism !
                HENRY MORGENTHAU jr. jr.
                • ballest ein Trooooost! ! 18.03.05, 21:24
                  I dalej nikt nie zaprzecza, no tego sie nie spodziewalem!

No to dalej, juz chyba wierzycie, ze Praga byla stolica Cesarstwa Niemieckiego
                  niemieckie miasto a sredniowieczny Krakoew tez !
                  • henry.morgenthau_jr.jr "Gleiwitz IV" 18.03.05, 21:30
                    ballest napisała:

> I dalej nikt nie zaprzecza, no tego sie nie spodziewalem!

O żesz cholera ... ballest może ty jednak się do "Gleiwitz IV" ustosunkujesz ?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=21746769

Bye !
                    Against fascism !
                    HENRY MORGENTHAU jr. jr.
                    • carrramba Re: "Gleiwitz IV" 18.03.05, 21:35
                      Przestań Henry, mało Ci zielonych diabłów erc. daj spokoj, załamie sie ballest
                      i jto Cie bedzie rozweselał ?:)))
                      • Gość: Socer Re: "Gleiwitz IV" IP: 80.50.20.* 18.03.05, 21:55
                        henry.morgenthau_jr.jr napisał: "Stare polskie przysłowie "mądry głupiemu
                        ustępuje"
                        Moje jest bardziej znane - "Polak mądry po szkodzie"
                        • carrramba Re: "Gleiwitz IV" 18.03.05, 22:05
                          Gość portalu: Socer napisał(a):

> henry.morgenthau_jr.jr napisał: "Stare polskie przysłowie "mądry głupiemu
                          > ustępuje"
                          > Moje jest bardziej znane - "Polak mądry po szkodzie"

Jakąs szkode przewidujesz? Ja znam takie madre przysłowie : szkoda jest wtedy,
                          jak swinia w kartofle wejdzie :))

• ballest Re: "Gleiwitz IV" 18.03.05, 23:11
                            Caramba a co to jest, lezy w kartoflach i sie trzesie ?
                            • henry.morgenthau_jr.jr Hruby ???? 18.03.05, 23:18
                              ballest napisała:

> Caramba a co to jest, lezy w kartoflach i sie trzesie ?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html;JSESSIONID_GW=C7RflhG177nZ7YPLBlvhj0fQJgwn6p031l9zpF4nn7th2Vhcy2pz!160959513?f=639&w=21774006&a=21843435

Bye !
                              Against fascism !
                              HENRY MORGENTHAU j. jr.
                              • Gość: łowca jeleni psychozy Schikowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 16:29
                                Schikowski ma dziwną manię przypisywania swoich poglądów "WSZYSTKIM". Dlatego
                                pisze o rzekomych wszystkich, jeśli zaś owi wszyscy nie podzielają jego
                                poglądów (a więc mitycznych "wszystkich") tym gorzej dla nich.
                                To coś na zasadzie: Teo myśli A, jeśli Teo mówi, że myśli B, to znaczy, że Teo
                                nie wie, że myśli A. To jest logika a la Schikowski.
                                Jeszcze jedna rzecz: duch permanentnej rywalizacji, militrane słownictwo,
                                wkręty w stylu "ja wiem, ja rację mam, ja się nie mylę" świadczą o jednym:
                                Nasz Teodorek co chwila się myli, nie jest pewny za siebie i potrzebuje
                                dowartościowania. W sumie to biedny facet w okresie klimakterium ...
                                • Gość: Braid Re: psychozy Schikowskiego IP: *.net-htp.de 19.03.05, 18:56
                                  >I dalej nikt nie zaprzecza, no tego sie nie spodziewalem!

>No to dalej, juz chyba wierzycie, ze Praga byla stolica Cesarstwa Niemieckiego
                                  >niemieckie miasto a sredniowieczny Krakoew tez !
                                  • carrramba Re: psychozy Schikowskiego 19.03.05, 19:19
                                    Gość portalu: Braid napisał(a):

> Gość portalu: ballest napisał(a):
                                    > >I dalej nikt nie zaprzecza, no tego sie nie spodziewalem!
                                    >
                                    > >No to dalej, juz chyba wierzycie, ze Praga byla stolica Cesarstwa Niemieck
                                    > iego
                                    > >niemieckie miasto a sredniowieczny Krakoew tez !

dalej świstak zawija w te sreberka ? czy już pozawijał ?
                                    • ballest GLUPIE HADZIAJE albo prymitywizm do potegi³ 19.03.05, 23:19
                                      Dziwie sie ze przytaczacie tego schikowskiego a nie wiecie gdzie mieszka, czyli
                                      G.WNO WIECIE ! prawda jest, ze jak zwykle jeden gorol drugiemu gorolowi cos
                                      pedziou a trzeci g.wno zrozumiou i dalej bzdury wypisuje!
                                      NAPRAWDE MARNI JESTESCIE.
                                      - co ma ten wpis o schikowskim z naszym tematem wspolnego, no hadziajatka
                                      bez szarych komoreczek, napiszcie mi prosze, moze zrozumiecie jak bladzicie!
                                      Nie dziwie sie , ze macie takich przedstawicieli w UM, na innych nie
                                      zasluzyliscie , wierzcie mi !
                                      • Gość: łowca jeleni Re: GLUPIE HADZIAJE albo prymitywizm do potegi&su IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 10:59
                                        Ble ble ble głupi Teodorze, twoje inwektywy jedynie nas tu śmieszą, ja na
                                        przykład dawno nie zetknąłem się z takim pajacem jak ty. Śmiem nawet twierdzić,
                                        że takiej personifikacji debilizmu, bufoniady i co tu dużo gadać ... niewyżycia
                                        (pewnie seksualnego) nie spotkałem w swym życiu nigdy.
                                        Ale walcz Teodor, walcz o prawdę, bo dzięki tobie mamy tu rozrywkę. Ja co
                                        prawda nie śmieję się z ludzi, ale w twoim przypadku robię wyjątek. Mam dzięki
                                        tobie przednią zabawę synu bandyty :-)))
                                        • ballest Re: GLUPIE HADZIAJE albo prymitywizm do potegi³ 20.03.05, 11:15
                                          No jak czytam, pokazalaes sie z najlepszej strony wlasnie takich na mysli mam
                                          jak o prymitywizmie pisze !

Ja zawsze powtarzam, ze madry glupiego glupim nie wyzwie, bo na to za madry
                                          jest on sobie to tylko najwyzej pomysli !!

Ja wie, ze Ty tej aluzji nie jestes wstanie zrozumiec, ale moze kiedys uda sie
                                          pare szarych komorek zlowic, wtedy bedziesz to wstanie zrobic !
                                          • Gość: łowca jeleni Nabuzowany Schikowski :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:25
                                            A mnie Schikowski g...o obchodzi co ty sobie myślisz w tej twojej
                                            schizofrenicznej główce. Ale myśl dalej, kontynuuj swe dzieło, bo śmiech to
                                            zdrowie, a nie ma to jak pośmiać się z idioty, który nie jest w stanie pojąć
                                            jakiego pajaca z siebie robi.
                                            Miłej niedzieli Teoś :-)
                                            • ballest A nie pisalem , ze prymitywnosc lowi! ;) 20.03.05, 11:29
                                              "Ja zawsze powtarzam, ze madry glupiego glupim nie wyzwie, bo na to za madry
                                              jest on sobie to tylko najwyzej pomysli !!"

Wlasnie to nas dzieli, ja nie ubiore filcokow i kufajki i nie trace z nich
                                              slomy i siana !
                                              Z mojej familii nikt nie chodowal "gowiedzi" w mieszkaniu lub kozki na
                                              balkonie !
                                              • Gość: łowca jeleni Re: A nie pisalem , ze prymitywnosc lowi! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:55
                                                Wystarczy, że ciebie wychodowali - nienajlepiej to o nich świadczy :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka