Dodaj do ulubionych

TO JE PROWDO !!!

21.03.05, 18:28
Uwierzcie mi !!!
Uwierzcie nam !!!

My piszemy z Niemiec, wiec wszystko co na google.de, ale nie na google.pl
jest PROWDO !!! Uwierzcie nom ! Na slowo ! Google.pl klamie !!!!! Tylko
google.de jest recht ! UWIERZCIE NOM !

Pyrsk!
ballest und laband

PS.de TO JE PROWDO!
Obserwuj wątek
    • ballest Re: TO JE PROWDO !!! 21.03.05, 20:50
      kicia7771 napisała:

> Uwierzcie mi !!!
      > Uwierzcie nam !!!
      >
      > My piszemy z Niemiec, wiec wszystko co na google.de, ale nie na google.pl
      > jest PROWDO !!! Uwierzcie nom ! Na slowo ! Google.pl klamie !!!!! Tylko
      > google.de jest recht ! UWIERZCIE NOM !
      >
      > Pyrsk!
      > ballest und laband
      >
      > PS.de TO JE PROWDO!

kiszka juzes se rous zurem poloua, teraz to juzas robisz, to ani po slonsku ani
      po polsku nie je!
      • ballest Re: TO JE PROWDO !!! 21.03.05, 21:11
        "Oto ((indo))germanskie bydlo i poszanowanie demokracji, ballest, hitlersynu,
        maczales w tym palce?"

Kiszka , zmien nie tylko nicka, ale i Forum !!!
        Ty glancujesz nie tylko tym, ze tracisz sloma i siano ze Filcokow i z tego
        powodu zostawiosz wszedzie slady, - ale przede wszystkim NIEWIEDZA, ktora
        zastraszajaca jest i nie pasujesz do Forum Gliwice, ktore slynie z tego, ze my
        tu piszemy o sprawach o ktorach niekiedy prawie cala Polska nie wie!
        • kicia7771 Re: TO JE PROWDO !!! 21.03.05, 22:51
          :-)))))))))))))He,he,he.
          Ale mnie wsioku ze swinska sloma pod pachami i cuchnacy konskim lajnem oddechu
          rozbawiles. Juz nie tylko mania przesladowcza, ale takze nieomylnosc i wiedza
          profesorska, pewno od pasania krow:-)(TO JE PROWDO!)

Wierzcie MI! MI! MI! Bo nikt nie pisze jak ja, tylko ja wiem to co nie wie
          google.de i google.pl, nawet nie wie tego google.com. TO JE PROWDO!!!
          Nawet laband nie wie, co ja wiem i nie powiem, a moze powiem. WIERZCIE MI!:-)

PS.de A pod kopula buraku wszystko w porzadku?:-) TO NIE JE PROWDO!
          • Gość: nelena Re: TO JE PROWDO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:59
            Nie wiem dlaczego tak sie wpieniasz i stosujesz inwektywy,chcemy,aby to forum
            należało do ludzi majacych cokolwiek do powiedzenia oprócz
            bezsensownych,bezpodstawnych i chamskich zachowań.
            Pytam,czy tu ktoś Cie obraził,że tak reagujesz?
            Jak Ci nie pasuje to nie czytaj ,jest tyle miejsc,gdzie nie będa Cie
            wkurzać,wiec może spasuj troche...
            • kicia7771 Re: TO JE PROWDO !!! 21.03.05, 23:06
              Och, jak sie rozczulilam, inwektywy tych dwoch prymitywow, labanda i ballesta,
              naturalnie nie zauwazasz?

Gość portalu: nelena napisał(a):

> Jak Ci nie pasuje to nie czytaj ,jest tyle miejsc,gdzie nie będa Cie
              > wkurzać,wiec może spasuj troche...

Alez ja czytam z przyjemnoscia, teksty tych dwoch komediantow wprawiaja mnie w
              doskonale samopoczucie:-)

Jezeli chodzi o inne miejsca, wybierasz sie na inne fora, czy tez ballest i
              laband ciagle potrzebuja klakiera?:-)
          • ballest Re: TO JE PROWDO !!! 21.03.05, 23:02
            ""Oto ((indo))germanskie bydlo i poszanowanie demokracji, ballest, hitlersynu,
            maczales w tym palce?"
            Tu sie skompromitowalas, bo nie masz podstawowej wiadomosci o Polakach , bo
            wlasnie oni tez INDOGERMANAMI sa !

Lepi taki co krowa pasal na miedzy jak taki co je w domu albo na balkonie
            chodowal!

Kicia wierzmi, zarowno Ty, jak Braid, Morgenthau, Rodak, lowca leleni i inni we
            Filcokach, mnie Waszymi durnymi wpisami na moj temat zaszkodzic nie potraficie,
            WLASNIE TYMI WPISAMI SAMI SOBIE SZKODZICIE!
            • kicia7771 Re: TO JE PROWDO !!! 21.03.05, 23:14
              Wsioku, posuchaj mnie, bo ja wiem wszystko, a ty nie wiesz nic. Cale Niemcy nie
              wiedza, tego co ja wiem:-) Niemcy bardzo sobie szkodza, ze tego nie wiedza,
              szkodza sobie tym bardziej, ze nie znaja wpisow ballesta i labanda:-) O Boze,
              Niemcy beda stracone, bo w dupie maja ballesta i labanda!!! WIERZCIE MI! TO JE
              PROWDO! Co gorsze Polska bedzie stracona, bo tez ma w dupie ballesta i labanda!!!

Co robic?
              Wiecej pisac o Gleiwitz!
              Wiecej pisac o Glywicach!

Ja to wiem, ze bedziemy "zaszkodzeni" i potepieni, bo ballest wie, jak krowy
              doic. TO JE PROWDO! WIERZCIE MI!
              • ballest Re: TO JE PROWDO !!! co to za jezyk?Gicznama ;) 21.03.05, 23:49
                Kicia to widzisz jakos leniwa bylas, ballest potrafi krowy doic, ale Ty choc
                Twoji przodkowie gowiedz i bydlo w mieszkaniu chodowali tego wlasnie nie
                potrafisz, he, he,
                - a co Ty w takim razie potrafisz, napisz nam, ale nie skompromituj sie po raz
                trzeci.Wiesz o tym, ze tych ludzi co krowy doic potrafia tych podziwiam a nie
                tych co mysla, ze sie do miasta dostali i teraz ludzi ze wsi obrazac moga.
                Nie stokrotko (czytaj gansipampku) tu sie mylisz inteligencja i etykieta
                osobista czlowieka nie jest zwiazana z miejscem zamieszkania, tylko z tradycja
                jego rodziny i kultura w jakiej sie wychowal.
                Po Twoich wpisach mozna dokladnie odczytac skad pochodzisz i jakie tradycje
                rodzinne Twoj charakter i Twoja KINDERSZTUBE ksztaltowaly !

Zauwaz , ostatnio pokazaly sie nowe kobiety na forum, wpierw Rita, pozniej OLAB
                a ostanio Sloneczko1. Nelena i MyHa, jakos u nich nie widze, ze im etykiety
                osobistej brakuje, pomysl nad tym!
                Nawet Caramba sie zachowac potrafi ;))'
                • kicia7771 Re: TO JE PROWDO !!! 22.03.05, 00:09
                  Nie podpieraj sie innymi paniami, tumanie:-) Jeszcze niedawno wieszales psy na
                  nich. Nie podpieraj sie tez etykieta, jestes najwiekszym chamem na Forum
                  Gliwice. Epitetami, ktorymi emanujesz mozna obdzielic polowe for
                  Gazety. Znizam sie do twojego poziomu, bo tylo jezyk rynsztoka rozumiesz:-)
                  Prymitywny mesjanizm, bufonada i mania przesladowcza, oto czym karmicie siebie
                  samych, ty i "didzejowy" laband. Nie macie za grosz kultury i szacunku dla
                  innych forumowiczow. Ale czego spodziewac sie po prostakach:-)

TO JE PROWDO!
                  UWIERZ MI!
                  ZASTANOW SIE NAD SOBA!
                  NIEMCY CIE POTRZEBUJA!
                  :-)))
                  • ballest Re: TO JEST PROWDA !!! 22.03.05, 00:18
                    "Ale czego spodziewac sie po prostakach:-)"

powyzszych wypowiedzi, kicia tylko takich a nie innych! ;))))))))'
                    - -
                    Zauwazylas, ze ani Laband, ani Ramon, ani Ballest czy Ewerton, albo Socer
                    takich ZWROTOW jak Wy nie uzywaja, zastanow sie dlaczego?
                    Byc moze ma to cos z domem rodzinnym wspolnego i z wychowaniem, ktorego
                    niektorym forumowiczom z pewnej strony tu brak, ZAZNACZAM, ze nie wszystkim!
                    • kicia7771 Re: TO JEST PROWDA !!! 22.03.05, 00:24
                      Nic nie rozumiejacy prymitywie, czy ty w swoim zadufaniu myslisz, ze dbam o
                      twoja i innych "fircykow" opinie?:-)
                      Generalnie mam cie w dupie, ale do cwiczen jezyka chamow nadajesz sie doskonale:-)
                      Wiec cwicze:-)))

• Gość: ballest Re: TO JEST PROWDA !!! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 22.03.05, 06:47
                        Tak, kicia, robisz sobie tu wspaniala opinie, godna Twego pochodzenia, a sie tu
                        niektorzy tak oburzali, jak pisalem o kozce cioci Wiesi, jak obgryzala kwiatki
                        na balkonie na wilymstrasie, od mej Tanty Erny!
                        No i prosze kicia potomkiem Cioci Wiesi!

"W dwoch pierwszych latach po wojnie we Wroclawiu zamieszkalo niemal cwierc
                        miliona Polakow.
                        Przybysze z Polski wkraczali w obszar innej cywilizacji. Czterdziesci procent z
                        nich pochodzilo ze wsi, drugie tyle z malych miasteczek. Nowoscia bylo
                        wszystko - tramwaje, telefony, ciepla woda w kranach. Cywilizacyjna obcosc
                        miasta oswajano - ignorujac ja. Osiedlency kopali studnie w ogrodach willi,
                        ktore mialy sprawne lazienki. W parkach, na podworkach kamienic pojawily sie
                        krowy, swinie, kozy. Trzymano je i na wyzszych pietrach. Po paru latach ludzie
                        i miasto dopasowali sie do siebie. Inwentarz zniknal z chodnikow i podworek,
                        suszace sie gacie ze sznurkow rozpietych nad ulicami. Nie konserwowane
                        instalacje zaczely sie psuc, domy zasnul szary brud zaniedbania."

www.toppoint.de/~czp/wroclaw/DomPM2.html
                        Zapamietaj raz na zawsze , ze to sa Twoi przodkowie, obojetnie czy w Gdansku,
                        Olsztynie, Wroclawiu, czy na Slasku mieszkasz!

--

pyrsk

ballest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka