sloneczko1 Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 28.03.05, 23:32 Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. Można nie wiem ile odrąbać gałęzi i zniszczyć, a zawsze będzie wypuszczać nowe pędy." Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 10:16 sloneczko1 napisała: > Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. Można nie wiem ile odrąbać gałęzi > i > zniszczyć, a zawsze będzie wypuszczać nowe pędy." Marny wzor na nasladowania- Isadora Duncan. ps Uwazaj na szal Słoneczko ! Moze sie wkrecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelena Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 11:12 Piszesz ogólnie o nadziei,czy masz na myśli cos konkkretnego? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 17:37 Neleno---ogólnie---a ja mam nadzieję,że na tym forum zapanuje przyjaźń,taka zwykła przyjaźń ,przecież chcemy wszyscy ,żeby u nas było dobrze i przyjemnie----dlatego ja mam ciąglę nadzieję----bo bez niej nie można żyć---ja, w każdym razie, nie mogłabym żyć bez nadzieji na lepsze jutro------------pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 17:31 Carramba---Ty tak uważasz----to Twoja sprawa-----------a o mój szal się nie bój-------może się wkręcić------------to moje życie--------pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 17:44 Alez ja sie nie boje, daj tu takiej radę, to se obrazi, no ! ps i kabriolet potrzebny!! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 20:35 Carramba, Ty z Twoimi wpisami nie jednemu na palce u nog nadeplas, wiec uwazaj co skreslasz! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 20:35 Carramba, Ty z Twoimi wpisami nie jednemu na palce u nog nadeplas, wiec uwazaj co skreslasz! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 20:46 Witaj -- Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 21:06 Taaak, - Carramba, to diabel na Forum i zawsze probuje wszystko z blotem mieszac ! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 21:12 Ja jestem za daleko od niej ,nic mi nie zrobi,bo i cóż by mogła?Moje słoneczko świecić będzie się jak nie tu to w innym miejscu------------pozdrawiam-------- Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 21:14 O matko , diabeł? Bez przesady, ja rozumiem że Was boli prawda. Chodziliśmy do innch szkół, wychowywalismy sie w różnych środowiskach. W moim srodowisku za porównanie Powstańców do terrorystów, nawet nie powiem co by ci zrobili ballest. Natomiast słoneczko.......no coż, kazdy dobiera sobie towarzystwo, na miarę swoich mozliwości intelektuanych. ps A kogo ja mieszam z błotem? jedna animatorka dowiedziała sie kim jest i to wszystko. Zwykłą oszustką, a tego nie lubie jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 21:26 i znowu wpis ponizej pasa, Carramba! Czy Ty naprawde zdziebeczka etykiety i kultury osobistej nie posiadasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 21:39 a co tam było poniżej pasa ? czytaj ze zrozumieniem ballest ! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 21:31 tak----Carrambo----każdy dobiera sobie towarzystwo w którym dobrze sie czuje--------ja też tak robię--------jak na razie dobrze sie tu czuję-------------jak już mi się nie podobają niektóre wpisy to idę na inne forum albo czat-------------i zjadam cukierka-------------to pomaga na stres-------ja też nie lubię oszustów--------a jak zauważyłam ,w niektórych momentach aż roi się tu od takich------a o wychowaniu to nie mów----jesteś dorosła i masz swój rozum--nie jesteś manekinem albo automatem zaprogramowanym na jeden program-------ja umiem sie przyznać do błędów i umiem weryfikować to co mi ktoś mówi z tym co jest rzeczywiste---prawda nie boli--moja droga-prawda nie boli----jeżeli juz, to boli niemożność pogodzenia się z prawdą-pozdrawiam--- Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 21:44 sloneczko1 napisała: > tak----Carrambo----każdy dobiera sobie towarzystwo w którym dobrze sie > czuje--------ja też tak robię--------jak na razie dobrze sie tu > czuję-------------jak już mi się nie podobają niektóre wpisy to idę na inne > forum albo czat-------------i zjadam cukierka-------------to pomaga na > stres-------ja też nie lubię oszustów--------a jak zauważyłam ,w niektórych > momentach aż roi się tu od takich------a o wychowaniu to nie mów----jesteś > dorosła i masz swój rozum--nie jesteś manekinem albo automatem zaprogramowanym > na jeden program-------ja umiem sie przyznać do błędów i umiem weryfikować to > co mi ktoś mówi z tym co jest rzeczywiste---prawda nie boli--moja droga-prawda > nie boli----jeżeli juz, to boli niemożność pogodzenia się z prawdą-pozdrawiam- - słoneczko drogie, widze twoje bałowchwalcze uwielbienie i oceniam cie na 15lat. w tym wieku, wszystko jest mozliwe. brak wlasnego zdania, niewłaściwe wzorce. dorośniesz, spokojnie. pogodzenie sie z prawdą bywa bolesne, dobrze to określiłaś. moze dorośniesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 21:48 Carrambo---któż to wie?---któż to wie?---moja droga--- Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 21:51 sloneczko1 napisała: > Carrambo---któż to wie?---któż to wie?---moja droga--- nie jestem "twoja droga":)))) zachodz słoneczko, juz pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 21:58 Carrambo--cóż to?---------zdenerwowana?-----ależ nie denerwuj się--moja droga---na pewno w rzeczywistości jesteś miła i dobra---pozdrawiam----masz rację---już późno----pójdę jeszcze na inne forum jak Ci tu przeszkadzam--dobranoc ---moja droga Carrambo Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 29.03.05, 22:17 sloneczko1 napisała: > Carrambo--cóż to?---------zdenerwowana?-----ależ nie denerwuj się--moja > droga---na pewno w rzeczywistości jesteś miła i dobra---pozdrawiam----masz > rację---już późno----pójdę jeszcze na inne forum jak Ci tu > przeszkadzam--dobranoc ---moja droga Carrambo a skad, mnie nie przeszkadzasz ! a pisz sobie do woli, ja tu nie mam monopolu i nikt go nie ma. zastanow sie tylko co piszesz i do kogo ? ps nie jestem zdenerwowana, nie pochlebiaj sobie :)) jaka jestem w rzeczywistości ? no jasne, ze miła :))) papatki słoneczko .co tam na FO słychać ? szukasz moich postów ? powodzenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 29.03.05, 22:22 szanowne panie - dajcie spokój proszę po co dawać chłopom satysfakcję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: 29.03.05, 22:26 meg_s napisała: > szanowne panie - dajcie spokój proszę > po co dawać chłopom satysfakcję ;) masz racje meg :)))ale nie mam gwarancji, ze słoneczko to nie chłop :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Carramba !!! cud FO!! 29.03.05, 22:49 Moze w koncu pokaz kulture i zachowaj sie prosze, bo naprawde jedyna co obraza to Ty jestes, a moze z Wawy pochodzisz to wtedy wszystko tlumaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Carramba !!! cud FO!! 29.03.05, 23:01 Dobry wieczór---Ballest--proszę,nie ----nie mów tak----------proszę Cię--- Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Carramba !!! cud FO!! 29.03.05, 23:04 To nie bylo do Ciebie, bo Ty nie obrazaz!! to bylo do Carramby ! Odpowiedz Link Zgłoś
prezio7 Re: Carramba !!! cud FO!! 29.03.05, 23:14 ballest napisała: Moze w koncu pokaz kulture i zachowaj sie prosze, bo naprawde jedyna co obraza to Ty jestes, a moze z Wawy pochodzisz to wtedy wszystko tlumaczy! Jakim prawem obrazasz mieszkancow Warszawy ?. I Ty sie mienisz osoba kulturalna,ktora nie obraza innych ?. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Carramba !!! z Wawy?? 29.03.05, 23:17 Oj, trafilem?? No to wszystko tlumaczy, bo wiem jak sie Warszawskie cwaniacy zachowuja ! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Carramba !!! z Wawy?? 29.03.05, 23:31 Ballest---przestań proszę---------wszędzie są cwaniacy----- Odpowiedz Link Zgłoś
prezio7 Re: Carramba !!! cud FO!! 29.03.05, 23:24 Kolejny raz pytam sie Ciebie co takiego zrobili Ci mieszkancy Warszawy i dlaczego ich obrazasz ?. Z tresci Twoich postow wnioskuje,ze jestes w wieku mojego ojca. Jak Ci nie wstyd, nawet z uwagi na twoje siwe wlosy?. Dajesz na forum popis zwyklego chamstwa. Zajrzalem tu chyba drugi lub trzeci raz, zainteresawny nieznana mi problematyka Slaska. Moje zainteresowanie juz sie skonczylo. Teraz wiem co o Was sadzic... Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Carramba !!! cud FO!! 29.03.05, 23:33 Wejdz na Forum Warszawy to zobaczysz jak tam przyjety zostaniesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
prezio7 Do ballesta.. 30.03.05, 00:03 ballest napisała: Wejdz na Forum Warszawy to zobaczysz jak tam przyjety zostaniesz ! Zadne chamstwo nie usprawiedliwia innego chamstwa. Ja nie obrazam mieszkancow Gliwic tylko dlatego,ze na tym forum kroluje zapomnienie dla zasad dobrego wychowania. A Pan, Panie ballest jest liderem tego gremium, ktore zapomnialo o kindersztubie... Odpowiedz Link Zgłoś
prezio7 Do Sloneczka... 30.03.05, 00:09 Toczy Pani wyjatkowo trudna walke o nadanie Forum Gliwice w miare kulturalnego ksztaltu. Wydaje sie,ze jest to walka z wiatrakami,ale wybrala Pani sobie poteznego sojusznika. Jest nim NADZIEJA. Zycze sukcesu i zegnam. Jesli Pani pozwoli to przesle na Pani skrzynke bardzo piekna piosenke Jana Pietrzaka pt. "Nadzieja". A moze Pani juz ja ma? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Do ballesta.. 30.03.05, 00:10 Nie unoś sie Kolego. Nie siwa broda czyni mędrcem :))) Jaki ballest jest, kazdy widzi. pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nelena Re: Do ballesta.. 30.03.05, 08:15 ale sie naczytałam,ostrzycie sobie jezyczki,no no a za oknem taka piękna wiosna,czy warto,życie tak szybko mija i młodość nasza i zdrowie,łapcie chwile.. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. 07.04.05, 07:28 minuta mądrości > > > >To dziwne, jak proste jest dla ludzi wyrzucić Boga, a potem dziwić > >się, dlaczego świat zmierza do piekła. > >To śmieszne, jak bardzo wierzymy w to, co napisane jest w gazetach, > >a podajemy w wątpliwość to, co mówi Pismo Święte. > >To dziwne, jak bardzo każdy chce iść do nieba pod warunkiem, że nie > >będzie musiał wierzyć, myśleć, mówić ani też robić czegokolwiek, > >co mówi Słowo Boże. > >To dziwne, jak ktoś może powiedzieć: "Wierzę w Boga" i nadal iść za > >szatanem, który tak a propos również wierzy w Boga. > >To dziwne, jak łatwo osądzamy, ale nie chcemy być osądzeni. > >To dziwne, jak możesz wysyłać tysiące "dowcipów" przez e-mail, > >które rozprzestrzeniają się jak nieokiełznany ogień, ale kiedy > >wysyłasz przesłania dotyczące Pana Boga, ludzie dwa razy > >zastanawiają się, czy podzielić się nimi z innymi. > >To dziwne, jak ktoś może być zapalony dla Chrystusa w niedzielę, a > >przez resztę tygodnia jest niewidzialnym chrześcijaninem. > >To śmieszne, jak bardzo mogę być przejęty tym, co inni ludzie > >pomyślą o mnie, zamiast tym, do czego wzywa mnie Bóg !!! > > >Człowiek wyszeptał: > >- Boże, przemów do mnie ! > >I oto słowik zaśpiewał. > >Ale człowiek tego nie usłyszał, więc krzyknął: > >- Boże, przemów do mnie ! > >I oto błyskawica przeszyła niebo... > >Ale człowiek tego nie dostrzegł,rzekł: > >- Boże, pozwól mi się zobaczyć. > >I oto gwiazda zamigotała jaśniej. Ale człowiek jej nie zauważył, > >więc zawołał: > >- Boże, uczyń cud ! > >I oto urodziło się dziecko. Ale człowiek tego nie spostrzegł. > >płacząc w rozpaczy, powiedział: > >- Dotknij mnie, Boże, niech wiem, że jesteś tu. > >Bóg schylił się więc i dotknął człowieka. Ale człowiek strzepnął > >motyla ze swego ramienia i poszedł dalej. > >Bóg jest wśród nas. Także w małych i prostych rzeczach, nawet w > >dobie komputerów. Odpowiedz Link Zgłoś