ballest 14.04.05, 14:25 Pyrtkiem Carramby ? Kaj go szturchnie tam se znejdzie, to do tego nazwou INTELIGENCJA ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg_s Re: Hausmeister ze Stalinogrodu ! 14.04.05, 14:26 ballest napisała: > Pyrtkiem Carramby ? > Kaj go szturchnie tam se znejdzie, to do tego nazwou INTELIGENCJA ! niespecjalnie mnie to interesuje - ale mógłbyś napisać zrozumiale o co ci chodzi ? - bo tej ekwilibrystycznej konstrukcji słownej to i słownik nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Hausmeister ze Stalinogrodu ! 14.04.05, 14:34 podam link, Meg poczekaj Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Hausmeister ze Stalinogrodu ! 14.04.05, 14:39 Tu masz cala konwersacje na ten temat: "• Re: Praszka.m przedstaw sie, prosze! carrramba 13.04.2005 17:04 + odpowiedz ballest napisała: > Pisac, bez obrazania kogos osobiscie ! Tak ? Co ty powiesz ? Widzisz ballest, ty juz nawet nie wiesz co piszesz. Tak sie ciagle zastanawiam, tyle osób juz ci przylożyło ignorem, a ty nic dalej nie kumasz ? naprawdę nie kumasz ? i ty chcesz byc tu nauczycielem ? wolne żarty:) • Re: Praszka.m przedstaw sie, prosze! ballest 13.04.2005 18:31 + odpowiedz a moze mi podasz link do tych ignorow i to zobaczymy dlaczego to zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dot Re: Hausmeister ze Stalinogrodu ! IP: *.pc.tek.pl 14.04.05, 14:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=22714614 Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Hausmeister ze Stalinogrodu ! 14.04.05, 14:43 ballest napisała: > Pyrtkiem Carramby ? > Kaj go szturchnie tam se znejdzie, to do tego nazwou INTELIGENCJA ! nie o to pytałam co to znaczy "być czyimś pyrtkiem"? kto kogo szturchnie ? i kto znajdzie ? ten szturchający czy ten szturchany ? i co znajdzie ? a już ten fragment "to do tego nazwou ..." - to nawet nie wiem jak zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Hausmeister ze Stalinogrodu ! 14.04.05, 14:46 pyrtek to ktos mały, mówi sie tak o dzieciach : ty pyrdku! MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Hausmeister ze Stalinogrodu ! 14.04.05, 14:47 sory chyba : ty pyrtku? albo? MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze zagadka: 14.04.05, 14:56 Kto mógł tak powiedzieć: "Prosze o kulturalne zachowanie ! " kurczę.. normalnie nie wiem.. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=22360985 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: zagadka: IP: *.pc.tek.pl 14.04.05, 15:22 To ten , którego krew zalała... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: zagadka: 14.04.05, 15:39 Pyrtnoc znaczy szturchnonc czyli ponknonc albo po polsku posunoc, a Pyrtek to je tak jak MyHa (BRAVO) napisala ,maly bajtel co go jeszcz idzie ustawic kaj go se chce miec! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: zagadka: 14.04.05, 16:57 ballest napisała: > Pyrtnoc znaczy szturchnonc czyli ponknonc albo po polsku posunoc, a Pyrtek to > je tak jak MyHa (BRAVO) napisala ,maly bajtel co go jeszcz idzie ustawic kaj > go se chce miec! > Pyrtkiem Carramby ? > Kaj go szturchnie tam se znejdzie, ! "szturchnąć" to absolutnie nie to samo co "posunąć" - conajwyżej "potrącić" ale ok - powiedzmy, że już wiadomo mniej więcej o co chodziło w pierwszej części wypowiedzi nadal nie została wyjaśniona kwestia: "to do tego nazwou INTELIGENCJA" i proszę mi nie tłumaczyć pojedynczych wyrazów - SENS POPROSZĘ Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: zagadka: 14.04.05, 17:09 Meg jak bys przeczytala caly wontek bys zaraz zrozumiala, przeciez nie pierwszy raz bartoszcze jest marionetkom kogos, albo Wilyma albo Carramby, co oni powiedza to on robi. Carramba powiedziala mu szukaj Ignora do mej wypowiedzi , nie znalazl i napisal co napisal, glupszego wpisu sampzaprzeczajacego nieszlo zrobic, Pozniej napisal, ze jest za inteligentny zeby ze mna dyskutowac ! Przeciez ja go o ta dyskusje nie prosilem, on dal sie "pyrtnonc" i uwaza to za cos inteligentnego ;) Bartoszcze sie tylko do dyskusji z burdelem nadaje albo na towarzyskie z Carramba i braidem, tam jest ich miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: zagadka: 14.04.05, 17:20 teraz zrozumiałam co chciałeś napisać - skrótowość zaiste konkursowa Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: zagadka: 14.04.05, 17:40 "skrótowość zaiste konkursowa" W TYM JESTEM MISTRZEM ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś