braid 26.05.05, 11:32 A Ty co???? Tez dzisiaj Dzien Matki fajrujesz czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sss Re: sss..... IP: *.pc.tek.pl 26.05.05, 15:49 : ))) nieeee.... odświeżam pokoje. małe malowanko w Boże Ciało/ Dzień Matki. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: sss..... 30.05.05, 08:43 Hi, ;))) Dzieki sss ..kiedys poleciles mi nowa autostrade do Katowic ... wlasnie wczoraj skorzystalem .... Nooo nie powiem fajnie sie jedzie ... a i "niebieskich" widzialem ze dbaja o tych troche szybszych ;))) Heheheh osobiscie tylko znak informujacy o zjezdzie na objazd do Mikolowa postawilbym troche wczesniej;))) a drugi tuz przy samym zjezdzie ...a nie juz wysoko na samym zjezdzie ;))) ale co tam ...mialem za to wycieczke do Katowic ;))) A i goraco wczoraj bylo w Gliwicach ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: sss..... IP: *.pc.tek.pl 30.05.05, 08:46 hello! przyleciałeś na weekend ? te znaki są dla jadących 50/h ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: sss..... 30.05.05, 08:51 Gość portalu: sss napisał(a): > hello! przyleciałeś na weekend ? te znaki są dla jadących 50/h ; ))) heheh nie przyjechalem a te znaki ...to sa bardziej dla wiedzacych jak jechac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: sss..... IP: *.pc.tek.pl 30.05.05, 09:01 niezły upał , co ? dziś taki sam... ufff... : ) jak było/jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: sss..... 30.05.05, 09:05 bylo ..niestety ... ;)))))))))) a dziewczyny to macie najsliczniejsze w swiecie dzis juz w Pracy ..nie ma to jak pojechac zlozyc podpis na dokumecie ;))) A u nas w nocy byly burze i pochlodnialo (wkoncu?) W sumie nie wiem czy dobrze czy zle ...bo w pracy zawsze zrzedza.. albo ze lata nie ma ...albo ze slonce zyc nie daje , albo ze pada ...lub placz ze im trawa wysycha .... i tak codzien;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: sss..... IP: *.pc.tek.pl 30.05.05, 09:31 dziewczyyynyyyy.... ; ) mi upał nie przeszkadza , przeciwnie - wolałbym , żeby ciepło było przez 10 miesięcy , przez 2 tak do + 15 C. same korzyści : mniejsze koszty utrzymania (ogrzewanie) , tańsza żywność (szybsza wegetacja)i większa jej różnorodność , tylko letnie ubrania , itd... : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: sss..... 30.05.05, 09:52 A ja tam jestem zwolennikiem "umiarkowanego "lata odpowiada mi "skandynawskie "lato Ahaaa.... i jak tam malowanie ??? (sory ze nie wstapilem zeby sie udzielic ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: sss..... IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 30.05.05, 09:31 braid napisał: dzis juz w Pracy ..nie ma to jak pojechac zlozyc podpis na dokumecie ;))) Hallo Braid, zzekles sie obywatelstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: sss..... 30.05.05, 09:54 słusznie, niech śląskie dobra pozostaną w śląskich rękach. Przyjrzyj się bliżej mieszkańcom kamienicy. Przede wszystkim sprawdź, co trzymają na balkonach. czuj-duch! b-z Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: sss..... 30.05.05, 10:02 ;)) Juz ja tam nie dam sobie krzywdy zrobic ;))) A lokatorom nie zagladam do stambucha czy w powstaniach udzial brali i po ktorej stronie ;)) Ani w ktorym pokoleniu sa Slazakami ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: sss..... IP: *.pc.tek.pl 30.05.05, 09:58 > "niee, dostalem Slaska kamienice w spadku " gratuluję , zostałeś kamienicznikiem ! : ) malowanie zakończone , jest suuuper! pomoc przydałaby się w opijaniu... ; ) ja nie cierpię zimowej ciemnicy i na przemian oblodzonych i zabłoconych ulic i chodników. zresztą w ogóle Polacy mają za mało słońca , dlatego z nas tacy malkontenci... : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: sss..... IP: *.pc.tek.pl 30.05.05, 10:02 "Przede wszystkim sprawdź, co trzymają na balkonach." : ))) i sprawdź , czy kozy nie wałęsają się po klatce schodowej. nie dlatego , że brudzą , po prostu wszystko zeżrą jak na mojej... ; )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: sss..... 30.05.05, 10:11 z tymi kozami to sie Slauzacy jeszcze przeprosza ;)) nie dosc ze trawe kosi i benzyny nie spala ;)) to jeszcze ogladalem ostatnio reportarz ze Szwajcarii gdzie ktos robi interes na kozim mleku ...bo sprzedaje je dla osob allergicznych na mleko krowie i jego produkty. Ponadto ... podobne historie opowiadaja sobie Niemcy autochtoni o przesiedlencach / Aussiedlerach ze Slaska ( zwlaszcza tego rolniczego) Ci biedacy ktorzy mieli na Slasku gospodarke ...jak ich wsadzili do blokow to tez czasem kury w piwnicy mieli ... a juz na 100% kapuste kisili lub ogorki. To oczywiscie nie zasada.... ale to nie swiadczy o ich prymitywizmie ..tylko o ich przyzwyczajeniach i zaradnosci w powojennej biedzie. Ale tylko tu na forum sa osoby ktore nieszczescia przesiedlonych wykorzystuja do proby ponizania i wysmiewania innych. To swiadczy jednak wylacznie o ich kulturze . Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: sss..... 30.05.05, 10:30 "To swiadczy jednak wylacznie o ich kulturze." I etykiecie oczywiście :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: sss..... IP: *.pc.tek.pl 30.05.05, 10:31 betoniarz-zbrodniarz napisał: > "To swiadczy jednak wylacznie o ich kulturze." > > I etykiecie oczywiście :-)))))) i kindersztubie ! : )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: sss..... IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 30.05.05, 10:07 braid napisał: > niee, dostalem Slaska kamienice w spadku Braid!, tojs tera je prawdziwy slonzouk - jou Ci jusz gratuluja;-) A co dopiyro Ballest i Laband. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: sss..... IP: *.pc.tek.pl 30.05.05, 10:18 zanosi się na awanturę ; ))) a Ślązakiem to się po prostu jest , albo nie. i kamienica , czy inne dobra nic do rzeczy nie mają , nie ? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: sss..... 30.05.05, 10:33 no chyba, że kamienica nobilituje właściciela. Coś jakby ślązak dyplomowany (z cenzusem). :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: braid..... IP: *.pc.tek.pl 30.05.05, 10:55 a jak się tobie podobały Gliwice , nie za mało knajp na Rynku ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: braid..... 30.05.05, 12:32 Mnie się Gliwice podobają nieustająco - zwłaszcza te rejony niekoniecznie najnowsze. A na Rynku? Dawno tam nie byłem, ale koło Neptuna chyba jest jeszcze puste miejsce? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: braid..... IP: *.pc.tek.pl 30.05.05, 12:46 ; )))) taaak... wokół Neptuna można jeszcze przejść. ja przechodzę już tylko przez Rynek , kiedy były dwa-trzy ogródki było jeszcze miło , teraz kiepsko - jak w ulu.... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: sprostowanie 30.05.05, 14:04 W trosce o zdrowie psychiczne coniektorych forumowiczow zwlaszcza tych ...targanych uczuciem zazdrosci ...wyjasniam: Ze nie jestem wlascicielem zadnej kamienicy ..ani slaskiej ani polskiej. Wazne zyciowo podpisy ..mozna skladac rowniez pod innymi dokumentami niz sprawy spadkowe czy zzeczenia sie obywatelstwa ...swiat jest troche ciekawszy i bardziej kolorowy niz to forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: sprostowanie 30.05.05, 14:26 mówisz tak tylko, żeby nam nie było przykro... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: sprostowanie 30.05.05, 14:30 no widzisz .... pisalem szybko i wkradl sie maly blad : jest: "Ze nie jestem wlascicielem zadnej kamienicy " mialo byc: "Ze nie jestem jeszcze wlascicielem zadnej kamienicy ";))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: sprostowanie IP: *.pc.tek.pl 30.05.05, 14:48 mnie nie zmartwiłoby gdybyś już był właścicielem : ))) Odpowiedz Link Zgłoś