Dodaj do ulubionych

Tradycyjne pytanie o Forum Gliwice:

03.06.05, 12:07
Co ma demokracja w Iraku wspólnego z Gliwicami?
(pytanie oczywiście retoryczne jest..)
Obserwuj wątek
    • aqua Re: Tradycyjne pytanie o Forum Gliwice: 03.06.05, 12:40
      Czałe szczęście, że to pytanie jest retoryczne:-))))))))))
      • Gość: ballest Stalin. znow tu je! albo skond to glupie pytanie ? IP: *.lbo.de.add / 62.154.133.* 03.06.05, 12:54
        Wiym hausmajstrze ze stalinogrodu, zes jest slepy i guchy stond przypuszczalnie
        Twoja niewiedza, ale ci szepnam do ucha zaloz se ale aparacik do gluchych!
        • betoniarz-zbrodniarz balest dummkopf 03.06.05, 12:57
          W USA mieszkają tysiące dawnych gliwiczan. Może założysz ze 100 wątków o USA -
          historii, kulturze, sztuce, przemyśle?
          • Gość: ballest tera widze kto je dummkopf? IP: *.lbo.de.add / 62.154.133.* 03.06.05, 13:07
            mozna tez zalozyc, mnie to nie szteruje, ale te Gliwiczanie sa tam i narazaja
            zycie i byc moze nie wrocom do Glywic.
            Wiym, ze wos los tych wojakow nie obchodzi, bele wom se dobrze powodzi!
            Lepi takie wontki zakuodac niy:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=24710988
            --
    • stasiek17 Re: Moderowanie !!! 03.06.05, 13:15
      Bartoszcze ma racje, najwyższy czas, żeby zrobić moderowanie tego forum.
      Znakomicie zdało to egzamin na forum Katowice, więc pewnie i u nas się sprawdzi.
      Moim zdaniem, to jedyny sposób żeby pozbyć się tych śmieci i żeby to forum
      zaczęło służyć gliwiczanom i ich problemom dnia codziennego.
      • Gość: ballest Re: Moderowanie !!! w Stalinogrodzie ; hi, hi IP: *.lbo.de.add / 62.154.133.* 03.06.05, 13:22
        To jest WSTYD do calego SLONSKA!

--

pyrsk

ballest
      • betoniarz-zbrodniarz Re: Moderowanie !!! 03.06.05, 13:23
        jestem ZA moderowaniem!!
        • braid Re: Moderowanie !!! 03.06.05, 13:24
          ja tez jetem za ....
          tylko nagorsze chamy i prowokatorzy sa przeciwni zeby to forum znormalnialo
          • Gość: bolo Re: Moderowanie !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.05, 13:27
            A Braid niech zostanie Moderatorem!
            • braid Re: Moderowanie !!! 03.06.05, 13:28
              kandydaci juz byli

i ja nie mialem nic na przeciw
              • betoniarz-zbrodniarz Re: Moderowanie !!! 03.06.05, 13:30
                wystarczy odświeżyć ten temat.
              • stasiek17 Re: Moderowanie !!! 03.06.05, 13:30
                byli, ale nic nie zrobili - zgódź się, posłuchaj jak cie lud prosi :)))
        • Gość: Nu! Re: Moderowanie !!! IP: *.necik.pl / *.necik.pl 03.06.05, 13:26
          w sumie ja też, ale gdy pomyślę, jak ballest zacznie histeryzować,
          że "mordują", to mi się słabo robi.
          • betoniarz-zbrodniarz Re: Moderowanie !!! 03.06.05, 13:28
            a niech histeryzuje! Demokracja i wolność słowa nie może byc przykrywką dla
            anarchii i samowoli.
    • stasiek17 Re: Tradycyjne pytanie o Forum Gliwice: 03.06.05, 13:27
      boją się tego moderowania jak diabeł święconej wody, bo wiedzą, że to ich konieć
      :)))
      • aqua Re: Tradycyjne pytanie o Forum Gliwice: 03.06.05, 13:31
        To nie byłoby takie proste, ja proponuje, aby wszystkie wpisy ballesta szły do
        podforum: "tako rzecze ballest". Wtedy może uspokoiłoby się:-))))
        • Gość: Nu! Re: Tradycyjne pytanie o Forum Gliwice: IP: *.necik.pl / *.necik.pl 03.06.05, 13:35
          było takie podforum ("Forum ballesta" )kiedyś (może gdzies jeszcze wisi)! Ktoś życzliwy zrobił to dla Ballesta i nawet powrzucał tam jego wątki, ale Ballest sie tylko obraził.
          • aqua Re: Tradycyjne pytanie o Forum Gliwice: 03.06.05, 13:37
            Jakby to fest moderator go przenosił, nie miałby szans;)
            • Gość: Nu! Re: Tradycyjne pytanie o Forum Gliwice: IP: *.necik.pl / *.necik.pl 03.06.05, 13:41
              na to by trzeba pełnoetatowego zatrudnienia 24h.

• braid Re: Tradycyjne pytanie o Forum Gliwice: 03.06.05, 13:41

najpierw pogna ( jak juz zwykle) z donosami na forum warszawy ..
              nakwiczy nawyzywa ..
              potam pochwali sie u nas ze naskarzyl juz gdzie trzeba ...i poda nawet link;))

a za 4 miesiace bedzie plakal ze ktos za nim na warszawskie zagladnal ;)))

Ps: szkoda ...nie potrafie znalezc tego posta ...gdzie sie ballest chwali
              ze juz pisal do admina w mojej sprawie ...
              Szukarka wysiada bo ballest plodzi co dzien tony makulatury a nie chce mi sie
              siedziec i szukac caly dzien... ale donosiciel jest niezly :;)))
              • stasiek17 Re: Tradycyjne pytanie o Forum Gliwice: 03.06.05, 13:44
                to już taka rasa :)))
              • aqua Re: Tradycyjne pytanie o Forum Gliwice: 03.06.05, 13:45
                Jest faktem, że ten gość siedzi na forum, średnio licząc, 20 godzin dziennie.
                Czy to jest normalne? a raczej czy to jest możliwe.
                • braid Re: Tradycyjne pytanie o Forum Gliwice: 03.06.05, 13:47
                  mnie ten fenomen tez zastanawia
                  dlatego tak sie usmialem jak napisal ze niewytrzymal i wrocil:)))))

to ile go nie bylo?????
                • stasiek17 Re: Tradycyjne pytanie o Forum Gliwice: 03.06.05, 13:48
                  dorabia do socjalu plując na wszystko co polskie :)
                  • braid Re: Tradycyjne pytanie o Forum Gliwice: 03.06.05, 13:48
                    ale apaszke juz mo ;)))
                    • aqua Re: Tradycyjne pytanie o Forum Gliwice: 03.06.05, 13:52
                      apaszka, okularki bez oprawki, takie są seksowne:)
                      • stasiek17 Re: Tradycyjne pytanie o Forum Gliwice: 03.06.05, 13:54
                        musze sobie kupić :)))
                        • braid Re: Tradycyjne pytanie o Forum Gliwice: 03.06.05, 13:55
                          ale on ma jeszcze navi ;)))))))))))))))))))))
                          • Gość: sss Re: bartoszcze pytanie o Forum Gliwice: IP: *.pc.tek.pl 03.06.05, 14:19
                            czy wszystkie wątki dotyczące Gliwic , a wchodzące na F.K. nie mogłyby trafiać
                            na F.G. zamiast na Śląskie-region ?
                            • braid Re: bartoszcze pytanie o Forum Gliwice: 03.06.05, 14:23

sorry ze ja odpisuje ...
                              ale juz o to kiedys pytalem ..

Podobno technicznie niemozliwe
                              • Gość: sss Re: bartoszcze pytanie o Forum Gliwice: IP: *.pc.tek.pl 03.06.05, 14:36
                                nie gniewatsa... ; )
                                a jakaż to "technika" nie pozwala ? bo jakieś to dziwne...
                                • braid Re: bartoszcze pytanie o Forum Gliwice: 03.06.05, 14:38

najpewniej technika "woli"

komus odpowiada gliwickie w formie jaka jest ..a moglo byc jak u gliwiczan.
                                  • Gość: sss Re: bartoszcze pytanie o Forum Gliwice: IP: *.pc.tek.pl 03.06.05, 14:43
                                    to spisek ! ; )))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka