Gość: ballest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 08:19 Dzis postanowiłem odejść z tego forum .Żegnam się z Wami .Papa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczko1 Re: Do Ballesta... 04.06.05, 08:26 witaj Ballest--------dlaczego???????????????---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Do Ballesta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 08:40 Już mie to nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Do Ballesta... 04.06.05, 08:42 czy Ty jesteś prawdziwy Ballest czy się pod niego podszywasz?zaloguj się,bo jakoś Ci nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Do Ballesta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 08:44 prawdziwy ,każdy ma prawo do dowolnego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Do Ballesta... 04.06.05, 08:45 Gość portalu: ballest napisał(a): > Już mie to nudzi. Te nouplis - labest,u nos godali "CIOONG A NIY WITEJ" a niyroob dzioucha za bozna Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Do Ballesta... 04.06.05, 08:55 no to mnie nabrał ten łobuziak---dziynki Hanys_Hans i miuego dnia rzycza--u mnie sonsiady pokosiyuy uonki i czuc sianym wszyndzie--ida zaro na dwor do zygrodki cos porobic bo bez pouednie je za goronco a bez tydziyn niy mom za wiela czasu Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Do Hanysa_Hansa 04.06.05, 09:17 to miauo byc do Ciebie : no to mnie nabrał ten łobuziak---dziynki Hanys_Hans i miuego dnia rzycza--u mnie sonsiady pokosiyuy uonki i czuc sianym wszyndzie--ida zaro na dwor do zygrodki cos porobic bo bez pouednie je za goronco a bez tydziyn niy mom za wiela czasu Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: To już koniec 04.06.05, 08:52 Gość portalu: labest napisał(a): > To już koniec - Dzis postanowiłem odejść Noo to kszizyk na drooga! Abo moomy jusz poleku zbiyrac´ na wiyniec??? Odpowiedz Link Zgłoś