Dodaj do ulubionych

Pytanie do Admina?

16.06.05, 16:29
Co grozi w Polsce na Forach GW osobom ktore inne osoby oczerniaja, falszywie
posadzaja i szantazuja, bedzie przez Admina tylko ich nick zablokowany, albo
moga bezkarnie wszelki bzdury wypisywac, bez najmniejszego dowodu!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=25227535&a=25252855
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=25227535&a=25260054

CO NA TO ADMIN?
Obserwuj wątek
    • meg_s Re: 16.06.05, 16:44
      ballest wyluzuj :)
      weź przykład ze mnie ;) jeden facet napisał że wychowuję dziecko na żołnierza
      mafii, bo go do harcerstwa zapisałam, a nie robiłam z tego powodu takiego
      szumu :P
      olej to

(tylko żeby tu nikt nie próbował wyciągać wniosku, że popieram jakiekolwiek
      bezpodstawne oskarżanie - nie popieram - z żadnej strony)
      • ballest dlaczego ? 16.06.05, 16:49
        To jeszcze nie wszystko !
      • sss9 Re: Aj ! waj ! 16.06.05, 16:50
        bo tu nie ma żadnego bezpodstawnego oskarżania. po za tym jeśli korespondowanie
        z nieletnimi nie jest czynem przestępczym , to czego się tak b. boi i o co te
        żałosne krzyki ?
        tylko żeby nikt nie pomyślał , że bronię którejś ze stron.
        • ballest Czy Ty czytac potrafisz? 16.06.05, 16:54
          marsz z powrotem do szkoly a po drugie Ciebie o nic nie pytalem!
          • sss9 Re: Aj ! waj ! : ))) 16.06.05, 16:59
            "Wiesz, zaczynam się bać o twoje
            serce. Szlachetnie serce:-)))
            Miłego."
    • myha1 Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 17:13
      teraz to nawet strach do Ciebie pisać , ballest:)))
      A nuż zechcecie te maile publikować , ktoś gotów pomyśleć , że jestem
      nieletnia ??

A tak na poważnie ,to po prostu zostaw to i już.
      • sss9 Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 17:15
        zostawcie tego komika samego ze swoimi paranojami. jeśli się to miałoby wyjaśnić
        , wszyscy będziecie się śmiać , tylko nie "Szlachetnie serce". kręci bicz na
        siebie i nawet o tym nie wie... komik. : )))
        • piotlik Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 17:22
          sss9 napisał:

> zostawcie tego komika samego ze swoimi paranojami. jeśli się to miałoby wyjaśni
          > ć
          > , wszyscy będziecie się śmiać , tylko nie "Szlachetnie serce". kręci bicz na
          > siebie i nawet o tym nie wie... komik. : )))

sss9 po Twoim wpisie wnioskuje ze masz 12 lat.. Zreszta odzywki oraz pisownia
          (bledy ortograficzne) no comments.. A Wy wszyscy sie zachowujecie jak matoly..
          Awanturujecie sie z takim dzieciakiem.. Zamiast olac go.. Znizacie sie do jego
          poziomu.. Zostawcie go.. Koles ma swoj własny swiat...Ja poprostu takich olewam..

• ballest Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 17:30
            Jak WAA sie cos pytam, to mi nikt nie odpowiada, jak od was niczego nie chce,
            wszyscy sie wtracacie, ktom jest wiec KOMIKIEM!
            • sss9 Re: nooo , ty jesteś naszym kominkiem ; ))) 16.06.05, 17:39
              w tytule wątku jest znak "?". to kogo ty właściwie pytasz ? i nie denerwuj się
              tak , bo coraz gorzej idzie ci pisanie.
              • ballest Cytuje, ale uwazam ze ma najwyzej 10!!! 16.06.05, 17:54
                "sss9 po Twoim wpisie wnioskuje ze masz 12 lat.. Zreszta odzywki oraz pisownia
                (bledy ortograficzne) no comments.. A Wy wszyscy sie zachowujecie jak matoly..
                Awanturujecie sie z takim dzieciakiem.."

pyrsk
                Ballest
                • sss9 Re: kominku , masz mniej niż10 ??? 16.06.05, 18:02
                  bo mi do pięt nie podskoczysz. : )))
                  • ballest Czy Ty slepy jestes 16.06.05, 19:00
                    Czy Ty naprawde czytac nie potrafisz !
                    Ja pisze do Admina, - a zawolal tutaj ktos glosno; - ZERO, zglos sie !
                    - jak nie to znikaj stad !
                    • sss9 Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 19:06
                      stoi jak wół znak "?" po zdaniu ? to znaczy , że ty nie rozumiesz co piszesz.
                      nie poraz pierwszy zresztą. : )))
                      po za tym dlaczego mnożysz te same wątki ???
                      • ballest DO ADMINA mam pytanie 16.06.05, 19:16
                        a nie do ZERA tego Forum, nie pytam sie nigdy utrzydupskich hitlerowskich
                        psychopytow!
                        • Gość: sss9 Re: DO ADMINA mam pytanie IP: *.pc.tek.pl 16.06.05, 19:23
                          dlaczego mnożysz te same wątki ?
                          • ballest Do KOMARA tego Forum ! P - SSS 16.06.05, 19:32
                            Zapamietaj jeszcze raz, ja sie nigdy Ciebie czegos nie zapytam, nawet nie wiem
                            co ja bym sie Ciebie spytac mial, nie ma takiego tematu!
                            Z drugiej strony nie przychodz do ksiecia jak wolany nie jestes. a wiec wynocha
                            z tego watku!
                            • Gość: !!! Re: Do KOMARA tego Forum ! P - SSS IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.06.05, 19:46
                              "Geh nie zu deinem Fürst, wenn du nicht gerufen wirst" - schön und gut, aber es
                              gibt immer wieder (in POlen relativ viele) Lebensmüde, die sich wie Kamikaze
                              verhalten und mit Gewalt gegen die MAuer laufen wollen. Du weißt schon, solche
                              mit "konik i szabelka" und "bog, honor i ojczyzna" und anderen
                              nazionalistischen Parolen im Munde.
                            • braid zapamietaj sobie KOMIKU 16.06.05, 19:49

nie masz tu nic do gadania ...mozesz sobie tupac i
                              grozic ile zechcesz. Caly dzisiejszy dzien nie napisales nic
                              normalnego o Gliwicach ... nasliniles tylko steki obrazliwych bzdetow
                              ktore pokasowal Admin. Twoj narcyzm jest nieuleczalny ...cale forum ma sie
                              krecic wylacznie wokol twojej osoby .Tylko placz i zawodzenie caly dzien.

Wyplacz sie maminsynku z labandem ;))))
                              www.acclaimimages.com/_gallery/_SM/0017-0309-1021-0602_SM.jpg
                              • Gość: sss9 Re: zapamietaj sobie KOMIKU IP: *.pc.tek.pl 16.06.05, 19:55
                                do ksiecia ci daleko , tak daleko jak blisko do ciecia. kominku ! : )))))))
                                • braid Re: zapamietaj sobie KOMIKU 16.06.05, 19:56

hehe to juz wiemy skad sie Cysarzowou wziela ;)))
                                  • Gość: sss9 Re: zapamietaj sobie KOMIKU IP: *.pc.tek.pl 16.06.05, 20:01
                                    książe ! figlarze... : ))))))
                      • Gość: !!! Re: Pytanie do Admina? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.06.05, 19:19
                        abys ty tylko pitrafil po niemiecku albo angielsu tak jak balest po polsku...
                        • ballest Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 19:35
                          !!!, wiesz ja sie przeliterkuje, ale ja skonczylem szkole 40 lat temu, a on
                          nawet zdania poprawnie zbudowac nie potrafi, a podobno studiowal!
                          - tak napisal jako Mieszko!
                          • Gość: sss9 Re: przeliterkuj jszcze raz cieciu IP: *.pc.tek.pl 16.06.05, 19:57
                            : )))))))))
                            • ballest To jest Twoj poziom 16.06.05, 20:52
                              To niveau trzymaj dalej !
                              A teraz won stad!
                              • henry.morgenthau_jr.jr ... więc za tobą 16.06.05, 21:04
                                ballest napisała:

> To niveau trzymaj dalej !
                                > A teraz won stad!

No wiesz fałszysto, w tej niecywilizowanej Polsce przywykliśmy do tego że osoby
                                starsze i chore puszcza się przodem ... więc za tobą

Bye !
                                Against fascism !
                                HENRY MORGENTHAU jr. jr.
                          • Gość: gostek Re: Pytanie do Admina? IP: *.range81-154.btcentralplus.com 16.06.05, 20:34
                            Konczylem przyzakladowke w Hucie 1-Maja z malymi problemami,ale jakos poszlo.
                            Teraz potrafie nawet ladnie pisac i to nie na scianach,ale tez i komponowac....
                            -zestawy kolowe na zeby zdrowe
                            - masz problem?Kup zestaw kolowy
                            -Zestawy kolowe dobrze znane w Hurricane(takie USA to jest,podoba mi sie)
                            -Fiat kupuje u nas
                            -Zestawy kolowe...spotkajmy sie
                            -Nie masz zestawu...nie pasujesz

Jestem wdzieczny mojej bylej szkole a pracowalem na zlomiarni.Znali mnie jako
                            Kajtek.Moze ktos sie odezwie?
                            • ballest Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 20:54
                              A teraz pracujesz na polibudzie prawda, a co wykladasz?
                              ;)
                              • hanys_hans Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 21:02
                                ballest napisała:

> A teraz pracujesz na polibudzie prawda, a co wykladasz?
                                > ;)

Uoon wykuodo KAFELKI!
                                • ballest Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 21:39
                                  No myslam, ze do tego tysz zdolny nie jest!
                                  • hanys_hans Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 22:00
                                    ballest napisała:

> No myslam, ze do tego tysz zdolny nie jest!

Uoon wykuodo KAFELKI ale z kartoona!
                                    • aqua Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 22:07
                                      Dlaczego przeszkadza ci gość, który szuka jakiś dawnych znajomych?
                                      • ballest Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 22:12
                                        Aqua, prosze , nie siadaj za stolem, jak cie nie proszono i nie w tym anzugu,
                                        idz na Towarzyskie, Braid tez tam zaglonda!
                                        • aqua Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 22:14
                                          Zrozum, ballest, dla ciebie najwłaściwsze byłoby leczenie zamknięte.
                                      • henry.morgenthau_jr.jr Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 22:12
                                        aqua napisał:

> Dlaczego przeszkadza ci gość, który szuka jakiś dawnych znajomych?

Gdyby Gostek napisał że szuka kumpli np. swojego dziadka służącego u zielonych
                                        diabłow ... to reakcje powyższych "panów" byłyby zapewne inne ...

Bye !
                                        Against fascism !
                                        HENRY MORGENTHAU jr. jr.
                                      • hanys_hans Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 22:15
                                        aqua napisał:

> Dlaczego przeszkadza ci gość, który szuka jakiś dawnych znajomych?

Uoon niy szuko zodnych znajomych ino "zestawy kolowe na zeby zdrowe"
                                        • aqua Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 22:19
                                          No dobrze, ale co on ci przeszkadza?
                                          • ballest Re: Pytanie do Admina? 16.06.05, 22:35
                                            Aqua, zrozum kopruchu, ze Cie tu nikt nie prosi i zrozum, ze jak nic nie wiesz
                                            rto wody lac nie potrzebujesz a teraz zwiewaj na Towarzyskie bo Brai z Carramba
                                            czekajom!
                                            • Gość: gostek Re: Pytanie do Admina? IP: *.range81-154.btcentralplus.com 17.06.05, 02:49
                                              Pamietam,jak ten nasz elektromagnes podniosl mnie 15 metrow do gory.Po czwartej
                                              flaszce podwiezli mnie pod Osrodek Zdrowia i wybilem im duzo szyb.A co?

-Zestawy kolowe to szczescie i zdrowie
                                              -Nie masz zestawow? Bedziesz je mial
                                              -Audi u nas kupuje
                                              -Nie poluj na dzika.Poluj na zestawy kolowe
                                              -Hitler byl wozony na naszych zestawach.Nie nasladuj Hitlera!!!Podazaj
                                              Goebelsa,daj sie wozic!
                                              -Goebels byl wozony na naszych zestawach
                                              • Gość: gostek Re: Pytanie do Admina? IP: *.range81-154.btcentralplus.com 17.06.05, 02:57
                                                Nie bylo duzej sprawy.Dentyste zmienilem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka