sloneczko1 26.06.05, 10:06 ile razy mam klikać na czerwony koszyczek,żeby jakiś post był usunięty??????no ile????to po co on tu wogóle jest????myślę o koszyczku ,no i o aminie też teraz tak pomyślałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze w cudzym imieniu:) 26.06.05, 14:45 Czasami admin różni się z użytkownikiem w ocenie co do tego, czy post powinien być usunięty. Jak to wśród ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: w cudzym imieniu:) 26.06.05, 14:45 panie hausmajster a co suychac we sosnowcu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: w cudzym imieniu:) 26.06.05, 14:50 nie wiem, nie bywam a co słychać w kraju hadziajów? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: w cudzym imieniu:) 26.06.05, 16:39 www.mok.olsztyn.pl/images/OLA_2/folklor/ukraina_C_049.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: w cudzym imieniu:) 29.06.05, 11:32 bartoszcze napisał(a): > Czasami admin różni się z użytkownikiem w ocenie co do tego, czy post powinien > być usunięty. > Jak to wśród ludzi:) Admin jest po to aby sluzyc forumowiczom a nie ustalac swoje wlasne reguly. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: w cudzym imieniu:) 29.06.05, 11:39 Poczytaj trochę regulamin forum itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: w cudzym imieniu:) 29.06.05, 13:19 a jak niy to bartoszcze cie nawroci na droga moralno poprawnie, pra panie hausmajster? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: w cudzym imieniu:) 29.06.05, 13:54 Tobie przeczytanie regulaminu też by nie zaszkodziło. Może byś zauważył, że nawracanie to raczej domena kapłanów. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: w cudzym imieniu:) 29.06.05, 14:10 z natury niy ciyrpia cieci i przepisow - wysouyj zabawy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: no to teraz trzymać kciuki za mnie 26.06.05, 17:15 teraz spróbuję to wykasować,sama jestem ciekawa co na to amin--a tak nawiasem mówiąc nie wykasowywałam rzadnego z Waszych postów(oprócz jednego i to mojego) ,ale jak ktoś będzie powtarzał jedno i to samo na moich wątkach (powielał)to będę klikać na czerwony koszyczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysorzowa Słoneczko, proszę świeć na niebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 18:18 Słoneczko, a gdzieżeś Ty dziś się podziewało? Zamiast świecić i grzać przesiadujesz na forum. Napisz, proszę, co złego jest w linku a hadziajem czy chadziajem? Tak się po ukraińsku czy rosyjsku nazywa gospodarz - co w tym złego? Poza tym zdjęcie jest zabawne, obrazuje folklor - myślę, że powinniśmy być wdzięczni Labandowi za taki link, zawsze można się i uśmiać i czegoś nauczyć. A koszyczek - cóż, jak ja klikam to od razu kasują. Powie ktoś, mam znajomości, ale to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Słoneczko, proszę świeć na niebie 26.06.05, 18:27 omyliłaś sie teraz--nie kasuję postów moich przyjaciół i nigdy tego nie robiłam(oprócz mojego jednego),a ja klikam na czerwony koszyczek i nawet mi nie odpowiada amin--to niesprawiedliwe--a nie możesz być normalnie Olab?--pozdrawia cesarzowa Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: Słoneczko, proszę świeć na niebie 26.06.05, 18:33 Mogę. :-) Tak lepiej? Chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Kukuleczka kuka :::: 26.06.05, 18:21 Suoneczko, zrozum jedno tys je Slonzaczka a Admin to Tysz Hadziaj, jak wiekszosc tych co tu przekklinajom. My ich przyjele, my ich ugoscili a uoni nos z gniozda wyciepujom. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: no to teraz trzymać kciuki za mnie 27.06.05, 12:14 Kliknąć wystarczy raz. Jeżeli jest uzasadnione, to post znika. pozdrawiam, j/a Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: no to teraz trzymać kciuki za mnie 27.06.05, 14:51 no to tak na proba :))) www.mok.olsztyn.pl/images/OLA_2/folklor/ukraina_C_049.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: no to teraz trzymać kciuki za mnie 27.06.05, 14:58 laband napisał: > no to tak na proba :))) > > www.mok.olsztyn.pl/images/OLA_2/folklor/ukraina_C_049.jpg Może to nasz admin;))w tych galotach i przez to jest taki ulotny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: no to teraz trzymać kciuki za mnie 27.06.05, 14:59 ciekawe kto to ale je z tom srogom trombom? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: no to teraz trzymać kciuki za mnie 27.06.05, 15:27 laband napisał: > ciekawe kto to ale je z tom srogom trombom? :))) Może jaki hausmajster;)) Ps Fotka została ,a mi serwer zniknął na moment:)),ale to chyba przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: no to teraz trzymać kciuki za mnie 27.06.05, 15:28 mysla ize faktycznie i przipadek i hausmajster :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: no to teraz trzymać kciuki za mnie 27.06.05, 15:32 no czasami sam tyn ze stalinogrodu sie przismyko - a znajomosci to on mo, ho,ho!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: no to teraz trzymać kciuki za mnie 03.07.05, 18:21 jabbur napisał: > Kliknąć wystarczy raz. Jeżeli jest uzasadnione, to post znika. > pozdrawiam, > j/a dla mnie jest uzasadnione moje klikanie,inaczej bym tego nie robiła ------------obudź sie Aminie Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: Kukuleczka kuka :::: 26.06.05, 18:25 Tych Rodaków nam się namnożyło.... A ciąża trwa podobno 9 m-cy. jakieś klony czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neostrada Re: Kukuleczka kuka :::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:17 to wiagra działa na glupich Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Kukuleczka kuka :::: 27.06.05, 15:18 gupiki sie rozmnozajom o wiele szybciyj przeca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neostrada Re: Kukuleczka kuka :::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:22 Polska Socjalistyczna Partia Robotnicza stawia sobie za cel walkę o interesy klasy robotniczej i innych ludzi pracy (rolników, inteligencji, sfery budżetowej, rzemieślników i drobnych kupców), walkę o interesy narodu polskiego żyjącego w pokoju, we współpracy i przyjaźni z innymi narodami, w suwerennym ekonomicznie i politycznie państwie rządzonym przez lud, neutralnym światopoglądowo i nie wiążącym się z żadnymi blokami militarnymi ani tzw. "operacjami pokojowymi" na terytorium innych państw. Polska Socjalistyczna Partia Robotnicza dąży do zbudowania nowoczesnej, wielosektorowej gospodarki narodowej z silnie rozwiniętym sektorem uspołecznionym, zdolnej do rozwoju, postępu technicznego i partnerskiej współpracy międzynarodowej, zarówno z państwami Zachodu jak i Wschodu na zasadzie obopólnych korzyści oraz zapewniającej pracę dla wszystkich. Celem dalekosiężnym Polskiej Socjalistycznej Partii Robotniczej jest zbudowanie przez ludzi pracy ustroju bez wyzysku i ucisku, ustroju sprawiedliwości społecznej - socjalizmu. Będzie to ustrój bez bezrobocia, bezdomnych, zapewniający równy start młodzieży do wykształcenia, pracy i mieszkania a weteranom pracy godną starość. Budowany on będzie przy uwzględnieniu pozytywnych i negatywnych doświadczeń Polski Ludowej, innych byłych krajów socjalistycznych oraz krajów współcześnie kroczących drogą socjalizmu. Polska Socjalistyczna Partia Robotnicza nawiązuje do najlepszych tradycji polskiego i międzynarodowego ruchu robotniczego. Źródło inspiracji swej działalności ideowo - programowej upatruje w idei socjalistycznej, opartej na nauce Marksa i Lenina. W niej bowiem widzi przyszłość świata. Jej zwycięstwo uwolni ludzkość od niepewności jutra, od strachu przed wojnami, od nędzy i poniżenia. Położy kres panowaniu wyzyskiwaczy nad ludźmi pracy, panowaniu narodów silniejszych nad słabszymi. Rozwój sił wytwórczych i realizacja zasady sprawiedliwości społecznej zapewnią materialny i duchowy rozkwit ludzkości. Służąc tym ideałom Polska Socjalistyczna Partia Robotnicza służy ludziom pracy i Polsce. Polska Socjalistyczna Partia Robotnicza opowiada się za jednością działania ruchu robotniczego w kraju i za granicą i współdziałania sił lewicy w ważnych dla ludzi pracy sprawach. Polska Socjalistyczna Partia Robotnicza, będzie utrzymywać przyjazne kontakty z krajowymi i zagranicznymi partiami lewicy społecznej. Polska Socjalistyczna Partia Robotnicza wspiera tworzenie przez ludzi pracy klasowych związków zawodowych w obronie ich żywotnych interesów ekonomicznych i socjalnych. PSPR ze szczególną troską odnosi się do tych ruchów i organizacji młodzieżowych, które podejmują walkę o interesy młodych robotników, rolników, studentów i uczniów, o prawo do równego startu, pracę, bezpłatną naukę, dostęp do taniego mieszkania, dóbr kultury oraz kształtowanie socjalistycznych postaw wśród młodzieży. PSPR popiera działalność demokratycznych organizacji kobiecych walczących o równouprawnienie kobiet, opiekę państwa nad matką i dzieckiem, równą płacę za równą pracę i równe prawa do współrządzenia krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Kukuleczka kuka :::: 27.06.05, 15:24 o Ponboczku, takich tekstow toch juz 30lot niy suyszou :)) Odpowiedz Link Zgłoś
laband coby wiedziou jaki je fauszywy 27.06.05, 19:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=25699400&a=25733612 Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do amina tego forum 29.06.05, 18:39 dziękuję Ci Aminie , nieraz jeszcze będę korzystała z tego koszyczka,więc się nie żegnam,no chyba,że mnie wyrzucisz z tego forum--i teraz kliknę w ten koszyczek żebyś chociaż przeczytał to co napisałam----pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: do amina tego forum 29.06.05, 18:42 Kajś to boua tak dugo,Gryfno? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Rico-Chorzów 29.06.05, 18:59 byuach choro ,ale kostucha miaua co inkszego do roboty i mie niy wziyna--- myślauach jusz ,że umra,że sie obala i jusz niy stana,ale niy dom sie ,jeszcze niy je na mie pora Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: do Rico-Chorzów 29.06.05, 21:40 sloneczko1 napisała: > byuach choro ,ale kostucha miaua co inkszego do roboty i mie niy wziyna--- > myślauach jusz ,że umra,że sie obala i jusz niy stana,ale niy dom sie ,jeszcze > niy je na mie pora Gryfno,po "tańcowniu" tysz tak godom.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Rico-Chorzów 29.06.05, 22:00 byuach choro--niy musisz wierzyć,a po~- Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: do Rico-Chorzów 29.06.05, 22:18 sloneczko1 napisała: > byuach choro--niy musisz wierzyć,a po~- Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Rico-Chorzów 29.06.05, 22:24 ja,jusz mi lepi ,a jutro musza zaś cauy dziyń być w robocie--to niy je nic przijymnego-wierz mi--ida jusz spać bo stowom o 5 i sie niy wyśpia--dobranoc--byda wczas rano abo na wieczor Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do amina tego forum 01.07.05, 00:01 Aminie----gdzie można przeczytać posty któreś usunął--jestem tego bardzo ciekawa--bo zdaje mi sie ,że niektóre usunięte wogóle nie przeczytałeś--prosze o odpowiedź-- Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: do amina tego forum 01.07.05, 14:53 sloneczko1 napisała: > Aminie----gdzie można przeczytać posty któreś usunął--jestem tego bardzo > ciekawa--bo zdaje mi sie ,że niektóre usunięte wogóle nie przeczytałeś--prosze > o > odpowiedź-- Sonecko,ś pieronym dugo spała;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Rico-Chorzów 01.07.05, 22:02 Sonecko,ś pieronym dugo spała;)))----------------------ja,jo w dziyń robia ,a niy bawia sie--wieczor je do zabawy,abo? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: do Rico-Chorzów 03.07.05, 18:43 sloneczko1 napisała: > Sonecko,ś pieronym dugo spała;)))----------------------ja,jo w dziyń robia ,a > niy bawia sie--wieczor je do zabawy,abo? He,he,he,ha.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Rico-Chorzów 03.07.05, 18:51 a dzisiej je niydziela--ha! i nic sie niy robi yno odpoczywo Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do amina tego forum 01.07.05, 21:59 czyli Adminie nie czytasz wszystkich postów które usuwasz,napisałam wczoraj ten post"""> Aminie----gdzie można przeczytać posty któreś usunął--jestem tego bardzo > ciekawa--bo zdaje mi sie ,że niektóre usunięte wogóle nie przeczytałeś--prosze > o > odpowiedź--""" i go skopiowałam,następnie kliknęłam w jednym na czerwony koszyczek--i cóż widzę ? jest usunięty---a drugi pięknie wisi na tym wątku--i jak to się ma do Twojej odpowiedzi danej nam na tym forum?cytuję teraz Ciebie a następnię kliknę w czerwony koszyczek żebyś chociaż przeczytał to co tutaj napisałam------"" • Re: no to teraz trzymać kciuki za mnie jabbur 27.06.2005 12:14 + odpowiedz Kliknąć wystarczy raz. Jeżeli jest uzasadnione, to post znika. pozdrawiam, j/a Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do amina tego forum 01.07.05, 21:59 czyli Adminie nie czytasz wszystkich postów które usuwasz,napisałam wczoraj ten post"""> Aminie----gdzie można przeczytać posty któreś usunął--jestem tego bardzo > ciekawa--bo zdaje mi sie ,że niektóre usunięte wogóle nie przeczytałeś--prosze > o > odpowiedź--""" i go skopiowałam,następnie kliknęłam w jednym na czerwony koszyczek--i cóż widzę ? jest usunięty---a drugi pięknie wisi na tym wątku--i jak to się ma do Twojej odpowiedzi danej nam na tym forum?cytuję teraz Ciebie a następnię kliknę w czerwony koszyczek żebyś chociaż przeczytał to co tutaj napisałam------"" • Re: no to teraz trzymać kciuki za mnie jabbur 27.06.2005 12:14 + odpowiedz Kliknąć wystarczy raz. Jeżeli jest uzasadnione, to post znika. pozdrawiam, j/a Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: do amina tego forum 01.07.05, 00:17 Nie da się przeczytać. Tylko jeżeli usunięty został cały wątek, to być może można go znaleźć na Oślej ławce. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: do amina tego forum 01.07.05, 13:34 Wątek Ramona znajduje się na Oślej ławce.(30.06.-godz.14.43).Każdy go może przeczytać,i ten ,który nacisnął na koszyczek,może wyjaśni ,dlaczego .Uważam ,że w tej sytuacji admin był stronniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do amina tego forum 03.07.05, 18:18 ile razy mam klikać na czerwony koszyczek,żeby jakiś post był usunięty??????no ile????to po co on tu wogóle jest????myślę o koszyczku ,no i o aminie też teraz tak pomyślałam obudź sie Aminie Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: 04.07.05, 11:14 Od: sloneczko1@gazeta.pl Data: 2005-07-04 11:09 Do: forum.abuse@gazeta.pl Temat: rozwiń nagłówek proszę mi odpowiedzieć na forum gliwice,dlaczego Admin wyciął post sss9 obrażające mnie ,a moje klikania w czerwony koszyczek ignoruje?uważam,że jeżeli wątek obraża w jakikolwiek kogoś i to jeszcze personalnie powinien być wycięty--czy admin jest stronniczy?albo popiera osoby o jakimś tam nastawieniu politycznym?jeżeli tak to proszę mi napisać ale publicznie i nie będę już zaśmiecać moimi postami forum gliwice w gazecie wyborczej---a może jest zastraszany?---proszę o publiczną odpowiedź na forum gliwice------- -- Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: baletowa choroba zatacza coraz szersze kręgi 04.07.05, 11:22 czyżby sformułowanie : "pisz na temat wątku , albo wracaj do garów" było dla ciebie obraźliwe ? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 04.07.05, 12:33 sss9 napisał: > czyżby sformułowanie : > "pisz na temat wątku , albo wracaj do garów" było dla ciebie obraźliwe ? ; ))) ożesz Ty męski szowinisto - OCZYWIŚCIE że "wracaj do garów" jest obraźliwe - i piszę to śmiertelnie poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: 04.07.05, 12:37 naprawdę pachnie to dziwnie. mogłyby się panie określić - jest równouprawnienie płci ? ja tam "w garach" też robię i mnie to nie obraża. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 04.07.05, 12:56 w garach tych pod "maską" ? ;) sss9 napisał: > naprawdę pachnie to dziwnie. mogłyby się panie określić - jest równouprawnienie płci ? więc dlaczego panowie używacie jako argumentu ostatecznego w dyskusji tychże garów ? (nie, nie ostateczny - jako ostateczny trzymacie w zanadrzu hormony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
breid [...] 04.07.05, 12:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: Falszerz ... prosze uwazac na skladnie nicka 04.07.05, 13:04 czyzby rico -chorzow wzbogacił swoją paletę ników? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Falszerz ... prosze uwazac na skladnie nicka 04.07.05, 13:05 ja typuje na tych co chcom odejsc a nie mogom ;))) ( a honor w kieszeni) ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: 04.07.05, 13:11 : ))) nie , w tych prawdziwych garach - kuchennych. lubię pichcić. zmywać też. jakas ujma na honorze ? chodzi mi tylko o to , żeby ktoś (w tym wypadku suonko) zamiast bzdety pleść zajął się czymś na czym się zna. O ! Eureka ! właśnie wpadło mi do głowy , że może właśnie na tym się nie zna i poczuło się obrażone..? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 04.07.05, 11:23 kochaaaana - żebyś Ty wiedziała co ja się kiedyś "naklikałam" ;) admin zaiste działa wybiórczo - i należy to olać jak on nas olewa osobiście nie sądzę aby admin był stronniczy - raczej tnie wybiórczo (wszak taka to gazeta) i na oślep jeżeli uważasz że stronniczy jest - to "z kim trzyma" Twoim zdaniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: admin 04.07.05, 11:33 O nierozsądnym usuwaniu postów przez admina świadczy przypadek tego wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=25882539 gdzie wyciął wypowiedź balesta, a zostawił odpowiedzi, mój i słoneczka. Nie zostawił nawet kropeczek w nawiasie, także nasze odpowiedzi stają się bezsensowne. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: admin 04.07.05, 11:42 Admin usunął wpis ballesta z uwagi na tytuł, bo w środku nie było nic takiego, ale moją odpowiedź zostawił. To nie jest w porządku. Teraz wygląda to tak, jakby to był mój samodzielny post. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 [...] 04.07.05, 11:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: admin 04.07.05, 11:50 a jest napisane : Uwaga: Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz. no ale jeszcze trzeba pomyśleć... : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: admin 04.07.05, 11:53 Jeśli tak, to teraz mój wpis narusza regulamin, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: admin 04.07.05, 11:52 Wniosek nasuwa się jeden, albo nie odpowiadać balciowi, albo walic ostro, z grubej rury, to może wtedy admin wszystko usunie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 hahahahahaha ... a to dobre !!! 04.07.05, 13:16 suonko się dziś napoci... ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do amina tego forum 07.07.05, 23:28 Aminie--Ty raczej kasuj wulgarne wypowiedzi niektórych forumowiczów a nie historie naszego regionu---------------historii nie da się zmienić--zrozum to! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do amina tego forum 07.07.05, 23:30 poczytaj sobie ten wątek i pomyśl co masz zrobić forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=26142162 Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do amina tego forum 08.07.05, 00:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=26173943 , forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=26174107 Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do amina tego forum 08.07.05, 00:13 jestem ciekawa,czy jutro jeszcze będą Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do amina tego forum 08.07.05, 08:38 Od: sloneczko1@gazeta.pl Data: 2005-07-08 08:34 Do: forum.abuse@gazeta.pl Temat: rozwiń nagłówek proszę mi napisać w czym naruszyłam etykiete forum gliwice,że amin tego forum intensywnie wycina moje watki--oto tytuły:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=26173943,forum.gazeta.pl/forum/72,2.html ?f=94&w=26174107 a taki wątek w którym forumowicze sie obrażają zostawia :forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=26142162 ,tu także dałam i prosze przeczytać ten link:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=324&w=26174657 - dla mnie to jest historia naszych terenów i chyba tylko zapatrywaniom politycznym amina forum gliwice moge zawdzieczać te wycinki,a może to ktoś z rodziny?jeżeli tak to mógl mi napisać i wtenczas bym tego tam nie dawała--które z tych punktów naruszyłam--proszę o jasną i w miarę szybką odpowiedź--Regulamin Forum Gazeta.pl 1. Regulamin niniejszy określa zasady świadczenia usługi drogą elektroniczną przez spółkę AGORA SA z siedzibą w Warszawie, ul. Czerska 8/10, 00-732 Warszawa, na rzecz użytkowników prowadzonego przez nią portalu internetowego Gazeta.pl, polegającej na umożliwieniu użytkownikom bezpłatnego uczestniczenia w Forum Gazeta.pl w celu wymiany informacji, komentarzy i opinii na różnorodne tematy. 2. Dostęp do serwisu Forum Gazeta.pl posiadają wszyscy użytkownicy publicznej sieci Internet. Ci z użytkowników, którzy założyli uprzednio konto w portalu internetowym Gazeta.pl mogą używać na stronach Forum Gazeta.pl zarezerwowanych dla nich loginów. AGORA może uwarunkować umożliwienie zamieszczania wpisów na wybranych lub wszystkich kategoriach Forum Gazeta.pl od dokonania przez użytkowników uprzedniej rejestracji w portalu internetowym Gazeta.pl. 3. Uczestnik Forum Gazeta.pl publikuje swoje komentarze i opinie wyłącznie na własną odpowiedzialność. AGORA nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za treści zamieszczane przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl. 4. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc. 5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety. 6. Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych. 7. AGORA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i 6 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Forum Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Użytkownik zamieszczając wpis na stronie Forum Gazeta.pl przyjmuje do wiadomości, że ewentualne usunięcie przez AGORĘ zamieszczonego przez niego wpisu jest równoznaczne z powiadomieniem go o zamiarze usunięcia wpisu ze względu na naruszenie postanowień pkt. 4, 5 i 6 regulaminu lub ze względu na wpłynięcie urzędowego zawiadomienia lub uzyskanie przez administratora Forum Gazeta.pl wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze zamieszczonego wpisu. 8. Przy publikacji zamieszczonego przez użytkownika wpisu AGORA może publikować część adresu IP, z którego nastąpiło połączenie z serwerem portalu Gazeta.pl przy zamieszczaniu wpisu. AGORA nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych użytkowników Forum Gazeta.pl innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika, którego dane dotyczą lub też na żądanie uprawnionych organów państwa na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań. 9. AGORA dołoży wszelkich starań w celu zapewnienia prawidłowego działania Forum Gazeta.pl oraz udzieli pomocy w rozwiązywaniu problemów dotyczących jego funkcjonowania. 10. AGORA zastrzega sobie prawo do wyłączenia stron Forum Gazeta.pl z treści serwisu Gazeta.pl bez podawania przyczyn takiego działania. 11. Uczestnicy Forum poprzez umieszczenie swoich komentarzy i opinii na stronach Forum wyrażają zgodę na publikowanie tych treści w "Gazecie Wyborczej" oraz innych mediach wydawanych przez AGORĘ. 12. Regulamin niniejszy obowiązuje od momentu jego opublikowania. AGORA zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszym regulaminie. Wszelkie zmiany stają się obowiązujące w momencie ich opublikowania na tej stronie. Copyright © Agora SA˙•˙O nas˙•˙Reklama˙•˙Ochrona prywatności˙•˙Mapa serwisuPoleć stronę znajomym | Zgłoś problem lub błąd w przeciwnym razie proszę o zwrócenie wątków na te forum i przeproszenie mnie za naganne zachowanie amina Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: do amina tego forum 08.07.05, 10:30 może jak się zwrócisz do aDmina - to Ci odpowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: do amina tego forum 08.07.05, 10:34 a może wystarczyłoby przeczytać z większą dozą zrozumienia regulamin wklejony do listu ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do sss9 08.07.05, 10:41 brałeś udział w tej rozmowie i co było tam takiego,że amin ją wykasował?widziałam też na innych forach twoje wpisy na ten temat,i jakoś tam tego nie wykasowano Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Meg-s 08.07.05, 10:43 może jak się zwrócisz do aDmina - to Ci odpowie ;) o kim mówisz meg-s? czy ja żle adresuję moje posty?nie znam sie jeszcze tak dobrze---podaj mi ten adres--proszę Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: do słoneczka1 08.07.05, 10:55 1. też nie bardzo rozumiem dlaczego wylatują akurat Twoje posty a inne nie 2. nie wiem na jaki adres piszesz - myślałam że tylko wołasz na forum 3. z tym aminem/adminem - to był właściwie żart - jako typowa Panna mam skłonności do poprawiania innych - i często nie umiem się powstrzymać :) - jeśli Cię tym uraziłam, to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: do słoneczka1 08.07.05, 10:59 tytuuj odpowiednio : Admin , nie Amin. na Silesianie to jednak bardziej pasuje niż tu , nieprawdaż ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 08.07.05, 11:00 sss9 napisał: > tytuuj odpowiednio : Admin , nie Amin. na Silesianie to jednak bardziej pasuje > niż tu , nieprawdaż ? ; ) tytuŁuj jak poprawiać - to po równo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do sss9 08.07.05, 11:05 może i pasuje ,ale to nasza historia a nie każdy chodzi po wszystkich forach--ja tam też znalazłam sie przypadkowo i to niedawno---a gdzie jest regulamin tego forum,że akurat o tym nie mozna pisać?nie rozpowszechniam rzadnych idei faszystowskich ani komunistycznych,czy nawet innych--to tylko historia---nawet nie obrażam nikogo ani nie wyrażam się wulgarnie--więc co go boli?to były wiadomości podane przez prasę na ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: do sss9 08.07.05, 11:32 dlatego właśnie jest taka mnogość , do wyboru fora tematyczne. nie będziesz chyba na FG wklejać przepisów na omlet z ryby ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do sss9 08.07.05, 11:49 ---a gdzie jest regulamin tego forum,że akurat o tym nie mozna pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: do sss9 08.07.05, 12:25 sss9 napisał: > dlatego właśnie jest taka mnogość , do wyboru fora tematyczne. > nie będziesz chyba na FG wklejać przepisów na omlet z ryby ? nie przesadzaj - wątki kulinarne zawsze cieszyły się dużą popularnością w końcu jest to na temat bo każdy gliwiczanin niezależnie od opcji - musi jeść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: do sss9 08.07.05, 12:51 meg_s napisała: > sss9 napisał: > > > dlatego właśnie jest taka mnogość , do wyboru fora tematyczne. > > nie będziesz chyba na FG wklejać przepisów na omlet z ryby ? > > nie przesadzaj - wątki kulinarne zawsze cieszyły się dużą popularnością > w końcu jest to na temat bo każdy gliwiczanin niezależnie od opcji - musi > jeść ;) :))) jakbyś zjadł moje żołądki , to napewno chciałbyś mieć wątek kulinarny! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: do sss9 08.07.05, 14:40 : )))) zamiast takiego wątku wolałbym te żołądki... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Meg-s 08.07.05, 11:06 nie uraziłaś mnie w niczym,myślałam,że istnieje jeszcze jakiś inny adres-------pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: do słoneczka1 08.07.05, 11:32 meg_s napisała: - jako typowa Panna mam > skłonności do poprawiania innych - i często nie umiem się powstrzymać :) - > jeśli Cię tym uraziłam, to przepraszam panna...hmmm, ma wiele wspólnych cech z koziorożcem... nawet znaki mamy pokrewne ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do amina tego forum 08.07.05, 12:14 piekna odpowiedź,tylko gdzie ja tu oskarżam i podaje dane osobowe? to tylko linki tego co juz dawno zostało napisane Od: forum.abuse@gazeta.pl Data: 2005-07-08 11:15 Do: sloneczko1@gazeta.pl Temat: Re: rozwiń nagłówek Witamy, Oskarżanie na forum osoby prywatnej i ujawnianie jej danych osobowych jest niezgodne z regulaminem forum i zasadami netykiety. pozdrawiamy, Administracja Forum Odpowiedz Link Zgłoś