Dodaj do ulubionych

CZY W JAKIKOLWIEK SPOSÓB ZŁOŻYŁEŚ HOŁD OFIAROM TRAGEDII W USA??

IP: *.centrum.gliwice.pl 13.09.01, 22:58
Jeżeli tego nie zrobiłeś, a czujesz taką potrzebe , zachęcam Cie do zapalenia
symolicznego znicza przy pomniku "Gliwiczanom ofiarom wojen i totalitaryzmów".
Pomnik ten znajduje się w Parku Chopina. (Już obecnie pali się tam
kilkadziesiąt zniczy). Pomnik ten sympolizuje: LUDZKĄ TRAGEDIE!!!!!
Chyba nie pozostajesz obojętny na to co się stało.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirek Re: CZY W JAKIKOLWIEK SPOSÓB ZŁOŻYŁEŚ HOŁD OFIAROM TRAGEDII W USA?? IP: *.*.*.* 14.09.01, 03:35
      Mile. Zapalcie jedna odemnie. Wczoraj cale nasze biuro (i chyba cala Kanada)
      oddalo krew - odpowiedz na apel Czerwonego krzyza US - dla mnie to byl pierwszy
      raz...
    • Gość: Emma Re: CZY W JAKIKOLWIEK SPOSÓB ZŁOŻYŁEŚ HOŁD OFIAROM TRAGEDII W USA?? IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.01, 13:29
      Mysle o nich i tym wydarzeniu prawie caly czas. Zapal prosze tez swieczke za
      mnie.
    • Gość: sara Re: CZY W JAKIKOLWIEK SPOSÓB ZŁOŻYŁEŚ HOŁD OFIAROM TRAGEDII W USA?? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 20:27
      Gość portalu: Jack napisał(a):

> Jeżeli tego nie zrobiłeś, a czujesz taką potrzebe , zachęcam Cie do zapalenia
      > symolicznego znicza przy pomniku "Gliwiczanom ofiarom wojen i totalitaryzmów".
      > Pomnik ten znajduje się w Parku Chopina. (Już obecnie pali się tam
      > kilkadziesiąt zniczy). Pomnik ten sympolizuje: LUDZKĄ TRAGEDIE!!!!!
      > Chyba nie pozostajesz obojętny na to co się stało.

Tak, ja palę świeczki od 19.00 w oknach mojego domu. W oknach sąsiadów też widzę
      plomyczki swiec. Jednoczymy się w bólu z rodzinami zamordowanych.

• Gość: Ballest Re: CZY W JAKIKOLWIEK SPOSÓB ZŁOŻYŁEŚ HOŁD OFIAROM TRAGEDII W USA?? IP: 62.67.1.* 14.09.01, 21:39
        Bylem w kosciele i modlilem sie nie tylko za niewinne ofiary (CIA wylaczajac)w
        N.Yorku ,ale takze za ofiary w Dreznie, Hiroshimie i Nagasaki.
        Mysle ze Bush z rozsadkiem postapi i nie zpowoduje nowych ofiar w ludnosci
        cywilnej.( obojetnie jakiego wyznania i narodowosci)
        • hanys_hans Re: CZY W JAKIKOLWIEK SPOSÓB ZŁOŻYŁEŚ HOŁD OFIAROM TRAGEDII W USA?? 15.09.01, 09:49
          Ja kery chce swiyczka we internecie zas´wiycic´ to moge pod tym adresym:

http://lightacandle.sol.dk/
          • Gość: Jack Re: CZY W JAKIKOLWIEK SPOSÓB ZŁOŻYŁEŚ HOŁD OFIAROM TRAGEDII W USA?? IP: *.centrum.gliwice.pl 16.09.01, 21:31
            Zapalnie świeczki na stronie internetowej to może jest troche bardziej
            nowoczesne ale nie ma to wielkiego znaczenia. Zajmuje to 5 sekund i tyle. Wiem
            że ciężko jest wyjść z domu i kupic znicz!!! Ludzie więcej życia!!! Nie bądźcie
            tacy leniwi!!!
    • Gość: ober Re: CZY W JAKIKOLWIEK SPOSÓB ZŁOŻYŁEŚ HOŁD OFIAROM TRAGEDII W USA?? IP: 193.194.145.* 17.09.01, 16:37
      zapalilem w zeszla srode swieczke pod ambasada USA w Berlinie (nie bezposrednio
      pod... przed barykada na Friedrichstrasse) w imieniu wszystkich slazakow ktorzy
      tego nie mogli zrobic
      • Gość: Jack Re: CZY W JAKIKOLWIEK SPOSÓB ZŁOŻYŁEŚ HOŁD OFIAROM TRAGEDII W USA?? IP: *.centrum.gliwice.pl 17.09.01, 21:59
        Dzieki, za te swieczki, i za pamiec o Slazakach!
        • Gość: Mada Żółte wstążeczki IP: *.necik.pl 17.09.01, 22:25
          Prócz zapalenia zniczy, można jescze na znak solidarności z narodem
          amerykańskim przypiąć zółtą wstążeczkę... Sa rozdawane na ulicy Gliwic,
          wystarczy odnaleźć stolik Unii Wolności, najcześciej stojący naprzeciw
          MCDonalda. To dzięki UW, noszę wstażeczkę cały czas.I ilekroć na nią spojrzę,
          przypomina mi się ogrom tragedii Narodu Amerykańskiego
          • Gość: Jack Re: Żółte wstążeczki IP: *.centrum.gliwice.pl 19.09.01, 20:28
            Dzieki za informacje!!Pozdrownia!!
      • Gość: Szwager Re: CZY W JAKIKOLWIEK SPOSÓB ZŁOŻYŁEŚ HOŁD OFIAROM TRAGEDII W USA?? IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.01, 23:44
        i jo Ci fajnie za to dziynkuja .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka