meg_s 24.07.05, 07:54 kaaaaaaaaaawyyy.... aha - dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bene Re: Dzień dobry(5) IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.05, 08:17 Juz zalono kawa,jeszcze iyno mlyczko i gotowe Tysz dziyndobry :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dzień dobry(5) 24.07.05, 08:28 dzień dobry wszystkim dobrza rzecz ta kawa z rana ale spać to dalej mi sie chceeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dzień dobry(5) 24.07.05, 09:16 Dzień dobry i pogodnej niedzieli wszystkim. Słońce wyjrzało śmiało zza chmur,pewno wybudzi resztę śpiochów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bene Re: Dzień dobry(5) IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.05, 10:56 pozdrowiom wszyskich i dolonczom serdeczne usciski wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1634250,61346,2434962.html?x=27 Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Dzień dobry(5) 24.07.05, 16:17 dziń dybry:) a co tak znowu od rana na nogach w dzień Pański? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Bartoszcze 24.07.05, 16:24 powiedz,że Ty dopiero wstałeś?nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: Bartoszcze 24.07.05, 16:47 sloneczko1 napisała: > powiedz,że Ty dopiero wstałeś?nie wierzę Zapiyuu pieroon wczora i niywiy czy teroski je rano abo jusz wieczoor?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Bartoszcze 24.07.05, 17:07 słoneczko 1 napisało: <powiedz,że Ty dopiero wstałeś? nie wierzę> To pewno po tych uściskach : Gość: Bene pozdrowiom wszyskich i dolonczom serdeczne usciski wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1634250,61346,2434962.html?x=27 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Bartoszcze 24.07.05, 17:13 htpp://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1634250,61346,2434962.html?x=27 Sorki ten link poprawny do poprzedniego postu. Ps. Chyba z wprawy wyszłam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry(5) 25.07.05, 05:50 kolejny dzień, kolejny tydzień..... eeeh - dzień dobry jak się tylko uporam - uzupełnię wątek "mini-przewodnika" :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry(5) 25.07.05, 08:05 Dzień ....prawie dobry... Po urlopie duuużo pracy. Trzeba sie jakoś z tym uporać....i miły telefon z rana od ...chyba przyjaciela.:))) Miłego dnia MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Dzień dobry(5) 25.07.05, 10:58 Dzień dobry! Czy ten wątek nie powinien już mieć nr 8? :) PS. Wczorajszym pytającym - niestety nie wstawałem około 16:) ale tez nie przed 8. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dzień dobry(5) 25.07.05, 11:13 Małe słonka na Dzień Dobry Lipcowe „Dzień Dobry” znad łąki się unosi, dojrzałym kłosem na polach o żniwa prosi, skacze, jak zając w kwitnących trawach, by po chwileczce, przejrzeć się w stawach. Przędzę złocistą rozwija wczesnym rankiem pochyla się z zachwytem nad małym rumiankiem. I te małe słoneczka wraz z ich słodkim zapachem, życzliwą ręką podaje, gdy właśnie pijesz herbatę. Napisany 2005.07.22 Autor: Maryla 5 z 12 poziomów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Dzień dobry(5) IP: 150.254.85.* 25.07.05, 11:24 sloneczko1 napisała: > Małe słonka na Dzień Dobry > > Lipcowe „Dzień Dobry” znad łąki się unosi, > dojrzałym kłosem na polach o żniwa prosi, > skacze, jak zając w kwitnących trawach, > by po chwileczce, przejrzeć się w stawach. > > Przędzę złocistą rozwija wczesnym rankiem > pochyla się z zachwytem nad małym rumiankiem. > I te małe słoneczka wraz z ich słodkim zapachem, > życzliwą ręką podaje, gdy właśnie pijesz herbatę. > > Napisany 2005.07.22 > Autor: Maryla 5 z 12 poziomów Pozdrow Maryle Sloneczko, ciekawe czy jest taka ladna jak jej wiersz ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Pita 25.07.05, 11:41 tutaj ją znajdziesz i możesz jej to sam powiedzieć,napewno się ucieszy,że podobają się jej wiersze www.wiersze.bej.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit do Słoneczka IP: 150.254.85.* 25.07.05, 11:47 sloneczko1 napisała: > tutaj ją znajdziesz i możesz jej to sam powiedzieć,napewno się ucieszy,że > podobają się jej wiersze www.wiersze.bej.pl/ Dzieki kochane śląskie Słoneczko, pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry(5) 26.07.05, 07:32 tak - ten wątek powinien mieć numer porządkowy 8 :D no i widzicie w jakim ja stresie żyję ? ;) dzień dobry :) tak się zgadzam - w nocy pada, w dzień słońce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry(5) 26.07.05, 07:35 meg_s napisała: > tak - ten wątek powinien mieć numer porządkowy 8 :D > no i widzicie w jakim ja stresie żyję ? ;) > > dzień dobry :) > tak się zgadzam - w nocy pada, w dzień słońce :)) witaj Meg! a bo to tylko TY ???? ..ja też tak lubię , takie ma być lato!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Dzień dobry(5) 26.07.05, 12:06 Dzień dobry! A swoją drogą jakoś wymiotło wiele nicków - kanikuła to, czy zbiorowe banowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry(5) 26.07.05, 18:00 bartoszcze napisał(a): > Dzień dobry! > A swoją drogą jakoś wymiotło wiele nicków - kanikuła to, czy zbiorowe banowanie > ? > eeeeee...tyle naraz ??? to chyba jednak wakacje....ale za to ile nowych sie pojawiło... tylko ile osób sie nimi naprawdę posługuje??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowany_hanys_hans Re: Dzień dobry(5) 26.07.05, 18:15 myha1 napisała: > eeeeee...tyle naraz ??? to je taki jedyn co mo "tyle naraz" ungyfer fafnoscie nickoow pyrsk_zabanowany_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Dzień dobry(5) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:30 masz trudności z zagadkami? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry(5) 26.07.05, 22:48 Gość portalu: black napisał(a): > masz trudności z zagadkami? noooo...i nie chce mi się ich rozwiązywać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dzień dobry(5) 27.07.05, 09:47 Dzień dobry No wreszcie słońce ,miłego dzionka. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry(5) 28.07.05, 06:42 witam wszystkich po dmiu przymusowego "odwyku" nie, nie - nie zabanowali mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dzień dobry(5) 28.07.05, 07:46 Poranek serca Poranek otuli nas świezością dnia... Ogrzeje nadzieją... Śniadanie zjemy na polanie- soczyste poziomki Popijemy rosą... Na deser mamy siebie- z bitą śmietaną W polewie czekoladowej... Tego nie ma w żadnej restauracji w żadnym innym miejscu bo najwspanialszy poranek Jest w Twoim sercu... Autor: * dawid * Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry(5) 28.07.05, 08:32 meg_s napisała: > witam wszystkich po dmiu przymusowego "odwyku" > > nie, nie - nie zabanowali mnie :D Witaj Meg...jak się udała sesja?? Miłego dnia , ....to jest prawdziwe lato...tak lubię ! Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dzień dobry(5) 28.07.05, 12:27 Parno i duszno,no to ucieczka nad jeziorko. Miłego dnia wszystkim pracusiom :)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry(5) 28.07.05, 12:50 annak12 napisała: > Parno i duszno,no to ucieczka nad jeziorko. > > Miłego dnia wszystkim pracusiom :)) pracusiom....:))myślisz , że z wyboru??? nie jestem taka okrutna dla siebie,:(( ale mus to mus...dla chleba Panie , dla chleba :)) zabierz ze sobą krem z wysokim filtrem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry(5) 29.07.05, 06:30 jak ja nienawidzę upałów !!!!!!!!!!! "wydajność" spada - zaległości rosną snuję się jak mucha w smole mimo wszystko "dzień dobry" :) sesja foto udała się nienajgorzej - dzięki MyHa za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dzień dobry(5) 29.07.05, 06:39 kto rano wstaje ten.......musi robić cały dzień-----------------witam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry(5) 29.07.05, 07:51 Dzień dobry dziewczyny...no i chłopaki :)) Meg , a ja lubię ciepełko....na leżaczku...na działce ...pod gruszą , na dowolnie wybranym boku..:))) A na dziś zapowiadaja jeszcze cieplej...przeżyjemy jakoś. Życzę Wam przyjemnego cienia lub sprawnej klimatyzacji Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Witaj mi Slońce !!!! 29.07.05, 13:50 Witam wszystkich uuufff,nawet przy klawiaturce pot leci! Biedny mój piesek,nie może sobie miejsca znależć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Witaj mi Slońce !!!! IP: 150.254.85.* 29.07.05, 14:01 annak12 napisała: > Witam wszystkich > > uuufff,nawet przy klawiaturce pot leci! > Biedny mój piesek,nie może sobie miejsca znależć. Wlej mu chlodnego browarka, napewno bedzie wdzieczny. Pozdr !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Witaj mi Slońce !!!! 29.07.05, 14:08 Gość portalu: Pit napisał(a): Wlej mu chlodnego browarka, napewno bedzie wdzieczny. > > Pozdr !!!! Jest już po browarku,i nic.Może drugiego chce? ;))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Witaj mi Slońce !!!! IP: 150.254.85.* 29.07.05, 14:15 annak12 napisała: > Gość portalu: Pit napisał(a): > > Wlej mu chlodnego browarka, napewno bedzie wdzieczny. > > > > Pozdr !!!! > > Jest już po browarku,i nic.Może drugiego chce? ;))) > > Pozdr. Zadajesz straszne pytania. Kto by nie chcial, w dodatku przy takich temperaturach? Stwor dobrze wychowany jest i nie chce sie narzucac, bo biedak sam nie ma kasy na browarki i jest zdany na Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Witaj mi Slońce !!!! 29.07.05, 14:36 Gość portalu: Pit napisał(a): > Zadajesz straszne pytania. Kto by nie chcial, w dodatku przy takich > temperaturach? Stwor dobrze wychowany jest i nie chce sie narzucac, bo biedak > sam nie ma kasy na browarki i jest zdany na Ciebie. Po drugim browarku;)) położył się w toalecie.Chyba tam najchłodniej,abo faktycznie dobrze wychowany:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Witaj mi Slońce !!!! IP: 150.254.85.* 29.07.05, 14:39 annak12 napisała: Po drugim browarku;)) położył się w toalecie.Chyba tam najchłodniej,abo > faktycznie dobrze wychowany:)) Napewno to drugie Annaku, bez wątpienia to inteligentny stwór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Milego weekendu Annak !!!! IP: 150.254.85.* 29.07.05, 15:04 Ino nie przesadzcie ze stworem w spozyciu browarkow...... Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Milego weekendu Pit !!!! 29.07.05, 15:20 Gość portalu: Pit napisał(a): > Ino nie przesadzcie ze stworem w spozyciu browarkow...... Nie bój żaby Pit,jako dobrze wychowany dba o moją kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Milego weekendu Pit !!!! IP: 150.254.85.* 29.07.05, 15:27 annak12 napisała: > Gość portalu: Pit napisał(a): > > > Ino nie przesadzcie ze stworem w spozyciu browarkow...... > > > Nie bój żaby Pit,jako dobrze wychowany dba o moją kasę. Jako "oszczedny" do bólu posener jestem dla stwora naprawde pelen uznania, ze tak dba o kase swego pana. Tak na marginesie nie kupiles stworka moze w Poznaniu? Musze leciec, bywaj Annaku. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Milego weekendu Pit !!!! 29.07.05, 15:37 Gość portalu: Pit napisał: > Musze leciec, bywaj Annaku. Ja też wybywam ,tyle jezior w okolicy.Bywaj Pit. Ps.Zawsze mi się kojarzysz z fiskusem. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Dzień dobry wieczór... 29.07.05, 20:24 uffff...nadal gorąc. Jak przeżyliście ten upalny dzień???....troszkę się z nas wytopiło zbędnego tłuszczyku :)) prawdziwa patelnia... Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dzień dobry wieczór... 29.07.05, 22:22 myha1 napisała: > uffff...nadal gorąc. > Jak przeżyliście ten upalny dzień???....troszkę się z nas wytopiło zbędnego > tłuszczyku :)) > prawdziwa patelnia... No figura prawie idealna;),a tyle różnych dietetycznych specyfików proponują ,a tu tylko słońce . Teraz trochę przyjemniej na dworze ,za to w domu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry(5) 31.07.05, 07:31 no i koniec miłych wakacji naleciało się komarów i innych brzęczydeł.... i brzęczą Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Dzień dobry(5) 31.07.05, 07:58 meg_s napisała: > no i koniec miłych wakacji > naleciało się komarów i innych brzęczydeł.... i brzęczą Dobry rano,może, kawa pomoże?, przeciw brzęczeniu, kopruchow skrzydeł, zawodzeniu,wstań!, doczołgaj się pierwszymi, siłami rana,DO KAWY, Meg_s,Ty leniu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry(5) 31.07.05, 08:09 ożesz Ty .... Rico ;))) ja już pracuję od 6 :) a Ty mi od leni - a fe Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Dzień dobry(5) 31.07.05, 08:27 meg_s napisała: > ożesz Ty .... Rico ;))) > ja już pracuję od 6 :) a Ty mi od leni - a fe No proszę jak pomogło,odreagowało Cię od - brzęczenia tych "ponaddźwiękowców" -,wczoraj czy przedwczoraj krzyczałaś - KAWY,KAWY -,ja nie piję kawy bo BARDZO szkodliwa!,może powinienem napisać kawunię(Ballest???;))),raczej jest jestem za czymś zdrowszym - piwo z rana jak śmietana -. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: i znowu trzeba wstać...............mmmmmmmmmmm 31.07.05, 09:18 Wystarczy taki mały promyk słonka i nagle wszystko się zmienia - wychodzimy ze skorupy, wychodzimy z cienia. Promyk słonka twarze rozświetla i pozwala nagle wierzyć, że jednak są ludzie dobrzy i miłość w nich szerzyć. Na dalszy plan odchodzą nostalgie troski też jakoś znikają, a pokłady snów, marzeń i pragnień nagle dnieją. Niech ten mały promyk rozjaśni nas i niech ta słoneczna cisza swym blaskiem każdego upoi i wszystkim życie umila. Autor: Yeja Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: w końcu jest niedziela to można poleniuchować 31.07.05, 09:19 i jakie to przyjemne nic nie robić Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re:nie lubię poniedziałku.... 01.08.05, 07:52 bo też kto to wymyślił , wstawanie rano kiedy spać się jeszcze chce tak bardzo...no to Dzień dooobry wszystkim , którzy już wstali :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re:ach ,jak przyjemnie............. 01.08.05, 08:59 Rankiem Lubię rano tańczyć chwilę. Witać dzień radością dziecka. Patrzę w okno - świat się śmieje, jestem wtedy taka lekka. Wszystkie kwiaty tańczą ze mną. Cały dom wiruje szczęściem. Nawet gdyby czas się skończył, ja zostanę tu gdzie jestem. Nic nie znaczą już przeszkody, ani myśli czasem smutne. Taniec ma ogromną siłę. Rytmem skocznym wszystko utnie. Napisany 2005.07.28 Autor: zuzienka Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re:nie lubię poniedziałku.... 01.08.05, 11:31 Dzień dobry wszystkim niewyspanym:) Refleksja ogólna - chyba skończył się okres urlopów/banów i zaczyna się po staremu..:( Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry(5) 01.08.05, 13:01 spóźnione "dzień dobry" - ale po odblokowaniu czytam wątki po kolei, żeby ni słówka nie uronić :D Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Dzień dobry(5) 01.08.05, 15:55 Dla mnie pendziauek to najlepszy dziyn, bo jak se to godou: "Wenn der Montag vorbei ist, da ist die Woche schon gelaufen" Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry(5) 01.08.05, 16:46 a ja nie lubię poniedziałku i już! Wolno mi!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Dzień dobry(5) 01.08.05, 17:09 Wolno Tobie Myszeczko, tylko uwazaj w poniedzialeczki, zebys jakiegos glodniutenkiego koteczka nie spotkala! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry(5) 01.08.05, 17:25 ballest napisała: > Wolno Tobie Myszeczko, tylko uwazaj w poniedzialeczki, zebys jakiegos > glodniutenkiego koteczka nie spotkala! nie widzę tu nikogo , kto by mi zagrażał...mogłabym sie okazać ciężkostrawna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Dzień dobry(5) 01.08.05, 17:33 kotki lubia myszeczki a jak myszeczke zezra, to sie mleczka napija! Mysle, zes nie je kwasna Dora !? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry(5) 01.08.05, 17:39 ballest napisała: > kotki lubia myszeczki a jak myszeczke zezra, to sie mleczka napija! > Mysle, zes nie je kwasna Dora !? no nie wiem , ale kiedyś tak pisałeś, coś wiesz na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dzień wieczór(5) 01.08.05, 19:50 myha1 napisała: > a ja nie lubię poniedziałku i już! > Wolno mi!!!!:) Ja jeszcze bardziej, nie cierpię poniedziałku!!Zwłaszcza dzisiejszy dał mi popalić,nie dosyć ,że pracy nawał,ktoś bardzo miły nawiedził mi altankę,o rachunkach nie wspominając.Jedyny miły akcent -wiadomości w" skrzynce",pewno od przyjaciela. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień wieczór(5) 01.08.05, 21:59 no przynajmniej jedna bratnia dusza od tych nielubianych poniedziałków :)) ...u mnie nawet skrzynka pusta :( i jak je lubić ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry(5) 02.08.05, 06:40 witamy kolejny słoneczny dzień - na szczęście po ostatnich burzach upał zelżał ach jak ja zazdroszczę wszystkim na urlopach :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry(5) 02.08.05, 07:21 Dzień dobry...a wiesz, że ja też już zazdroszczę urlopowiczom :)) Miłego dnia dla wszystkich pozostających w domu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramon Re: Dzień dobry(5) IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 02.08.05, 07:43 wydaje mi sie ze robimy cos nie tak - wszyscy na urlopach- a my? Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dzień dobry(5) 02.08.05, 08:46 Gość portalu: ramon napisał(a): > wydaje mi sie ze robimy cos nie tak - wszyscy na urlopach- a my? Ktoś musi pracować ,aby drugi wypoczywał.Szkoda tylko ,że nie można cały czas z tego dobra drugiego korzystać! Miłego dnia wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Milego dnia ANNAK IP: 150.254.85.* 02.08.05, 09:06 Dla Ciebie i stwora. Pozdr !!! Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Milego dnia Pit 02.08.05, 09:36 Gość portalu: Pit napisał(a): > Dla Ciebie i stwora. > Dzięki,stwór ma się dobrze.A jako ,że ma cztery łapki,było i tyle "browarków",ale mlecznych.Chciałbyś z mojego pupilka Kiepskiego zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Milego dnia Pit IP: 150.254.85.* 02.08.05, 09:43 annak12 napisała: > Gość portalu: Pit napisał(a): > > > Dla Ciebie i stwora. > > > > Dzięki,stwór ma się dobrze.A jako ,że ma cztery łapki,było i > tyle "browarków",ale mlecznych.Chciałbyś z mojego pupilka Kiepskiego zrobic? Mysle ze twoj stwor, jak i malzonka Ferdka pani Halinka, nie znosi tego "psssssst". Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry(5) 03.08.05, 05:44 "gdy rozum śpi - budzą się upiory" co tu się wczoraj działo ???? witam Rozumie - życzę Ci miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Dzień dobry(5) IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 03.08.05, 07:16 myha1 napisała: > Witaj Meg, > Dzień dobry rozumnym... i uposledzonym Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry(5) 03.08.05, 07:24 Gość portalu: Ramon napisał(a): > myha1 napisała: > > > Witaj Meg, > > Dzień dobry rozumnym... > i uposledzonym upośledzonym mówimy nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Dzień dobry(5) IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 03.08.05, 07:35 dzien dobry dla: ubogich i ubozszych, madrych, madrzejszych i inteligentnych, bogatych, bogatszych i zadowolonych, dlugich, dluszszych i w samras, grubych, grubszych i na diecie, czeskich, polskich i niemieckich... tanich, tanszych i niepoczebnych, ludzi, ludziejszych i normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry(5) 03.08.05, 07:42 Gość portalu: Ramon napisał(a): > dzien dobry dla: > ubogich i ubozszych, > madrych, madrzejszych i inteligentnych, > bogatych, bogatszych i zadowolonych, > dlugich, dluszszych i w samras, > grubych, grubszych i na diecie, > czeskich, polskich i niemieckich... > tanich, tanszych i niepoczebnych, > ludzi, ludziejszych i normalnych. Ramon , a może Ty wiesz co to wczoraj się tu porobiło??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Dzień dobry(5) IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 03.08.05, 07:54 wydaje mi sie ze FG jest znowu normalne. Urlopy sie pokonczyly i nawt nasze kundelki znowu sie pojawily;-) Brakuje tylko jeszcze Braida. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry(5) 03.08.05, 08:17 polemizowałabym ze słowem "normalne" ;)))) może raczej "takie jak zwykle" - chyba że chodzi o "normę" specyficzną dla FG ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon6 Re: Dzień dobry(5) 03.08.05, 08:29 to forum jest jusz pszyslowiowe: ...dyskusja jak na FG;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Dzień dobry(5) 03.08.05, 09:39 To prawdziwy ramon, czy podróba? Napisz coś na Silesianie, to może wystawię certyfikat oryginalności:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Dzień dobry(5) 03.08.05, 09:36 Obawiam się, że Rozum zapada w głęboki sen.. Ale bądźmy optymistami:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzień dobry(5) 03.08.05, 09:39 witam ! założyłem wątek z którego może dowiemy się od mondrych czegoś o Niemcach. tak dla odmiany po notorycznym uświadamianiu nas o polskich przywarach... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry(5) 04.08.05, 05:39 wszystko przemawia za tym żeby nie wychylać nosa z domu, a najlepiej pospać jeszcze - ale niestety... przetwania kolejnego dnia życzę wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowany_hanys_hans Re: Dzień doby(5) 04.08.05, 06:13 meg_s napisała: > wszystko przemawia za tym żeby nie wychylać nosa z domu, a najlepiej pospać > jeszcze - ale niestety... > > przetwania kolejnego dnia życzę wszystkim :) Dzień doby przetwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Dzień doby(5) IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 04.08.05, 06:45 Auf die Plätze, feeeeertig, lous!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień doby(5) 04.08.05, 07:01 nieomylny się odezwał no i co - "zjadłam" literkę - stało się coś ??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: dzień... 04.08.05, 07:14 ...prawie dobry byłby , gdyby nie te chmury....spaaaaać , co za okrucieństwo wstać w taką pogode o 6.30.... miłeeego Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: dzień... 04.08.05, 08:23 Dobry ! nie jest tak znowu źle, chłodniej - uff... meg i myha jak testy, zdałyście ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: dzień... 04.08.05, 08:45 sss9 napisał: > Dobry ! > nie jest tak znowu źle, chłodniej - uff... > meg i myha jak testy, zdałyście ? ; ) :))) słabiutko !!! przynajmniej ja, nie wiem jak Meg? nigdy tak nisko nie byłam oceniona ...cóż , startowałam bez przygotowania , a o tym , że byłam testowana dowiedziałam się dłuuuugo po castingu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: dzień... 04.08.05, 08:51 : ))) a ja pamiętam, że jakiś rok temu już czytałem jak to ballest testy na Polakach robił. nawet hasło miał takie samo : całe życie to test. wczoraj miałem wrażenie deja vu ... : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: dzień... 04.08.05, 09:10 sss9 napisał: > : ))) a ja pamiętam, że jakiś rok temu już czytałem jak to ballest testy na > Polakach robił. nawet hasło miał takie samo : całe życie to test. wczoraj miałe > m > wrażenie deja vu ... : ))) tylko , że ja na forum jestem od lutego , nie miałam zielonego pojęcia , że można testować kogoś w ten sposób ? :))) ...cóż człowiek całe życie sie uczy....i głupi umiera hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: dzień... 04.08.05, 09:24 myha1 napisała: > tylko , że ja na forum jestem od lutego , nie miałam zielonego pojęcia , że > można testować kogoś w ten sposób ? :))) dość pokrętna metoda i takież cele, ale z geszichty wiemy, że bywali już "lepsi", np. dr. Mengele, też chciał coś sobie udowodnić... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
blank_zabanowany_hanys_hans Re: dzień... 13.08.05, 19:39 www.dd.pl/pub/wydania_do_pobrania/fala/fala_2.pdf Odpowiedz Link Zgłoś