Dodaj do ulubionych

Gliwickie Forum, !!! Etykieta znowu wrocila !!! ?

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.08.02, 00:06
Musze przyznac, ze od paru tygodni zaczyna sie kultura na naszym Forum
poprawiac a ja myslalem, ze toniemy i nie ma deski ratunkowej w poblizu.
Czlowiek sie moze mylic.;-))))*
Obserwuj wątek
    • Gość: Slimok Re: Gliwickie Forum, !!! Etykieta znowu wrocila ! IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.02, 00:14
      No ja, tyn faktor co sztyrowou pojechou widocznie na urlop.
      • meg_s Re: Gliwickie Forum, !!! Etykieta znowu wrocila ! 19.08.02, 08:52
        Gość portalu: Slimok napisał(a):

> No ja, tyn faktor co sztyrowou pojechou widocznie na urlop.

no - tego Ci nie zapomnę :-/
    • Gość: Slimok Prawdziwo etyketka IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.02, 00:20
      www.browar.pl/birofilia.php3?id=898
      to je dopiyro etyketa!!!
      • Gość: Ballest Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.08.02, 09:12
        Godosz, ze to te co na urlopie som, te sztyrsendry bouy???
        • Gość: ballest Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.08.02, 09:13
          Z inny beczki, jou kiedys zbierou etykietki z piwa, mom kajs albumy lezec.
          • Gość: Slimok Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.02, 10:18
            A niymosz tam jakyjs kaj stoi "Glywice"?
            • Gość: Ballest Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.08.02, 10:48
              Mom przedwojenne z Pilzna, ale niy z Gleiwitz !!!szkoda
              • hanys_hans Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? 18.08.02, 10:50
                Gość portalu: Ballest napisał(a):

> Mom przedwojenne z Pilzna, ale niy z Gleiwitz !!!szkoda

beno.sytes.net/webs/beno/glywice/?gal1=Glywicki%20browar&gal2=0,thumb,
                • Gość: Slimok Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.02, 11:10
                  Ja Hanys, jo myslou co mozno Ballest mo cos czego jeszcze niyma na tyj zajcie.
                  Szkoda. A mozno kerys inkszy cosik nom dosle.
              • Gość: Slimok Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.02, 11:08
                Aaa, prowdziwy Pilsner! To je jedne z nijlepszych pifffof!

Ale, wiysz co spomnious mi prawie ze mom kaca jak pieron.
                • hanys_hans Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? 18.08.02, 11:11
                  Gość portalu: Slimok napisał(a):

> Aaa, prowdziwy Pilsner! To je jedne z nijlepszych pifffof!
                  >
                  > Ale, wiysz co spomnious mi prawie ze mom kaca jak pieron.

Antek und franzek haben Lohnzahlung gehabt. Nun stehen sie an der Theke bei
                  Scobel im Brauereiausschank am Germania- Platz in Gleiwitz. Sie trinken ein,
                  zwei....na ja, schließlich sind es acht Bier und ebensoviel Schnäpse. Ein
                  diensteifriger Kellner versucht die nur noch mühsam Stehenden zum Sitzen
                  einzuladen und ihnen einen Tisch anzuweisen, worauf aber Antek voller
                  Entrüstung erklärt: "Wir wollen hier doch keine Sauferei anfangen!"
        • hanys_hans Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? 18.08.02, 11:58

> Godosz, ze to te co na urlopie som, te sztyrsendry bouy???

Ballest, jako to je Matti pojechou na urlop i wyrzygnika jusz tysz niyma,
          morzno go wzioon mit abo inakszy wyrzygnik to je od niego czuoonek!

pyrsk_pirat_hanys_hans
          • wyrzygnik Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? 19.08.02, 09:00
            hanys_hans napisał:

> Gość portalu: Ballest napisał(a):
            >
            > > Godosz, ze to te co na urlopie som, te sztyrsendry bouy???
            >
            > Ballest, jako to je Matti pojechou na urlop i wyrzygnika jusz tysz niyma,
            > morzno go wzioon mit abo inakszy wyrzygnik to je od niego czuoonek!
            >
            > pyrsk_pirat_hanys_hans

Chyba jestes inteligentny inaczej skoro uwazasz ze mozesz miec urlop ode mnie
            ciamtaku.

Pyrsk!
    • Gość: ! Re: Gliwickie Forum, !!! Etykieta znowu wrocila ! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 18.08.02, 10:02
      Juz to ostatnio stwierdzilem, nie ma dziwne antysemitow i szowinistow brak to zaraz
      lepiej.

Gruß !
    • meg_s Re: Gliwickie Forum, !!! Etykieta znowu wrocila ! 19.08.02, 08:53

> Musze przyznac, ze od paru tygodni zaczyna sie kultura na naszym Forum
      > poprawiac a ja myslalem, ze toniemy i nie ma deski ratunkowej w poblizu.
      > Czlowiek sie moze mylic.;-))))*

widocznie ten co zakładał prowokacyjne wątki - zmęczył się albo ma co innego na
      mysli
      • Gość: Ballest Re: Gliwickie Forum, !!! Etykieta znowu wrocila ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.08.02, 09:32
        Nie wiem, ale nie wywoluj wilka z lasu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka