Gość: Ballest IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.08.02, 00:06 Musze przyznac, ze od paru tygodni zaczyna sie kultura na naszym Forum poprawiac a ja myslalem, ze toniemy i nie ma deski ratunkowej w poblizu. Czlowiek sie moze mylic.;-))))* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Slimok Re: Gliwickie Forum, !!! Etykieta znowu wrocila ! IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.02, 00:14 No ja, tyn faktor co sztyrowou pojechou widocznie na urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Gliwickie Forum, !!! Etykieta znowu wrocila ! 19.08.02, 08:52 Gość portalu: Slimok napisał(a): > No ja, tyn faktor co sztyrowou pojechou widocznie na urlop. no - tego Ci nie zapomnę :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimok Prawdziwo etyketka IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.02, 00:20 www.browar.pl/birofilia.php3?id=898 to je dopiyro etyketa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.08.02, 09:12 Godosz, ze to te co na urlopie som, te sztyrsendry bouy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.08.02, 09:13 Z inny beczki, jou kiedys zbierou etykietki z piwa, mom kajs albumy lezec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimok Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.02, 10:18 A niymosz tam jakyjs kaj stoi "Glywice"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.08.02, 10:48 Mom przedwojenne z Pilzna, ale niy z Gleiwitz !!!szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? 18.08.02, 10:50 Gość portalu: Ballest napisał(a): > Mom przedwojenne z Pilzna, ale niy z Gleiwitz !!!szkoda beno.sytes.net/webs/beno/glywice/?gal1=Glywicki%20browar&gal2=0,thumb, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimok Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.02, 11:10 Ja Hanys, jo myslou co mozno Ballest mo cos czego jeszcze niyma na tyj zajcie. Szkoda. A mozno kerys inkszy cosik nom dosle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimok Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.02, 11:08 Aaa, prowdziwy Pilsner! To je jedne z nijlepszych pifffof! Ale, wiysz co spomnious mi prawie ze mom kaca jak pieron. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? 18.08.02, 11:11 Gość portalu: Slimok napisał(a): > Aaa, prowdziwy Pilsner! To je jedne z nijlepszych pifffof! > > Ale, wiysz co spomnious mi prawie ze mom kaca jak pieron. Antek und franzek haben Lohnzahlung gehabt. Nun stehen sie an der Theke bei Scobel im Brauereiausschank am Germania- Platz in Gleiwitz. Sie trinken ein, zwei....na ja, schließlich sind es acht Bier und ebensoviel Schnäpse. Ein diensteifriger Kellner versucht die nur noch mühsam Stehenden zum Sitzen einzuladen und ihnen einen Tisch anzuweisen, worauf aber Antek voller Entrüstung erklärt: "Wir wollen hier doch keine Sauferei anfangen!" Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? 18.08.02, 11:58 Gość portalu: Ballest napisał(a): > Godosz, ze to te co na urlopie som, te sztyrsendry bouy??? Ballest, jako to je Matti pojechou na urlop i wyrzygnika jusz tysz niyma, morzno go wzioon mit abo inakszy wyrzygnik to je od niego czuoonek! pyrsk_pirat_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
wyrzygnik Re: Prawdziwo etyketka albo Metamorfozy???? 19.08.02, 09:00 hanys_hans napisał: > Gość portalu: Ballest napisał(a): > > > Godosz, ze to te co na urlopie som, te sztyrsendry bouy??? > > Ballest, jako to je Matti pojechou na urlop i wyrzygnika jusz tysz niyma, > morzno go wzioon mit abo inakszy wyrzygnik to je od niego czuoonek! > > pyrsk_pirat_hanys_hans Chyba jestes inteligentny inaczej skoro uwazasz ze mozesz miec urlop ode mnie ciamtaku. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Gliwickie Forum, !!! Etykieta znowu wrocila ! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 18.08.02, 10:02 Juz to ostatnio stwierdzilem, nie ma dziwne antysemitow i szowinistow brak to zaraz lepiej. Gruß ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Gliwickie Forum, !!! Etykieta znowu wrocila ! 19.08.02, 08:53 Gość portalu: Ballest napisał(a): > Musze przyznac, ze od paru tygodni zaczyna sie kultura na naszym Forum > poprawiac a ja myslalem, ze toniemy i nie ma deski ratunkowej w poblizu. > Czlowiek sie moze mylic.;-))))* widocznie ten co zakładał prowokacyjne wątki - zmęczył się albo ma co innego na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Gliwickie Forum, !!! Etykieta znowu wrocila ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.08.02, 09:32 Nie wiem, ale nie wywoluj wilka z lasu. Odpowiedz Link Zgłoś