Dodaj do ulubionych

lato w mieście

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 16:03
jakby mniejsze korki, ulice pustoszeją,
czy w mieście mimo pracy można sobie zrobić odrobinę wakacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: Szwager Re: lato w mieście IP: 217.80.65.* 30.06.01, 19:37
      No toc . A mosz ogrodek abo cosik takego ?
    • Gość: Ballest Re: lato w mieście IP: 195.122.189.* 30.06.01, 22:12
      Meg, nie narzekaj ty juz teraz duzo nie robisz, ale za to caly czas (zart)
    • Gość: Ee Re: lato w mieście IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 22:01
      HA! wypchałam dzieci z domu, wiesz jakie mam cudowne wakacje??!!
      • Gość: Szwager Re: lato w mieście IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.01, 22:18
        A chop ?
        • Gość: Ee Re: lato w mieście IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 22:19
          Chop został i pierwszy raz od 14 lat mamy wolną chatę.....
          • Gość: Szwager Re: lato w mieście IP: 217.0.71.* 01.07.01, 22:36
            Kulebele ! To juz lepiyj nic niy powia .
      • Gość: meg Re: lato w mieście IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 22:54
        Gość portalu: Ee napisał(a):

> HA! wypchałam dzieci z domu, wiesz jakie mam cudowne wakacje??!!

a ja najmilej wspominam, jak kiedyś wypchnęłam męża z dzieckiem,

• Gość: Ee Re: lato w mieście IP: 157.158.202.* 02.07.01, 07:39
          Takiego szczęścia jeszcze nie doświadczyłam, i
          chybabym nie wiedziała co zrobić z taką wolnością
    • Gość: meg Re: lato w mieście IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 00:47
      lato w mieście to wrzeszczące chłopy w ogródkach piwnych wokół i śmierdząca
      moczem okolica
      • Gość: Szwager Re: lato w mieście IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.01, 08:45
        To znaczy ze niy mosz ogrodka , niy lubisz piwa i mosz niy nojlepsze zdanie o
        chopach . Abo ?
        • Gość: Ballest Re: lato w mieście IP: 195.122.190.* 02.07.01, 21:17
          AMEN
    • Gość: Mirek Re: lato w mieście IP: *.bellglobal.com 06.07.01, 17:58
      Sezon ogorkowy a wiec wakacyjny temat; czy ktos z Was wierzy w horoskopy,
      wrozby, kabaly?
      Ja tak. Nie ze wstaje rano i konsultuje moj horoskop czy w ogole mam wyjsc z
      domu, ale zauwazylem ze w stosunkach miedzyludzkich, chrakterystyka znaku
      zodiaku pokrywa sie z rzeczywistoscia. Widze Ee jako Baran lub Wodnik, Meg
      pasuje mi na Wage, Szwager Blizniak, Ballest na Byka a Piotlik to Panna. Reszta
      za malo sie odzywa.
      Trafifem?
      • Gość: Ee Re: lato w mieście IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 19:44
        Kurcze, chyba zacznę wierzyć - trafiłeś!!!
      • Gość: Ee Re: lato w mieście IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 19:46
        Aha, i jeszcze powiedz jakie cechy na to wskazują, i czy to źle czy dobrze?
        • Gość: Mirek Re: lato w mieście IP: *.bellglobal.com 06.07.01, 19:56
          Nie precyzujesz co jestes dokladnie - osobiscie widze Cie bardziej jako Baran -
          zreszta oba znaki charakteryzuja ludzi szczerych, prostolinijnych i z ikra...
          :)))
          • Gość: Ee Re: lato w mieście IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 20:03
            No to się przyznam - jestem Baran... Wymieniłeś cechy szalenie pozytywne, a
            jakie baran ma cechy negatywne (poza uporem, którego mam aż nadmiar?)
            • Gość: Mirek Re: lato w mieście IP: *.bellglobal.com 06.07.01, 20:07
              Troche braku konsekwencji, lekki "slomiany zapal" ale poza tym nie widze nic
              zlego. "Mecze sie" z Baranem juz 17 lat i jakos nie narzekam, w kazdym badz
              razie juz widze Cie w akcji po tym Oplu...biedny malzonek...
              :)))))))
              • Gość: Ee Re: lato w mieście IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 20:13
                Boże, ten Opel będzie się wlókł za mną przez wszystkie tematy... a tak
                naprawdę, to nie powiedziałam mu złego słowa, wręcz przeciwnie, byłam
                zadowolona, bo 2 lata temu ja nie zauważyłam motocyklisty, i chłop wydziwiał
                jak można nie zauważyć takiego dużego motoru, a teraz stwierdził, że mnie
                rozumie i się zamknął....
                Muszę się wyłączyć, bo jak zobaczy rachunek za telefon, to znowu zacznie.....
    • Gość: ewa Re: lato w mieście IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.02, 16:01
      nowepomysly?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka