szwager_ze_laband 09.08.05, 19:06 mauo godki mocka muzyki :)) www.artkom.net.pl/junior/good_day_my_angel.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_ze_laband Re: nowy wontek muzyczny 09.08.05, 19:35 www.cholody.com/inc/songs/charlie.mp3?mp=charlie.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: nowy wontek muzyczny 09.08.05, 19:42 www.cholody.com/inc/songs/chitlins.mp3?mp=chitlins.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: nowy wontek muzyczny 09.08.05, 19:42 www.cholody.com/inc/songs/blowwind.mp3?mp=blowwind.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
blank_zabanowany_hanys_hans Re: nowy wontek muzyczny - Janis Joplin 09.08.05, 19:44 schlesien.nwgw.de/Janis_Joplin/A_Woman_Left_Lonely.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
blank_zabanowany_hanys_hans Re: nowy wontek muzyczny - Janis Joplin 09.08.05, 19:46 schlesien.nwgw.de/Janis_Joplin/Cry_baby.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
blank_zabanowany_hanys_hans Re: nowy wontek muzyczny - Janis Joplin 09.08.05, 19:54 schlesien.nwgw.de/Janis_Joplin/Amazing_Grace.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
blank_zabanowany_hanys_hans Re: nowy wontek muzyczny - Janis Joplin 09.08.05, 20:09 schlesien.nwgw.de/Janis_Joplin/Me_and_Bobby_McGee.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
blank_zabanowany_hanys_hans Re: nowy wontek muzyczny - Janis Joplin 09.08.05, 20:13 schlesien.nwgw.de/Janis_Joplin/Merceds_Benz.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
blank_zabanowany_hanys_hans Re: nowy wontek muzyczny - Janis Joplin 09.08.05, 20:54 schlesien.nwgw.de/Janis_Joplin/Move_over.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
blank_zabanowany_hanys_hans Re: nowy wontek muzyczny - Janis Joplin 09.08.05, 21:24 schlesien.nwgw.de/Janis_Joplin/Piece_of_my_heart.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
blank_zabanowany_hanys_hans Re: nowy wontek muzyczny - Janis Joplin 09.08.05, 21:37 schlesien.nwgw.de/Janis_Joplin/Summertime.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
blank_zabanowany_hanys_hans Re: nowy wontek muzyczny - Janis Joplin 09.08.05, 21:38 schlesien.nwgw.de/Janis_Joplin/To_love_somebody.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: nowy wontek muzyczny 09.08.05, 19:56 mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,73772.html Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: nowy wontek muzyczny 09.08.05, 19:58 mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,26782.html Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: nowy wontek muzyczny 09.08.05, 20:04 mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,20025.html Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: nowy wontek muzyczny 12.08.05, 12:12 www.jazz.org.il/mp3/soboblues.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: nowy wontek muzyczny 13.08.05, 17:10 muza.net.pl/teledyski.php?cmd=click&id=39 Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: nowy wontek muzyczny 13.08.05, 17:37 www.cichonski.art.pl/mp3/samo_zycie.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: nowy wontek muzyczny 13.08.05, 17:43 mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,24175.html Odpowiedz Link Zgłoś
blank_zabanowany_hanys_hans Re: nowy wontek muzyczny 16.08.05, 21:05 SKRZYPECZKI Gdym sie na swiat narodzila matus moja rzekla mi córus moja córus mila te skrzypeczki daje Ci córus moja córus mila te skrzypeczki daje Ci Te skrzypeczki rzecz nabyta byle komu nie daj grac do szesnastu latek zycia nie pokazuj ich na swiat do szesnastu latek zycia nie pokazuj ich na swiat Gdy szesnascie latek mialam i ogarnol mnie jakis szal po raz pierwszy za ogródkiem Jas na skrzypkach moich gral po raz pierwszy za ogródkiem Jas na skrzypkach moich gral Smyczek cienki mial niedlugi i pociagal raz po raz struna pekla ja zemdlalam bo to bylo pierwszy raz struna pekla ja zemdlalam bo to bylo pierwszy raz Kiedy mialam lat dwadziescia to dawalam raz po raz juz tak wtedy nie bolalo jak bolalo pierwszy raz juz tak wtedy nie bolalo jak bolalo pierwszy raz Kiedy mialam lat czterdziesci maz mój starym prykiem byl ja mu skrzypki rozkladalam a on do nich nie mial sil ja mu skrzypki rozkladalam a on do nich nie mial sil Za to sasiad co jak weza wielki smyczek w spodniach mial gdy nie bylo w domu meza na mych skrzydlach pieknie gral gdy nie bylo w domu meza na mych skrzydlach pieknie gral Kiedy mialam lat szescdziesiat skrzypki juz nie chcialy grac struny byly rozciagniete dzwieku juz nie chcialy dac struny byly rozciagniete dzwieku juz nie chcialy dac Z tej piosenki moral taki by najwiecej z zycia brac Korzystajcie wiec chlopaki gdy kobieta chce wam dac Korzystajcie wiec chlopaki gdy kobieta chce wam dac Korzystajcie wiec chlopaki gdy kobieta chce wam dac schlesien.nwgw.de/h/Skrzypeczki.mid Odpowiedz Link Zgłoś
dede99 @szwager,Hanys dziynki! 16.08.05, 23:30 Hanys,tys tu kedys na forum wciepnol pora kawalkow sw.pamiyci Barry White´a. Mogbys posznupac i to jeszcze roz sam wciepnoc? z gory dziynkuja Odpowiedz Link Zgłoś
blank_zabanowany_hanys_hans Re: @szwager,Hanys dziynki! 17.08.05, 17:44 dede99 napisał: > Hanys,tys tu kedys na forum wciepnol pora kawalkow sw.pamiyci Barry White´a. > Mogbys posznupac i to jeszcze roz sam wciepnoc? > z gory dziynkuja schlesien.nwgw.de/bary/ Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: @szwager,Hanys dziynki! 17.08.05, 19:54 www.emp3world.com/to_download.php?id=71295 Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: @szwager,Hanys dziynki! 17.08.05, 21:59 Tralala napisala : A to jeszcze raz dziękuję Labandowi i wszystkim, którzy tę zagadkę pomogli rozwikłać, a do karczmarnego wątku dodaję piosenkę ze wsi Ostrykół (powiat łecki/ełcki), którą można śpiewać 'do oporu': Idzie flaska piersa, Idzie flaska sersa, Wiwat nam, Toto pan. Bo gorzauki dau! Idzie flaska druga, Idzie flaska długa, Wiwat nam, Toto pan, Bo gorzauki dau! Idzie flaska trzecia, Idzie flaska swieza Wiwat nam, Toto pan, Bo gorzauki dau! Idzie flaska ... oj, już mi się głowa kiwa. Lepiej zakończę to śpiewanie. Przepraszam, ale nie mogę znaleź tego warku z pytaniem o gumiędzianke, bo oto Tralala konsek dala dla tych co się przyczynili za rozwiązanie problemu. Nie mam muzyczki, ale może Borasca, da do tego jakąs melodyjkę :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: nowy wontek muzyczny 25.08.05, 20:42 www.marekpiekarczyk.com/muzyka/wszystko_w_sobie_masz!!s1.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: nowy wontek muzyczny 25.08.05, 20:45 de.geocities.com/michalska2002/mp3/authentic.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: nowy wontek muzyczny 25.08.05, 20:56 www.rockmagazyn.com/download/utwory/FIGO_FAGO.MP3 Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: nowy wontek muzyczny 27.08.05, 22:50 Szwager- wielkie dzięki za polecenie filmu - właśnie wróciliśmy i mój mąż odwieczny malkontent nareszcie zachwycony no ale on z Tychów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: nowy wontek muzyczny 27.08.05, 22:52 Oooo! moja tysz mo familia ze Tychow :))) A jak Ciebie sie film podobou? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: nowy wontek muzyczny 27.08.05, 23:11 BARDZO :)) pod każdym względem - muzyki, gry, realiów... i w ogóle :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: nowy wontek muzyczny 27.08.05, 23:12 a Kazik chodził na ich koncerty od początku - jak jeszcze byli nieznani - tylko "miejscowi" Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: nowy wontek muzyczny 27.08.05, 23:13 to pozdrowiom Kazika, bo tyn przibrany krewny od mojyj, kery bou ze Tych, tysz miou Kazik na piyrsze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: nowy wontek muzyczny 27.08.05, 23:12 to sie raduja, i tera wiysz jaki jo je z natury - trocha taki Richus ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
blank_zabanowany_hanys_hans Re: nowy wontek muzyczny 27.08.05, 23:34 szwager_ze_laband napisał: > to sie raduja, i tera wiysz jaki jo je z natury - trocha taki Richus ... :) Noo i trocha taki szwager jak w tyj s´piywce schlesien.nwgw.de/Antos_Szprycha_Szwagierek_Numerek.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband ps 28.08.05, 00:37 fajne te "sztelongi" muzyczne cos mi posuou :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek i inne Muzyka IP: *.range217-43.btcentralplus.com 28.08.05, 07:34 Moze to moja gitara...www.m90.org/view_image.php?image_id=6750 Odpowiedz Link Zgłoś