IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.01, 14:17
Sam se kozdy "gupielok" abo profesor moze szkryklac co mu slina na jynzyk
prziniesie . Ino angelskyj krolowyj niy wolno obrazac !

No to jo je piyrszy !!

Gliwice to je nojfajniyjszo puipidowa w colkich Chinach - mom recht , a kto niy
wiezy tyn niy bol chyba nigdy w Chinach !!!

PS

Czekom na kontra na pieronym wysokim poziomie !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ober Re: Hydepark IP: *.arcor-ip.net 01.07.01, 15:43
      szwager jakby sie gliwice we 1601 roku cale spolyly to by wo sam juz na mapie
      niy bolo, pierona mieliscie szczynscie co sie dwei chalpy przi murze miejskim (
      abo bol to mur chinski?)uratowaly. pyrsk pieronie (no krolowyj zech tym niy
      lobraziyl abo?)
    • Gość: ober Re: Hydepark IP: *.arcor-ip.net 01.07.01, 15:47
      kule na mole tys tam cosik lo poziomie szkryklnol, jo zas wartki jak szczala
      niy pomyslol i niy napisol... ale tera wiyncyj-> Gliwice lezom 740 stop nad
      poziomym moza? kule na mole jo wiedziol co jo tyz na poziomie pisac umia.
      szwager a wiela to je metrow?
      • Gość: Ballest Re: Hydepark IP: 62.67.7.* 01.07.01, 19:56
        Schwager, jol teraz pewny nie jest ale co jol wiem , to angielskol krolowo
        pochodzi z niemiec ( chyba Haus Coburg/Sachsen) a tylko przez I wojna zmienili
        nazwe na WINDSOR.
        Pyrsk
        rem
        • Gość: ober Re: Hydepark IP: *.arcor-ip.net 01.07.01, 20:19
          kule na mole to musza cykac jak lona ze niymiec je... szwager lobraziolech ta
          krolowo abo niy!
          • Gość: Szwager Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.01, 21:26
            Szanowni Panstwo !

Z jakze wielkim zainteresowaniem przeczytalem i rzecz oczywista
            przeanalizowalem uwagi mego przedmowcy (zreszta nie jednego) , oraz kierowany
            odruchem jaki tylko w najwysmienitszych umyslach wspolczesnego swiata kultury i
            nauki narodzic sie jest w stanie , odpowiadam ponizszym na tezy postawione w
            elaboratach szanownych kolegow , poslugujacych sie jakze znamiennymi imionami ,
            jakimi tylko i wylacznie moi wspoldyskutanci poslugiwac sie sa w stanie ,
            doszedlem do nastepujacych konkluzji :

1. Jako ze produkt nazywany iloczynem wskazuje przy mojej wielkosci stopy ,
            wyrazajacej sie liczba 44 i tylekroc powielajacej wartosc 470 jednostek miary
            tutaj przeciez parokroc wspominanej , doprowadzil mnie w moich przemysleniach i
            obliczeniach do znamiennego w samym sobie wyniku tej multiplikacji i zawiera
            sie w postaci liczby (zreszta przyblizonej) 5920,07 , pragne sie tym
            przebiegiem i rezultatem moich konkluzji podzielic z szanownym kolegium .
            2. Jezeli spogladajac na przebieg wydarzen historii naszego miasta jestem w
            stanie zwrocic nasza uwage na czynniki niewatpliwie niezalezne od jakichkolwiek
            obiektywnych punktow odniesienia , to dojdziemy do wprawdzie nierealnego , ale
            jedynego slusznego wniosku , iz ten mur , zreszta stanowiacy bariere
            intelekzualna , ktory z niemiecka to okreslajac , stojacy w VRCH , a usuwany w
            miescie jak by tez nie bylo i na to nie spogladac peryferyjnym , jakim jest
            przeciez nie niewatpliwie miasto Berlin , stanowi na dzien dzisiejszy jedyne
            wlasciwe i stosowne powiazanie dwojga czesci naszego kontynentu jakim
            jednoznacznie jest Euroazja . Dziekuje za uwage .

PS

Powyzsze problemy jednoznacznie zostana zaakceptowane w siedzibie rodziny
            krolewskiej i niewatpliwie autorzy powyzszych zasluzyli sobie sama swoja tylko
            i chociazby retoryka na tytul Kawalera Orderu Podwiazki.

JWP

SZWAGER
            • Gość: ober szwager to niy je moj szwager IP: *.arcor-ip.net 01.07.01, 22:22
            • Gość: Ee Re: Hydepark IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 22:27
              O rany, aż sobie to wydrukowałam!!! Nie wiem czy akurat Podwiązki, ale Order
              Skarpetki na pewno się należy!!!
            • Gość: Murek Re: Hydepark IP: *.bellglobal.com 01.07.01, 22:45
              O rany! Szwager - to TY?!? Az mi szczeka opadla! Ee - ja tez wydrukowalem!
              :-D
              • Gość: Mirek Re: Hydepark IP: *.bellglobal.com 01.07.01, 22:47
                Murek...oczywiscie mialo byc Mirek, ale ciagle jestem pod wrazaniem...
              • Gość: Szwager Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.01, 22:48
                Tak to je jak sie 30 dni niy cycko zupy chmielowyj .

PS

Prosza o gratilacje , boch sciep bez 30 dni 10 kilo !
                • Gość: Mirek Re: Hydepark IP: *.bellglobal.com 01.07.01, 22:54
                  OK, jestesmy na Hyde Park... grotulujo
                  ;-)
                • Gość: Ee Re: Hydepark IP: 157.158.202.* 02.07.01, 07:31
                  Jak żeś je ściep? Niedoścignione marzenie każdej
                  kobiety!!
                  • Gość: Szwager Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.01, 08:40
                    Jym ino wszysko co je zielone a do tego owoce , niy uznaja cukru i narazie
                    zrezygnowolch z alkoholi . od niydawna lotom jeszcze zanim ida spac .

Pyrsk !
                  • Gość: ober Re: Hydepark IP: 193.194.145.* 02.07.01, 08:44
                    no jak sciep... niy wiysz co s´zwager worek kartofli caly cos nosiyl? wcoraj go
                    sciep i je lzejszy... pierona ale mie tyn kac gnymbi dzisiej.
                    • Gość: Szwager Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.01, 09:04
                      jo zawsze na to biera abo maslonka abo tomatynzaft
                      • Gość: Ee Re: Hydepark IP: 157.158.202.* 02.07.01, 09:43
                        Albo kawa z cytryną - bardzo skuteczne, mój chop uzywał wczoraj...
            • Gość: meg Re: Hydepark IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 23:04
              powtórzę się, ale też powiem:"Szwager to napewno TY?" - dla mnie bomba
              • Gość: Szwager Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.01, 23:19
                Pierony i Pieronki , czimcie sie tematu !

PS

Szpas musi byc !
    • Gość: Szwager Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.01, 00:04
      No to zjyzdzajonc z powyzszego na ponizsze twierdza co w gliwicach niy ma ani
      jednyj fajnyj frelki kero by niy bola spionco !
      • Gość: Mirek Re: Hydepark IP: *.*.*.* 02.07.01, 20:14
        Gość portalu: Szwager napisał(a):

...gliwicach niy ma ani
        > jednyj fajnyj frelki kero by niy bola spionco !

...potrzebuje tlumaczenia...
        A tak w ogole to sciepnoles 10 kg - to ile teraz wazysz?

• Gość: Szwager Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.01, 21:53
          W Gliwicach nie ma ani jednej ladnej dziewczyny ktora by nie byla spiaca .

A z tom wagom to powiym jak przijada ze Egiptu (jutro sztartuja i za dwa tydnie
          byda nazot)

Pyrsk !
    • Gość: Mirek Olimpiada 2008 IP: *.sympatico.ca 14.07.01, 04:22
      Zgodnie z zalozeniem tego tematu, chcialbym przedstawic swoja opinie na temat
      decyzji MKOL’u i przyznanie Igrzysk Olimpijskich 2008 dla Beijing; GLUPIA,
      NIESPRAWIEDLIWA I BRUDNA!!! Jeszcze jeden dowod, ze polityka jest w stanie
      zniszczyc wszystkie, nawet najbardziej pozytywne wartosci; idee i ducha Igrzysk
      wlacznie. Nie ma innego miasta (nawet w Kanadzie), ktore bardziej niz Toronto
      zasluguje na gospodarza tej imprezy; wszystkie inne na ziemi byly, sa i zawsze
      bedzie w cieniu, jezeli chodzi o tolerancje, roznorodnosc etniczna, religijna,
      kulturowa, rasowa, czy polityczna. Nasz temat “Jadlem w…” bylby najdluzszy juz
      tylko z powodu wymieniania nazw restauracji i potraw z roznych zakatkow swiata.
      Co jednak jest w tym miescie najbardziej niesamowite, to to, ze w tej
      prawdziwej 5-ciomilionowej ( 7.5 z “ogrodkami”) wiezy Babel, wszyscy zyja
      zgodnie i bezkonfliktowo; w irlandzkim pub’ie spotkasz katolika z protestantem
      saczacych Guinness’a, ortodoksyjnego Zyda smiejacego sie z Palestynczykiem na
      rogu ulicy, Serb pije sliwowice z Chorwatem, a gwarantuje wam, ze Slazak z
      Polakiem mysla o sobie jako o rodakach! Atmosfera tego miasta jest silniejsza
      niz wszystkie uprzedzenia i wlasnie ta atmosfera powoduje ze ludzie
      przyjezdzajac tu nie moga sie nadziwic tym stanem…z czasem nie moga zrozumiec
      jak mozna nienawidziec… Czyz nie jest to wcielenie idei Igrzysk? Jak mozna
      przyznac organizacje takiej imprezy krajowi, przy ktorymozna jedynie porownac
      do ZSRR czasow Stalina? Niestety dla administracji US wazniejszy jest 20-
      procentowy rynek zbytu w skali globu, niz respektowanie praw czlowieka, profit
      dolarowy jest istotniejszy niz srodowisko naturalne, a poniewaz Chiny robia sie
      coraz silniejsze…to na razie niech lepiej sie skoncentruja na organizacji
      Olimpiady. Obawiam sie ze bedzie tam taka sama atmosfera jak w Berlinie 1936,
      czy Moskwie. Dla US Afganistan byl wazny propagandowo – Rosjanie juz byli
      bankrutami, a Tybet? No coz - teraz Chiny to potezny rynek zbytu dla
      karporacyjnej Ameryki. Jestem bardzo rozczarowany, ale na pewno nie zdziwiony…

Nie, nie jest to szowinizm z mojej strony; czuje sie przede wszystkim
      Gliwiczaninem I polskim Kanadyjczykiem, a w Toronto mieszkam zaledwie piec lat
      i nie sadze zebym mieszkal jeszcze wiecej niz dwa nastepne, ale cholera mnie
      bierze jak widze takie bagno! Moze ze to ta atmosfera w Toronto…

PS. Mam nadzieje ze w niczym nie obrazilem Jej Krolweskiej Mosci, nota bene
      ktorej - bedac obywatelem Kanady - jestem lojalnym podmiotem.
      • Gość: meg Re: Olimpiada 2008 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 11:24
        pomijając Twoje osobiste zaangażowanie w sprawę Toronto - całkowicie się z Tobą
        zgadzam, gadanie, że oni się poprawią jak będą szykować olimpiadę to bzdura dla
        zamydlenia oczu, tylko nie wiem kto się na to nabierze
      • Gość: Kidd Re: Olimpiada 2008 IP: *.server.ntl.com 14.07.01, 12:47
        Mirek: osobiscie nie mam z ta decyzja klopotu.Polityka byla zwiazana z IO
        od wielu, wielu lat, a od jakiegos czasu jest to polit. przez duze P. Bardzo,
        bardzo bym sie zdziwil jezeli nawet jeden sportowiec z calego naszego
        pieknego swiata odmowi wlacznia go do reprezentacji swego kraju, w
        takim malym osobistym protescie.
        • Gość: Mirek Re: Olimpiada 2008 IP: *.*.*.* 14.07.01, 15:32
          Nie chodzi tu o protest. Nigdy tez nie bylem za bojkotem Moskwy. Impreza ta
          powinna byc ponad to. Podwazam sam system przyznawania prawa do organizacji tej
          imprezy. Obecny, powoduje ze jest to jeszcze jedna okazja do brudnej gry
          politycznej, a idee IO przestaja sie liczyc.
      • Gość: Kidd Re: Olimpiada 2008 IP: *.server.ntl.com 14.07.01, 13:07
        Mirek: zagladnij do tematu o Piastach i kliknij na mnie,jezeli
        bedziesz mial oczywiscie ochote.
        • Gość: Mirek Re: Olimpiada 2008 IP: *.*.*.* 14.07.01, 15:34
          Czesc kidd. Zostawmy Piastow Piastom - "chomik" klasy B cos Ci mowi?
          • Gość: piotlik Re: Olimpiada 2008 IP: *.warsnet.trzepak.pl 14.07.01, 16:35
            Mirku!
            Twój wywód dotyczący przyznania prawa organizowania igrzysk olimpijskich
            Pekinowi jest absolutnie jednym ze "smaczków" tego forum. Miałem również o tym
            napisać, ale ubiegłeś mnie i przelałes moje myśli na papier. Gratuluję i
            podpiuję się całkowicie pod Twoim postem. Jednakże ja poszedłbym dalej i
            zaproponował autentyczny BOJKOT igrzysk w 2008. Myśle, że to akurat byłoby
            zgodne z samą ich ideą, ponieważ igrzyska w Chinach są kompletnym zaprzeczeniem
            wspomknianej idei.
            p.s. Czy wiecie jak uczczono w "panstwie środka" międzynarodowy dzień walki z
            narkomanią? Otóż rozstrzelano kilkuset dealer'ów narkotyków. La vita e bella.
            • Gość: Mirek Re: Olimpiada 2008 IP: *.*.*.* 14.07.01, 17:38
              Wyobrazcie sobie, ze dopiero wczoraj wieczorem czyli pare godzin po ogloszeniu
              rezultatow, zostalo podane do publicznej wiadomosci, ze kilkaset osob zostalo
              aresztowanych w Tybecie w przeddzien urodzin Dalaj Lamy, czyli 6-go lipca, aby
              zapobiec obchodom! Czy na prawde swiat potrzebuje wiecej komentarzy!

Thestar.com > News
              Jul. 13, 2001. 07:10 PM

Hundreds arrested in Tibet
              Roundup timed to precede Dalai Lama's birthday

DHARAMSALA, India (AP) - Hundreds of Tibetans were detained by Chinese
              authorities ahead of the Dalai Lama's birthday last week, a Tibetan human
              rights group said today...
            • Gość: Mirek Re: Olimpiada 2008 IP: *.*.*.* 14.07.01, 20:26
              Gość portalu: piotlik napisał(a):

> Mirku!
              > Twój wywód dotyczący przyznania prawa organizowania igrzysk olimpijskich
              > Pekinowi jest absolutnie jednym ze "smaczków" tego forum. Miałem również o tym
              > napisać, ale ubiegłeś mnie i przelałes moje myśli na papier. Gratuluję i
              > podpiuję się całkowicie pod Twoim postem. Jednakże ja poszedłbym dalej i
              > zaproponował autentyczny BOJKOT igrzysk w 2008. Myśle, że to akurat byłoby
              > zgodne z samą ich ideą, ponieważ igrzyska w Chinach są kompletnym zaprzeczeniem
              > wspomknianej idei.

> p.s. Czy wiecie jak uczczono w "panstwie środka" międzynarodowy dzień walki z
              > narkomanią? Otóż rozstrzelano kilkuset dealer'ów narkotyków. La vita e bella.

Dzieki! Przyznam za ja mam pewne opory jezeli chodzi o bojkot. Pamietam
              wypowiedzi roznych sportowcow w czasach Moskwy i Los Angeles. Bojkoty spowodowaly
              12-letnia "dziure" w mozliwosci uczestnictwa w tej imprezie i wspolzawodnictwa z
              najlepszymi na swiecie. Jest to cale zycie sportowca, dlatego tez mialbym wahania
              w narzuceniu tego typu decyzji i pozostawilbym ja do dyskresji indywidualnej
              zainteresowanych. Poza tym ciagle pamietem Kozakiewicza po pokonaniu Bubki w
              Moskwie; - pokazal "wala" Moskalom i zdobyl zloty medal! Moim zdaniem bylo to
              mocniejsze niz bojkot.

Pozdrawiam
              • Gość: Ee Re: Olimpiada 2008 IP: 157.158.202.* 17.07.01, 14:21
                O właśnie - bojkot to jest przejaw aktywności politycznej- sami do sportu
                chcemy politykę pchać, a to nie o to chodzi. A argument o rozstrzelaniu
                dealerów nie jest dla mnie żadnym argumentem - sama bym do takich strzelała i
                nie drgnęła by mi ręka
                • Gość: andy Re: Olimpiada 2008 IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 20.07.01, 09:01
                  po 1 jo sie chyba tu przeniesa z "Bytom" bo chociaz Bytom miasto sercu mymu
                  blizsze nizli Gliwice (w lobu zech chodziyl do szkol) to w liczbie postow
                  Gliwice som bezkonkurynycjne nizli Bytom.

po 2 na "K-ce" scigo mie niyjaki maro (100 kg) muskli i b. zlo gramatyka
                  polsko) i mi napisol ze jak mie trefi to zrobi zy mie karminadel, poza tym godo
                  jesce tyn maro ze (co druge slowo "k..va") ze PRL doplocol do kazdy tony
                  wonglo wydobowanego na Slonsku.

co do olimpiady w chinach, jo chodziyl na kurs niydowno z jednom Chinkom, lona
                  laziyla ino w galotach i nigdy w kecce ( to chyba u nich narodowe bo jak by sie
                  schylyla na polu ryzowym to by ino chopow lod roboty lodciongala) no to ta
                  Chinka miala te styry litery -chopy godom wom do zachcynio :-)))

jest to Hyde Park abo niy?
    • Gość: Niymrawa Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.01, 20:45
      Smia twierdzic , co dziolchy z Glywic som nojlepszymi kurami domowymi .
      Kero(y) sie z tym niy zgadzo , to niych mi to udowodni .

Pyrsk !
      • Gość: Szwager Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.01, 21:02
        No dziolszki co je z wami ?!
        Zgadzocie sie z tym ?!
        • meg_s Re: Hydepark 07.03.02, 01:06

> No dziolszki co je z wami ?!
          > Zgadzocie sie z tym ?!

nie

• Gość: Pieron Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.02, 09:51
            ani bych fynika za to niydou.
      • Gość: zefel Re: Hydepark IP: *.matrix.zabrze.pl 22.07.01, 12:54
        Gość portalu: Niymrawa napisał(a):

> Smia twierdzic , co dziolchy z Glywic som nojlepszymi kurami domowymi .
        > Kero(y) sie z tym niy zgadzo , to niych mi to udowodni .
        >
        > Pyrsk !

jo je za tym i mojo Hyjdla tyz
    • Gość: Mirek Re: Hydepark IP: *.*.*.* 25.07.01, 19:55
      http://wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?dzial=010201&xx=365428

"20 tysięcy osób - zwolenników lewicy i antyglobalistów - manifestowało we
      wtorek w centrum Rzymu przeciwko przemocy policji wobec protestujących w Genui
      w czasie szczytu G-8 w minionym tygodniu.

Na czele pochodu niesiono transparent z czerwonym napisem "Mordercy". W piątek
      w czasie protestów przeciwko G-8 w Genui został zastrzelony przez policjanta
      młody Włoch. Setki osób zostały ranne"...

Przepraszam bardzo, ale jak ktos atakuje z ciezka metalowa sztanga, lezacego na
      ziemi i juz rannego od kamienia policjanta, to co - ten policjant nie ma prawa
      sie bronic? Jezeli ruch lewicy i antyglobalistow mysli powaznie o uzyskaniu
      poparcia spoleczenstwa (w Kanadzie ma 28%), to musi zaprzestac prowokowania
      starc z policja. Sa inne, zdecydowanie bardziej skuteczne metody protestu niz
      agresja fizyczna - ta tylko ktora zaslania prawdziwa idee i wyglada na szukanie
      okazji do draki...i guza...
      • Gość: Szwager Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.01, 23:50
        Mosz recht z tym cos szkryknol . Jo chciol sie ciebie ale cosik blank inkszego
        juz downo spytac . Interesujom mie Indianery jako narod . Jak to tera wyglondo
        we Kanadzie , kej idzie o prawa do ziym indianskich ?
        • Gość: Mirek Re: Hydepark IP: *.*.*.* 26.07.01, 00:21
          Rezerwaty sa pod ich wladza; cos w rodzaju panstwa w panstwie. Niedawno
          powstala nowa prowincja na polnocy gdzie premierem zostal autohton. Bardzo
          niewielki promil decyduje sie na jednak opuszczenie rezerwatu i podjecie zycia
          w "bialym" spoleczenstwie, a wiec w duzych aglomeracjach ich nie ma. Sa tacy
          jak w ksiazkach: dumni, niezalezni, ale tez nie mogacy sie przystosowac do
          zycia w kulturze bialego czlowieka - alkoholizm, narkomania, plaga samobojstw
          sa najwiekszymi problemami. Mohawk, czyli poludniowe Ontario i Quebec sa
          najlepiej "ustawieni"; wykorzystujac to ze granica ich nie dotyczy, nauczyli
          sie handlowac (nie zawsze legalnie) z US, otwieraja kasina gier itd., ale ci z
          polnocy i centrum to straszna bieda i degeneracja. Nie sadze aby wladze robily
          to co powinny aby im pomoc - cos w rodzju "masz dyche i sie odpieprz".
          • Gość: Szwager Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.01, 09:15
            Piykne dziynki . Fajnies to szkryknol . Jeszcze ino jedna rzecz . Majom jakes
            swoje , no powiydzmy Partie abo organizacje ?
            Znosz jakes strony we internecie kere oni sami prowadzom ?

Pyrsk!
            • Gość: andy Re: Hydepark.....indianery IP: *.stg.tli.de 30.07.01, 20:47
              a w Niymcach Indianery godajom po niymiecku
              fto niy wierzy to niych sie pusci western na PRO 7 :-)))
              • Gość: Szwager Re: Hydepark.....indianery IP: *.dip.t-dialin.net 30.07.01, 23:43
                a kowboje tysz . Ino jak szczylajom to tak samo . Abo ?
    • Gość: Szwager Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 14:15
      A widziol z Wos kery UFO ?

Jak ja to niych sie ani niy prziznowo .
      • Gość: Niymrawa Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.01, 14:03
        Ufosz mi ?
      • Gość: andy Re: Hydepark....ufo IP: *.stg.tli.de 04.08.01, 18:29
        ale po czyźwymu, UFO po czyźwymu
        • Gość: jo Re: Hydepark....ufo IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.01, 23:02
          jo roz widziol , ale do teroz niy wiym co . I potym zech sie poszol tak
          pieronowo naprac .

Pyrsk !
          • Gość: andy Re: Hydepark....ufo IP: *.stg.tli.de 05.08.01, 17:11
            a może to było nałopach , noprzód żes sie naproł a potym ....................
            • Gość: ober Re: Hydepark....ufo IP: *.arcor-ip.net 05.08.01, 17:48
              kaj lejom za darmo.... kaj bo juz leca... ufo mi je egal, jo zech tyz roz
              widziol ale jak sie lokazalo bola to krzinka piwa
              • Gość: Szwager Re: Hydepark....ufo IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.01, 18:52
                Pyrsk !

Herr Ober jedna kszinka bitte !
                • Gość: ober Re: Hydepark....ufo IP: *.arcor-ip.net 05.08.01, 20:53
                  juz ino musza na taras poleciec :-)
                  • Gość: Szwager Re: Hydepark....ufo IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.01, 21:14
                    Ober pieronie ! To ty juz furgac poradzisz ?!
                    • Gość: ober Re: Hydepark....ufo IP: *.arcor-ip.net 05.08.01, 22:37
                      boch sie lod moi naucyl.... scie zas na tym innym forum naszkryklali pierony
                      jedne :-) i lona zas furgo mi sam po izbie, to jo za niom
                      • Gość: Szwager Re: Hydepark....ufo IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.01, 22:48
                        Kule na mole , dobrze zech jeszcze niy poszol do hajoty ! Tos Ty jyj to
                        pokozol ?! No terozki to juz zech wpod jak sliwka w kompot .
    • Gość: Szwager Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.01, 14:44
      Pyrsk !

Niy wiedziolech kaj to dac , no to to sam dowom . Brrr ! Co za zdanie .

Zgodywanka

- Chop baba moze . Chop chopa moze .
      Baba chopa niy moze ... Co to jest ?

Pyrsk !
      • Gość: Hartmut Re: Hydepark IP: *.pppool.de 11.09.01, 15:05
        myslam nad tom twojom fragom, ale oprocz szwajnerajow nic mi do gowy niy przichodzi ....

ale bei gelegenheit

zajrzi pod:
        https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=OPOLE&wid=206563&aid=206563

,oze bydziesz mog cos napisac..

Glück Auf
        • Gość: Szwager Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.01, 17:36
          bolech tam . Ja to som tematy przi kerych az mie pieron szczylo.
      • x600 Re: Hydepark 13.09.01, 00:25

> Pyrsk !
        >
        > - Chop baba moze . Chop chopa moze .
        > Baba chopa niy moze ... Co to jest ?
        >
        > Pyrsk !

No to moze bys nas w koncu oswiecil?

• Gość: Szwager Re: Hydepark IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.01, 06:28
          SPOWIYDZ !

He , he !