sss9 20.09.05, 08:41 naszczęście nie do nas i nie ta Rita ;) ale serio : wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2924805.html czyżby miał to być "ostatni gwóźdź do trumny" Nowego orleanu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: RITA nadchodzi !!! ;) 21.09.05, 20:07 Sss9 - żeby nie psuć wątku o Nepomukach zapoczątkowany przez Ballesta, odpisuję w Twoim wątku, by wyjaśnić sprawę. Tam jest już wiele stron i linków. W tym jego wątku jest wszystko wyjaśnione i przedyskutowane i zwróć uwagę, że Laband nie brał w tym udziału więc dlaczego wymieniasz Szwagra jako kogoś kto złą robotę robi, oczywiście w/g Ciebie. Tymbardziej , że watek jest z lipca, a mamy przecież wrzesień, wiec nie był aż taki stary , by się tu dowodami podpierać. Sss9, nie bądź taki zawzięty, bo wiem , ze można z Tobą dyskutować przytaczając wątek o JKM i widzisz, ładnie z Twej strony , że nie podjełeś dialogu z wpisem , ktory mnie obrażał i nie potwierdziłeś go. Chcę Ci bardzo podziekować z tego miejsca. Ale ciagle atakujesz, ciągle Ci się coś niepodoba, szukasz i wytykasz, każde nasze słowo analizujesz , by tylko znaleź w nim coś złego, by móc nam pózniej wytykać. Tak to odbieram. Nie masz argumentów do debaty tylko jedynie -" ricie już gratulujemy." Różnimy się Sss9 co nie przeszkadza bywać obok na forum gdziekolwiek, róznimy sie Szacunkiem do ludzi , ktorego nie masz i nie starasz sie mieć. W wojny historyczne się nie mieszam i nie sledzę potyczek, ale w żaden sposób nie mogą być one moim wyznacznikiem rozmówców z kim mam rozmawiać a z kim nie i na jaki temat. Tą wolność powinno mi zagwarantować forum z moderatorem czy bez moderatora. I jeszcze jedno, Pan Jabbuar napisał, że trole trzeba ignorować, a nie rozmawiać - więc się pytam jak się ma Wasza zasada, kiedy cały czas atakujecie bezdyskusyjnie. Gdzie jest szacunek dla Pana Jabbuara ? Jak stosujecie poradę Pana Jabbuara jeżeli nas traktujecie jako trolle nie widząc u siebie nawet okruszynki złej woli jaką macie ? Trochę samokrytyki może ? Gdzie tam , jeszcze muszę dodać i najważniejsze - do nikogo nie czuję urazy, do nikogo ! A , że sobie wpadnę od czasu do czasu do Was to tylko dlatego, że trafiają sie ciekawe tematy ogólne i zauważ, kto je najczęsciej zakłada , a kto stara sie je niszczyć ? To tylko sprawa obserwacji, niczego więcej. A już najgorsze jest to śledzenie Ballesta na kazdym forum, szukanie jego linek i wciąganie na Forum Gliwice - a fe, nieładnie. W Olsztynie z Ballestem byśmy sobie radzili gdyby własnie , bo jak ich nie nazwać trole, ktore podburzały tak sytuacje , ze wrzało. Możnaby sie jeszecze zapytać, a gdzie są linki Waszych dyskusji żeby ocenić tak jak Wy nas tu oceniacie ? Wy nie myślicie o dyskusji, Wy macie armaty tylko i nie powiem gdzie . ---- "Uratować jednego czlowieka to tak jakby uratować cały świat" pozdrawiam Rita, faktycznie szalejąca teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: RITA nadchodzi !!! ;) 21.09.05, 21:03 Rita, naprawde fajnie skreslilas, jest jednak roznica miedzy Twoimi postami a Meg, ktora tylko leje oliwy do ognia i to juz od dluzszego czasu. Nie wiem dlaczego ja Jabbur za "calosc tworczosci" nie zabanuje, a moze tez komcesje u Admina za posrednictwem bartoszcze wykupila? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: RITA nadchodzi !!! ;) 21.09.05, 21:12 poprawka - ja leję oliwę, ale na wzburzone fale a kto roznieca ogień - sam sobie odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: RITA nadchodzi !!! ;) IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 21.09.05, 21:24 wydaje mi sie, ze dzis to ja bylem tym pyromanem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: RITA nadchodzi !!! ;) 21.09.05, 21:32 Ramon, zaroz se uobalam;) ty a Piroman !! choc nigdy niec nie wiadom!:)' Odpowiedz Link Zgłoś
ramon6 Re: RITA nadchodzi !!! ;) 21.09.05, 21:36 ballest napisała: > Ramon, zaroz se uobalam;) ty a Piroman !! choc nigdy niec nie wiadom!:)' Balest, wli mi wierzys abo niy, jou kejs kupa cigaret na dziyn wykurzou i bestosz wia jak sie feuerzeug zapuszczou, a toje podstawom do pyromanstwa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: RITA nadchodzi !!! ;) 21.09.05, 21:37 Gość portalu: Ramon napisał(a): > wydaje mi sie, ze dzis to ja bylem tym pyromanem;-) raczej testerem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon6 Re: RITA nadchodzi !!! ;) 21.09.05, 21:41 meg_s napisała: > Gość portalu: Ramon napisał(a): > > > wydaje mi sie, ze dzis to ja bylem tym pyromanem;-) > > > raczej testerem ;) No, powiedzmy mialem taka hypoteze, ktora udalo sie udowodnic;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: RITA nadchodzi !!! ;) 21.09.05, 21:42 Ramon, jou tysz kedys kurzou, ale jakos my przestali z babom! I tera juz uot 1987 roku nie kurzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: RITA nadchodzi !!! ;) 21.09.05, 21:48 ballest napisała: > Ramon, jou tysz kedys kurzou, ale jakos my przestali z babom! > I tera juz uot 1987 roku nie kurzymy. toście tera jusz som pełnoletnie to możecie zaś od nowa zaczonś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon6 Re: RITA nadchodzi !!! ;) 21.09.05, 21:49 ballest napisała: > Ramon, jou tysz kedys kurzou, ale jakos my przestali z babom! > I tera juz uot 1987 roku nie kurzymy. Jou poczebowou zech sztyry starty, no uod uostatniego jusz piync lout wyczimou. Odpowiedz Link Zgłoś