Dodaj do ulubionych

Śląska gościnność

11.09.02, 23:17
Wczoraj w nocy jacyś gliwiccy chuligani przedziurawili mojemu kumplowi trzy
opony w samochodzie. Czwartej nie zdążyli. Zrobili to jedynie dlatego, że
miał warszawską rejestrację. Oto do czego doprowadzają Wasze głupie podziały
na "krzoków", "ptoków" i inne fanaberie. Nie twierdzę, że owi złoczyńcy
zniszczyli ten samochód z inspiracji uczestników tego forum, ale z pewnością
podsycanie na siłę lokalnej odrębności daje takim typkom oręż do ręki. Bo
przecież wiedzieli dobrze czyje auto niszczą i dlaczego. Jakoś dziwnym trafem
nikt nie dziurawi opon w mercedesach z rejestracjami Unna, Dortmund czy
Essen, a przyjedzie Bogu ducha winny człowiek z Polski centralnej i zniszczą
mu samochów, jeszcze mordę skują ... bo obcy, bo ni nosz chopok to trza mu
jebnąć. Smutne
Obserwuj wątek
    • Gość: Ballest Re: Slabe przedstawienie psztymulca IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.09.02, 23:29
      psztymucel napisał:

> Wczoraj w nocy jacyś gliwiccy chuligani przedziurawili mojemu kumplowi trzy
      > opony w samochodzie. Czwartej nie zdążyli. Zrobili to jedynie dlatego, że
      > miał warszawską rejestrację. Oto do czego doprowadzają Wasze głupie podziały
      > na "krzoków", "ptoków" i inne fanaberie. Nie twierdzę, że owi złoczyńcy
      > zniszczyli ten samochód z inspiracji uczestników tego forum, ale z pewnością
      > podsycanie na siłę lokalnej odrębności daje takim typkom oręż do ręki. Bo
      > przecież wiedzieli dobrze czyje auto niszczą i dlaczego. Jakoś dziwnym trafem
      > nikt nie dziurawi opon w mercedesach z rejestracjami Unna, Dortmund czy
      > Essen, a przyjedzie Bogu ducha winny człowiek z Polski centralnej i zniszczą
      > mu samochów, jeszcze mordę skują ... bo obcy, bo ni nosz chopok to trza mu
      > jebnąć. Smutne

BAAAAAAAAAARDZO SMUTNE co napisalaes, jeszcze nie wiesz kto to zrobil a juz
      osadziles!!!! gzie to bylo w Gliwicach ????
      Mnie dwa razy probowali auto "bodnac" a nie napisalem , czy to mogli byc
      pnioki, albo krzoki, jak nie wiem to nie pisze, TAKIE SA ZASADY PRZYZWOITOSCI.
      • Gość: mrW Re: Slabe przedstawienie psztymulca IP: *.blueyonder.co.uk 12.09.02, 00:01
        Gość portalu: Ballest napisał(a):

> psztymucel napisał:
        >
        > > Wczoraj w nocy jacyś gliwiccy chuligani przedziurawili mojemu kumplowi trz
        > y
        > > opony w samochodzie. Czwartej nie zdążyli. Zrobili to jedynie dlatego, że
        > > miał warszawską rejestrację. Oto do czego doprowadzają Wasze głupie podzia
        > ły
        > > na "krzoków", "ptoków" i inne fanaberie. Nie twierdzę, że owi złoczyńcy
        > > zniszczyli ten samochód z inspiracji uczestników tego forum, ale z pewnośc
        > ią
        > > podsycanie na siłę lokalnej odrębności daje takim typkom oręż do ręki. Bo
        > > przecież wiedzieli dobrze czyje auto niszczą i dlaczego. Jakoś dziwnym tra
        > fem
        > > nikt nie dziurawi opon w mercedesach z rejestracjami Unna, Dortmund czy
        > > Essen, a przyjedzie Bogu ducha winny człowiek z Polski centralnej i zniszc
        > zą
        > > mu samochów, jeszcze mordę skują ... bo obcy, bo ni nosz chopok to trza mu
        >
        > > jebnąć. Smutne
        >
        > BAAAAAAAAAARDZO SMUTNE co napisalaes, jeszcze nie wiesz kto to zrobil a juz
        > osadziles!!!! gzie to bylo w Gliwicach ????
        > Mnie dwa razy probowali auto "bodnac" a nie napisalem , czy to mogli byc
        > pnioki, albo krzoki, jak nie wiem to nie pisze, TAKIE SA ZASADY
        PRZYZWOITOSCI.

ty chopku, jo tyz jestem z Slaska!, i ci godom, zes je jokis pofajdany!
        -jok dla ciebie to je zasada, to musza ci pogratulowac dobrego wychowania i
        goscinnosci!, a wisz o czym to swiadczy?, o twojej kulturalnej rodzinie!
        • Gość: Arnold Re: Slabe przedstawienie psztymulca IP: 213.186.78.* 12.09.02, 00:43
          To biydoki kradnom co sie do. Smutne co ze Sloonska sie stalo.
          • klausberg Re: Slabe przedstawienie psztymulca 12.09.02, 10:03
            Moj znajomy, majacy warsztat samochodowy w Katowicach, dorobil sie majatku na
            usuwaniu szkod (wybite szyby samochodowe i podrapana karoseria) na samochodach
            z niemiecka rejestracja goszczacych w Katowicach. A chyba zgodzisz sie ze mna,
            ze Slazacy w samych Katowicach sa w zdecydowanej mniejszosci. Wiec prosze nie
            uogolniaj! Zycie mnie nauczylo, ze kazda nacja, niezaleznie od tego czy to
            Slazacy, Polacy, Miemcy czy Hotentoci, dzieli sie na madrych i durniow. Tylko
            proporcje roznia sie co nieco.
    • Gość: mlk Re: Śląska gościnność IP: *.oepd.com.pl 13.09.02, 22:12
      99% kibole, co legii warszawa nie trawią. ale oni po pierwsze tu nie zaglądają,
      a po drugie to poglądy mają raczej zblizone do twoich...
      • psztymucel Re: Śląska gościnność 13.09.02, 22:13
        Do czyich poglądów ?
    • Gość: John Re: Śląska gościnność IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.09.02, 21:21
      Przeciez taka sytuacja moze Cie wszedzie spotkac. Takie
      to glupie czasy. Slazak nie Chadziajem - Gorol nie
      Hanysem. No i co ??? Orgazmu zero. Laczmy sie - bijmy
      Arabow. Viva USA.
      • Gość: kidd Re: Śląska gościnność IP: 5.2.* / 62.253.128.* 14.09.02, 21:45
        A wiecie jak trzeba wspolczuc zmotoryzowanym Warszawiakom bedacych na wakacjach
        gdzies na terenie kraju,wlasnie dlatego ze rejestracja cie zdradzi? -kidd-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka