Dodaj do ulubionych

dobra rada

IP: *.anon-online.org 04.10.05, 21:03
proponuje zajac sie intensywniej watkami:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=29939573
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=29947601etc.

wszechpolaczkowie dogorywaja. mozna bez przeszkod wbic dwa (albo i wiecej:)
mieczy w te zwloki :)
Obserwuj wątek
    • sss9 Re: wujek dobra rada :)))) 04.10.05, 21:10
      świetny wybór !
      pierwszy jest waszego kapuściaka, a drugi... cóż... :))))))))
      więcej nam trzeba takich mds-ów !
      BUUUAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...!!!!
      • Gość: :) Re: wujek dobra rada :)))) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.10.05, 21:23
        widze, ze zablokowala sie tobie twoja tastatura :)
        mom pare adresow, gdzie mozesz kupic nowy, lepszy (nie z polski) sprzet.

odpowiedz na ten post, dostaniesz namiary
      • Gość: mds Re: wujek dobra rada :)))) IP: *.anon-online.org 05.10.05, 00:44
        czyzby wesolemu na codzien sss-owi odebralo mowe? a moze on sie z zasady nie
        lubi smiac? i woli plakac? o ten nasz biedny. :(((((((((((((((((((((((((((
        • sss9 Re: wujek dobra rada :)))) 05.10.05, 08:14
          :))) dwa kapuściaki, jeden przebija drugiego ! ale jaja ! mamy tu już kabaretowe
          trio z .de, ale czemu nie powiększyć go do kwintetu ? nadawajcie kapuściaki dalej,
          h_h napewno archiwizuje te wasze "zuote bzdety". :))))
          • hanys_hans Re: wujek dobra rada :)))) 05.10.05, 20:45
            sss9 napisał:

> :))) dwa kapuściaki, jeden przebija drugiego ! ale jaja ! mamy tu już kabaretow
            > e
            > trio z .de, ale czemu nie powiększyć go do kwintetu ? nadawajcie kapuściaki dal
            > ej,
            > h_h napewno archiwizuje te wasze "zuote bzdety". :))))

mitglied.lycos.de/hanyshans/wypluj_to.mp3
          • bartoszcze Re: wujek dobra rada :)))) 05.10.05, 23:08
            wiesz, sss, ta "nowa" gwiazdka już przejawiała się na forum, chociaż na
            Gliwicach jej dotąd chyba nie widzieli
            MdS to Marek der Schlesier, vel po prostu Marek
            poświęciłem mu dobrowolnie trochę swojego życia, ucząc go na forum do egzaminu
            wstępnego do podstawówki..
            • black.ok Re: wujek dobra rada :)))) 05.10.05, 23:11
              brawo bartoszcze, to ten marek od koparki?
            • Gość: MdS Re: wujek dobra rada :)))) IP: *.anon-online.org 05.10.05, 23:14
              dzieki bartoszcze za to PR. ale niestety nie jestes na mojej liscie. tak wiec
              mozesz ehrenamtlich WEITERMACHEN!
            • Gość: gostek Re: wujek dobra rada :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 23:24
              Niestety, bartoszcze, jak widać twój trud poszedł na marne...
            • hanys_hans Re: wujek dobra rada :)))) 05.10.05, 23:46
              bartoszcze napisał(a):

> A ja mam w telefonie stary napis:)

A jo moom suoonia w tramkach i sie niy kwola :-x
            • sss9 Re: wujek dobra rada :)))) 06.10.05, 09:12
              bartoszcze napisał(a):

> wiesz, sss, ta "nowa" gwiazdka już przejawiała się na forum, chociaż na
              > Gliwicach jej dotąd chyba nie widzieli
              > MdS to Marek der Schlesier, vel po prostu Marek
              > poświęciłem mu dobrowolnie trochę swojego życia, ucząc go na forum do egzaminu
              > wstępnego do podstawówki..
              >
              :))) dawno to było ? bo jakoś mam wrażenie, graniczące z pewnością, że dotąd nie
              zdał... ;)
    • Gość: MdS Re: dobra rada IP: *.anon-online.org 05.10.05, 22:22
      i co braidy, sss-y i inni. Brak checi do dalszego monologu?
      • Gość: MdS Re: dobra rada IP: *.anon-online.org 05.10.05, 22:45
        und imer noch nihts?
        • Gość: gostek Re: dobra rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 23:25
          Marku uod koparki, koledzy w pracy nadal odsuwają ci krzesełko jak siadasz?
          • Gość: MdS Re: dobra rada IP: *.anon-online.org 05.10.05, 23:27
            wyobraz sobie (jezeli z twoja wszechpolacka lepetyna wogole jestes w stanie),
            ze przysuwaja krzeselko :)
          • Gość: MdS do gostek IP: *.anon-online.org 05.10.05, 23:31
            a ty? kim ty byles w poprzednim wcieleniu? byl kiedys tu na forum taki okres
            (pare godzin), ze ktos wyjechal z tekstem o koparce, i dzisiaj jestem taki
            slawny...
            DZIEKI, DZIEKI, i JESZCZE RAZ DZIEKI!!!!!

ps
            prywatnie interesowalby mnie jednak, czy to wlasnie TY wtedy byles tym
            wszechpolackim zasciankowcem, ktory byl tak "kreatywny", czy tez zasciankowi
            koledzy tobie o MEISTRZE opowiedzieli?
            • black.ok mds 05.10.05, 23:38
              ty masz jakąś obsesję, leczyłeś się gdzieś?, polecam ci dobre i tanie szpitale
              specjalistycze w Polsce. Wierz mi, obsługa i leki będą na wysokim poziomie.
              • Gość: MdS Re: mds IP: *.anon-online.org 05.10.05, 23:41
                leczenie w polsce!!!??? nie przesadzaj! oni juz wtedy wyleczyli 7 milionow ze
                swojego heimatu! i powiem tobie w zaufaniu, dla leczacych nie oznacza to nic
                dobrego! :)

ps
                a i wasz poziom w tym co zrobiliscie, byl duzo wyzszy niz jakiegos tam
                Bismarcka!
                • Gość: gostek Re: mds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 23:55
                  Masz kłopoty z precyzyjnym wyrażaniem myśli. Problemy natury mentalnej marku uod
                  koparki?
                • black.ok Re: mds 05.10.05, 23:56
                  Po tobie to widać, ze nie masz zaufania do lekarzy.
                  • Gość: MdS Re: mds IP: *.anon-online.org 06.10.05, 00:13
                    black.ok napisał:
                    > Po tobie to widać, ze nie masz zaufania do lekarzy.

a ty masz!!! i do tego w polsce!!!!! wyrazy wspolczucia!!! (oczywiscie nie
                    tobie, tylko twojej najblizszej rodzinie- jezeli posiadasz)
                    • black.ok Re: mds 06.10.05, 00:19
                      odpie..się od mojej rodziny szwabie, kretynie spod frankfurtu, widać takiego
                      kretyna jak ty żaden lekarz już nie chce leczyć, dlatego masz tyle problemów.

Gość portalu: MdS napisał(a):

> a ty masz!!! i do tego w polsce!!!!! wyrazy wspolczucia!!! (oczywiscie nie
                      > tobie, tylko twojej najblizszej rodzinie- jezeli posiadasz)
                      • Gość: MdS Re: mds IP: *.anon-online.org 06.10.05, 00:21
                        sluchaj rodaku! ja do ciebie na spokojnie, a ty sie od razu tak podniecasz!
                        0179/2332167
                        zadzwon do mnie, polece tobie znajomego (nie z Polski!)
                        • Gość: black Re: mds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 00:31
                          Czemu tak dużo w Niemczech jest kretynów i pederastów. to po pierwsze, a po
                          drugie, nie jesteś moim rodakiem, no cóż, więc spadaj.
                          • Gość: mds Re: mds IP: *.anon-online.org 06.10.05, 00:34
                            jezeli chcesz pisac posty bez inhaltu, to sobie podaruj. szkoda twojego czasu i
                            tego, twojej rodziny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka