Gość: madzia.a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:30 Chciałabym się dowiedziec ile zarabia przeciętnie pracownik magazynowy w Firmie Raben i czy pracuje się tam też w weekendy. Dzięki za wszystkie odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black.ok Re: Firma Raben 08.11.05, 22:09 Nie znam firmy Raben, ale w mojej firmie pracuję wtedy kiedy chcę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Firma Raben IP: 150.254.85.* 09.11.05, 14:20 Gość portalu: madzia.a napisał(a): > Chciałabym się dowiedziec ile zarabia przeciętnie pracownik magazynowy w > Firmie Raben i czy pracuje się tam też w weekendy. Dzięki za wszystkie > odpowiedzi! Za to w firmie Rabin, pewnikiem wszystkie soboty sa wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Firma Raben IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:58 oficjalnie - ok. 1600 na rękę bez sobót + to co uda mu sie "zmagazynować" dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
miras42 Re: Firma Raben 14.11.05, 15:47 Chcialbym sie dowiedzieć czy jest mozliwość zatrudnienia w Rabenie charakterze kierowcy,mam praktyke na samochdach TIR. Prosze o odpwiedz dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś