Dodaj do ulubionych

Gliwicka Strefa Ekonomiczna

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.05.06, 08:11
Czy nie wiecie może przypadkiem jakie firmy rekrutacyjne obsługują jakie
zakłady ze strefy, czy nadal lepiej jest chodzić od portierni do portierni i
zostawiać swoje cv tam gdzie będą je chcieli? Szukam pracy i nie wiem jak się
zabrać do tej strefy. Wiem tylko że ngk i opel obsługiwany jest przez adecco.
Obserwuj wątek
    • Gość: Madi Re: Gliwicka Strefa Ekonomiczna IP: *.zabrze.net.pl 06.07.06, 21:36
      W NGK możesz złożyć papiery na portierni,olej adecco .Z tego co wiem to w Roca
      też są przyjęcia
    • Gość: mix Re: Gliwicka Strefa Ekonomiczna IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 06.07.06, 23:06
      Ja bym na twoim miejscu wyjechal z PL. Nie czekaj az sama bedziesz musiala
      zgasic swiatlooo.
      Mnie juz tam dawno nie ma :-D
      • mieszko966 Re: Gliwicka Strefa Ekonomiczna 07.07.06, 01:00
        Jak wszyscy wyjadą to dopiero się zrobi miejsc pracy wolnych. A jak będzie
        popyt na pracowników to i pensje będą musiały pójść w górę. My tu sobie
        będziemy wtedy siedzieć, komfortowo pracować, schabowe zajadać, a wy się tam
        męczcie z tym "fish & chips" (które też jest z resztą całkiem smaczne, ale
        niezdrowe ;-) i robotą drugiej kategorii.
        • Gość: mix Re: Gliwicka Strefa Ekonomiczna IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 07.07.06, 17:17
          mieszko966 wlasnie o to chodzi... wy tam dopierooooo kiedys
          bedziecie "siedzieć, komfortowo pracować, schabowe zajadać" ... a ja juz tak
          mam. Wiec nie wiem na co czekac, ale z jednej strony fakt podziwiam i dziekuje
          w pewnym sensie tym ktorzy z PL nie chca wyjezdzac bo dzieki nim ktos jednak
          zarobi na emerytow i rencistow.

PS.Ja nie jadam i nie znam kogos kto by jadl "fish & chips". A co masz na mysli
          mowiac: "robota drugiej kategorii" ?
          • mieszko966 Re: Gliwicka Strefa Ekonomiczna 07.07.06, 17:52
            "Robota drugiej kategorii" to wszystko to, co robią np. w GB absolwenci naszych
            uczelni (który powinni być managerami, twórcami itp.), czyli zmywak, kafelki,
            malowanie, gotowanie, zbieranie owoców - wszystko to, za co nie chcą się brać
            miejscowi.
            PS. Wyjazdy naszych ludzi za granice mają też pewne plusy. Dzięki nim można we
            włoskiej restauracji w Edynburgu (na Leith Walk) zjeść całkiem niezły bigos. ;-)
    • Gość: kasiaaaaa Re: Gliwicka Strefa Ekonomiczna IP: *.broker.com.pl 04.08.06, 19:41
      polecam zlożyc podanie w Adecco - na WIeczorka i Zwycięstwa
      • Gość: gośc Re: Gliwicka Strefa Ekonomiczna IP: *.kopnet.pl 04.08.06, 20:34
        Cokolwiek będziesz robił za granicą , zawsze będziesz obcy,i nie u siebie ,
        chociąz od zaraz stać cie na schabowe .
        Wole żurek , bo nawet zdrowszy
    • ruckzuck Re: Gliwicka Strefa Ekonomiczna 06.08.06, 19:04
      Adecco podobno jakiś czas część wypłaty zabiera. Proponuję wydrukować sobię
      znaczną liczbę kopii cv i pobiegać od portierni do portiernii. TRW życzy sobie
      takie dokumenty pocztą.
      • Gość: Apsik Re: Gliwicka Strefa Ekonomiczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:53
        Adecco nie dośc że zabiera kasę ,to jeszcze jak cię zatrudnią np. na rok to
        będziesz miał 5 umów z przerwami bo na święta i niektóre weekendy będziesz
        bezrobotnym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka