Gość: ! IP: *.pppool.de 09.02.03, 22:35 kto to moze byc???? przyglupawy, o niskim poziomie wiedzy, nacjonalstyczny parch, i uzywa bardzo specyficznych zdrobnien:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski-husarz Re: Magiczny polski husarek?!?!?! 09.02.03, 23:41 Gość portalu: ! napisał(a): > kto to moze byc???? > przyglupawy, o niskim poziomie wiedzy, nacjonalstyczny parch, i uzywa bardzo > specyficznych zdrobnien:-))))))) Jestem, jestem, zawsze do uslog! Przyglupawy moze i tez! Ty za to jestes debil! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Magiczny polski husarek i niymiecki ! 10.02.03, 00:03 Wyscie som po jednych piyniondzach. Szkoda godac. Poloki jakby boly mondre, to by takich dwuch ciuli posadzili we necie, coby sam miyszali. A mozno tak zrobiyli? Odpowiedz Link Zgłoś
polski-husarz Re: Magiczny polski husarek i niymiecki ! 10.02.03, 00:08 arnold7 napisał: > Wyscie som po jednych piyniondzach. Szkoda godac. > Poloki jakby boly mondre, to by takich dwuch ciuli posadzili we necie, coby sam > > miyszali. A mozno tak zrobiyli? Ty mnie do tego drugiego nie porownuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Magiczny polski husarek i niymiecki ! IP: 213.186.78.* 10.02.03, 00:21 Jak czytom wos - ! i mrw to sie mysla ino jedno - szczynsie wielkie co take gnidy po S`loonsku niy uazom. Bo by sie ta ziymia zapodua. Tela szajsu co take pajatze sam narobiouy to zodyn gorol niy narobiou. A dowali my szansa ciulom. Ala nacjonalisty niymiecko-gorolskie majom juz ino taki siedymnosty sort agitatorow. Raus ze S`loonska! Mit tym babahopym co sie zowie katowiczankom (!!!!!!!!!). Arnold Odpowiedz Link Zgłoś
polski-husarz Re: Magiczny polski husarek i niymiecki ! 10.02.03, 00:27 Gość portalu: Arnold napisał(a): > Jak czytom wos - ! i mrw to sie mysla ino jedno - szczynsie wielkie co take > gnidy po S`loonsku niy uazom. Bo by sie ta ziymia zapodua. > Tela szajsu co take pajatze sam narobiouy to zodyn gorol niy narobiou. > A dowali my szansa ciulom. Ala nacjonalisty niymiecko-gorolskie majom juz ino > taki siedymnosty sort agitatorow. Raus ze S`loonska! Mit tym babahopym co sie > zowie katowiczankom (!!!!!!!!!). > > Arnold Co Wy sie tak mnie uczepili!!! Ja nie mam nic z mrw wspolnego!!! Ja go nie znam!!! Ale macie zabawe!!! Mam to gleboko .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Magiczny polski husarek i niymiecki ! IP: 213.186.78.* 10.02.03, 00:39 Dos rzes namiyszol.A wracajonc do naszyj piyrszyj godki godo sie "godej", a nie godoj czy godaj pieronski cygonie ze Jukeja. Arnold Odpowiedz Link Zgłoś
polski-husarz Re: Magiczny polski husarek i niymiecki ! 10.02.03, 00:46 Gość portalu: Arnold napisał(a): > Dos rzes namiyszol.A wracajonc do naszyj piyrszyj godki godo sie "godej", a nie > > godoj czy godaj pieronski cygonie ze Jukeja. > > Arnold Mysl co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Magiczny polski husarek i niymiecki ! IP: 213.186.78.* 10.02.03, 00:50 A po pierona? Wiysz co sie robi ze szkodnikami? Mosz szansa - pitej na Gorolija. Ze !. Arnold Odpowiedz Link Zgłoś
polski-husarz Re: Magiczny polski husarek i niymiecki ! 10.02.03, 01:28 Czlowieku? Ty sie dobrze czujesz? Puk, puk, puk wszystko tam wporzadku? Bierzesz mnie za kogos innego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Do chorego Arnolda . IP: trupek:* / 192.168.1.* 10.02.03, 00:57 Gość portalu: Arnold napisał(a): Raus ze S`loonska! Mit tym babahopym co sie zowie katowiczankom (!!!!!!!!!). I ciekawa jestem co taki analfabeta ,ktory nie zna jednego nawet języka zrobi z Autonomią Śląską . 1.Babohop - nie istnieje w języku polskim 2.zwie się katowiczanką a nie zowie katowiczankom (końcówka -om przynależna jest celownikowi liczby mnogiej rzeczowników .) 3.Jeszcze nie wyleczyłeś się z tej obsesji ,której na imię: mrW i katowiczanka ? To mi się wydaje że się nie wyleczysz .Współczuje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahrenhold Re: Do chorego Arnolda . IP: 213.186.78.* 10.02.03, 01:02 Gość portalu: katowiczanka napisał(a): > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > Raus ze S`loonska! Mit tym babahopym co sie > zowie katowiczankom (!!!!!!!!!). > > I ciekawa jestem co taki analfabeta ,ktory nie zna jednego nawet języka zrobi > z Autonomią Śląską . > > 1.Babohop - nie istnieje w języku polskim We gorolskim niy. A fto ci pedziol ciymniaro co to we polskim jes? > 2.zwie się katowiczanką a nie zowie katowiczankom (końcówka -om przynależna > jest celownikowi liczby mnogiej rzeczowników .) To we polskim ciymniaro. My tych problymow ni momy. > 3.Jeszcze nie wyleczyłeś się z tej obsesji ,której na imię: mrW i > katowiczanka ? To mi się wydaje że się nie wyleczysz .Współczuje . A jo sie hihrom hahhhahahha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold szkoda godac IP: 213.186.78.* 10.02.03, 01:08 Te babahop a co ze mit? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: szkoda godac- Ahrenhold IP: trupek:* / 192.168.1.* 10.02.03, 01:15 Gość portalu: Arnold napisał(a): > Te babahop a co ze mit? Co na katowickim forum już nie chcą z Tobą prowadzić rozmów na jeden i ten sam temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Do polskiego husarza IP: trupek:* / 192.168.1.* 10.02.03, 00:12 Polski-husarzu przeczekajmy.To się skończy ,bo tak zawsze kończy się ignorowanie . Odpowiedz Link Zgłoś
polski-husarz Re: Do polskiego husarza 10.02.03, 00:37 Gość portalu: katowiczanka napisał(a): > Polski-husarzu przeczekajmy.To się skończy ,bo tak zawsze kończy się > ignorowanie . Na co tu czekac? Trzeba wziasc pas w reke i prac ile wlezie! Ja sie z tego smieje skarbie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Do polskiego husarza IP: 213.186.78.* 10.02.03, 00:41 A jo sie hihrom ino skuli wos. Odpowiedz Link Zgłoś
polski-husarz Re: Do polskiego husarza 10.02.03, 00:43 Zapraszam do wspolnego hihrania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold do gorola IP: 213.186.78.* 10.02.03, 00:46 To sie mogiymy pohihrac, ino ty ze ! we inkszij izbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: do gorola IP: 213.186.78.* 10.02.03, 00:51 Tu mosz recht. Piyrwszi roz. Odpowiedz Link Zgłoś