ballest 24.02.03, 20:48 Wprawdzie w Hiszpanii nie mieszkamy, ale zauwazylem, ze dla wielu dyskuntantow polskich stalem sie "czerwona chusteczka" (czytaj WROGIEM NR.1) - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg_s Re: ROTES Tuch albo czerwonou husteczka 24.02.03, 20:55 ballest napisał: > Wprawdzie w Hiszpanii nie mieszkamy, ale zauwazylem, ze dla wielu > dyskuntantow polskich stalem sie "czerwona chusteczka" (czytaj WROGIEM > NR.1) - Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ROTES Tuch albo czerwonou husteczka 24.02.03, 20:57 ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))' Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: ROTES Tuch albo czerwonou husteczka 24.02.03, 20:58 ballest napisał: > Wprawdzie w Hiszpanii nie mieszkamy, ale zauwazylem, ze dla wielu > dyskuntantow polskich stalem sie "czerwona chusteczka" (czytaj WROGIEM > NR.1) - Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ROTES Tuch albo czerwonou husteczka 24.02.03, 21:02 No tyn bou richtig dobry !!!ale aptykorz zech tysz je, bo u dochtora uech juz 25 loz nie bou, za to tejow mom w pierony, przez to nie nerwujom mnie zodne wrony!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: ROTES Tuch albo czerwonou husteczka IP: trupek:* / 192.168.1.* 25.02.03, 00:54 ballest napisał: > Wprawdzie w Hiszpanii nie mieszkamy, ale zauwazylem, ze dla wielu > dyskuntantow polskich stalem sie "czerwona chusteczka" (czytaj WROGIEM > NR.1) - Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ROTES Tuch albo czerwonou husteczka 25.02.03, 05:25 Dziynki, niw iwedziou uech, bo ja mam husteczke czerwona, ale haftowana !!! Plachta to byla na lozko!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: ROTES Tuch albo czerwonou husteczka IP: trupek:* / 192.168.1.* 25.02.03, 08:16 ballest napisał: > Dziynki, niw iwedziou uech, bo ja mam husteczke czerwona, ale haftowana !!! > Plachta to byla na lozko!! Łóżko nakrywa się narzutą ,a nie płachtą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: ROTES Tuch albo czerwonou husteczka IP: *.blueyonder.co.uk 26.02.03, 01:29 -jaki tam wrog..., wszyscy cie lubia i dyskutuja z toba! -a to, ze zakladasz wybiorcze watki to nie ma zadnego znaczenia - bylo by smutno! -a z drogiej strony moglbys sie czasem przerzucic na cos nie wybiorczego bo inaczej zanudzisz nas na smierc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: us Re: ROTES Tuch albo czerwonou husteczka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.02.03, 02:13 twoja glupota nie zna granic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: ROTES Tuch albo czerwonou husteczka IP: *.blueyonder.co.uk 27.02.03, 00:27 Gość portalu: us napisał(a): > twoja glupota nie zna granic! -sluchaj... frajerze uwaznie! - pocaluj mnie w dupe a jak nie wiesz jak to sie robi to zapytaj swoich kolesi! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ROTES Tuch albo czerwonou husteczka 27.02.03, 20:30 mrw, jou myslam jou tom czerwonom plachtom je, a Ty mi tu konkurencja robisz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: us Re: ROTES Tuch albo czerwonou husteczka na mrw IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.02.03, 22:48 sluchaj mrw! na przyjemnosc trzeba sobie zasluzyc! ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
waldek_87 Re: ROTES Tuch albo czerwonou husteczka na mrw 28.02.03, 06:55 Gość portalu: us napisał(a): > sluchaj mrw! na przyjemnosc trzeba sobie zasluzyc! > ;-) > pzdr Buuuuaaahhhhahaa! Buuuuaaahhhhahaa! Odpowiedz Link Zgłoś