Gość: Luke IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 20:38 Czy ktoś mógłby mi powiedziec kiedy w Gliwicach powstania od dawna obiecane multikino albo jakies nowe hipery??? jak wiecie cos to piszcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojnar Re: Multikino IP: *.bmj.net.pl / 192.168.50.* 28.03.03, 00:32 Gość portalu: Luke napisał(a): > Czy ktoś mógłby mi powiedziec kiedy w Gliwicach powstania od dawna obiecane > multikino albo jakies nowe hipery??? jak wiecie cos to piszcie!!!! Multikino mialo powstac w miejscu nowego hotelu kolo poczty - z tego co wiem to raczej nie powstanie - :( - a hiper - to najblizej z Gliwic bedzie Geant w Zabrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryzaurus Hiper... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 00:46 Zabrze i tym razem wyprzedzilo Gliwice...beda miec calkiem interesujace Centrum Handlowe w samym centrum miasta - i nie bedzie to typowy, niemiecki "blaszak" w stylu Makro czy M1, tylko calkiem efektowna kompozycja architektoniczna wpisujaca sie w zabytkowa zabudowe Zabrza...No coz, w Gliwicach jest GCH...i "biurowiec" (Radanu, czy jakos tak)...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Hiper... 28.03.03, 08:22 Gość portalu: tryzaurus napisał(a): > Zabrze i tym razem wyprzedzilo Gliwice...beda miec calkiem interesujace > Centrum Handlowe w samym centrum miasta no to poczytaj sobie opinie zabrzan na temat hipermarketu w centrum - to dobije ostatecznie handel ulicy Wolności, a wtedy na ten kosztowny "deptak" pójdzie co najwyżej pies z kulawą nogą i dołoży swoje ... do tych których tam kupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradokz Re: Hiper... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 12:49 ...poczytaj sobie opinie Zabrzan na temat sklepow i ich jakosci obslugi - na ul. Wolnosci Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Hiper... 28.03.03, 15:28 ...poczytaj sobie opinie o obsłudze w hipermarketach ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: Hiper... IP: *.necik.pl 28.03.03, 20:38 Naprawde musicie czytać? Własnego zdania nie macie? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Hiper... 28.03.03, 22:16 Gość portalu: Ee napisał(a): > Naprawde musicie czytać? Własnego zdania nie macie? a konkretnie o co Ci chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś