Gość: Nu! IP: *.bmj.net.pl 29.04.03, 13:55 Dla miłośników dobrego kina - film jak najbardziej kultowy i uznawany za arcydzieło... Linek do zdjęć... i innych informacji: www.artcon.ru/tarcovsky/stalker/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macpor Re: 'Stalker' w Amoku!! Juuuuuutro 01.05.03, 19:58 To był tylko jednorazowy seans? Cholewka - nie zauważyłem że ma lecieć :(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nu! Re: 'Stalker' w Amoku!! Juuuuuutro IP: *.bmj.net.pl 02.05.03, 11:02 Niestety.... Ja też nie mogłem bo miałem robotę, ale już to widziałem kilka razy. Byłem za to na Solaris 2 dni wcześniej i się zdziwiłem... Myslałem że to będzie taki sobie filmik... a to jakaś Bitwa pod Grunwaledem.. trzygodzinny seans. Było warto! Odpowiedz Link Zgłoś
macpor Re: 'Stalker' w Amoku!! Juuuuuutro 02.05.03, 15:39 To się pewnie też wybiorę bo recenzje były raczej różne. Od maksymalnie nieprzychylnych do chłodnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nu! Re: 'Stalker' w Amoku!! Juuuuuutro IP: *.bmj.net.pl 03.05.03, 00:51 no... najgorzej to po prostu wysiedzieć. 3 godziny to nie przelewki, ale i tak (nawet jeżeli to nie jest arcydzieło) jest to film wybitny... chociaż Stalker jest niewątpliwym topem wszechczasów. Odpowiedz Link Zgłoś