Dodaj do ulubionych

Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 1978

14.03.07, 22:49
Czy jest na forum ktos z mojej bylej klasy? Kurcze to juz chyba 8 latek
stuknelo od ukonczenia. Szukam ludzi z Bylej Dwojki, bo teraz to chyba cos
sie w nazwach pozmienialo. Bylismy klasa pani Greli, klasa humanistyczna.
Ciekawa jestem co u Was Slychac.
Obserwuj wątek
    • jme2 Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 15.03.07, 08:39
      czyli "human" :-)
      Ja jestem dwa roczniki wyżej, ale znam waszą klasę - czesto u Was bywalismy ;-)
      może nie do końca na temat, ale miło znaleźć dawnych znajomych :-)
      A od Ukonczenia to Wam musiało stuknąć równe 10 latek :-) My kończylismy w 1995
      czyli wy dwa lata później :-)
      Pozdrawiam
      J
      • myha1 Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 15.03.07, 09:40
        przypnę Wam to na chwilę , może się znajdziecie łatwiej :))
      • Gość: Ewa Ja też kończyłam w II LO w 1995:) IP: *.gl.digi.pl 22.03.07, 14:34
        Klasa ogólna, pani prof. Kasprzykowskiej :)
        • jme2 Re: Ja też kończyłam w II LO w 1995:) 22.03.07, 15:13
          Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Klasa ogólna, pani prof. Kasprzykowskiej :)

No to jest tu nas już dwoje :-)))
          Tyle, że klasa inna :-)
          • Gość: dg Re: Ja też kończyłam w II LO w 1995:) IP: 213.227.78.* 18.04.07, 13:18
            ja także kończyłam Dwójkę w roku 1995,chodziłam do biol-chemu :-) pozdrawiam!
    • Gość: cinkolak Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:07
      Rocznik 68 . Klasa Zajdeli . Pania Grelą wspominam bardzo ciepło!Przygotownie
      do egzaminów wstępnych z Panią G. i Jackiem , który jest teraz szefem Szkoły z
      Charakterem. Prawda o Katyniu , marcu 68 prawie konspira :-)
      • bwadas Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 16.03.07, 22:33
        Rocznik 1975. Klasa p. Stępień "e". Ja niestety z Grelą nie miałem ale miałem
        szczęście do innego historyka...M. Trojana?

A rocznik 68?? Pewnie za chwilę się tu odezwie moja siostra - klasa "d" i mój
        szwagier - klasa "c"

Pozdrawiam

BW
        gg 4636245
        -----------------------------------------------------------
        www.beskid-niski.pl
        "Sercu bliski
        Beskid Niski"
        Newsletter portalu: www.beskid-niski.pl/index.php?pos=/subskrypcja
        Spis wszystkich artykułów: www.beskid-niski.pl/index.php?whatsnew=all
        • Gość: Asia Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:17
          O, a ja właśnie chodzę do II LO :) Za rok matura. Uczy mnie zarówno p.Stępień
          jak i p. Grela :) Pozdrawiam absolwentów.
          • Gość: Jolka Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik IP: *.jota.za.digi.pl 20.03.07, 10:21
            pozdrawiam rocznik 1973-profil humanistyczny , wychowawca Marek Trojan
            • ewadas Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 20.03.07, 12:46
              I siostra sie odezwała.ROCZNIK 68 klasa pani Twardowskiej klasa d. W tym roku
              mamy 20 lat po maturze. Organizujemy spotkanie może się ktos odezwie.

A tak na marginesie mój najstarszy syn jest w pierwszej klasie humanistycznej
              Liceum II a wychowawca jest pani Grela!!!!

• ewadas Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 20.03.07, 12:52
        A Wy nic nie organizujecie przecież to już 20 lat po maturze!!!!!
        • ewadas Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 20.03.07, 13:01
          To pytanie było skierowane do Cinkolaka.

Wielkie dzięki Myha 1 mamy problem ze znalezieniem absolwentów z naszej klasy
          po 20 latach po maturze. Może ktoś się odezwie!!!!!! Dzieki
          • uruk-hai Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 20.03.07, 20:25
            Cinkolak będzie u Nas na '20 lat po maturze' bo zaczynał karierę w IV LO w mat-
            fizie :)

Zresztą prawie cała nasza męska część klasy ma ze sobą 'jakiś' kontakt i
            zebranie się na tą imprezkę nie będzie kłopotem mam nadzieję że: Będzie Się
            Działo :P

A ja kiedyś byłem z Jarasem (z klasy Cinkola) i z Grelą na jakiejś wycieczce
            klasowej z Dwójki rocznika '69 w Danielce .. miło było :D

• Gość: cinkolak Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik IP: 80.50.169.* 28.03.07, 18:14
              Jaras to Sznycer :-)
          • myha1 Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 20.03.07, 20:59
            ewadas napisała:

>
            > Wielkie dzięki Myha 1 mamy problem ze znalezieniem absolwentów z naszej klasy
            > po 20 latach po maturze. Może ktoś się odezwie!!!!!! Dzieki

miło , że mogę Wam pomóc...sama też organizowałam takie spotkanie po latach :)
          • Gość: cinkolak Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik IP: 80.50.169.* 28.03.07, 18:13
            Czasem spotykam Wojtka Kolano muszę Go spytać !
            • bwadas Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 28.03.07, 22:52
              Któż nie spotyka Wojtka K....no :-))))
    • danio.ola Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 20.03.07, 21:33
      No i nikt sie nie odzywa z mojej klasy. Bo bede po nazwisku wyciagac do tablicy.
      Hej ludzie gzie sie ukrywacie?
      • jme2 Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 21.03.07, 09:59
        Z Twojej klasy na razie nikt, ale popatrz ile osób wywołałaś :-)
        A kolega bwadas pamięta jeszcze jak we wrześniu '91 poił młodszych kolegów
        mlekiem ?
        Pij mleko będziesz wielki :-)))
        • bwadas Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 21.03.07, 22:36
          Pozdrawiam
          Jasne, że pamiętam...
          Nick anonimowy...ale domyślam się, że wpisał się kolega BŚ - towarzysz z Bankowej??

BW
          gg 4636245
          www.beskid-niski.pl
          "Sercu bliski
          Beskid Niski"
          Newsletter portalu: www.beskid-niski.pl/index.php?pos=/subskrypcja
          Spis wszystkich artykułów: www.beskid-niski.pl/index.php?whatsnew=all
          • jme2 Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 22.03.07, 08:17
            Oczywiście - iurista civilista :-)
            Brakuje mi tu jeszcze kilku wpisów - pogoń rodzinkę :-)))
            Choć w sumie watek dotyczy konkretnej klasy i konkretnego rocznika to zrobił
            sie ogólnoszkolny.
            Pozdrawiam,
            Towarzysz broni
            • ewadas nasza-klasa.pl 22.03.07, 09:50
              www.gliwice.naszemiasto.pl/wydarzenia/712849.html
              Poczytajcie może to pomoże nam wszystkim znależć kolegów i koleżanki ze
              szkolnej ławy.Na stronie www.nasza-klasa.pl jest też Liceum II-
              ewa68
              • ewadas II LO rocznik 68 kl.d 26.03.07, 11:00

• ewadas Re: II LO rocznik 68 kl.d ,20 lat po maturze!!! 26.03.07, 11:01
                  Organizujemy spotkanie klasowe może ktoś się odezwie!!!!!!!!!!
                  • Gość: cute Re: II LO rocznik 68 kl.d ,20 lat po maturze!!! IP: *.nj.res.rr.com 28.03.07, 16:51
                    chetnie bym sie wybrala ale niestety odleglosc i jeszcze raz odleglosc
                    btw rocznik 68, klasa "Frania" Frankowskiego...pozdrawiam..
                    • Gość: Ktosia Re: II LO rocznik 68 kl.d ,20 lat po maturze!!! IP: 195.82.167.* 28.03.07, 20:28
                      Ohohoho, Franiu teraz uczy moją klasę ;) Ciekawa jestem, jaki był 20 lat
                      temu...? :D
    • jastii Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 29.03.07, 09:13
      No proszę hehe, pierwszy raz jestem na tym forum i od razu wątek o mojej klasie!
      :-D Ale miło. :-)
      Nie mieszkam w Gliwicach, ale mam tu na miejscu kontakt z dwoma dziewczynami z
      naszej klasy, rozmawiałyśmy już nawet o zorganizowaniu spotkania klasowego, tak
      sobie przecież obiecywaliśmy, że spotkamy się po 10 latach! A według naszych
      obliczeń to 10 właśnie stuknie, nie 8! Rocznik 1978, Matura 1997, zgadza się? :-)
      Pozdrawiam serdecznie!
      - A.B., "czołówka dziennikowa", szczegóły na pocztę gazetową ;-)
      • Gość: dota Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik IP: *.range86-140.btcentralplus.com 29.03.07, 14:35
        hi, to co robimy cos na to 10lecie?ja bym na imprezke sie wybrala, ale taka bez nauczycieli to znaczy
        moze byc herbatka z Grela and co a potem gdzies...moj szfagier jest bramkarzem w wodoo (nie wiem
        jak oni to pisza). to co moze na dzien dziecka?!?! caluski dla mojej klasy z londynu dota
      • danio.ola Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 30.03.07, 17:05
        Ciekawa jestem kim jestes. Jak masz ochote to pogadajmy na gg (1127355)
        • Gość: dota Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik IP: *.range81-152.btcentralplus.com 30.03.07, 18:29
          ee ja nie mam gg ew skype
          • danio.ola Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 30.03.07, 22:33
            ok
            • jastii Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik 02.04.07, 13:16
              Wysłałam Ci odpowiedź na maila :-)
              • Gość: dota Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:13
                a moze poprostu trzeba by bylo cos zrobic?bo wlasnie sie dowiedzialam ze po czesci moja byla klasa z
                jedynki poprostu robi za tydzien spotkanie....
                • Gość: Iza Re: Liceum Wroblewskiego, klasa p. Greli, rocznik IP: *.gl.digi.pl 28.05.07, 13:11
                  Jak milo, że wspominacie dwójkę, klasę humanistyczną i Panią Grelę ;-)
                  Ja również bardzo cieplo wspominam liceum i wlaśnie Panią Grelę, jestem z jej
                  poprzedniej klasy ( mam na myśli autorkę tego calego zamieszania ;-) - rocznik
                  1974) Pozdrawiam wszystkich serdecznie, zarówno bylych jak i obecnych uczniów
                  Pani Greli a w szczególności tych z mojej bylej klasy, jeśli jacyś się akurat
                  tu przyplączą ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka